Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cok haklısınız kullanmak lazım ama beniö hiç fırsatım olmadı
bi kadın yüzmeyi ve araba kullanmayı mutlaka bilmeli der babam
ama ben ne yüzebilirim ne araba kullanabilirim

Senin ehliyet pek bir aksiyonlu olmuş. e zaten bizim topiğede normal bişeyler yaşayan biri denk gelmez Yine kurs karşılamış ücretleri vs o iyi olmuş, yoksa bide o kadar şey boşa gitseydi kesin hunican olurdun.

Bu arada bu yıl yine 2 tane bilet almış olucaz. Tahsilatı ben yılbaşı akşamı yaparım senden

cok haklısınız kullanmak lazım ama beniö hiç fırsatım olmadı
bi kadın yüzmeyi ve araba kullanmayı mutlaka bilmeli der babam
ama ben ne yüzebilirim ne araba kullanabilirim

ben yüzmede bilmiyorum çocukken çok korkardım denizden öğrenemedim ama çok özeniyorum kursa gideyim dedim ama bu yaştan sonra napıcam ya gidip. Denizi çok severim ama deniz olmayan memlekete geldim eşimde bilmez yüzmeyi benim kadar denizi de sevmez. Ben tatilde 1 saat çıkmam ama karabatak gibi dalıp dururum o kadar işte..

ay o halimi görsen kurban bayramı arifesiydi sanırım. Ancak evraklar hazır olmuştu anneme gidecektik dedim veririm evrakları hemen vermezlerse bayramdan sonra elimde olur diye ama dumur oldumm yaa.. O adamda sonra kalp krizi geçirmiş devretmiş kursu. Kadında diyr sen biliyorsun zaten direksiyon bir dönseniz yeter bende hayır dedim aynen yazdığı gibi tüm saatlerimi alıcam giderim mebe dedim tırstı kadın tamam dedim hepsini aldım valla. Sınav harcını da siz yatırcaksınız dedi aradı bende tamam arayayım dedim Hülya hanımı mebten sorayım dedim tamam tamam dedi 10 dk sonra bir tel tamam yatırdık dedi akşam makbuzumu alıcam dedim.. gittim aldım ohh iyi yaptımm..Ayy o 10 trilyon çıksında kız veririm tabii ayıp ediyosunn ama duyan gelir topiğe yeni adamlara değil buradakilere sadece duyurulurr.

Son düzenleme:

yahu topikcene birbirimize ne kadar yakın karakterleriz. İyi ki bizim müşteri değilsin Bizim ofistekiler benim içinde kullanırlar bunu. Bizim müşteri olsaydın paranı iade eder yollardık seni diyolar

kızlar sabah kanamam başladı hemen doktora gittik..
kese görünüyo ama düşük tehlikem çokmuş
progestan verdi doktor yat dedi
şimdi yatıyorum sizden ricam uygun olan arkadaşlar nolur bana ve bebeğime dua edin
dış gebelik teşhisinden sonra okuduğunuz yasinler sayesinde böyle oldu
ne olur yardımcı olun sizden başka bana kuran okuyabilecek kimse yok
çok moralim bozuk çoook

yahu topikcene birbirimize ne kadar yakın karakterleriz. İyi ki bizim müşteri değilsin Bizim ofistekiler benim içinde kullanırlar bunu. Bizim müşteri olsaydın paranı iade eder yollardık seni diyolar

valla hiç yedirmem canım benim emeğim gitti o kadar ramazan ayında kursa bile gittim ders dinlemeye sırf kitaptan çalışmadım orucumu suyla orada açardım. bir sandviç belki öyle direksiyonu da hiç aksatmadım.Tabii ki karar varsa verecekler tüm hakkımı para iadesi de yapamaz o hizmeti vermek zorunda zaten ceza da gelmişti kursa. Çok fenayım dimi çok iyiyimdir ama damarıma basılmayagörsün bir kere..

tmm cnmcım okuruz yıne senın ıcın sen sıkma canını yat uzan böyle durumlarda dinlenmen şart wc harıcı kalkmaman gerekir
inşallah kesilir kanaman hemncık

canım çok geçmiş olsunn.. İnşallah Allah'ın izniyle birşey olmayacak bebeğine. Sen yat hiç kalkma sadece tuvalete kalk o kadar. Yemene içmene dikkat et, maydonoz ve bitki çayı tüketme canım.. Kese daha duruyor inşallah kanaman da kesilir dua etmeye de çalışıcam canım Allah ol derse herşey olur.

tmm cnmcım okuruz yıne senın ıcın sen sıkma canını yat uzan böyle durumlarda dinlenmen şart wc harıcı kalkmaman gerekir
inşallah kesilir kanaman hemncık

yatıyorum canım
nolur dualarınızı esirgemeyin pazartesi akşam tekrar çağırdı
İnşallah bişey olmaz

canım benim korkma lütfen bebeğin bırakmaz seni biz senin için de bebeğin içinde dua aderiz tabiyki allahım korusun minik memeliğin
sende kendini çok yorma olur mu sürekli yatmaya ve dinlenmeye çalış sakın hiç bir iş yapma canım...akşam meryem suresini okuduktan sonra senin için dua edicem canım şimdide ayetel kürsü okucam allah kabul eder inşallah.

yatıyorum canım
İnşallah bişey olmaz

canım anında hemen kesilebilirde. Sen ilacını iç dinlen. Gidecek olsaydı giderdi kese durmazdı demekki iyi durumda. Bigisayar başında bile oturma laptop felan bile alma kucağına doğruuu yatağaa canımm..

Canimmmm cok dikkat et dinlen bolbol korkma sakin icini ferah tut dik ayaklarini yat

cnm üzülme nolur. inşallah her şey yolunda gider. namaz kılmaya gidiyordum senin ve bebeğin için de dua edicem...

yatıyorum canım
İnşallah bişey olmaz

nedemek cnm benım ben şimdi hemen abdest alıp senın ve bebişin için yasın okuycam
rabbim kabul eder inşallah
sen sıkma canını kuzum benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…