ALLAH RAZI OLSUNcanım benim korkma lütfen bebeğin bırakmaz seni biz senin için de bebeğin içinde dua aderiz tabiyki allahım korusun minik memeliğin
sende kendini çok yorma olur mu sürekli yatmaya ve dinlenmeye çalış sakın hiç bir iş yapma canım...akşam meryem suresini okuduktan sonra senin için dua edicem canım şimdide ayetel kürsü okucam allah kabul eder inşallah.
sabah wcye gittiğimde gördüm hemen gittikcanım anında hemen kesilebilirde. Sen ilacını iç dinlen. Gidecek olsaydı giderdi kese durmazdı demekki iyi durumda. Bigisayar başında bile oturma laptop felan bile alma kucağına doğruuu yatağaa canımm..
korkuyorum ne yalan söyleyeyimCanimmmm cok dikkat et dinlen bolbol korkma sakin icini ferah tut dik ayaklarini yat
ALLAH RAZI OLSUN inşallah canım sağolcnm üzülme nolur. inşallah her şey yolunda gider. namaz kılmaya gidiyordum senin ve bebeğin için de dua edicem...
canım benim ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN...nedemek cnm benım ben şimdi hemen abdest alıp senın ve bebişin için yasın okuycam
rabbim kabul eder inşallah
sen sıkma canını kuzum benım
ben yüzmede bilmiyorum çocukken çok korkardım denizden öğrenemedim ama çok özeniyorum kursa gideyim dedim ama bu yaştan sonra napıcam ya gidip. Denizi çok severim ama deniz olmayan memlekete geldim eşimde bilmez yüzmeyi benim kadar denizi de sevmez. Ben tatilde 1 saat çıkmam ama karabatak gibi dalıp dururum o kadar işte..
ALLAH RAZI OLSUN
Allahım onu bize bağışlar İnşallah
sabah wcye gittiğimde gördüm hemen gittik
inşallah kesilir...
yatıyorum zaten laptop kucağımda ama kalınca yastık var öle almıyorum zaten kucağıma
korkuyorum ne yalan söyleyeyim
dinleniyorum canım sen hamişsin senin duan daha makbul olur dua et bize
ALLAH RAZI OLSUN inşallah canım sağol(
canım benim ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN...
GÖNLÜNDE NE VARSA RABBİM SANA VERSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH....
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH
amiiiiiiiin cnm benım allah senden de razı olsun okudum yasını dua ettim rabbım kabul eder inşallahhh
inşallah hepimizin tutar cnm. sen de en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın inş. bizim bebelerimiz çok kıymetli olacak
kızlar sabah kanamam başladı hemen doktora gittik..
kese görünüyo ama düşük tehlikem çokmuş
progestan verdi doktor yat dedi
şimdi yatıyorum sizden ricam uygun olan arkadaşlar nolur bana ve bebeğime dua edin
dış gebelik teşhisinden sonra okuduğunuz yasinler sayesinde böyle oldu
ne olur yardımcı olun sizden başka bana kuran okuyabilecek kimse yok
çok moralim bozuk çoook
amiiiiiiiin cnm benım allah senden de razı olsun okudum yasını dua ettim rabbım kabul eder inşallahhh
oflu cnm şimdi gördüm olumlu düşün cnm bende dua ettim aklıma geldikçede edicem inşallah herşey güzel olacak
kızlar bende koşturmaktan bitap oldum valla hala test çözcem güya banyo yaptım sonra markete gittim şimdi geldim yemek hazırlıycam daha vs vs
Canım seni Tebrik Edemedim sanırım
Gözün aydın Bebiş göbüşteymiş
İnşallah Saglıklı Sıhhatli sorunsuz bir hamişlik gecirirsin ve kucagına alırsınaha böyle şişesin
Otur Sıfır:111:
slm arkadaşlar nasılsınız herşey yolunda gidiyor derken 1 saat önce bişey oldu leke geldi çok korktum.....kısaca anlatayım ialçla yumurtalar çoğaldı sonra çatlatma iğnesi olduktan bikaçgün sonra kontrole gittim yumurtalar çatlamıştı rahim duvarı kalınlaşmıştı çok iyi doktorum bu ay bekliyorum demişti ama lekelenme geldi 1 saat önce aradım hemen tahlil yaptır beta hcg dedi şimdi yaptırdım 8 de çıkacak.yerleşme kanaması olabilir korkma dedi ama ben çok kötüyüm eğer varsada bişey gidiyor diye düşündüm birden ağladım ne yapim nolur bana bişey söleyin
bende geceleri giremediğim içn göremiyorum browni de artık gündüz gelimiyokızlar megden ve browniden haberiniz varmı
meg dün akşamdan beri hiç gelmedi
brownide sabah slm verip gitti bir daha hiç uğramadı
slm arkadaşlar nasılsınız herşey yolunda gidiyor derken 1 saat önce bişey oldu leke geldi çok korktum.....kısaca anlatayım ialçla yumurtalar çoğaldı sonra çatlatma iğnesi olduktan bikaçgün sonra kontrole gittim yumurtalar çatlamıştı rahim duvarı kalınlaşmıştı çok iyi doktorum bu ay bekliyorum demişti ama lekelenme geldi 1 saat önce aradım hemen tahlil yaptır beta hcg dedi şimdi yaptırdım 8 de çıkacak.yerleşme kanaması olabilir korkma dedi ama ben çok kötüyüm eğer varsada bişey gidiyor diye düşündüm birden ağladım ne yapim nolur bana bişey söleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?