Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyy çok sevindim canım işte Allah ol deyince oluyor canım.. Yaptığın şeylerin de etkisi vardır elbet ama Allah istemiş artık. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallah kendine çok dikkat sakın yorma bol bol yat dinlen. Maydonoz hiç tüketme ve bitki çayı da ıhlamur hariç içme canım madem progestan verdi sana çok dikkat etmen lazımm.. Ay süperr yaa bir hamiş daha çıktıı

slm kızlar acil bisiey sorcam ben bugun test yaptım idrar testti bebe tıme 2 cizgi silik çıktı adetime 4 gün var çatlatma iğnesini olalıda 14 gün oldun yalnışmı çıktı..

canım 14 günde artık etkisi kalmaz çatlatma iğnesinin. Bence doğrudur vardır bebeğin. Yarın kan testi yaptır kesin sonucu alırısn. Hayırlısı olsunn..

nekadar bu hayıt tohumunun ilacı bende alayım aktardamı satılıyor

çoğumuz hapını içiyoruz papitom..
eczanede satılıyo,agnucaston ismi..hormon düzenleyici olarak biliniyor.. yan etkisi yok..
bebe getiriyo bak topiğe tek tek..
hayıtın suyunu da aktardan alıp içen var..

Son düzenleme:
meg'cim ya ben klomen'e başladım, hayıta da devam etsem sorun olur mu ki:26:

hayıta adetin ilk günleri başlanıyo ve ovulasyonun sonunda bırakılıyo.. regle 5 gün kala falan yani..
sen kaçıncı günündesin canım?

eczanede satılıyor
agnucaston
8 lıraydı galıba hatırlamıyorum tam olarak

eczanede cnm.. 9.40 lira.

fiyatı uygunmus denemeye değer

çoğumuz hapını içiyoruz papitom..
eczanede satılıyo,agnucaston ismi..hormon düzenleyici olarak biliniyor.. yan etkisi yok..
bebe getiriyo bak topiğe tek tek..
hayıtın suyunu da aktardan alıp içen var..

teşekkür ederim bilgilendirdiniz
bitkiselde denemeye değer suyunu içemem acıymış ama ilacını alacağım ilk fırsatta

şifam

aldın mı,içiyo musun hayıt hapı?

fiyatı uygunmus denemeye değer

teşekkür ederim bilgilendirdiniz
bitkiselde denemeye değer suyunu içemem acıymış ama ilacını alacağım ilk fırsatta

al canım ben 10 tane falan ıcmısımdır
kullandıgım ay hamıle kaldım
allahım nasıp ettı oda vesıle oldu
sanada olur ınsallah

kızlar yaa aranızda rahim filmi çektiren var mı? ocakta film çekilcek bnm.isatnbul radyotom iyimiş herhalde.fiyatı ne kadar ki bilen var mı?

hayıta adetin ilk günleri başlanıyo ve ovulasyonun sonunda bırakılıyo.. regle 5 gün kala falan yani..
sen kaçıncı günündesin canım?

benim bugün regl'imin 5. günü canım kolmen'e dün başladım 5 gün içip yumurta takibi yapılacak, yani misal yarın başlasam hayıta sorun olur mu ki onu merak ediyorum. Ya bir de ben euthrox da (tioit ilacı) kullanıyorum..

bence bu ay pas geç istersen hayıtı canım..
adetin ilk günü yada 3. günü başlamak anlamlı o hapa..
hani adetle beraber yumurta oluşumu başlıyo ya..
zaten klomen başlamışsın..
sen bilirsin tabii..
ilacın etkileşimi yok sanıyorum,bitkisel olduğu için..
gerçi dhc de daha geç başlamıştı sanki hapa..:44:

yada al kullan hemen
bilemedim..

oyle oluo cnm insan gerilıo ister istemez ama inşşş sonuç ii olcak ve içiniz rahatlıcak o şüphe ortadan kalkck en azından...

tabii tabii yapılması gerek zaten..
bu kadar beklemek bile anlamsız oldu..
saçmaladım işte..

inşallah iyi çıkar sonuç
sen sonuçlar için hangi doktora gittin?yorumlaması için gittin mi bi doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…