erken degil benimkide 6+2 olacak iste.. ben sehir diisnda olacagim icin one aldi benim randevumu yoksa 8. haftada alacakti beni,,
yazarim insaallah canim.. insan geriliyor yani dimi.. buda normal sanirimm
kızlar ben soframı hazırliim koca gelir birazdan
temizlik yormuş benii ama ev misss oldu misss
dün kocacık bozuktu biraz
adet olduğumda artık o daha çok yıkılıyo sanıyorum
onu teselli etmekten ben yoruldum dün valla
ayy niye bööle oldu bu adam :44:
ben 1 saat sıra bekledım
sonra gelmıs tansıyonumu ölcuyor salaklar
yuksek cıktı tabıkı
heyecanlımısın dedıler
ölmek uzereyım dedım
okadar korkuyordum kese göremıcek ustten dıye
bıde sıra beklerden gerıldım ıyıce
şükür hersey yolunda gıttı ama yıne gerılıyorum kalp atıslarını duymam lazım 1 haftam kaldı hayırlısı ıle
sende doya doya bak
aklındakı butun soruları sor sonra tühhhh dıyor ınsan unutunca
kızlaaar moralim çoook bozuk eşimin sperm testi sonucu çoook kötü bilen varsa yorum yapabilir mi???
hacim:3cc
ph:8,0
1ml deki sperm sayısı:3000000
toplam sperm sayısı:9000000
normal yüzdesi:%60
1.saat hareket:
++++%:-
+++%:20
++%:20
+%:60
mikroskopi:2-3 lökosit
hemen moralini bozma cnm.evet sayı düşük ama erkek için kullanılar kürler var keçiboynuzu,çakşır otu, vitaminler vs birsürü şey var onları denersin. birde kruger ileri hareketlilik falan onlarda yok.inşallah düzelir. düşük değerlerde varikosel olabiliyormuş dr ne dedi ?
selam kızlar.
çok moralim bozuk ya başım ağrıdan çatlıyo.bugün eşime çıkış verdiler.zaten 6 gündür adet olamıyorum test yaptım negatif çıktı.ona bi canım sıkıldı.
şimdi bide bu...
herşey yoluna gircek mi acaba
canım çok sağol testi daha bugün yaptırdık.henüz doktora göstermedik.benim eşim doktor zaten ama pek bir yorum yapmadı.diyecek bişey yok diyor sperm sayısı düşük ileri hareket yok zaten diyor.onun da morali çok bozuk bilemiyorum ki şimdi ne olacak tüp bebek falan mı olmalı ???
Allah bir kapi kapatir bin kapi acar uzulme lutfen...pespese gelir belki hepsi...her kisin bir bahari her gecenin bir sabahi vardir sabretmekten baska yol yok..imtihan dunyasi...allah bir ferahlik verecektir...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progesteron verdı düşük tehlikemisi var acep bendee sambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
slm kızlar acil bisiey sorcam ben bugun test yaptım idrar testti bebe tıme 2 cizgi silik çıktı adetime 4 gün var çatlatma iğnesini olalıda 14 gün oldun yalnışmı çıktı..
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?