Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ALLAH RAZI OLSUN
Allahım onu bize bağışlar İnşallah

canım anında hemen kesilebilirde. Sen ilacını iç dinlen. Gidecek olsaydı giderdi kese durmazdı demekki iyi durumda. Bigisayar başında bile oturma laptop felan bile alma kucağına doğruuu yatağaa canımm..
sabah wcye gittiğimde gördüm hemen gittik
inşallah kesilir...
yatıyorum zaten laptop kucağımda ama kalınca yastık var öle almıyorum zaten kucağıma

Canimmmm cok dikkat et dinlen bolbol korkma sakin icini ferah tut dik ayaklarini yat
korkuyorum ne yalan söyleyeyim
dinleniyorum canım sen hamişsin senin duan daha makbul olur dua et bize

cnm üzülme nolur. inşallah her şey yolunda gider. namaz kılmaya gidiyordum senin ve bebeğin için de dua edicem...
ALLAH RAZI OLSUN inşallah canım sağol (

nedemek cnm benım ben şimdi hemen abdest alıp senın ve bebişin için yasın okuycam
rabbim kabul eder inşallah
sen sıkma canını kuzum benım
canım benim ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN...
GÖNLÜNDE NE VARSA RABBİM SANA VERSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH....
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH

bence leptopu uzak tut canım kendinden biliyorum bizimle paylaşmak istiyorsun konuşunca açılmak için ama şuanda dinlenmen daha önemli biliyorsun bütün elektronik eşyalar radyasyon yayıyor senin şuanda daha çok dikkat etmen lazım canım:26::26:

hehehe aynen canım bende cok korkuyorum..
fırsatın varsa ögren aslında eminim cok güzeldir deniz yataksız denize giremiyom bide ben :26: ben ebedi ögrenemem yüzmeyi ama araba kesin süper kullanırım zamanını bekliyorum
ben yüzme bilmiyorum diye eşim çok garipsedi halen kabul edemiyor
her denize gittiğimizde beni derinlere çeker ben kızarım filan her sene aynı terane
bu arada annenin sonucları iyi cıkmış cok sevindim ve hiç şaşırmadım demiştim sana bu meslek hastalıgı canım cok cabuk atlatıcak inşallah :114:

kızlar megden ve browniden haberiniz varmı
meg dün akşamdan beri hiç gelmedi
brownide sabah slm verip gitti bir daha hiç uğramadı

amiiiiiiiin cnm benım allah senden de razı olsun okudum yasını dua ettim rabbım kabul eder inşallahhh

inşallah hepimizin tutar cnm. sen de en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın inş. bizim bebelerimiz çok kıymetli olacak

Saglıklı olsunlar da inşallah
cok korkuyorum bu kadar istemeye kötü bişi olursa diye

canım ya cok üzüldüm inşallah yerleşme kanaması gibi bişeydir cok dikkat et hatta mümkünse hiç kalkma
yardımcı olcak kimse var mı yanında? 1 -2 hafta hatta 1 -2 ay kalkmaman lazım
bizim bebekler cok kıymetli cok iyi bak kendine de ona da...
ben iş yerindeim o yüzden okuyamıyorum ama dualarım seninle canımmm

oflu cnm şimdi gördüm olumlu düşün cnm bende dua ettim aklıma geldikçede edicem inşallah herşey güzel olacak

kızlar bende koşturmaktan bitap oldum valla hala test çözcem güya banyo yaptım sonra markete gittim şimdi geldim yemek hazırlıycam daha vs vs

amiiiiiiiin cnm benım allah senden de razı olsun okudum yasını dua ettim rabbım kabul eder inşallahhh

Canım seni Tebrik Edemedim sanırım
Gözün aydın Bebiş göbüşteymiş
İnşallah Saglıklı Sıhhatli sorunsuz bir hamişlik gecirirsin ve kucagına alırsın aha böyle şişesin

slm arkadaşlar nasılsınız herşey yolunda gidiyor derken 1 saat önce bişey oldu leke geldi çok korktum.....kısaca anlatayım ialçla yumurtalar çoğaldı sonra çatlatma iğnesi olduktan bikaçgün sonra kontrole gittim yumurtalar çatlamıştı rahim duvarı kalınlaşmıştı çok iyi doktorum bu ay bekliyorum demişti ama lekelenme geldi 1 saat önce aradım hemen tahlil yaptır beta hcg dedi şimdi yaptırdım 8 de çıkacak.yerleşme kanaması olabilir korkma dedi ama ben çok kötüyüm eğer varsada bişey gidiyor diye düşündüm birden ağladım ne yapim nolur bana bişey söleyin

oflu canım benim
çok geçmiş olsun gececekte Allahın izniyle
ben adetimya yasin okuyabilir miyim ?
okuyamasamda sürekli dilimle dua edicem senin ve bebişin için
sakın kötü şeyler düşünme hep dua et
ve çok dinlenmeye bak canım
düşük tehlikesi için okunacak dualar var netten bul onları canım benim
ve şunu da unutma veren de O alan da O
Bizim şer gördüklerimiz hayır olabiliyor bunuda unutma sakın canım benim

Otur Sıfır :111:

Canım seni Tebrik Edemedim sanırım
Gözün aydın Bebiş göbüşteymiş
İnşallah Saglıklı Sıhhatli sorunsuz bir hamişlik gecirirsin ve kucagına alırsın aha böyle şişesin

amiiin cnm benım cok sağol rabbım bekleyenlerede tez zamanda verir inşallahh dualarım sizlerle canlarım benımm

cnmcım sakin ol stres yapma stres tetikleyicidir iyi gelmez cnm benım inşallah guzel hbrlerle gelırsın buraya

anladigim kadariyle 5 aylik evlisin bende oyleyimde acaba sende hic korunma oldu mu yani bebis nasil geldi merak ettim benim hic korunmam olmadi ama hala yoook

kızlar megden ve browniden haberiniz varmı
meg dün akşamdan beri hiç gelmedi
brownide sabah slm verip gitti bir daha hiç uğramadı
bende geceleri giremediğim içn göremiyorum browni de artık gündüz gelimiyo
bunlar beraber takılıyolar :)

Canım korkma yerleşme kanamasıdır sonucunda leke gibi diyorsun...
üzülmekte haklısın ama dur bakalım sonucların yüksekse korkucak bişi yoktur..
elden bişi gelmez canım bu kadar stress yapmayın Allah isterse olur istemezse olmaz hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…