megcim ben bugün dayanamadım test yaptımmmm..maalesef :2: nur topu gibi kocaman, kopkoyu bir TEK çizgim var...biliyorsun benim bat 1 aralıktı ve hala da gelen giden yok...bu bebek düşüncesi bizim bünyeleri manyak etti valla..hemen yarın sabah 09:30a jinekologdan randevu aldım, baksın bakalım ne var ne yok...en azından bileyim neler olduğunu....
çok da korkuyorum aslında..doktora gitmek benim en büyük fobimmmm...:18:
dua edin de bişey çıkmasın megcim...
Alıntıdır :
"Gebelik testinin üzerindeki iki çizgiyi görüp ikizleri olacak sanan adam benim kocam olur."
Kızlar çıkış saatim geldi benim. Akşam da gelmem artık zaten tüm gün bilgisayar başındayım öğrencilerle ilgilenmesem hiç kalkmıcasm yerimden. Fatmagülgili izlicem eşimde trip yapacak hiç sevmiyor ya diziyi. Ama izlicem banane. Bugünde aklımda yemek için birşey vardı ama başka birşey istiyor canım akşam akşam da yapamam ki eşi doyurmuyor o beni diyor obur.. merak edenler için.. sipoiler tavuk kanat çok severim fırında da güzel yaparım ama haşlamadan biraz içime sinmiyor ancak haftasonu yapabilirim balık yapıcam ben galiba bir de üşeniyorum ki sormayın gitsin..
yemegımı salatamı ayranımı yaptım geldım
sıze bakıyım dedım
kocıste azcık sonra gelır zaten
dejavucum benım esım ısten hıc anlamıyor elınden geldıgınce yardım etmeye calısıyor ama yemek ısı sonra bulasık yerlestırme bosaltma hep bana okuldan sonra bunları yapınca belım agrıyor sankı 8 aaylık gebeyımevet canım kesemızı görduk haftaya cuma 16 sında bebelerımın kalp atıslarını duycam ınsallah
bu ıkız fıkrı ıyıce yatta aklıma tek derse uzulcem galıba
böle dıyınce annem nasıl kızıyor
dejavum,bende fatmagülgili izliycem..
bu akşam halvet var gibi bizim gillerde
has oda yolundasın demek
gıdıkla gıdıkla canım
slm kızlar
sevdam ve asemb çooooooooooook tebrikler allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
bende bugün baya koşturdum gene ,şimdik yemeğimi yapıyorum geçe kaldım bugün kocam gelcek 1 saatte ,giyindim süslendim malum gıdıklama günleri
cnm hayırlısı olsun.o tek çizgi gerçekten çok moral bozucu. bende şimdiye kadar yaptığım testlerde hiç yanıltıcı bile olsa çift çizgi görmedim. bu ay ovulasyon testi yaptığımda çift çizgiyi iki gün görmek beni çok mutlu etti.zaten sadece ovulasyon testinde görebilicem sanırım o çift çizgiyi.
haa senin öyle bir durum vardı dinmi ay son günlerde öyle yoğunum ki unutmuşum ama bana var gibi geliyor değerinde öyle göstermişti zaten.. bizim evde de işler hep ben çalışıyorum bir de eve gidip uğraşıyorum sorma.. Haftaiçi iş yapasım olmuyor hiç az toparlıyorum tuvalet felan temizliyorum haftasonu detaylı oluyor eşimde hiç bilmez demeden de şurdan şuraya kaldırmaz hiçbirşeyi kavga ediyoruz bu yüzden. Aman canım üzülme yaa tek olsun sağlıklı olsunn.. Biz tek bir tanesi için nasıl taklalar atıyoruz dediğin şeye bak..
cnm hayirlisi olsun insallah
güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
bende sürekli face den arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum
maşallah çekiyorum sürekli
ama artık acayip koymaya başladı ban sanırım
kızlarrrr sağolun bakalım paşam beni kabul etcekmi odaya?ama karasızım yarın sabahmı olsa bu akşammı çünkü dün oldu hani 1 gün ara olsun diyolar ya
hehehe
evet gördüm
bu resmi görünce acayip pis korku filmi bakasim geldi
cnm benim yaaa..ben hiç ovulasyon testi yapmadım bu ay ben de yapayım bari...
aslında böyle negatif düşünmemek lazım...insan öyle yüce bir varlık ki enerjisi ile yapamayacağı şey yok...
KÖTÜ DÜŞÜNÜRSEK KÖTÜYÜ ÇEKERİZ KENDİMİZEEEE...
haklısın cnm pozitif düşünmek gerekli ama bazen insan o kadar güçlü olamıyo.1 yıla yakındır olmadığı için ümitlerde ister istemez azalıyo.Inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün.hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee
A aaa muhteşemin dizi topiğine yazdığımı sanarak yazdım..:)))))))))))))))))))
adet günü çöküntüsü bu canım bu bende normal geçer yarınbende öyleyimmmm cnmmmmçok üzülüyommm
bende sürekli face den arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum
maşallah çekiyorum sürekli
ama artık acayip koymaya başladı ban sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?