vallahi bende birsumum..çok sevindim çokkkkaynen aysun bende umutlandım...
inşallah duygum benimmmmm..şifa olsunnn inşş cnm aysunummmmbiz de hamişş kalalımm tezz zamanda inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar bir hayıtcan bebesi daha geliyooo
bende içiyorum şifa niyetine inşallahhh
kızlar yaa aranızda rahim filmi çektiren var mı? ocakta film çekilcek bnm.isatnbul radyotom iyimiş herhalde.fiyatı ne kadar ki bilen var mı?
vallahi bende birsumum..çok sevindim çokkkk
inşallah duygum benimmmmm..
baya bir şişe 20-25 gün gider gibi..
haykolikte hayıt mı kullanmıştı ben kaçırdım meggg...
ayyyyy valla gidip tüm kutuyu içsek miiiiiiiiiiiiiiii
tabii tabii yapılması gerek zaten..
bu kadar beklemek bile anlamsız oldu..
saçmaladım işte..
inşallah iyi çıkar sonuç
sen sonuçlar için hangi doktora gittin?yorumlaması için gittin mi bi doktora?
hem romanyalı şurubu,hem hayıt hapını kullanıyodu..
herşey vesile işte bak..
biz iki dra gitk cnm benm bi devlet hastahanesine bi de sadada ersin bala ama ersin bal yanlş bi terchmiş onu anladm adam direk aşılama ya da tüp bebek taraftarı moral bozuo sırf aslında .. ben şimdi çok ii bi prof buldm alsancakta teli falan var Necmettin çıkılı adı kk den bi arkdastan ogrendm adını bizim degerlerden daha düşükmüş degerleri iki bucuk ay içinde normal yolla hamile kalmş o profa gttkten sonra adam kesnlkle once nedenini araştrıomş iice sonra tüp ya da aşılama dıomş eger kırmızılar gelrse eşim araştrck hala dvm edıo mu muaynesi die ..onn dısında da ulurloji dal merkzleri de çok alsancakta falan hem anlşmalı oyle bi yere tekrar gitcz olmadı ....
bir hayıttır gidiyor bakalım...
Allahım hayıtla hayırlara vesile et bizi...
Allahım ne büyükkk..
2 yıl sonra hemde hayıt içtiği ayyy geldi bebeği demek..vallahi çok duygulandım vede içime güneş doğdu sanki yaaaa...
bu arada yarın teste gidiyosunuz inşalllah güzel sonuçlarlar gelirsin megim..
Slm arkadaşlar inanılmaz rahatsızım, heryerim, bilhassa bacaklarım ve belim ağırıyor, öksürünce kasıklarım sancıyor.
Bu riskli bir durummu daha yeni gebelik için?
iyi akşamlar kızlar :)
öncelikle hamiş arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorummm ve Allah kucaklarınada almayı nasip etsin diyorum
sonra benim gibi isteyen dileyen herkesin en kısa zamanda bebiş sahibi olmasını diliyorm
kızlar bende hayıt hapı kullananlardanım benim bata 4 gün var ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyorrr wc ye her gittiğimde adet oldummu acaba diyorummmyarına kadar regl olmazsam bi test yapayım diyorum çıkarmı acaba ne dersinizz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?