nekadar bu hayıt tohumunun ilacı bende alayım aktardamı satılıyor
kızlar bir hayıtcan bebesi daha geliyooo
bende içiyorum şifa niyetine inşallahhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
slm kızlar acil bisiey sorcam ben bugun test yaptım idrar testti bebe tıme 2 cizgi silik çıktı adetime 4 gün var çatlatma iğnesini olalıda 14 gün oldun yalnışmı çıktı..
nekadar bu hayıt tohumunun ilacı bende alayım aktardamı satılıyor
meg'cim ya ben klomen'e başladım, hayıta da devam etsem sorun olur mu ki:26:
eczanede satılıyor
agnucaston
8 lıraydı galıba hatırlamıyorum tam olarak
eczanede cnm.. 9.40 lira.
çoğumuz hapını içiyoruz papitom..
eczanede satılıyo,agnucaston ismi..hormon düzenleyici olarak biliniyor.. yan etkisi yok..
bebe getiriyo bak topiğe tek tek..
hayıtın suyunu da aktardan alıp içen var..
fiyatı uygunmus denemeye değer
teşekkür ederim bilgilendirdiniz
bitkiselde denemeye değer suyunu içemem acıymış ama ilacını alacağım ilk fırsatta
megg aradn mı cnm biolabı oraya mı gtcksnz irenbeye mi ???
biolabı aradım 12ye kadar gelebilirsiniz dediler..
orası olamıycak yani..
diğerinin saatleri esnek..
anladım cnm hayırlısı tatlım yaa demek ki diger yer nasipmiş hadi inşş ii hberler vercskn blzleree
al canım ben 10 tane falan ıcmısımdır
kullandıgım ay hamıle kaldım
allahım nasıp ettı oda vesıle oldu
sanada olur ınsallah
hayıta adetin ilk günleri başlanıyo ve ovulasyonun sonunda bırakılıyo.. regle 5 gün kala falan yani..
sen kaçıncı günündesin canım?
benim bugün regl'imin 5. günü canım kolmen'e dün başladım 5 gün içip yumurta takibi yapılacak, yani misal yarın başlasam hayıta sorun olur mu ki onu merak ediyorum. Ya bir de ben euthrox da (tioit ilacı) kullanıyorum..
allah tamamına erdirsin
inşallah bizede kısmet olur
inşallah duygum
heyecan var bizde azcık :18:
daha çok benimkinde var :18:
oyle oluo cnm insan gerilıo ister istemez ama inşşş sonuç ii olcak ve içiniz rahatlıcak o şüphe ortadan kalkck en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?