- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
aynen cnm bende hep öyle örnek veririm kullanmasa bile bir kadında ehliyet olması şart Allah korusun eşimiz yolda bir fenalaşsa doktorun gelmesi götürmesi daha uzun sürer biz yetiştirebiliriz malum bu memlekette ambulanslar gelmiyor hiç. Ben hep rüyamda kullanıyorum araba yaa..
Çok sagol canim
ooo bizimkine bişey söyle antalyadan duyulur... o yüzden nasıl söyliyim yaaaa herseyi anlatıyolar... bende sevmiyorum bizde hiç böyle değil ondan ben cok zorlanıyorum işte
saklasa söylemese herseyimi anlatırım ama hemencik yetiştiriyo
cok şanslısın canım Allah bozmasın İnşallahhh
aman canım boşver anlatma buna mı sıkıyorsun canını
amin canım dur bende bi maşallah diyeyim de nazar deymesin kaynanaya
bana kocam hiç öğretmedi ama hocamda yakışıklıydı o da kıskanıyordu benim ehliyet olayı maceralı oldu canım. İki kere girdim ben eşim hemen yaptırdı evlenmeden işlemleri yoksa kayıt kaçacaktı evlendikten sonra. Sağlık raporunu falan istanbuldan göndermiştim. Neyse evlendik,sınava girdim, direksiyona da girdim kazandım bana bir güzel evraklarımı verdi kurs gittim ehliyeti almaya şoförler odasına adam evraklara baktı demesin mi sağlık raporu geçersiz başka ilden. Gittim kursa adama neler dedim iptal edildi bir de onunla uğraştık öne aldık falan. Sonra tüm masraflarımı kurs karşıladı milli eğitimden karar öyleydi. Kurs parası vermeden yine direksiyona sınava girdim bir tek ehliyet parası verdim ama çok sinirim bozulmuştu da iyi de oldu iki kere eğitim aldım..
bana da çıkmaz eşim zaten almaz hiç şans oyunu da oynamaz. Ben alırım amorti bile çıkmaz bu sene yine alıcam evet ikramiye çıkanı zengin edicez yinee.. belki bu sefer o kişi benimdir söz kızlar bana çıkarsa bu topikte kim bilet aldıysa ona parasını iade etcemm çok bonkörüm dimii
sağol cnm. ben de bu akşam kocişi ve kendimi sıkı perhize sokup iki gün arka arkaya iyi çalışmayı düşünüyorum.
cok haklısınız kullanmak lazım ama beniö hiç fırsatım olmadı
bi kadın yüzmeyi ve araba kullanmayı mutlaka bilmeli der babam
ama ben ne yüzebilirim ne araba kullanabilirim
ooo bizimkine bişey söyle antalyadan duyulur... o yüzden nasıl söyliyim yaaaa herseyi anlatıyolar... bende sevmiyorum bizde hiç böyle değil ondan ben cok zorlanıyorum işte
saklasa söylemese herseyimi anlatırım ama hemencik yetiştiriyo
cok şanslısın canım Allah bozmasın İnşallahhh
aman canım boşver anlatma buna mı sıkıyorsun canını
amin canım dur bende bi maşallah diyeyim de nazar deymesin kaynanaya
bunlarda benden
düşüncelerimiz git gide ters gitmeye başladı o yüzden sogudummm
Senin ehliyet pek bir aksiyonlu olmuş.e zaten bizim topiğede normal bişeyler yaşayan biri denk gelmez Yine kurs karşılamış ücretleri vs o iyi olmuş, yoksa bide o kadar şey boşa gitseydi kesin hunican olurdun.
Bu arada bu yıl yine 2 tane bilet almış olucaz. Tahsilatı ben yılbaşı akşamı yaparım senden
evet perhiz de şart o zaman daha bi yogun oluyooo spermlerr
ay inşallah tutar bu ay yaaaaa
ay o halimi görsen kurban bayramı arifesiydi sanırım. Ancak evraklar hazır olmuştu anneme gidecektik dedim veririm evrakları hemen vermezlerse bayramdan sonra elimde olur diye ama dumur oldumm yaa.. O adamda sonra kalp krizi geçirmiş devretmiş kursu. Kadında diyr sen biliyorsun zaten direksiyon bir dönseniz yeter bende hayır dedim aynen yazdığı gibi tüm saatlerimi alıcam giderim mebe dedim tırstı kadın tamam dedim hepsini aldım valla. Sınav harcını da siz yatırcaksınız dedi aradı bende tamam arayayım dedim Hülya hanımı mebten sorayım dedim tamam tamam dedi 10 dk sonra bir tel tamam yatırdık dedi akşam makbuzumu alıcam dedim.. gittim aldım ohh iyi yaptımm..Ayy o 10 trilyon çıksında kız veririm tabii ayıp ediyosunn ama duyan gelir topiğe yeni adamlara değil buradakilere sadece duyurulurr.
yahu topikcene birbirimize ne kadar yakın karakterleriz. İyi ki bizim müşteri değilsinBizim ofistekiler benim içinde kullanırlar bunu. Bizim müşteri olsaydın paranı iade eder yollardık seni diyolar
kızlar sabah kanamam başladı hemen doktora gittik..
kese görünüyo ama düşük tehlikem çokmuş
progestan verdi doktor yat dedi
şimdi yatıyorum sizden ricam uygun olan arkadaşlar nolur bana ve bebeğime dua edin
dış gebelik teşhisinden sonra okuduğunuz yasinler sayesinde böyle oldu
ne olur yardımcı olun sizden başka bana kuran okuyabilecek kimse yok
çok moralim bozuk çoook
şimdi yatıyorum sizden ricam uygun olan arkadaşlar nolur bana ve bebeğime dua edin
çok moralim bozuk çoook
tmm cnmcım okuruz yıne senın ıcın sen sıkma canını yat uzan böyle durumlarda dinlenmen şart wc harıcı kalkmaman gerekir
inşallah kesilir kanaman hemncık
canım çok geçmiş olsunn.. İnşallah Allah'ın izniyle birşey olmayacak bebeğine. Sen yat hiç kalkma sadece tuvalete kalk o kadar. Yemene içmene dikkat et, maydonoz ve bitki çayı tüketme canım.. Kese daha duruyor inşallah kanaman da kesilir dua etmeye de çalışıcam canım Allah ol derse herşey olur.
çok moralim bozuk çoook
yatıyorum canım
nolur dualarınızı esirgemeyin pazartesi akşam tekrar çağırdı
İnşallah bişey olmaz
çok moralim bozuk çoook
çok moralim bozuk çoook
yatıyorum canım
nolur dualarınızı esirgemeyin pazartesi akşam tekrar çağırdı
İnşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?