:79: hoşgeldin ben sabahtan beri burdayım bugün mesai yapıyorum hehe
Kızlar netteki gebelik günü hesaplamaları doğrumu sizce?
Bu hesaba göre 4 hafta 6 günlük hamileyim...
benim hocamda sınavı geçirecek kadar öğretti malesef eşimle öğrenmeye çelıştım ama şunu anladımki kocadan hoca olmuyo
en ufak hatamda sesi sonses açılıyo beyfendinin sanki profosyenelizde araba konusunda hata yapma sansımız yokmuş gibisinir oluyorum
zaman zaman kullanıyorum ama daha trafiğe tam analmıyla çıkmadım heycan yenmem lazım ama sağolsun kocam yanımdayken heycanım panik atağa dönüyü onşara göre kadınlar hiç bir zaman iyi bir sürücü olamaz
bak aslında nekadarda güzel sürüyorumm
kizçeler bir arkadaşımın yumurta rezervi azmış yani doktor oyle demiş destek olarak ne kullanmalı
geldimmmmm canım kendi kendine konuşma benimle konuşşzammbak, ASEMB, GamzeMesut+, gonce, yoluzun, umutege16+, elisizmit+, birsum, syncmaster, puffy123, lotusdream, eminemine, dejavu_one
biri bişi yazsın ya
deli gibi kendi kendime konusuyom galiba
aman aman kocadan babadan abiden hoca olmaz ben kocayı bulana kadar öğrenmiştim ama abım gıcık etmıiti benı bende gozumu karartıp attım kendımı trafıge ve 2002den berı kullanıyorum zor degıl herkez yapıyo sızmı yapamıcaksınız onlar cok bılıyo valla benım kocamda dıyokı bende kadınlar araba kullanamaz dıye on yargılıydım ama gordum kı sen erkek şöförlerin çoğuna on basarsın dıyo malesef buda bızı bazen kavga ettırıyo cunku bıyere gıderken bız şöför koltugunu değil yan koltuğu kapışıyoruz sen kullan ben yorgunum sen kullan o dıyokı ben butun gun yoruldum sen götür bende karımımı seyredıyım guzel guzel ben dıyorum ınsanın kocası varken kadınmı kullanırmış arabayı dıye atışıyoruz ama uzun yolda mutlaka paylaşırız yolu herkez bı ayrı işte ama sakın korkmayın unutmayın kadınların elleri çok daha maretli
selamlar herkese...
geldimmmmm canım kendi kendine konuşma benimle konuşş
ahhh o cesareti kendimde bulasam kocaya vermicem direksiyonu ya inşallah bende senin gibi başarılı bir sürücü olurumm:
sanki bizi anlattın gibi hissettim
kocadan hoca olmaz
Saolun kızlar, yalnız ben çok fenayım yaa(
Hayirdir canim neden fenasinnnn
Bende ehliyet istiyom ya rahatsizmisim olmazmis kocam hamileligi hastalik saniyo hala
incir yesin yada kürünü yapsın canım
çatlatması içinde böğürtlen kökü kürü yapabilir
yumurta rezervi azalmaya başlayınca doktorlar umut vermez pek direk tüp bebek derler
Asemb Mrb cnm dün gelmeyince merak ettim seni doktora dedim gitti kesin.
Duygucum sende hg cnm.diğer gelen arkadaslarımda hosgelmisler.kızlar pek katılamıyorum sohbete aksam birde esimin spor arkadaşlarıyla yemeğe gitcez onun icinde hazırlanıyorum yavaş yavaş
Çok rahatsızım canım, göğsüm öksürünce sızlıyor resmen, yatıcam ama iş yapmam lazım, yarın misafirim var(
Hemde kahvaltıya...
Midemde bir garip herşeyi yiyebiliyorum ama zaman zaman midem kalkıyor hafiften
geldimmmmm canım kendi kendine konuşma benimle konuşş
ahhh o cesareti kendimde bulasam kocaya vermicem direksiyonu ya inşallah bende senin gibi başarılı bir sürücü olurumm:
sanki bizi anlattın gibi hissettim
kocadan hoca olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?