Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar

birazadan cıbı cıbı yapıcam
misafirlerim de 2 ,3 gibi gelmiş olurlar sanırım
ben sizi çok sevdiğimizi söölemiş miydim :112:

ohh yap bıcı bıcını bebişinle bakalım.. Söylemiştin ama tekrar tekrar söyleyebilirsin tatlım sorun değil yanii ama misafirlerin gelince bizi ihmal etmek yok tamam mı ne kadar kalacaklar bu arada.

selmlar herkese haftanınilk işgünü başladı yine
inşallah güzel birşekilde geçer bu haftamızda amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
puffim canım ben çok güzel yaparım etlisinide etsizinide mercimeklisinide ayıptır söylemesi yiyen hayran kalır
sana yapılışını söyleyeyim maydonozu soğanı ve sarımsağı ince ince kıy sonra ince bulguru yoğuracağın kaba al üstüne biber salçası (ben acı tatlı ve domates salçasını hepsi karışık halde kullanıyorum )
kimyon karabiber kırmızı biber bunlarıda koy hiç su koymadan bütün gücünle yoğur salçasıyla iyice karıştıktan sonra azar azar su koya bilirsin ama suyunu tamamen yedirmeden tektrar su alma soğanı sarımsağıda koy iyice yoğur yumuşadıktan sonra en son maydonozu koy ve karıştırmadan direk maydonozun üstüne sıcak bir şekilde yağını ver yağınıda karıştır ve küçük küçük sıkıp servis tabağına dizzz afiyet olsunn

kızlar

oohhhh misss yap gel bıcıbıcını misafirim geliyo diye kendini çok yorma emi
bende seniiii çoookkk seviyorummm tatlı gibeee
:2::2::2: selamlaaarrrr:2::2:

salam casnım neden üzgünsün sen bakımmm

kızlar

Canım seni arıyorum 2 gündür.
Eşimin arkadaşı aktar çakşır kökü macunu istedim. Balla yada pekmezle karıştır kavanoz güneş görmesin folyo ile sar ve tahta kaşıkla ye sakın metal kaşık sokma demiş. Seninkide böylemiydi ne kadar yesin günde

Ellerine sağlık kuzum ben aldım dersimi, beni anca centat ve sait paklar

aslında üzgün değilim ama cumartesi akşamdan beri bittim ya.. üşüme , öksürük boğazda yanma.. zaten raynaud sendromu romatizmal durum var. ilaçta içemiyorum .. aile hekimine gittim. bi sprey verdi. bi şurup verdi. bakalım..

ohh yap bıcı bıcını bebişinle bakalım.. Söylemiştin ama tekrar tekrar söyleyebilirsin tatlım sorun değil yanii ama misafirlerin gelince bizi ihmal etmek yok tamam mı ne kadar kalacaklar bu arada.
etmemeye çalışıcam canım ama çok fazla giremem ,kuzenim nişan atmış ee konuşacak çok şey var demektir
annem ve yengemde geliyo

yok yok hiç yormadım yormıcamda
aslında pek sööleme taraftarı değildim ama mecbur söölicez çünkü normalde çok koştturan hizmet eden biriyimdir zaten farkedil,ir
bulduğum heryered uyumamdan anlarlar zaten ben söölemesem bile
bide yengem kirpiklere bakıp hemen anlar gebe olup olmadığını önce söömemicem bakalım anlıcak mı

Bende sizleri cok seviyorum..

:13: :13:

kızlar çok dertliyim olmadı hafta sonu kırmızılar geldi.aralık 15 den itibaren tedavim başladı kloman dostine kullandım 2 tane de yumurtam çatlamıştı ümitliydim ama ümidim kırıldı

malesef çok fazla ümitleniyoruz ne diye ümitleniyorsak sanki dünyanın sonu...

canım ben sogan kürünü içemedim yaa
yan etkisi varmı bilmiyorum

kızlar

oh bıcı bıcı yapın bakalım ikiniz birlikte :))))
bende sizi seviyorummmm

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin tatlım benim.

o zaman baya kaynatırsınız olup biteni desene. Bence de söyleyecek olman iyi olmuş göze batardı yoksa zaten hemen uyuyakalıyormuşsun. Oh annen yapar her işi süper.

teşekküürler.. siz napıyosunuz ? ne zamandır gelemedim. ne var ne yok buralarda....

Kızlar biliyorsunuz ben yolbaşı gecesi ara kanama geçirdim, bitti bu seferde kendi reglim geldi ki kendilerini 10 gün sonra bekliyordum o da erken geldi sanırım nedense. Ve hala geliyor son hız ve ben çok kan kaybettim. 14 ünde regli oldum yılbaşı gecesi ara kanama zaten o bir hafta sürdü bitti şimdi regli falan. Marketten harnup pekmezi aldım kaşık kaşık içiyorum. Dün sabah iki tatlı kaşığı, akşam iki tatlı kaşığı içtim ama gece miden bulandı çok fena zor tuttum kendimi bu kadar pekmez ağır gelir mi bu sabah içmedim akşam yine iki tatlı kaşığı alıcam kan yapsın diye hem de enerji versin. Eşime de tam gaz keçiboynuzu kürünü yapıyorum geçen sefer su gibiydi bu sefer tutturdum bir tadı vardı ama eşim içiyor sorunsuz çok şükür. Akşamdan yapıyorum bir bardak yatmadan bir bardakta sabah kalkınca içiyor bitiyor her akşam tazesini yapıyorum.

Son düzenleme:
teşekküürler.. siz napıyosunuz ? ne zamandır gelemedim. ne var ne yok buralarda....

ahh sorma beni kanamadan iflahım kesildi canım yaa bak yazdım işte yukarıya okursun bende durumlar böyle üşüyorum tabii kan kalmadı artık vücutta. Artık bu ay yumurtlama ne zaman olcak bilmem 16 sında falan başlıcam ovucan yapmaya 26 sına kadar yapıcam ve çalışmada olacak o arada. Zaten reglim 7 sinde başladı erken oldum sanrıım ara kanamadan hemen sonra başladı. Ona göre o tarih aralıklarında yumurtlama olması lazım bakıcaz bakalım zaten 27 sinde İstanbul'a gidicem.

Bende bende sizleri cok seviyorummmmmm bu arada evimi supurdum mutfagimi banyomu temizledim ama bende bittim :)))

Geçmişşşş olsunnn... Alışana kadar 1'er kaşık içsen... İncir kürünüde deneyin :) kan yapması açısından kuruüzüm yesen..

merhaba kızlar ya bende adetin 12.günü uzayan şeffaf akıntıyı gördüm yumurtlama oldu heralde aradan 4 gün geçti adetin 16.günü lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda damla damla lekeler vardı açık renkte bugün ikinci gün hala devam ediyo anlamadım gitti neyin nesidir

pekmez bende bi ara kansızlıktan dolayı çok içtim hemde kaşıkla değil şişeyle içiyodum
kilo dışında bişey yapmadı bana :))) ama çok keskin oldugu için tabi içini kaldırmış olabilir.

Tam bebiş zamanı geldi neden böyle kanamalar oluyor ki acaba
bi doktora gitsen mi?

ara kanamadır canım
bu ay ilaç vs. kullandın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…