Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selammmm topiğin güzel hatunlarııııı giriştim cama kapıya bugün büyük temizlik var....İki dk ara verdim size bakmak içinnn nasılsınız bakalımmmmm....

selammmm topiğin güzel hatunlarııııı giriştim cama kapıya bugün büyük temizlik var....İki dk ara verdim size bakmak içinnn nasılsınız bakalımmmmm....

sorma canım bende var o
sabah biraz yapmıştım kör karanlıkta
şimdi saat 1 de tekrar başlıcam
maknanın bitmesini bekliyorum

canım kürleri falan yapınca beklenti daha fazla oluyor
sen korunma ama beynen ara ver
çalışmalara devam et ama eşine çaktırma
varsın içmesin bu ay
bence eşlerimz de en az bizim kadar stres yapıyor
o yüzden beynen biraz dinlenmeleri lazım
ben bu ay aynı şeyi yaşadım
3sefer doktora gittim ama malesef olmadı
eşime gitmesini söledim
gitmek istemedi
çok zoruma gitti
ben bu kadar uğrasıyorum o hiçbi şey yapmaya yanaşmıyor diye
aslında onlar için bu durum daha ağır
ve bizim gibi yıpranıyorlar
bence çok bişi yapma
korunma ama biraz beynen dinlenin

Günaydı herkese.Sabah moralim çok bozuk uyandım artık kendime küsüyorum.Lütfen bugün birileri hamile olduğunu söylesin.Batı bugün olan herkes söylesin lütfen.Düne kadar içimde bir umut vardı ama bugün hiç yok.Sanırım hamile değilim.

Son düzenleme:
hamarat kadınlar siziii

evet kesin gecicek ama geçmesin işte cidden çok sinirliyimm suanda biri bebek derse üstüne atlayabilirim

tüp bebek konusunda haklısın sanırım Allah istemezse o da olmaz ama .. inşallah çok dua ediyorum tüp bebege kadar rabbim beni düşürmesin kimseyi düşürmesin

siz ne şeker seylersiniz yaa ne güzel motive ediyonuz vallaa ay ayyy

neden şimdi böyle düşündün canım??

kızlarrrrrrrrrrr

şu preseed jelini kullanan arkadaşlar yardımmm
netten baktım da bi kaç çeşidi var diyorlar ve hepside hamile kalmayı kolaylaştırıcı özewlliğe sahip değilmiş.

hangisini alıcaz yardım

Canım bence madem ara vermek istiyorsun şöyle yapabilirsin;her şeye ara verip korunmasız ilişkiye devam edebilirsin,Tumazsa zaten ara vermiş olursun tutarsa da sürpriz olur.Kafan orda olmayınca daha mı rahat olur acaba ne dersn?Kocişler de bizim kadar istiyor ama bizim gibi heyecanlanamıyorlar yapıları öyle,biz çok dışa vuruyoruz.

Oh ne güzel belirtiler bunlar,adetin ne zamandı?

sorma canım bende var o
sabah biraz yapmıştım kör karanlıkta
şimdi saat 1 de tekrar başlıcam
maknanın bitmesini bekliyorum
canımmm benimm iş yapmak insanın stresini alıyor resmen bende makinanın bitmesini bekliyorummm çoook işim var çookkk
elisimzmit günaydınnn neden umutsuzsun hayatım benim batta geçti 3 gün falan bendede umut yokk gerçiii amaa hayırlısı umarım birileri hamiş olduğunu söyler ve mutlu oluruz
hamarat kadınlar siziii

yok be kuzummm hamaratlık değilde mecburiilik desem daha doğru olur

ev

selamlaarrrr ben geldimmm. nasılsınızz ??

hoşgeldin nagihan iyiyiz canım sen nasılsın?82 doğumlu musun?

Evet ya birileri hamiş olsun bugün Allah aşkına

neden şimdi böyle düşündün canım??
Ne bileyim ya öyle uyandım baktım içim fena,halbuki rüyamda başbakanı da görmüştüm ama,hayır mıdır dersiniz rüyada başbakan görmek?

Son düzenleme:

'Rüyada basbakani görmek izzet, güç ve maksada erismeye isaret eder.' gayet hayırlı bi ruya cnm

'Rüyada basbakani görmek izzet, güç ve maksada erismeye isaret eder.' gayet hayırlı bi ruya cnm

Valla ben de baktım da internetten gayet güzel şeyler yazıyor.Eşiyle beraber gördüm,ikisinin ortasında oturmuşum da etkinli izliyoruz güya acaba ailevi maksadıma mı ulaşacağım

evet 82 doğumluyumm.... :) rüyaaa.. eşimmm son zamanlarda ikisi aynen olmak üzere tam 5 kez başbakanı rüyasında gördü.. ardından beni ikiz halde görmüş rüyasına. benden bir tane daha.. ben onu geçen hafta beyaz gelinlik giymiş ve beyaz bir davetiye elinde görmüştüm.. ne acaip rüyalar görüyoruz :)

Valla ben de baktım da internetten gayet güzel şeyler yazıyor.Eşiyle beraber gördüm,ikisinin ortasında oturmuşum da etkinli izliyoruz güya acaba ailevi maksadıma mı ulaşacağım

evet cok güzel ruyanın tabirleri inşallah ulaşırsın tez zamanda cnmcım

Evet çok acayip rüyalar kabuslar görüyoruz.E sıkıntılıyız,öyle de uyuyunca görüyoruz işte.Yapacak bir şey yok hayra yoracağız artık:124:

arkadaşlar mrb..bn sze bişey srmak istyorum rüyamda yeni bebeğim olmuş eve gelmişiz bebek çok gzel ama bebği çekyata ytrıyorum yere düşüyo..2 keree hmde kldryrm tkrar düşüyo ağlmıyo kanda glmyo çk korkuyormm.ya bide bebk istyz ço koorkuym allah hyr getrsn:2:

kızlar bu ovucan kullanalara soruyorum
bu 2.silik çizgi her adim çıkıyor mu
yani çıkmadığı zaman oluyor mu ?
bat güya ayın 1 inde
bakalım çıkacak mı dedim yaptım çıktı
normal mi bu

canım batım 5 aralık daha var yanı ama bu belırtılerle beklemek cok zor catlıcam sen ne dusunuyorsun bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…