Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz,her şey yolunda gider umarım.

Selam arkadaşlar.. Bizde 8 haftalığız. 6+6 da kalp atışımızı duyduk. Doktor duyulmaz dedi duyunca da zayıf olduğunuz için duyuluyo dedi :) Bulantım arada oluyor ama talihsiz bi olay yaşadım gıda zehirlenmesi oldu. Cuma günü dışarda kahvaltı salonunda yediğimiz bişey yüzünden,ölüyorum sandım neyse ki serumla falan atlattık. İnsan kendini değil içindekini düşünüyor hemen. Artık işe yemeğimi evden götürmeye karar verdim Bol bol meyve yemeye çalışıyorum ve su içmeye.. Eskiden çok sevdiğim yemeklerin ismini duyduğumda bile midem bulanıyo. 10. haftadan sonra azalıyormuş inşllh öyle olur..

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz,her şey yolunda gider umarım.

saol elisizmitcim ya.. insanin aklna bin turlu sey geliyor.. yavas yavas soylemeye basladik herkese artik 9 testten sonra da Rabbim de hem benim icin hem de icimdeki kucucuk can icin saglikla ve hayirla bu donemi gecirebilmeyi nasip etsin.tesekkur ederimm.

gecmis olsun canim.. guzel heyecanlar cok guzel hisler.. Rabbim hayirla tamamlamayi nasip etsin..

sağol canım
hayır öncesi öyle değildi ama yaklaşık hazirandan beri genelde mide bulantısı var zaten umudum yok yani olmayacak bu ayda napalım beklicez
düşüğümde yumurta cok gelişmiş dğeildi düşük ihtimali yüksekti

İnşallah olur canını sıkma.Hepimizin olacak Allah büyüktür.

sağol canım İnşallah hepimize

Selam inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirirsin,ayrca geçmiş olsun valla dikkat et etrafta böyle şeyler oluyor maalesef.Bulantılar da geçer tabi hatırlamazsın bile

İnşallah sorusuz geçer.Sen rahat ol,bize de dua et

Kızlar ben ekleyemiyorum ama bat larınızı söylerseniz sonradan mege ya da ferdata söyleriz sizi eklerler.

Ooooo baya sıcak tutar seni

Arkadaşlar ben artık gideyim,birazdan eşim gelecek bişeyler hazırlayayım.Görüşmek üzere

kızlar mrbalarr nasılsınızz hamişlerimiz nasılmış bakalım hepinizie öpücükler yolluyorum
bizimde durumlar karışık eşimin babanesi yoğun bakımda yatıyo birde benim evede yakın hastanede sanırım durumu kritik kötü durumda (
bende bi kayınvalideme gidiyorum yemek yapıorum birde kendi anneme gidiyorum tek kalmasın die kardeşm de askere gitti daha yeni eşimle arada bir görüşebilyoruz (
benim bata 4 gün kaldı adet sancısı gibi sancılarım 2 haftadır vardı şuanda bel ağrım var ve mide bulantım var çok hafif ve anlık gerçi kendimde belirti aramayada vaktim olmuyo hissttiğim bunlar bakalım hayılrısı şimdide börek yaptım hastaneye götürücem çok yoğunum çokk bide yarın iş varr hadi grşrzz kızlar yeni hamile haberleri alma dilekleriyle ayrılıyorum aranızdann

geçmiş olsun canım
acil şifalar
iyi haberlerle dön tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…