ayyyy datlum yaaaa.. hadi bu ay insaallah senden de guzel haberler bekliyoruzzz.. Allah uzmeden tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. canim ben yarin gidicem kana insaallah.. aslinda ne yapacagimi bilemiyorum.. su ana kadar hamile oldugumu ogrendigim test dahil 9 test yaptim ve aslinda burdakiler bu durumda kan testi almama bile gerek duymayabilir.. ben gidicem insaallah yarin klinige hem de ogrencem bundan sonraki asamalar ne falan filan.. zaten doktora 8. haftadan once randevu vermiolar bildigim kadariyla ama bilmiyorum iste.. yarin hem kana gidip hem de ogrencem sonrasini.. cok tesekkur ederim duygucum sana hepinizee
canim en azindan hamile kalmanda bir sorun olmadigini biliyorsun.. bunun icin biraz rahatla bence ve icini ferah tut.. insaallah en hayirli en guzel zamanda uzuntunuze ilan gibi gelecek bebisin
bu arada sebnem arkadasimiz bebegini kaybetmis.. Allah o kucuk melege rahmet etsin ve size de yeniden saglikli, hayirli melekler nasip etsin..
Maalesef yok.Ücretleri ne kadardır ki?
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz,her şey yolunda gider umarım.
Selam arkadaşlar.. Bizde 8 haftalığız. 6+6 da kalp atışımızı duyduk. Doktor duyulmaz dedi duyunca da zayıf olduğunuz için duyuluyo dedi :) Bulantım arada oluyor ama talihsiz bi olay yaşadım gıda zehirlenmesi oldu. Cuma günü dışarda kahvaltı salonunda yediğimiz bişey yüzünden,ölüyorum sandım neyse ki serumla falan atlattık. İnsan kendini değil içindekini düşünüyor hemen. Artık işe yemeğimi evden götürmeye karar verdimBol bol meyve yemeye çalışıyorum ve su içmeye.. Eskiden çok sevdiğim yemeklerin ismini duyduğumda bile midem bulanıyo. 10. haftadan sonra azalıyormuş inşllh öyle olur..
Hoşgeldin,Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.Ama yazdıkların o kadar çok gebelik belirtisine benziyor ki.Düşükten önce de adet dönemlerin böyle mi geçiyordu?Bana kalırsa 2,5 aylık bebeğin öyle kendiliğinden gitmesi biraz zor.Doktor ne diyor bu duruma
200 küsür galiba ama adamprof bu işin ehli ve de bu konuda uzman. oldurana kadar uğraşıyo dedi arkadaşım. :)
bu kadar takma kafana canım elbet birgün bebeğin gelecek sanaaa bu arada hoşgeldin aramızaaaa....
inşallah bubacımmmmm
sağol canım
hayır öncesi öyle değildi ama yaklaşık hazirandan beri genelde mide bulantısı var zaten umudum yok yani olmayacak bu ayda napalım beklicez
düşüğümde yumurta cok gelişmiş dğeildi düşük ihtimali yüksekti
Ücretler çok fazlaymış.Sen nerde oturuyordun angel?
ayyyy datlum yaaaa.. hadi bu ay insaallah senden de guzel haberler bekliyoruzzz.. Allah uzmeden tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. canim ben yarin gidicem kana insaallah.. aslinda ne yapacagimi bilemiyorum.. su ana kadar hamile oldugumu ogrendigim test dahil 9 test yaptim ve aslinda burdakiler bu durumda kan testi almama bile gerek duymayabilir.. ben gidicem insaallah yarin klinige hem de ogrencem bundan sonraki asamalar ne falan filan.. zaten doktora 8. haftadan once randevu vermiolar bildigim kadariyla ama bilmiyorum iste.. yarin hem kana gidip hem de ogrencem sonrasini.. cok tesekkur ederim duygucum sana hepinizee
canim en azindan hamile kalmanda bir sorun olmadigini biliyorsun.. bunun icin biraz rahatla bence ve icini ferah tut.. insaallah en hayirli en guzel zamanda uzuntunuze ilan gibi gelecek bebisin
bu arada sebnem arkadasimiz bebegini kaybetmis.. Allah o kucuk melege rahmet etsin ve size de yeniden saglikli, hayirli melekler nasip etsin..
Selam arkadaşlar.. Bizde 8 haftalığız. 6+6 da kalp atışımızı duyduk. Doktor duyulmaz dedi duyunca da zayıf olduğunuz için duyuluyo dedi :) Bulantım arada oluyor ama talihsiz bi olay yaşadım gıda zehirlenmesi oldu. Cuma günü dışarda kahvaltı salonunda yediğimiz bişey yüzünden,ölüyorum sandım neyse ki serumla falan atlattık. İnsan kendini değil içindekini düşünüyor hemen. Artık işe yemeğimi evden götürmeye karar verdimBol bol meyve yemeye çalışıyorum ve su içmeye.. Eskiden çok sevdiğim yemeklerin ismini duyduğumda bile midem bulanıyo. 10. haftadan sonra azalıyormuş inşllh öyle olur..
saol elisizmitcim ya.. insanin aklna bin turlu sey geliyor.. yavas yavas soylemeye basladik herkese artik 9 testten sonra da Rabbim de hem benim icin hem de icimdeki kucucuk can icin saglikla ve hayirla bu donemi gecirebilmeyi nasip etsin.tesekkur ederimm.
gecmis olsun canim.. guzel heyecanlar cok guzel hisler.. Rabbim hayirla tamamlamayi nasip etsin..
yahyakaptandayım cnm... sen nerde oturuyosun???
İnşallah olur canını sıkma.Hepimizin olacak Allah büyüktür.
İNŞALLAH hepimize gelir
bide bende 2 tane ufak miyom var ama onlar böyle sancı yaparmı bilmem ya üşüttüm yada onlar yapıyor sancıyı sık idrarı 2 çorap üstüste giyoyorum patik bide eee daha ne olsun yahu
kızlar mrbalarr nasılsınızz hamişlerimiz nasılmış bakalım hepinizie öpücükler yolluyorum
bizimde durumlar karışık eşimin babanesi yoğun bakımda yatıyo birde benim evede yakın hastanede sanırım durumu kritik kötü durumda(
bende bi kayınvalideme gidiyorum yemek yapıorum birde kendi anneme gidiyorum tek kalmasın die kardeşm de askere gitti daha yeni eşimle arada bir görüşebilyoruz(
benim bata 4 gün kaldı adet sancısı gibi sancılarım 2 haftadır vardı şuanda bel ağrım var ve mide bulantım var çok hafif ve anlık gerçi kendimde belirti aramayada vaktim olmuyo hissttiğim bunlar bakalım hayılrısı şimdide börek yaptım hastaneye götürücem çok yoğunum çokk bide yarın iş varr hadi grşrzz kızlar yeni hamile haberleri alma dilekleriyle ayrılıyorum aranızdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?