Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

erken degil benimkide 6+2 olacak iste.. ben sehir diisnda olacagim icin one aldi benim randevumu yoksa 8. haftada alacakti beni,,
yazarim insaallah canim.. insan geriliyor yani dimi.. buda normal sanirimm

ben 1 saat sıra bekledım
sonra gelmıs tansıyonumu ölcuyor salaklar
yuksek cıktı tabıkı
heyecanlımısın dedıler
ölmek uzereyım dedım
okadar korkuyordum kese göremıcek ustten dıye
bıde sıra beklerden gerıldım ıyıce
şükür hersey yolunda gıttı ama yıne gerılıyorum kalp atıslarını duymam lazım 1 haftam kaldı hayırlısı ıle
sende doya doya bak
aklındakı butun soruları sor sonra tühhhh dıyor ınsan unutunca

ya benim kocam da hic takmiyo o beni teselli ediyo olur diyo hayirlisi diyo geciyo ben uzulursem uzuluyo canim benim ben bu adami seviyorum ya

ii aksamlar cıkıyorum ben
oflu canım sanada cok gecmıs olsun bol bol dınlen dua edıyorum bebegın ıcın

kızlaaar moralim çoook bozuk eşimin sperm testi sonucu çoook kötü bilen varsa yorum yapabilir mi???
hacim:3cc
ph:8,0
1ml deki sperm sayısı:3000000
toplam sperm sayısı:9000000
normal yüzdesi:%60
1.saat hareket:
++++%:-
+++%:20
++%:20
+%:60
mikroskopi:2-3 lökosit

haklisin canim yaa.. bi bakalim gelsin su zaman hayirlisiyla

selam kızlar.
çok moralim bozuk ya başım ağrıdan çatlıyo.bugün eşime çıkış verdiler.zaten 6 gündür adet olamıyorum test yaptım negatif çıktı.ona bi canım sıkıldı.
şimdi bide bu...

herşey yoluna gircek mi acaba

hemen moralini bozma cnm.evet sayı düşük ama erkek için kullanılar kürler var keçiboynuzu,çakşır otu, vitaminler vs birsürü şey var onları denersin. birde kruger ileri hareketlilik falan onlarda yok.inşallah düzelir. düşük değerlerde varikosel olabiliyormuş dr ne dedi ?

canım çok sağol testi daha bugün yaptırdık.henüz doktora göstermedik.benim eşim doktor zaten ama pek bir yorum yapmadı.diyecek bişey yok diyor sperm sayısı düşük ileri hareket yok zaten diyor.onun da morali çok bozuk bilemiyorum ki şimdi ne olacak tüp bebek falan mı olmalı ???

Allah bir kapi kapatir bin kapi acar uzulme lutfen...pespese gelir belki hepsi...her kisin bir bahari her gecenin bir sabahi vardir sabretmekten baska yol yok..imtihan dunyasi...allah bir ferahlik verecektir...

dr unla konuuşursun cnm ama burda sperm düşüklüğü ile ilgili birkaç topic var.onları oku istersen. değişik kürlerle bayağı bir sperm sayısını arttıranlar var.sende kür uygularsın. inşallah düzelir.allahtan ümit kesilmez.

Allah bir kapi kapatir bin kapi acar uzulme lutfen...pespese gelir belki hepsi...her kisin bir bahari her gecenin bir sabahi vardir sabretmekten baska yol yok..imtihan dunyasi...allah bir ferahlik verecektir...

her zaman hayırlısı ne ise o olsun dedik.demek ki buymuş hayırlısı inşallah herşey yoluna girer bebek olsun die uğraşırken bide bu çıktı şimdi.keşke elimden bişşey gelse ((

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikk bi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmmkızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı

Son düzenleme:
slm kızlar acil bisiey sorcam ben bugun test yaptım idrar testti bebe tıme 2 cizgi silik çıktı adetime 4 gün var çatlatma iğnesini olalıda 14 gün oldun yalnışmı çıktı..

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allahımmm nasl sevndmmm cnm haycıgımmmmm anlatamamm sanaaa dogum gunu hediyennnn geldi işteee hem deee 8 gun onceeeeeeee Allah sağlıcakla keseyi görmeni de nasip etsinnnnn pırpıtlarını da duymayı sana sarlımakkk yanaklarından öpmek istiyorummm cop copp tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebrik ederim allah sağlık sıhhatle kucapına almayı nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim

haykolik tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah
rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

slm kızlar acil bisiey sorcam ben bugun test yaptım idrar testti bebe tıme 2 cizgi silik çıktı adetime 4 gün var çatlatma iğnesini olalıda 14 gün oldun yalnışmı çıktı..

cnm bu çatlatma iğnesi sonucu etkiliyormu bilmiyorum ama inşallah hamilesindir

canımmmmmmmm bu ne güzel bir haber haykolik tatlım.
.çok sevindim inanki..Allahım bu ne güzel bi haber...

hayırlı olsun allahım sağlıklak ucağına almak nasip etsin canım...
darısı başımızzzaaaa..

kaçıncı ayındı neler yaptın yaşadın anlatsana haykolik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…