kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
duygummmmmmmmmmmmm bende sana sarılmak ıstıorummmmm canımsınnnnn benım moralll depomsunnnnnnnnn rabbım sızede nasıp etsınnn hepınızeeeeee ınsalllahhhyaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allahımmm nasl sevndmmm cnm haycıgımmmmm anlatamamm sanaaa dogum gunu hediyennnn geldi işteee hem deee 8 gun onceeeeeeeeAllah sağlıcakla keseyi görmeni de nasip etsinnnnn pırpıtlarını da duymayı sana sarlımakkk yanaklarından öpmek istiyorummm cop copp tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amınn hılal amınnn ınsalllahh cok saolcanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebrik ederim allah sağlık sıhhatle kucapına almayı nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim
ınsalllah hemen sızın ıcın de dua ettımm kendımde aynı durumdaydım cunkuuuhaykolik tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah
rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
canımmmmmmmm bu ne güzel bir haber haykolik tatlım.
.çok sevindim inanki..Allahım bu ne güzel bi haber...
hayırlı olsun allahım sağlıklak ucağına almak nasip etsin canım...
darısı başımızzzaaaa..
kaçıncı ayındı neler yaptın yaşadın anlatsana haykolik...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
yanlız sımdı cıkmam lazım ara ara gırerım ama sımdı cıkmam lazım doktor yatman lazım dedı esımde kızıyoo yatayım azcıkk cok saolun ıyı kı varsınızz ve rabbımm hepınıze verecekk emınımmm bol bol dua edın kızlarrr bende edıcemm unutmam sızlerıı
yanlız sımdı cıkmam lazım ara ara gırerım ama sımdı cıkmam lazım doktor yatman lazım dedı esımde kızıyoo yatayım azcıkk cok saolun ıyı kı varsınızz ve rabbımm hepınıze verecekk emınımmm bol bol dua edın kızlarrr bende edıcemm unutmam sızlerıı
canım benim inanki çok sevindim allahım bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
2 yıl sonra geldi demek..inanki adına ne kadar sevindiğimi anlatamam..yat dinlen bol bol..keyfini çıkar haykolikcim.hamilesinnnnnnnnnnnnnn
Allahım ne büyüksün...
hepimize sıra gelir inşallah umut doldurdun içime haykolik...
bu arada çakşırım geldi bunügn başladık bakalım...
kızlar benimde az işim var gelirim sonra..
canım benim inanki çok sevindim allahım bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
2 yıl sonra geldi demek..inanki adına ne kadar sevindiğimi anlatamam..yat dinlen bol bol..keyfini çıkar haykolikcim.hamilesinnnnnnnnnnnnnn
Allahım ne büyüksün...
hepimize sıra gelir inşallah umut doldurdun içime haykolik...
bu arada çakşırım geldi bunügn başladık bakalım...
kızlar benimde az işim var gelirim sonra..
kızlar bir hayıtcan bebesi daha geliyooo
bende içiyorum şifa niyetine inşallahhh
valla yaaa mucizesin hayıtcannngidip kutuyu öpesim geldiiii
valla yaaa mucisesin hayıtcannngidip kutuyu öpesim geldiiii
nekadar bu hayıt tohumunun ilacı bende alayım aktardamı satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?