Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizçeler bir arkadaşımın yumurta rezervi azmış yani doktor oyle demiş destek olarak ne kullanmalı

sanki bizi anlattın gibi hissettim
kocadan hoca olmaz

zammbak, ASEMB, GamzeMesut+, gonce, yoluzun, umutege16+, elisizmit+, birsum, syncmaster, puffy123, lotusdream, eminemine, dejavu_one
biri bişi yazsın ya
deli gibi kendi kendime konusuyom galiba
geldimmmmm canım kendi kendine konuşma benimle konuşş

ahhh o cesareti kendimde bulasam kocaya vermicem direksiyonu ya inşallah bende senin gibi başarılı bir sürücü olurumm :

Asemb Mrb cnm dün gelmeyince merak ettim seni doktora dedim gitti kesin.
Duygucum sende hg cnm.diğer gelen arkadaslarımda hosgelmisler.kızlar pek katılamıyorum sohbete aksam birde esimin spor arkadaşlarıyla yemeğe gitcez onun icinde hazırlanıyorum yavaş yavaş

ahhh o cesareti kendimde bulasam kocaya vermicem direksiyonu ya inşallah bende senin gibi başarılı bir sürücü olurumm :

Bende ehliyet istiyom ya rahatsizmisim olmazmis kocam hamileligi hastalik saniyo hala

kocadan hoca olmaz

evt canım kocadan hoca olmuyo hoş o koltukta biz karıları değilde ilkez öğrettikleri başka bir bayan olsa acaba tepkiler aynımı olur
bana höt höt olupta başkasına canım cicim yapmış olsa valla parçalrım

selam kizlar nasilsiniz bakalim.. cok yogun gunler geciriyorum bi sogru duzgun yazamadim ancak okudum iste okuyabildigim kadariylaa

Bende ehliyet istiyom ya rahatsizmisim olmazmis kocam hamileligi hastalik saniyo hala

gamzecim benimle birlikte kursta hamile bir bayan vardı ve çokta başarılıydı çok rahattı sanki hiiiçç hamile değilmiş gibi eğer düşünüyosan doğumu bekleme hem seninki küçük daha bahsettiğim arkadaşın bebeği 6 aylıktı

mrb cnmcımmm yok dr a gitmedim apartmanda bi komsunun mevlidi vardı oraya gittim sonra yemek faslı akşam oluverdi giremedim
dr p.tesi gidicem inşallah sevdada hamişmiş çokk sevındımm inşallah peşpeşe dvm eder bebiş hbrleri
sen nasılsın kuzumm benım özledim valla sizleri bigün bile ayrı kalınca

Usutmuşun sen dikkat et tatlim ihlamur ic miden normal bak ben ondort haftalik oldum hala wcden cikamiyorum yormadan yap islerini gogsunu sicak tut

kullanırsın canım ya valla ben cocukken bı tanıdık anlatmıştı bı gun bıtanıdıkları: kadın kocasıyla süir dışından gelıyolarmış dağ yolu ıssız bı yolmus adam dıreksıyon basında fenalaşmış kalp krızı gecırıyo arabayı durduırmuslar ne gelen var ne gıden onlerın hastaneye gıdebılmelerı için sadece 15 dk varmış ama kadın araba kullanmayı bılmıyomus tabı o zamanlar cep telefonuda yok olsada cekmeyedebılırde neyse kadın denemış denemişş arabayı bı turlu kullanamamış ve adamcağız 1 saat can çekişmiş ve oracıkta vefat etmiş bunu hiç unutmadım elbet bı gun lazım olur ve öğrenmem gerk dıye aklıma yazmıştım ve 18yasıma bastığım ana aldım ehlıyetımı ve o gun bugundur kullanıyorum resmen ailenin dolmuşçusuyum tabiama mutlaka kullan hayat bıze neler gosterır bılemeyız kötü bişey olmasında güzel gunler için kullanalım inş hep bebiş koltuklarını koyalım arkaya kuzularımız gezdırelım inş

kocadan hoca olmaz

bence de yaa benim eşim panik ataktır zaten kendi kullanırken her atraksiyonu yapar ama ben kullansam neler der kimbilir yanii. Hayatta yanımdayken kullanmam. Alıcam 2. el bir araba o olacak ama gerek yok zaten aynı yere geliyoruz kampüslerimiz aynı o yüzden birşey demiyorum ama unutucam artık kullanmayı ya. Bir de yazın clioyu sattı başka araba aldık ya bana diyor satmasaydım sana verirdim şimd mi aklına geldi dedim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…