selammmm topiğin güzel hatunlarııııı giriştim cama kapıya bugün büyük temizlik var....İki dk ara verdim size bakmak içinnn nasılsınız bakalımmmmm....
kızlar günaydın şimdi:)
ay saat 12 olmuş yaaa
Biz dün akşam eşimle konuştukk
şu suruptan içmesi için söyledim ama ısrarla içmek istemiyor
ve sırf bunun için bencee 2-3 ay ara verelim dedi..
ara verelim diyorsun ama onun için korunmak lazım dedim o zaman korunuyoruz dedim
onun ara verelim demesi aslında ilaç içmeyelim demesiydi .. inat ettim bende hiç bişey yapmıcam..
sinir oldum aglamak istiyorum,, istemiyorum işte bebek filan..
sanki ben keyfim için iç diyorumm belki sperm kalitesinden dolayı bebek gelişmedi diyorum off yaa
belki o haklı ben çok acele ediyorum.. ama benim bişeyim yok ki neden korunayım doktorda korunun demedi. kafam cok karışık..
hamarat kadınlar siziiiselammmm topiğin güzel hatunlarııııı giriştim cama kapıya bugün büyük temizlik var....İki dk ara verdim size bakmak içinnn nasılsınız bakalımmmmm....
geçer geçer üzülme
bende de oldu çok o durum
istemiyorum diyip kestirip attım
ama bukadar çabuk havlu atmak yakışmaz bizim gibi süper gebe potansiyeli annelere di mi
ööle düşünme canım
varsa bi tedavi olunsun tabiii
zaten Allah OL demez ise olmaz bi şey ister tüp ister başka bir şey
bak tüp bebek topiğine ,sadece tüple olur dediklerinde bile tam tedavi sırasında normal yolla gebe kalıyo kadınlar
Allah ın işi mucizesi işte
Günaydı herkese.Sabah moralim çok bozuk uyandım artık kendime küsüyorum.Lütfen bugün birileri hamile olduğunu söylesin.Batı bugün olan herkes söylesin lütfen.Düne kadar içimde bir umut vardı ama bugün hiç yok.Sanırım hamile değilim.
kızlar günaydın şimdi:)
ay saat 12 olmuş yaaa
Biz dün akşam eşimle konuştukk
şu suruptan içmesi için söyledim ama ısrarla içmek istemiyor
ve sırf bunun için bencee 2-3 ay ara verelim dedi..
ara verelim diyorsun ama onun için korunmak lazım dedim o zaman korunuyoruz dedim
onun ara verelim demesi aslında ilaç içmeyelim demesiydi .. inat ettim bende hiç bişey yapmıcam..
sinir oldum aglamak istiyorum,, istemiyorum işte bebek filan..
sanki ben keyfim için iç diyorumm belki sperm kalitesinden dolayı bebek gelişmedi diyorum off yaa
belki o haklı ben çok acele ediyorum.. ama benim bişeyim yok ki neden korunayım doktorda korunun demedi. kafam cok karışık..
Oh ne güzel belirtiler bunlar,adetin ne zamandı?arkadaslar bu ay sağ kasığıma kramp gırıyo hafıf bır ağrı var bıde hatta yumurtlama gununden berı dıyebılırım..bu aralarda asırı yorgunluk var ustumde bır uyku halı bolee gozlerım yanıyo sankı sureklı acaba belırtı olabılır mı bunlar yoksa ben mı kuruntu yapıyorum catlıycam meraktan ne dersınız
canımmm benimm iş yapmak insanın stresini alıyor resmen bende makinanın bitmesini bekliyorummm çoook işim var çookkksorma canım bende var o
sabah biraz yapmıştım kör karanlıkta
şimdi saat 1 de tekrar başlıcam
maknanın bitmesini bekliyorum
elisimzmit günaydınnn neden umutsuzsun hayatım benim batta geçti 3 gün falan bendede umut yokk gerçiii amaa hayırlısı umarım birileri hamiş olduğunu söyler ve mutlu oluruzGünaydı herkese.Sabah moralim çok bozuk uyandım artık kendime küsüyorum.Lütfen bugün birileri hamile olduğunu söylesin.Batı bugün olan herkes söylesin lütfen.Düne kadar içimde bir umut vardı ama bugün hiç yok.Sanırım hamile değilim.
hamarat kadınlar siziii
yok be kuzummm hamaratlık değilde mecburiilik desem daha doğru olur
ev
selamlaarrrr ben geldimmm. nasılsınızz ??
canımmm benimm iş yapmak insanın stresini alıyor resmen bende makinanın bitmesini bekliyorummm çoook işim var çookkk
elisimzmit günaydınnn neden umutsuzsun hayatım benim batta geçti 3 gün falan bendede umut yokk gerçiii amaa hayırlısı umarım birileri hamiş olduğunu söyler ve mutlu oluruz
Ne bileyim ya öyle uyandım baktım içim fena,halbuki rüyamda başbakanı da görmüştüm ama,hayır mıdır dersiniz rüyada başbakan görmek?neden şimdi böyle düşündün canım??
hoşgeldin nagihan iyiyiz canım sen nasılsın?82 doğumlu musun?
Evet ya birileri hamiş olsun bugün Allah aşkına
Ne bileyim ya öyle uyandım baktım içim fena,halbuki rüyamda başbakanı da görmüştüm ama,hayır mıdır dersiniz rüyada başbakan görmek?
'Rüyada basbakani görmek izzet, güç ve maksada erismeye isaret eder.' gayet hayırlı bi ruya cnm
hoşgeldin nagihan iyiyiz canım sen nasılsın?82 doğumlu musun?
Evet ya birileri hamiş olsun bugün Allah aşkına
Ne bileyim ya öyle uyandım baktım içim fena,halbuki rüyamda başbakanı da görmüştüm ama,hayır mıdır dersiniz rüyada başbakan görmek?
Valla ben de baktım da internetten gayet güzel şeyler yazıyor.Eşiyle beraber gördüm,ikisinin ortasında oturmuşum da etkinli izliyoruz güya acaba ailevi maksadıma mı ulaşacağım
evet 82 doğumluyumm.... :) rüyaaa.. eşimmm son zamanlarda ikisi aynen olmak üzere tam 5 kez başbakanı rüyasında gördü.. ardından beni ikiz halde görmüş rüyasına. benden bir tane daha.. ben onu geçen hafta beyaz gelinlik giymiş ve beyaz bir davetiye elinde görmüştüm.. ne acaip rüyalar görüyoruz :)
Canım bence madem ara vermek istiyorsun şöyle yapabilirsin;her şeye ara verip korunmasız ilişkiye devam edebilirsin,Tumazsa zaten ara vermiş olursun tutarsa da sürpriz olur.Kafan orda olmayınca daha mı rahat olur acaba ne dersn?Kocişler de bizim kadar istiyor ama bizim gibi heyecanlanamıyorlar yapıları öyle,biz çok dışa vuruyoruz.
Oh ne güzel belirtiler bunlar,adetin ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?