Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yumi canım,geç döllenmelerde kandan idrara çok geç geçebiliyo hcg dolayısıyla da testte çıkmaması normal..
senin geç döllenme olasılığın var mıydı?

inşallah kontrolde herşey istediğin gibi olur canım

Alıntıdır :

"Gebelik testinin üzerindeki iki çizgiyi görüp ikizleri olacak sanan adam benim kocam olur."

Son düzenleme:

cnm hayırlısı olsun.o tek çizgi gerçekten çok moral bozucu. bende şimdiye kadar yaptığım testlerde hiç yanıltıcı bile olsa çift çizgi görmedim. bu ay ovulasyon testi yaptığımda çift çizgiyi iki gün görmek beni çok mutlu etti.zaten sadece ovulasyon testinde görebilicem sanırım o çift çizgiyi.

hiç ümitlenmek istemiyorum.. hamiş falan değilim...bakalım doktor neler diyecek...ilk kez jinekolojik muayeneye giricem, hakkımda hayırlısı bakalım..
sabah hemen yazarım dönünce ofise...

hiç ümitlenmek istemiyorum.. hamiş falan değilim...bakalım doktor neler diyecek...ilk kez jinekolojik muayeneye giricem, hakkımda hayırlısı bakalım..
sabah hemen yazarım dönünce ofise...

gebelik şüphen olduğunu baştan söyle doktora yumicim..
korkma emi..masa sinir bozucu ama işlemlerde can yakan bir durum yok.. kasmazsan kendini yani..
yaz mutlaka

gebelik şüphen olduğunu baştan söyle doktora yumicim..
korkma emi..masa sinir bozucu ama işlemlerde can yakan bir durum yok.. kasmazsan kendini yani..
yaz mutlaka

teşekkür ederim cnm...hemen yazıcam size...
şimdi çıkıyorum ben, herkese iyi akşamlar...

kızlarrrrr...herşey gönlünüzce olsun, süper bir akşam geçirin.....

kızlar,

moral bozmak yok..
hemen gebe kalamamış olabiliriz.. ama bu kalmıycamız anlamına gelmiyor..
tutmayan yumurtalar da,son yumurtalarımız değiller çok şükür..

Kızlar çıkış saatim geldi benim. Akşam da gelmem artık zaten tüm gün bilgisayar başındayım öğrencilerle ilgilenmesem hiç kalkmıcasm yerimden. Fatmagülgili izlicem eşimde trip yapacak hiç sevmiyor ya diziyi. Ama izlicem banane. Bugünde aklımda yemek için birşey vardı ama başka birşey istiyor canım akşam akşam da yapamam ki eşi doyurmuyor o beni diyor obur.. merak edenler için.. sipoiler tavuk kanat çok severim fırında da güzel yaparım ama haşlamadan biraz içime sinmiyor ancak haftasonu yapabilirim balık yapıcam ben galiba bir de üşeniyorum ki sormayın gitsin..

slm kızlar
sevdam ve asemb çooooooooooook tebrikler allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

bende bugün baya koşturdum gene ,şimdik yemeğimi yapıyorum geçe kaldım bugün kocam gelcek 1 saatte ,giyindim süslendim malum gıdıklama günleri

beylikdüzünde kadın doğum uzmanı arıyorum.önerebileceğiniz bi doktor yada hastane var mı arkadaslar.henüz hamile değilm ama bebek istiyoruz.onun için de şimdiden gerekli testleri ve kontrolleri yaptırmak istiyorum.bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

yemegımı salatamı ayranımı yaptım geldım
sıze bakıyım dedım
kocıste azcık sonra gelır zaten
dejavucum benım esım ısten hıc anlamıyor elınden geldıgınce yardım etmeye calısıyor ama yemek ısı sonra bulasık yerlestırme bosaltma hep bana okuldan sonra bunları yapınca belım agrıyor sankı 8 aaylık gebeyımevet canım kesemızı görduk haftaya cuma 16 sında bebelerımın kalp atıslarını duycam ınsallah
bu ıkız fıkrı ıyıce yatta aklıma tek derse uzulcem galıba
böle dıyınce annem nasıl kızıyor

kızlar,

moral bozmak yok..
hemen gebe kalamamış olabiliriz.. ama bu kalmıycamız anlamına gelmiyor..
tutmayan yumurtalar da,son yumurtalarımız değiller çok şükür..

ayennnn öleee canuum ağzına sağlık :13:

ama yinede her kek yapmak istediğimde yumurtayı elime aldığımda gözlerim dolmuyor değil
sanırım deliriyorum

dejavum,bende fatmagülgili izliycem..
bu akşam halvet var gibi bizim gillerde

has oda yolundasın demek
gıdıkla gıdıkla canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…