Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm hayirlisi olsun insallah
güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim

A aaa muhteşemin dizi topiğine yazdığımı sanarak yazdım..:)))))))))))))))))))

Son düzenleme:

görüsürüz cnmcim
kolay gelsin sana

haa senin öyle bir durum vardı dinmi ay son günlerde öyle yoğunum ki unutmuşum ama bana var gibi geliyor değerinde öyle göstermişti zaten.. bizim evde de işler hep ben çalışıyorum bir de eve gidip uğraşıyorum sorma.. Haftaiçi iş yapasım olmuyor hiç az toparlıyorum tuvalet felan temizliyorum haftasonu detaylı oluyor eşimde hiç bilmez demeden de şurdan şuraya kaldırmaz hiçbirşeyi kavga ediyoruz bu yüzden. Aman canım üzülme yaa tek olsun sağlıklı olsunn.. Biz tek bir tanesi için nasıl taklalar atıyoruz dediğin şeye bak..

dejavum,bende fatmagülgili izliycem..
bu akşam halvet var gibi bizim gillerde

has oda yolundasın demek
gıdıkla gıdıkla canım

İvet valla eşim sevmese de izlicem yaa. Erken yatıyor o da o zaman ama napıyım bir akşamları izliyorum. Digituk plus aldık kaydetme özelliği var ama vaktim yok izlemeye kaydı. Haftasonu iş güç zaten öyle iştee..

rastgele cnm

bende 3 gün üstüste çift çizgiyi görünce ovucanda,acaba hepsi de tutar da üçüz gelir mi acaba diye düşünmüştüm..
ama tekiz bilem gelmedi

cnm benim yaaa..ben hiç ovulasyon testi yapmadım bu ay ben de yapayım bari...
aslında böyle negatif düşünmemek lazım...insan öyle yüce bir varlık ki enerjisi ile yapamayacağı şey yok...

KÖTÜ DÜŞÜNÜRSEK KÖTÜYÜ ÇEKERİZ KENDİMİZEEEE...

tabıkı canım benım tek cıft farketmıyor o ısın sakası
bende ne taklalar atmıstım unuturmuyum hıc
hayırlısını versın allahım yeter

kızlarrrr sağolun bakalım paşam beni kabul etcekmi odaya?ama karasızım yarın sabahmı olsa bu akşammı çünkü dün oldu hani 1 gün ara olsun diyolar ya

bende sürekli face den arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum
maşallah çekiyorum sürekli

ama artık acayip koymaya başladı ban sanırım

haklısın cnm pozitif düşünmek gerekli ama bazen insan o kadar güçlü olamıyo.1 yıla yakındır olmadığı için ümitlerde ister istemez azalıyo. inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün.hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee

ben de yemek pişiriim de geliim batlarım canlarım

gönlümün taa derinliklerinden AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bende sürekli face den arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum
maşallah çekiyorum sürekli

ama artık acayip koymaya başladı ban sanırım

cnm yaa.inan bende öyleyim. bide bende şey oluyo. böyle hamile birini görünce sürekli karnına falan bakasım geliyo. çok özeniyorum. böyle hamile kıyafetlerine çocuk kıyafetlerine falan bakıyorum. ahhhhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…