Bu ay çalışmaları hızlandırdık bakalımmmmmPRESEEDİM ve OvUCANLARIM yolda hayıt hapına zaten devam inşallah hayırlısı olur hakkımızda bunun yanında eşime keçiboynuzu yediriyorum ve herşeyin başı dua günlük dualarada başladım Rabbim dualarımızı çabalarımızı görüyor ben inanıyorum Allahın izniyle gelecek bebikkkkk
cnm sana bi sorum olacak sanirim 5 aylik evlisin acaba hic korunma oldu mu yani bebis nasil geldi merak ettim:26::26:
stres oluyolar bilirim megg..ben de umut doldum
sorma benimki panik panik bekliyo kurbanlık koyun gibi yarını
rahimde kasılma hissi ve kanama olmadıkça korkulucak bişey yok deniyo zambakçım
Bu ay çalışmaları hızlandırdık bakalımmmmmPRESEEDİM ve OvUCANLARIM yolda hayıt hapına zaten devam inşallah hayırlısı olur hakkımızda bunun yanında eşime keçiboynuzu yediriyorum ve herşeyin başı dua günlük dualarada başladım Rabbim dualarımızı çabalarımızı görüyor ben inanıyorum Allahın izniyle gelecek bebikkkkk
bak görrr senn de az kaldı mucizeneeekoltuk nolarımızı hatrlıomsn gulum
bende HSGyi radyomarda çekindim ağrısız sızıısız bitti hemen tavsiye ederim orayı
Canım ilk 3 ay eşim korundu, sonraki ay çok istedik hatta reglim 5 gün gecikti ama hayal kırıklığıyla sonuçlandı.
Sonraki ay akışına bıraktık geldi çok şükür...
iyi akşamlar kızlar :)
öncelikle hamiş arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorummm ve Allah kucaklarınada almayı nasip etsin diyorum
sonra benim gibi isteyen dileyen herkesin en kısa zamanda bebiş sahibi olmasını diliyorm
kızlar bende hayıt hapı kullananlardanım benim bata 4 gün var ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyorrr wc ye her gittiğimde adet oldummu acaba diyorummmyarına kadar regl olmazsam bi test yapayım diyorum çıkarmı acaba ne dersinizz????
ya bizde bi sorun mu var acaba ben de evleneli 6 ay olacak hic korunma olmadi bebek de olmadi
bende çekildim cnm..anestezisiz çekildim 250 liraya..ama radyotomda değil..
Çıkabilir canım, bana 6 gün varken çıktı, ama silikti...
benim 60 idi duygum
ama doldu 70 boşsa orası benim olsun mu
inşallah vardırda çıkar canımmm yaaaa
senin belirtin varmıydı yada kasık ağrın falan ?
inşallah vardırda çıkar canımmm yaaaa
senin belirtin varmıydı yada kasık ağrın falan ?
stres oluyolar bilirim megg..
benimki de terliyodu testi yaptırana kadar...ilkinde ama bidaha yaptırırsak heyecan yapmaz sanırım alıştı
hayırlı olsun şifa olsun gülbebekim..
hepimiz aynı süreçten geçip aynı kürleri ilaçları deniyoruz ve de deneyenler tek tek hamile kalıyorlar sıra bizede gelecek inşallah..ben de çok inanıyorum...
ne zaman ve ne kadara çekildin cnm? bir de kaç gün önceden randevu alıyosun? inşallah sorun çıkmamıştır senin tüplerde..
bnm 65ti o da dolmak üzereşimdlk ben teyir etmeyim bileti neolur neolmaz tmm senn yetmiş olsun ben de sonra yine tutcam bi koltuk no bakalm
cnm ben de erken gebelk testiyle bata üç gün kala yapıcam normal testle de çıkablir istersn yap ama çıkmazsa ümidini kesme bat bi iki gun gecnce bi daha yap ....
Aysunayyy be çok inanıyorum Allahın izniyle bizde gebe kalıcazzz bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah.Bu arada haykoliğe çok sevindimmm kafa yokki gece dalga geçtim hatta kasılmalarıylaaa söyle şu kasılmalarına gelmesinler diyeee Çok mutlu oldum gerçekten Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
gonce canımmmgeçen sene çekindim özellikle oraya gittim canım tatlıdır 12 saat yolu göze aldım yani iykide gitmişim çok memnun kaldım ben adetin 8yada 9.günü çekinmiştim ben 1 hafta önceden almıştım randevuyu şükür sorun çıkmadı onların makineleri ve ilaçları çok farklı sızı dahi hissetmedim doktor ve hemşireler çok ilgililer 330tlye çekinmiştim ....
sağol cnm cvp için. inşallah sorun çıkmamıştır.
bnm 65ti o da dolmak üzereşimdlk ben teyir etmeyim bileti neolur neolmaz tmm senn yetmiş olsun ben de sonra yine tutcam bi koltuk no bakalm
kızlarrrrr 80 de bnm olsun. içimden öyle geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?