Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm hayırlı uğurlu olsun...Allahım kucağıa almayı nasib etsin..bu ay nasıl kaldın neyle yani??ve kaçıncı ayındı..bence değerin gayet iyi bu arada
dualar içinde sağol cnm Allah kabul etsin

Son düzenleme:
duygummmmmmmmmmmmm bende sana sarılmak ıstıorummmmm canımsınnnnn benım moralll depomsunnnnnnnnn rabbım sızede nasıp etsınnn hepınızeeeeee ınsalllahhh
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebrik ederim allah sağlık sıhhatle kucapına almayı nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim
amınn hılal amınnn ınsalllahh cok saol
haykolik tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah
rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
ınsalllah hemen sızın ıcın de dua ettımm kendımde aynı durumdaydım cunkuuu

amınn cok tesekkurr ederımmm benım 2 sene oldu canım artık bu ay asılama olsun dedım kendı kendımee ama rabbım verdı sukurr bu ay romanyadan gelen surupu ıctım ama yumurtlamadım bıle cunku ben ovulasyon testı yapıyordum belkı atladım belkı yumurtlamadım bılmıorum bıde hayıt hapı ıcıyordumm bıde belıme bardak vurdutmustumm ama en onemlısı bı aksam kuran okuyodum cok yakın bı arkadasımın hamıle odlgunu ogrendım yenı evlıydı daha ve ben sordugumda dusunmuyoruz demıstı hamıle oldugunu duyuncaa kendıme hakım olamıyorak bı agladımm bı agladım kii kurana sarılarak o anda boylee coook içten dua ettım onun etkısı cok olmustur emınımm ama tabıde sebeplere rıvayet etmek lazımmm

yanlız sımdı cıkmam lazım ara ara gırerım ama sımdı cıkmam lazım doktor yatman lazım dedı esımde kızıyoo yatayım azcıkk cok saolun ıyı kı varsınızz ve rabbımm hepınıze verecekk emınımmm bol bol dua edın kızlarrr bende edıcemm unutmam sızlerıı

gözün aydınn canım.....allahım senide bebişinide nazarlardan saklasın

yatt yattt guzel hamişim haycım bnm yaa valla içim boylee bi umut doldu anlatamammm hadi inşş biz de gelelimm arkandannnnnn

Son düzenleme:

canım benim inanki çok sevindim allahım bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
2 yıl sonra geldi demek..inanki adına ne kadar sevindiğimi anlatamam..yat dinlen bol bol..keyfini çıkar haykolikcim.hamilesinnnnnnnnnnnnnn
Allahım ne büyüksün...
hepimize sıra gelir inşallah umut doldurdun içime haykolik...
bu arada çakşırım geldi bunügn başladık bakalım...

kızlar benimde az işim var gelirim sonra..

Son düzenleme:
haykolik cnm gözün aydın. sağlıcakla gelsin bebişin ne güzel ümidinin bittiği an ben burdayım demesi.allah devamını getirsin.

kiz canim yaaaaaaaaaaaaaaa coik sevindim hadi hayirlisi olsunn..

gelsin bebisler gelsinn

aynen aysun bende umutlandım...

haykooooooooooooo

kızım çoookkk sevindimm çoookkkkkkk

şükürler olsun ya allah büyük işte,bak verdi bebeni
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah haykocummm
çok da duygulandım be

şifa olsunnn inşş cnm aysunummmm biz de hamişş kalalımm tezz zamanda inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
kızlar bir hayıtcan bebesi daha geliyooo
bende içiyorum şifa niyetine inşallahhh

Gözün aydıııııııııııııın çok sevindim

darısı da hepimizin başına :26:

canımmmmmmmm cok cok cok sevındım
şükürler olsun
allahım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
masallah sana ve bebegıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…