- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
- 118
bende heyecanlıyım kuzummm henüz gelmedi kırmızılar şaşkınım bana göre 2 yada 3 gün geçtii bebe-tıme mıydı öyle bir testte bakmıştım adetim geçmeden önce negatif çıkmıştı.O marka teste güvenilir mi kızlar bilen varmı?
Merhaba ;
1,5 senelik evliyim . Evliliğimin 3.ayında hamile kaldım bebek 2,5 aylıkken düşük yaptım.Dr kürtaj yapmadı tamamen temizlenmiş gerek duymadı 4 ay kadar korunun dedi yaptık . 1 sene geçti , tam 1 sene .. hala deniyoruz ve ben artık her ay baş dönmesi kasık ağrısı zaten iri olan göğüslerimin içine taş doldurmuşcasına ağırlaşması ve acımasından bıktım . Bu ay inanılmaz kasık ağrım var adım atarken oturup kalkerken zorlanıyorum ağır yürümek zorunda kalıyorum . Sanki içi su ve hava dolu gibi sancı sık idrara çıkma vs vs vs .. şu an canım yanıyor artık gelsin bebiş zaten 2-3 çocuk istemiyorum şimdilik 1 çocuk ama ne olsun
ay hadi bakalim insallah
elisizmit senin doktorun kim? ben de izmittenim.
Canım yeni gördüm msjı.Ben doktorumu değiştirdim yarın ilk kez gideceğim bakalım memnun kalırsam tavsiye ederim.Senin drun kim?
kazım gündoğdu cnm, konak hastanesinde. senin doktorun kimdi de değişiriyosun? yeni doktorun kim?
Ben senin gittiğini sandım özelden yazdım.Yarın da akademiye Gökhan Gümüştaş'a gideceğim
Ahmet beyin takibi hiç iyi değil.İki düşük yaptım bişeyin yok dedi.Üstelik ikinci düşüğümde kanamam başlamıştı ona gittiğimde.Adam 2 dk ayırıyor gönderiyor bu kadar.
sana 18. günde yap yetmez diyordum
ben üst üste kaç gün çalıştım
sen 12 14 16
allah nasip etti....
maşallh sana ve bebeğine...
yani bu işin azı çoğu yok bebek gelecekse 1seferde bile geliyor
bu ay ben de çift gideceğim 12-14-16-18 şeklinde
daha önce olmayacak çünkü eşim sperm testine gidecek
öncesinde 4gün olmaması gerekiyor ya
bakalım bu ay ne olacak
hayırlısı allahtan
Ztar bu jel hamiskende kullaniliyomu ya ben gibeyim diye cok kasiyom kuruluk yasamaya basladim canim yaniyo bide tahris olmaya basladim artik
ben ona da gittim ama kafanı karıştırmıyım şimdi. önyargılı olarak gitme.
ben kazım gündoğduyu öneririm sana. adam çok ilgili ilişki zamanlarını bile yazıp veriyo :) gökhana gitmiştim hemen rahim filmi istedi benden burdaki radyoloji merkezine ortakmış adam herkesi oraya yönlendiriyomuş. beni de yönlendirdi ama ben gitmedim. sonradan kazım beye başladım işte. kloemn kullanmadan ne bu rahim filmi. klomenden 6 ay sonra çekiliyo rahim filmi. gökhan hemen istedi benden. bi de miyom varsende dedi. kazım bey miyom falan yok sadece kist var dedi. edavi verdi ve kistler geçti. tavsiye ederim.
Niye ki gözlemlerin varsa paylaş canım.Olumsuz bir durumu varsa zaten ben de farkederim herhalde.Doktor doktor gezince azıcık anlıyor insan
Ya bakalım randevumu aldım artık.Tahlil sonuçlarımı göstereceğim,güvendiğim biri önerdi bakalım.valla artık bir doktor bulup devam etmek istiyorum.Gökhan bey hangi radyoloji merkezine ortak?
gökhan, nuri,erkan, funda, mehmet vs... bunların hepsi gebelik doktoru. gebelikolduğunda kontrole gitmek için. amakazım beyin 40 yaş üstü 3 tane 15 yıldır çocuğu olmayan bayanı bebek sahibi yaptığını duydum ben ve çok araştırdım hemen hemen bütün doktorları denedim çünkü bizim bayaa zaman oldu. yine de sen bilirsin. git bi gör gökhanı.
radyomar mı u belsanın orda olan merkez. oraya ortakmış kendisi söylemişti. öğledensonra oda oluyorum gel demişti.
Anladım canım.Zaten bana da gebeliği iyi takip edecek doktor lazım.Çünkü halihazırda döllenmeyle ilgili problemim yok.Yani gebelik oluşuyor fakat kanpıhtılaşması sebebiyle düşük oluyor.
Sen ne zamandır bebiş istiyorsun?
canlarımmm ben geldim sizi çok ozledm iki gun yoktm evde annemler yakın otruo onları gördm geldm ii geldi valla değşklk oldu ilaaç gibi geldibu arada preseedim geldi erken gebelik testlerim de geldi kırmızılar da yarın gider çokk azaldılarr sonra ver elini ovulasyon ve çalşmalar umutluyum bu ay için hadi inşş Allah nasip etsin bu ay gelsin bebişim inşş bakalımm... siz naslsnzz var mı haberler geçmişi okuyamadım ama en son haamişimz ztar onu gördmm ztarcım kana gttn mi tatlım tekrar tebrkler cncmm Allah sağlıcakla kucagına da almayı nasip etsin inşşş darısı başımıza inşş bakalm preseed ugur getrsn inşşş
Merhaba ;
1,5 senelik evliyim . Evliliğimin 3.ayında hamile kaldım bebek 2,5 aylık
ken düşük yaptım.Dr kürtaj yapmadı tamamen temizlenmiş gerek duymadı 4 ay kadar korunun dedi yaptık . 1 sene geçti , tam 1 sene .. hala deniyoruz ve ben artık her ay baş dönmesi kasık ağrısı zaten iri olan göğüslerimin içine taş doldurmuşcasına ağırlaşması ve acımasından bıktım . Bu ay inanılmaz kasık ağrım var adım atarken oturup kalkerken zorlanıyorum ağır yürümek zorunda kalıyorum . Sanki içi su ve hava dolu gibi sancı sık idrara çıkma vs vs vs .. şu an canım yanıyor artık gelsin bebiş zaten 2-3 çocuk istemiyorum şimdilik 1 çocuk ama ne olsun
o konuda da kesinlikle semih özeren i öneririm. çok yakın bir arkadaşım aynı sorun için gitmişti semih bey e ve çok yakın bir zamanda sonuç aldı. semih bey acıbademde. özel sigortan varsa süper ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?