megcim ben bugün dayanamadım test yaptımmmm..maalesef :2: nur topu gibi kocaman, kopkoyu bir TEK çizgim var...biliyorsun benim bat 1 aralıktı ve hala da gelen giden yok...bu bebek düşüncesi bizim bünyeleri manyak etti valla..hemen yarın sabah 09:30a jinekologdan randevu aldım, baksın bakalım ne var ne yok...en azından bileyim neler olduğunu....
çok da korkuyorum aslında..doktora gitmek benim en büyük fobimmmm...:18:
dua edin de bişey çıkmasın megcim...
evet ya mutfakta yemege dalmıştım ondan yınede cok saol canım benım rabbım sana o duyguyu tattırsın
cok saol meg cok mutlu ettın benı darısı basınaa olur inşallahhh
megcim ben bugün dayanamadım test yaptımmmm..maalesef :2: nur topu gibi kocaman, kopkoyu bir TEK çizgim var...biliyorsun benim bat 1 aralıktı ve hala da gelen giden yok...bu bebek düşüncesi bizim bünyeleri manyak etti valla..hemen yarın sabah 09:30a jinekologdan randevu aldım, baksın bakalım ne var ne yok...en azından bileyim neler olduğunu....
çok da korkuyorum aslında..doktora gitmek benim en büyük fobimmmm...:18:
dua edin de bişey çıkmasın megcim...
yumi canım,geç döllenmelerde kandan idrara çok geç geçebiliyo hcg dolayısıyla da testte çıkmaması normal..
senin geç döllenme olasılığın var mıydı?
inşallah kontrolde herşey istediğin gibi olur canım
canımmm,sağlıkla alasın bebeğini kucağına inşallahhh
aminn diyorum ve de..
ben gördüğünü farketmemişim hava, fişeğini..
Alıntıdır :
"Gebelik testinin üzerindeki iki çizgiyi görüp ikizleri olacak sanan adam benim kocam olur."
hiç ümitlenmek istemiyorum.. hamiş falan değilim...bakalım doktor neler diyecek...ilk kez jinekolojik muayeneye giricem, hakkımda hayırlısı bakalım..
sabah hemen yazarım dönünce ofise...
gebelik şüphen olduğunu baştan söyle doktora yumicim..
korkma emi..masa sinir bozucu ama işlemlerde can yakan bir durum yok.. kasmazsan kendini yani..
yaz mutlaka
teşekkür ederim cnm...hemen yazıcam size...
şimdi çıkıyorum ben, herkese iyi akşamlar...
kızlarrrrr...herşey gönlünüzce olsun, süper bir akşam geçirin.....
kızlar,
moral bozmak yok..
hemen gebe kalamamış olabiliriz.. ama bu kalmıycamız anlamına gelmiyor..
tutmayan yumurtalar da,son yumurtalarımız değiller çok şükür..
Kızlar çıkış saatim geldi benim. Akşam da gelmem artık zaten tüm gün bilgisayar başındayım öğrencilerle ilgilenmesem hiç kalkmıcasm yerimden. Fatmagülgili izlicem eşimde trip yapacak hiç sevmiyor ya diziyi. Ama izlicem banane. Bugünde aklımda yemek için birşey vardı ama başka birşey istiyor canım akşam akşam da yapamam ki eşi doyurmuyor o beni diyor obur.. merak edenler için.. sipoiler tavuk kanat çok severim fırında da güzel yaparım ama haşlamadan biraz içime sinmiyor ancak haftasonu yapabilirim balık yapıcam ben galiba bir de üşeniyorum ki sormayın gitsin..
slm kızlar
sevdam ve asemb çooooooooooook tebrikler allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
bende bugün baya koşturdum gene ,şimdik yemeğimi yapıyorum geçe kaldım bugün kocam gelcek 1 saatte ,giyindim süslendim malum gıdıklama günleri
Eki Görüntüle 303697
bu resmide paylaşayım bakın benim ve sizlerin ilerdeki hali torunlara falan ördüğümüz modelleri konuşuruz artıkkk bir yandanda örgü öreriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?