Balik tabletlerinden mi alsam eczaneden yada balik yagi agzima surmem kocam balik aldi halam pisiriyo ama yiyemicem biliyorum bi kdenizli olarak baligin tadini bilmem
SENIN menun harika canım ya bende tık yok daha ya
bende hicbirsey yapamiyorum
toplandi heryer
artik disardan ismarliycaz mecbur
alisverisde yapilmamisdi zaten tasincaz diye.
ohh yemeklerin cok guzel cnmcım benımde spoiler kuru biber dolması , arpa şehiryeli yeşil mercimek çorbası bide ortaya yoğurt
yidim şimcik cnm benım afiyet olsun sanada
bende daha tık bıle yok koca gelecek yemek yok dHA
Butun devlet hast beni kurtaja almaya kalkti kocam hastaneden kacirdi beni bebek dusmeye basladigini ogrendim pedi taktim ikindim durdum istemsiz ikiniyodum en son wcye girdim bi agri girdi o anda ikindim dustu bebegim gordum gozumle ertesi gun bnm dr gittim dedi ilk hamilelikte kurtaj olmaz rahmim temizlenmis o istemsiz ikinmalarim kurtajdan kurtardi beni
Tarhana nohut pilav tursu kiymali gul boregi misafir istermisin ben gelebilirimmmmm
sağol cnm benım dun yapmıstım bugune hazırlar sende hafiften bişecikler yap çorba yanına makarna dıcem ama eşin sevmıyodu sankılım :44:
ya da kızartma yapıp yanına çay kahvaltılık turude olabılır
sağol cnm benım dun yapmıstım bugune hazırlar sende hafiften bişecikler yap çorba yanına makarna dıcem ama eşin sevmıyodu sankılım :44:
ya da kızartma yapıp yanına çay kahvaltılık turude olabılır
bende oyle yapacam artık kocışımın işi bıtmesını beklıyom hafta sonu bıle rahat bırakmıyo bu mudurrr ya
kac haftalikti bebegin canim..
esimin eski patronuda öyleydi
sinir oluyordum
bugunde yine is görüsmesine gitti nasil gecti allah bilir
halen aramadi da bakalim ne olcak
selam kızlar...
ya benim bat 4 tü hala adet olmadım.dün tekrar test yaptım kocaman tek çizgi.arada sadece 2 damla falan çok az geldi.adetlerimde hep düzenlidir.doktorun en alttan muaynesinde yumurtalıların çok iyi dedi.ya ben neden adet olamıyorum.düşük bi ihtimal de olsa hamile olabilirim die adamı da yaklaştırmıyorum yanıma.p.tesi kan testi yaptırcam ama canım sıkıldı iyice.var mı daha önce benim durumumu yaşayan.ne olabilir sizce :18:
ne zor bir durum ya
o anki acin hissin nasildi kimbilir cnm
yazdim ben ofluya mesaj gelince okur cnm insallah.
aslm cnm hosgeldin.
ben öyle bir durum yasamadim cnm
ama insallah o kanaman yerlesme kanamasidir
pazartesi doktora gidicem demissin cnm orda hersey belli olur kantestinde.
insallah kirmizilarin gerisi gelmez cnm hakkinda hayirlisi olsun.
en sevdiğim ımmmmmm
BU MUDUR COK FARKLI KIZZZ cagırdımı gıtmek zorundainşalah iyi gecmıştır canım
Altinci haftanin sonlarindaydik dustugunde ikizide dorduncu haftada dusmustu
bende severım arada usendıgımde oyle yaparım napam arada kolaya kaçmakda lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?