Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oflucum sen iice yat dinlen yine tüm kalbmde soyluorm bu durum da duızelcek bebişin sımsıkı tutuncak sana inşşş geçen haftalarda zor bi süreçten geçtin tabii... bu da hassas bi donem etkilendin dogal olarak ...yat dinlen tümm dualarım sennle kalbimizi ferah tutcaz yine herşey duzelck cnm oflucumm

Son düzenleme:
kızlar bugün pek giremediim
maluum temizlik
daha da bitmedi yarına kaldı

ama size bişey sorucam
wc de farkettim adetim çok pıhtılı geliyo daha önce hiç bööle olmadı
koca koca şeyler
korktummmm çook normal mi :18: :18: :18:

hepinize iyi akşamlar kızlar kociş gelmek uzere salatayı yapayım umutlarımızı hiç yitirmeyelim
hepinizi öpüyorum kocamaaan

cnmcım sakin ol stres yapma stres tetikleyicidir iyi gelmez cnm benım inşallah guzel hbrlerle gelırsın buraya

inşallah canım. elimde değil inan stres yapmamak.korkudan yürürsem bişey olur diye 5 dk lık hastaneye bile arabayla gittim bide trafik beni gerdi iyice.inşallah sonuç iyi olur

inşallah canım. elimde değil inan stres yapmamak.korkudan yürürsem bişey olur diye 5 dk lık hastaneye bile arabayla gittim bide trafik beni gerdi iyice.inşallah sonuç iyi olur

merhaba canım morelini çok iyi tut demekten başka birşey gelmiyor elimizden ama buda bir gerçekki rabbim büyüktür Allaha sığın stres yapma biliyorsun stres bu durumlarda çok önemli ve etken hayırlısı ve en güzeli olsun hakkında

Benden de son bir yıldır oyle geliyor. Nedenini araştırmadım ama:26:

gecen ay bende de oyle oldu ya bende korktum nedenini bilmiyorm ama normaldir heralde :44: parca parca dusuyodu benim de :18:

ildacım korkma benımde arada olurdu cok koca koca olmazdı ama gelırdı normal yanı

canim doktorun ilacini vermis sende dinlen guzelce insaallah ... Allah yazmissa hicbirsey onu senden alamaz merak etme.. dua edicez ..

ah canim gobekdasim napim ya cok uykum var uzaniyorum.. cok gec yattim gece sabah da erken kalktim .. kendime gelemedim.. sen napiosun

göbekdasım bende ıyıyım yemek yedım uzanıyorum bugun ılk kez mıdem bulandı aksam zor yedım yemegı
ama yedım
uyku cok tatlı gelıyor dımı bende cokk uyuyorum hıc canım kalkmak ıstemıyor dızılerımıde bıtıremıyorum artık

kızlar ben soframı hazırliim koca gelir birazdan
temizlik yormuş benii ama ev misss oldu misss

dün kocacık bozuktu biraz
adet olduğumda artık o daha çok yıkılıyo sanıyorum
onu teselli etmekten ben yoruldum dün valla
ayy niye bööle oldu bu adam :44:

ya benim hic oyle belirtilerim yok midem gogus agrim falan.. iyiyim cok sukur ama dun cok yoruldu ondan boyle oldum.. heyecanla pazartesiyi bekliom iste dr a gitcez ultrason falan

ya benim hic oyle belirtilerim yok midem gogus agrim falan.. iyiyim cok sukur ama dun cok yoruldu ondan boyle oldum.. heyecanla pazartesiyi bekliom iste dr a gitcez ultrason falan

benım göguslerım cok agrıyor normalmı bılmıyorum baskada belırtım yok cok sukur gögsum agrımasa bıde uykum gelmese hamıle oldugumu unutcam

evet ya aklımda pazratesı gıtcegın gelınce bana özeldende yaz oldumu belkı kacırırım okuyamam kısaca yazarsın
bende 6+5 de cuma gıtcem dr a kalp atısları ıcın erkenmı bılmem artık dr 2 hafta gecsın demıstı ben 10 gun durabılcem ancak

canim onlarda yipraniyor yani cok normal o sekilde olmasi..,
sen onun yaninda cok neseli davran.. bu normal bir durum zaten bunun normal oldugunu belirt ona ve her ne kadar stres olsanda uzulsende onun yaninda ve ona hic caktirma

afıyet olsun tatlımmmm
görusuruz

erken degil benimkide 6+2 olacak iste.. ben sehir diisnda olacagim icin one aldi benim randevumu yoksa 8. haftada alacakti beni,,
yazarim insaallah canim.. insan geriliyor yani dimi.. buda normal sanirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…