Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[video=youtube;EceQAqKgnnA]http://www.youtube.com/watch?v=EceQAqKgnnA[/video]

insallah kendi bebegini bagrina basar doya doya koklar seversin cnm benim insallahhhhhhhhh

Azramm hep birliktee tüm olmayanlar basar bağrınaaa inşallah

SEVDAMMMM canımm tebrik ederim hamişsin demek çok sevindimm kuzum sağlıklaa sıhhatle kucağına almak nasip etsin Rabbimmmmm

heh bak yeminle onu düşündüm,hemen gibe kalır kessin didimdi
tek atışla

KALP KALBE KARŞIYMIŞ MEG Genelde hep öyle oluyor çünküüü bu arada incir tıkınmaktan midemde incir ağacı çıkacak yakındaaa hep siz gaza getirdiniz beni ben hiç böle şeyler yapamamıştımm çook tşkler canım arkadaşlarım benim..

bende bundan aylar önce bu topik ilk açıldığında inan ymurtlama günü hesaplamasını bile yarım yamalak biliyodum..
zamanla hep beraber neler neler öğrendik ve öğreniyoruz..

bizimkiler kacinci atisla gelecek bakalim
sayisini tutmak mümkün degil ki

kaçıncı evet offffffff

zammbak, ildailda+, azra2424+, moon83, aysunayy+, gonce, eminemine+, yakamozum66, dejavu_one+, serapp27+, umutege16+, yummyny, puffy123+, huzur17

megcim ben bugün dayanamadım test yaptımmmm..maalesef :2: nur topu gibi kocaman, kopkoyu bir TEK çizgim var...biliyorsun benim bat 1 aralıktı ve hala da gelen giden yok...bu bebek düşüncesi bizim bünyeleri manyak etti valla..hemen yarın sabah 09:30a jinekologdan randevu aldım, baksın bakalım ne var ne yok...en azından bileyim neler olduğunu....
çok da korkuyorum aslında..doktora gitmek benim en büyük fobimmmm...:18:
dua edin de bişey çıkmasın megcim...

bu resmide paylaşayım bakın benim ve sizlerin ilerdeki hali torunlara falan ördüğümüz modelleri konuşuruz artıkkk bir yandanda örgü öreriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…