Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay hadi bakalim insallah

bu kadar takma kafana canım elbet birgün bebeğin gelecek sanaaa bu arada hoşgeldin aramızaaaa....
ay hadi bakalim insallah

inşallah bubacımmmmm

Ahmet beyin takibi hiç iyi değil.İki düşük yaptım bişeyin yok dedi.Üstelik ikinci düşüğümde kanamam başlamıştı ona gittiğimde.Adam 2 dk ayırıyor gönderiyor bu kadar.

Ahmet beyin takibi hiç iyi değil.İki düşük yaptım bişeyin yok dedi.Üstelik ikinci düşüğümde kanamam başlamıştı ona gittiğimde.Adam 2 dk ayırıyor gönderiyor bu kadar.

ben kazım gündoğduyu öneririm sana. adam çok ilgili ilişki zamanlarını bile yazıp veriyo :) gökhana gitmiştim hemen rahim filmi istedi benden burdaki radyoloji merkezine ortakmış adam herkesi oraya yönlendiriyomuş. beni de yönlendirdi ama ben gitmedim. sonradan kazım beye başladım işte. kloemn kullanmadan ne bu rahim filmi. klomenden 6 ay sonra çekiliyo rahim filmi. gökhan hemen istedi benden. bi de miyom varsende dedi. kazım bey miyom falan yok sadece kist var dedi. edavi verdi ve kistler geçti. tavsiye ederim.

Evet seyyahim nasipsiz su bile icilmezmis ama benim adetlerim genel olarak duzenli oldugundan ve 14-15. gunu gibi yurmutladigimdan yeterli olacagini dusunmustum.. yetmis.. nasip olmasaydi yetmeyecekti.. her ay yepyeni bir sayfa ya ben oyle sifirliodum kendimi.. bu ay senden de guzel haberler aliriz insaallah

Ztar bu jel hamiskende kullaniliyomu ya ben gibeyim diye cok kasiyom kuruluk yasamaya basladim canim yaniyo bide tahris olmaya basladim artik

bilmiorumki canim:26: bi de biz simdi korkuoz esimle birlikte olmaya cok yeni ya.. sakincasi olur mu kine:26::26:

Ya bakalım randevumu aldım artık.Tahlil sonuçlarımı göstereceğim,güvendiğim biri önerdi bakalım.valla artık bir doktor bulup devam etmek istiyorum.Gökhan bey hangi radyoloji merkezine ortak?

Niye ki gözlemlerin varsa paylaş canım.Olumsuz bir durumu varsa zaten ben de farkederim herhalde.Doktor doktor gezince azıcık anlıyor insan

gökhan, nuri,erkan, funda, mehmet vs... bunların hepsi gebelik doktoru. gebelikolduğunda kontrole gitmek için. amakazım beyin 40 yaş üstü 3 tane 15 yıldır çocuğu olmayan bayanı bebek sahibi yaptığını duydum ben ve çok araştırdım hemen hemen bütün doktorları denedim çünkü bizim bayaa zaman oldu. yine de sen bilirsin. git bi gör gökhanı.

Ya bakalım randevumu aldım artık.Tahlil sonuçlarımı göstereceğim,güvendiğim biri önerdi bakalım.valla artık bir doktor bulup devam etmek istiyorum.Gökhan bey hangi radyoloji merkezine ortak?

radyomar mı u belsanın orda olan merkez. oraya ortakmış kendisi söylemişti. öğledensonra oda oluyorum gel demişti.

Anladım canım.Zaten bana da gebeliği iyi takip edecek doktor lazım.Çünkü halihazırda döllenmeyle ilgili problemim yok.Yani gebelik oluşuyor fakat kanpıhtılaşması sebebiyle düşük oluyor.
Sen ne zamandır bebiş istiyorsun?

o konuda da kesinlikle semih özeren i öneririm. çok yakın bir arkadaşım aynı sorun için gitmişti semih bey e ve çok yakın bir zamanda sonuç aldı. semih bey acıbademde. özel sigortan varsa süper ...

ayyyy datlum yaaaa.. hadi bu ay insaallah senden de guzel haberler bekliyoruzzz.. Allah uzmeden tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. canim ben yarin gidicem kana insaallah.. aslinda ne yapacagimi bilemiyorum.. su ana kadar hamile oldugumu ogrendigim test dahil 9 test yaptim ve aslinda burdakiler bu durumda kan testi almama bile gerek duymayabilir.. ben gidicem insaallah yarin klinige hem de ogrencem bundan sonraki asamalar ne falan filan.. zaten doktora 8. haftadan once randevu vermiolar bildigim kadariyla ama bilmiyorum iste.. yarin hem kana gidip hem de ogrencem sonrasini.. cok tesekkur ederim duygucum sana hepinizee

canim en azindan hamile kalmanda bir sorun olmadigini biliyorsun.. bunun icin biraz rahatla bence ve icini ferah tut.. insaallah en hayirli en guzel zamanda uzuntunuze ilan gibi gelecek bebisin

bu arada sebnem arkadasimiz bebegini kaybetmis.. Allah o kucuk melege rahmet etsin ve size de yeniden saglikli, hayirli melekler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…