Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlarrr gofret ustume tirmaniyo karnimi yalamaya calisiyo cocuk gordumu cok havlar ama oglumu simdiden seviyo sanirim :)

Ohhh afiyet olsun kuzum zaten gecen gun ben etsiz cigkofte istiyorum dedim halamda komsusu dedi kisirin aynisi oluyo sadece yoguruyosun dedi bana

Kizlarrr gofret ustume tirmaniyo karnimi yalamaya calisiyo cocuk gordumu cok havlar ama oglumu simdiden seviyo sanirim :)

yerim ben onu ya. Sever bence ama belki ilk zamanlar kıskanır. Vallahi kayınvalidemlerde golden var. Çiftleşcekk yakında yavrusu olsun alıcam brini evime

yerim ben onu ya. Sever bence ama belki ilk zamanlar kıskanır. Vallahi kayınvalidemlerde golden var. Çiftleşcekk yakında yavrusu olsun alıcam brini evime

Iste o goldenler cocuk icin ideal cok sevecenler bide super akillilar ama benim ki terrier cok simarik gorsen evde cocuk var sanirsin herseyi bi tarafta oyuncaklari havlusu

bende yapamıyorum ancak haftaiçi işten geliyorum yemek olsa ısıt ye evi topla derken vakit geçiyor yemek olmadı mı bir de onunla uğraşıyorum. Haftasonu zaten cumartesi iş güç bitmiyor öğleden sonra biraz geziyoruz pazarları da ütü yemek kaynana ziyareti falan hiç ekstra birşey yapamıyorum bu hafta cuma akşamı geç saate kadar iş yaptım da cumartesi de arkadaş gelecek diye hazırladım mamaları yanii. Akşamdan yapınca işleri iyi oluıyor da eşim istemiyor normal de akşam kafamız dinlensin diyor. Ben çiğköfte bayılırım ama kendim denemedim hiç en iyisi yine hazır alıp yemek bende kısır yaptım arkadaşım hususi kısır ister benden hep.

sevsin canımm beraber uyurlar artık.

keşke buraya danışaydım. Gerçi çok yorulmadım. Çünkü ilk yoğurma işlemini ekmek yapma makinasına yaptırdım

Ben o gun kisir yapmistim halama goturdum komsulari cagirdi soyledim orada dediler bunu yogur iste etsiz cig kofte :)

Uyucaklar kacis yok kocam istemiyo cocuk dogunca balkona yada bahceye cikacak gofret diyo ama zorrr gofrette benim cocugum gibi killi oglum o benimmm

Uyucaklar kacis yok kocam istemiyo cocuk dogunca balkona yada bahceye cikacak gofret diyo ama zorrr gofrette benim cocugum gibi killi oglum o benimmm...

günaydın kızlar
ben bugün soğan kürüne başlıyorum şuanda kaynıyo birazdan içicem
ama kızlar bu soğan kürünü uygulayıp yan etkisini gören varmı biraz korkkuyorum bişe olurmu diye
bilgisi olan arkadaşların dikkatine

Iste o goldenler cocuk icin ideal cok sevecenler bide super akillilar ama benim ki terrier cok simarik gorsen evde cocuk var sanirsin herseyi bi tarafta oyuncaklari havlusu

Ya o kadar güzelki anlatamam. Dost yap kızım diyoruz otururken ön patileri havaya kaldırıyo çak kızım diyoruz ayağa kalkıyo patiler yine havada elimize çak yapıyor. Bide bunları yaparken nasıl gülüyor. Otur diyoruz oturuyor, tam otur diyoruz dümdüz oturuyor. O kadar tatlıki görümcem kaza geçirdi hala fizik tedavi görüyor. Değnekle yürüyo o yarım adım atıyo köpecikde yarım adım atıp bekliyor. Onun bacağının yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Beraber yatıyoruz nefesini verme diyorum kafasını yukarı doğru çekiyor. Çok akıllı hayvanlar hayvan derken bile utanıyorum gerçi

Canım çalışan kadın olmak çok zor. Allah yardımcımız olsun. Ben bazen sabah erken kalkıp yapıyorum yada akşam çay içerken koyuyorum ocağa yatana kadar pişiyo yoksa yetişemiyorum.
Ben o gun kisir yapmistim halama goturdum komsulari cagirdi soyledim orada dediler bunu yogur iste etsiz cig kofte :)
İşte malzemeler aynı zaten.Bide sanki çok maharetmiş gibi ekmek makinasına yaptrdım onu da

bu arada eşimin aktar bir arkadaşı vardı, çocuğa ehliyet için yardımcı olmuştu dün aradı geçtim ne istersen iste dedi, aklıma geldi çakşır kökü macunu istedim O da hazırlamış, içine pekmez yada bal koyucakmışız, folyo ile sarıcakmışız güneş görmiycekmiş bide metal değmiycekmiş tahta kaşıkla yicekmiş Allahım dedim ya ben alsam hayatta yemez

kızlar çok dertliyim olmadı hafta sonu kırmızılar geldi.aralık 15 den itibaren tedavim başladı kloman dostine kullandım 2 tane de yumurtam çatlamıştı ümitliydim ama ümidim kırıldı

günaydın kızlar
ben bugün soğan kürüne başlıyorum şuanda kaynıyo birazdan içicem
ama kızlar bu soğan kürünü uygulayıp yan etkisini gören varmı biraz korkkuyorum bişe olurmu diye
bilgisi olan arkadaşların dikkatine

umarım yan etkisi bebiş olur gelir sana

Kızlar merhaba,
Dün akşam ken testi yaptırdım 279 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim çok mutluyum,darısı hepinizin başına inşallah

Canım günaydın Hayırlı olsun hamişliğin bebişin sana mutluluk getirsin aynı zamanda inşallahhh

Kocaman bi amin diyorum darısı hepimizin başına olsun

kızlar

birazadan cıbı cıbı yapıcam
misafirlerim de 2 ,3 gibi gelmiş olurlar sanırım
ben sizi çok sevdiğimizi söölemiş miydim :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…