kızlar
birazadan cıbı cıbı yapıcam
misafirlerim de 2 ,3 gibi gelmiş olurlar sanırım
ben sizi çok sevdiğimizi söölemiş miydim :112:
kızlar
bende hamur işi vs çok yapıyordum ama eskiden eşim pazarlarıda çalışıyodu onun için vaktim oluyodu şimdi yanımda olunca bırakıp mutfağa bile gitmiyorum. Yapamıyorum tabi artık. Aslında yine akşamları yapsamda eşim işede götürse gündüzleride yese.
Bende cumartesi günü netten etsiz çiğköfte tariflerine baktım. O kadar uğraştım yaptım. Bildiğin kısır olduEşim fotolarını çekmiş bende tabağa koydum kaşıkladık yedik. Kayınvalidemlerede götürdüm kısır yaptım dedim. Bu tam çiğ köfte kısır arası bişey olmuş dedi
oohhhh misss yap gel bıcıbıcını misafirim geliyo diye kendini çok yorma emikızlar
:2::2::2: selamlaaarrrr:2::2:
kızlar
selmlar herkese haftanınilk işgünü başladı yine
inşallah güzel birşekilde geçer bu haftamızda amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
puffim canım ben çok güzel yaparım etlisinide etsizinide mercimeklisinide ayıptır söylemesi yiyen hayran kalır
sana yapılışını söyleyeyim maydonozu soğanı ve sarımsağı ince ince kıy sonra ince bulguru yoğuracağın kaba al üstüne biber salçası (ben acı tatlı ve domates salçasını hepsi karışık halde kullanıyorum )
kimyon karabiber kırmızı biber bunlarıda koy hiç su koymadan bütün gücünle yoğur salçasıyla iyice karıştıktan sonra azar azar su koya bilirsin ama suyunu tamamen yedirmeden tektrar su alma soğanı sarımsağıda koy iyice yoğur yumuşadıktan sonra en son maydonozu koy ve karıştırmadan direk maydonozun üstüne sıcak bir şekilde yağını ver yağınıda karıştır ve küçük küçük sıkıp servis tabağına dizzz afiyet olsunn
oohhhh misss yap gel bıcıbıcını misafirim geliyo diye kendini çok yorma emi
bende seniiii çoookkk seviyorummm tatlı gibeee
salam casnım neden üzgünsün sen bakımmm
etmemeye çalışıcam canım ama çok fazla giremem ,kuzenim nişan atmış ee konuşacak çok şey var demektirohh yap bıcı bıcını bebişinle bakalım.. Söylemiştin ama tekrar tekrar söyleyebilirsin tatlım sorun değil yaniiama misafirlerin gelince bizi ihmal etmek yok tamam mı ne kadar kalacaklar bu arada.
yok yok hiç yormadım yormıcamdaoohhhh misss yap gel bıcıbıcını misafirim geliyo diye kendini çok yorma emi
bende seniiii çoookkk seviyorummm tatlı gibeee
salam casnım neden üzgünsün sen bakımmm
Bende sizleri cok seviyorum..
kızlar çok dertliyim olmadı hafta sonu kırmızılar geldi.aralık 15 den itibaren tedavim başladı kloman dostine kullandım 2 tane de yumurtam çatlamıştı ümitliydim ama ümidim kırıldı
canım ben sogan kürünü içemedim yaagünaydın kızlar
ben bugün soğan kürüne başlıyorum şuanda kaynıyo birazdan içicem
ama kızlar bu soğan kürünü uygulayıp yan etkisini gören varmı biraz korkkuyorum bişe olurmu diye
bilgisi olan arkadaşların dikkatine
kızlar
aslında üzgün değilim ama cumartesi akşamdan beri bittim ya.. üşüme , öksürük boğazda yanma.. zaten raynaud sendromu romatizmal durum var. ilaçta içemiyorum .. aile hekimine gittim. bi sprey verdi. bi şurup verdi. bakalım..
etmemeye çalışıcam canım ama çok fazla giremem ,kuzenim nişan atmış ee konuşacak çok şey var demektir
annem ve yengemde geliyo
yok yok hiç yormadım yormıcamda
aslında pek sööleme taraftarı değildim amamecbur söölicez çünkü normalde çok koştturan hizmet eden biriyimdir zaten farkedil,ir
bulduğum heryered uyumamdan anlarlar zatenben söölemesem bile
bide yengem kirpiklere bakıp hemen anlar gebe olup olmadığını önce söömemicem bakalım anlıcak mı
:13: :13:
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin tatlım benim.
o zaman baya kaynatırsınız olup biteni desene. Bence de söyleyecek olman iyi olmuş göze batardı yoksa zaten hemen uyuyakalıyormuşsun. Oh annen yapar her işi süper.
teşekküürler.. siz napıyosunuz ? ne zamandır gelemedim. ne var ne yok buralarda....
Kızlar biliyorsunuz ben yolbaşı gecesi ara kanama geçirdim, bitti bu seferde kendi reglim geldi ki kendilerini 10 gün sonra bekliyordum o da erken geldi sanırım nedense. Ve hala geliyor son hız ve ben çok kan kaybettim. 14 ünde regli oldum yılbaşı gecesi ara kanama zaten o bir hafta sürdü bitti şimdi regli falan. Marketten harnup pekmezi aldım kaşık kaşık içiyorum. Dün sabah iki tatlı kaşığı, akşam iki tatlı kaşığı içtim ama gece miden bulandı çok fena zor tuttum kendimi bu kadar pekmez ağır gelir mi bu sabah içmedim akşam yine iki tatlı kaşığı alıcam kan yapsın diye hem de enerji versin. Eşime de tam gaz keçiboynuzu kürünü yapıyorum geçen sefer su gibiydi bu sefer tutturdum bir tadı vardı ama eşim içiyor sorunsuz çok şükür. Akşamdan yapıyorum bir bardak yatmadan bir bardakta sabah kalkınca içiyor bitiyor her akşam tazesini yapıyorum.
Bende bende sizleri cok seviyorummmmmm bu arada evimi supurdum mutfagimi banyomu temizledim ama bende bittim :)))
Kızlar biliyorsunuz ben yolbaşı gecesi ara kanama geçirdim, bitti bu seferde kendi reglim geldi ki kendilerini 10 gün sonra bekliyordum o da erken geldi sanırım nedense. Ve hala geliyor son hız ve ben çok kan kaybettim. 14 ünde regli oldum yılbaşı gecesi ara kanama zaten o bir hafta sürdü bitti şimdi regli falan. Marketten harnup pekmezi aldım kaşık kaşık içiyorum. Dün sabah iki tatlı kaşığı, akşam iki tatlı kaşığı içtim ama gece miden bulandı çok fena zor tuttum kendimi bu kadar pekmez ağır gelir mi bu sabah içmedim akşam yine iki tatlı kaşığı alıcam kan yapsın diye hem de enerji versin. Eşime de tam gaz keçiboynuzu kürünü yapıyorum geçen sefer su gibiydi bu sefer tutturdum bir tadı vardı ama eşim içiyor sorunsuz çok şükür. Akşamdan yapıyorum bir bardak yatmadan bir bardakta sabah kalkınca içiyor bitiyor her akşam tazesini yapıyorum.
merhaba kızlar ya bende adetin 12.günü uzayan şeffaf akıntıyı gördüm yumurtlama oldu heralde aradan 4 gün geçti adetin 16.günü lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda damla damla lekeler vardı açık renkte bugün ikinci gün hala devam ediyo anlamadım gitti neyin nesidir
kolay gelsin :) yavaş yavaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?