Normalde böyle şeylerde umutlanmazdım ama nedense bir mutluyum içimde bebişim sanki varmış gibiyim. Aslında boşa umutlanmak istemiyorum ama geçen yıl hamile kaldığımdada aynen böyle olmuştu. Reglye bir hafta kala az bir kanama olmuştu 3 hafta sonra hamileydim. Yine kendimi öyle hissettim.Bir de tam bir yıl önceydi. Düşen bebek ya hemen peşine hamile kalınırmış yada 1.yılında.
Kasıklarım ince ince sızlıyo. Karnımın alt kısımları acıyo ne biliyim. Aslında hiç umutlanmamıştım daha önce ama kısmet
ıns umıtlerın gerceklesıcek bence...cunku belırtılerın fazla senı umıtlendırmekte ıstemem ama bence oyle duruyo...ne zaman test yapmayı dusunuyorsun
Bebikom aslında regl geçiyo ama test negatif. Muhtemelen o az kanama gibi dediğim şey adet yerine sayılıyo. Bilmiyorum ya işte kafam çok karıştı. Değişik duygular içindeyim
hmmm dur bakalım sen ıcını serın tut yakında anlasılır zaten...cok zor yaa her ay umıtlenıp beklemek.bende 4 aydır dusunuyorum her ay bır sabırsızlık..ustelık dusunmeye basladıgımdan berı dongum de gecıkıyor..psıkılojık ıste onceden bole degıldı..bu ay sağ kasıgıma kramplar gırıyor ozellıkle mesela kalkarken fln bılmıyorum bat 5 aralık daha var beklıyorum ıste ama zormus bu bekleyıs gercekten
Bizim 4 yılı geçti. Herşeyin hayırlısı biz zaten tedaviye başladık ama daha henüz bir ilerleme olmamıştı. Umarım bebeişim benimle olur ve hiç bişeye gerek kalmadan annesiyle olur.
günaydın kızlar, iyi haftalar..
benim bat 1 aralık, ama dayanamıyorum meraktan kafayı yiycem..
acaba bugün veya yarın test yapsam çıkarmı bişeyler...
günaydın kızlar, iyi haftalar..
benim bat 1 aralık, ama dayanamıyorum meraktan kafayı yiycem..
acaba bugün veya yarın test yapsam çıkarmı bişeyler...
padutinden vaz mı geçtin ildoşum yaa ben de dıorm acaba klomen mi alsak die ama blmıorm ya dr tavsiyesi olmadan da almak ne kadar dogru die :44:
yazdım canımgunaydin ilda ozel msj kutuna bakar misin
Bence yapma en erken test tarihin sekiz aralik olmali cunku hcg adet gununden 7-10 gun arasinda idrara salgilaniyo bekle canim erkenden yapacagin test mutlaka negatif olacaktir ve uzulmene yol acacktir
Kızlar 21 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve normal dogumla bebeğimi aldırdım kismetse aylar sonra yine aranıza bebek sahibi olmak isteğiyle gelirim Allah herkese hayirli bebekler nasib eylesin
ay inanmıyorum yaaa
normal doğum yaptın bide.. Canım çok çok geçmiş olsun .
Allahım bir daha yaşatmasın inşallah..
Sebebi ne bu kalp durmalarının Allahım neden böyle oluyor hiç bişey bilmiyoruz...
kızlar günaydın şimdi:)
ay saat 12 olmuş yaaa
Biz dün akşam eşimle konuştukk
şu suruptan içmesi için söyledim ama ısrarla içmek istemiyor
ve sırf bunun için bencee 2-3 ay ara verelim dedi..
ara verelim diyorsun ama onun için korunmak lazım dedim o zaman korunuyoruz dedim
onun ara verelim demesi aslında ilaç içmeyelim demesiydi .. inat ettim bende hiç bişey yapmıcam..
sinir oldum aglamak istiyorum,, istemiyorum işte bebek filan..
sanki ben keyfim için iç diyorumm belki sperm kalitesinden dolayı bebek gelişmedi diyorum off yaa
belki o haklı ben çok acele ediyorum.. ama benim bişeyim yok ki neden korunayım doktorda korunun demedi. kafam cok karışık..
ya sorma bende yeni okudum
kolay bi durum değil.Allah sabır ve kuvvet versin
en yakın zamanda da güzünü güldürsün inşallah
annemde bana öğretti ben de meryem suremi okuduktan sonra artık böyle dua ediyorum
içimden buradaki tüm arkadaşlarımı geçirerek
Allah ım şükür sağlıklıyız,yiyecek lokmamız var .hepsi senin sayende.sen vermesen niceoluruz .bize yüce katından sağlıklı salih aklı yüzü güzel ana baba değeri bilen ,senin yolunda Hak yolunda ilerleyecek adaletli hoşgörülü bir nesil ihsan eyle.sen OL diyeceksin olacak .buna inancımız sonsuz.Peygamberimiz Hz.Muhammed in adının geçtiği duaları sen geri çevirmezsin inşallah bu aciz kullarını kapından geri çevirme nolur.
peygamberimiz Hz.Muhammed senin adını söyleyerek Allahımdan istiyorum.
bize en hayırlısını ver rabbim .
amin .
Canım sagol Allah Razı olsun senden
hemen yazdım koydum çantama
dualarımı en içten yapıcam inşallahh..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
üzme canını tatlım
ama biz adamları çok sıkıyoruz
ister istemz
yani yaptığımız şeyler sıkmazk için değil ama onların beyinleri bizim gibi işlemiyo işte
dr um bana da aynı şeyi demişti
yumurtlama günlerini sööleme eşine
ister istemez stes oluyo adamlar diye
ama içmesi gereken şeyleri içmek zorundalar o ayrı
ben artık ilişki olacağı zaman haa bugün mü diyo yok yok geçti günüm ya da daha yumurtlamadım diyorum
bööle yapmamız lazımmış
bırak o korunuyosunuz zannetsin
sonra da sürprizzzzz
dua ve sabır çok önemli
teslimiyet yani aslında
bizden hayırlısını bilen var bunu bilmek bile insanın içini soğutuyor ,sabırsızlığımı frenliyor bi bakıma ...
geçer geçer üzülmeevet haklısın bende çok sıkıyorum çok konusuyorum anlatıyorum kafası şişiyo adamın..
tamam karar verdim artık konuşmucam onunla bu konuları ..
süpriz filan olmasın cok kızdırdı beni, istemiyorum cidden.
( diyorumda 1-2 güne sinirim geçer kesin ama inşallah gecmez)
tabi ben bunu hep düşünüyorum Allah vermiyorsa bi nedeni vardır diyorum
hatta tüp bebek bile düşünmüyorum ama ilerleyen yaşlarda olmazsa istermiyim diye büyük konuşmak istemiyorum.
tüp bebek bi tedavi mi onu bile bilmiyorum Sanki töbe töbe Allahın işine karışıyormuşuz gibi geliyor tüp bebek ile..
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?