Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhabalar Kızlar,
Nasılsınız? Enteresan bir hafta sonu idi.

Kızlar bata 5 gün kaldı. 3 gündür yay gibi gerginim ben yahu. Bir de birde cumartesiyi pazara bağlayan gece sabahı sabah ettim yahu. Canım bütün gece yumurtlı kaşarlı pide çekti. Kafayı yiyecektim.
Sabah sabah ocak açtırtık pideciye kaşarlı yumurtalı pide yiycem diye. Geceleride çok terler oldum, yorgansız falan yatıyorum.

Ne oluyor bana yahu.

Simdi bi film gordum 3 tane kizi var bi ciftin kadina eziyet ediyolar erkek doguramadin diye sonra kadin yine gebe dua ediyo olu diri bi erkek evlat ver sonra canimi al diyo doguma giriyo kadin oluyo dogumda oglan oluyo ama bebekte oluyo arkasindan allah akil fikir versin insanlara tuylerim kalkti beee

Simdi bi film gordum 3 tane kizi var bi ciftin kadina eziyet ediyolar erkek doguramadin diye sonra kadin yine gebe dua ediyo olu diri bi erkek evlat ver sonra canimi al diyo doguma giriyo kadin oluyo dogumda oglan oluyo ama bebekte oluyo arkasindan allah akil fikir versin insanlara tuylerim kalkti beee...

Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Kocanında, anneninde babanında çocuğunda herkesin herşeyin hayırlısını versin inşallah

Tatlim 12. gun yumurtlamissin o akinti yumurtlamadan sonrasinda gordugun lekeler bazen yumurtlamada oluyor bazende iliski esnasinda zorlamadan kaynaklaniyor ama yerlesme kanamasi degil bu kadar erken olmaz zaten

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee

inşallah geblik vardır canım aşermeler için baya erken ama bellide olmaz bakarsın gebe kalmışsıninşallahda öyle olur

Selam kızlar bende kırmızılar geldi diye uyumadım bütün gece araştırma yaptım....
Ve adaçayı yağı birde polen tozu ile bal kullanmaya karar verdim...
Bu ayda böyle deniycem durmak yok yola devam...
Herşey yeniden başlıyor yeni yeni umutlar yeşeriyor içimde

Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Kocanında, anneninde babanında çocuğunda herkesin herşeyin hayırlısını versin inşallah

Aminnnn biz cinsiyeti ogrendik kocam dedi iyi bak kiz istiyodum ben dr sasirdi ama simdi baba ogul plan kuruyolar bebek dogunca beni akil hastanesine kapatcaklarmis bar bar gezceklermis annene soylemezsin kizlara asiliriz diyo :)))))

Ama ben kaşarlı yumurtalı pide sevmem ki. Şaştım kaldım kendime

Isallah hamilesindir bende hic cilek sevmem ama 2 aydir deli gibi cilek yiyiyorum kgsu 12 tl adam bisiy diyemiyo aliyo habire hesap yaparken cilek parasi diye butce ayiriyo :))))

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee

inşallah geblik vardır canım aşermeler için baya erken ama bellide olmaz bakarsın gebe kalmışsıninşallahda öyle olur

Eminemmmmmm sen taktigi uygulamadan selami cakim dedimmm :)

süt yok evde
çok kötü hissediyorum artık kendimi ağlıyorum sinirden

tamam önce sakinleşmeye çalış. sinir mide yamanı arttıracaktır. Uzan bir yere burundan derin nefes alıp ağzından ver. Kafanıda boşaltmaya çalış.
rahatlama beyinde başlar ise midene de iyi gelecektir. Biraz sakinleştikten sonra bir lokma ekmek falan ye mide sıvını alması için.
rahatlıyoruz tamammı sorun yok.

bu mide mahvetti beni
doğru düzgün beslenemiyorum hiç
süt yoğurt vs. hiç tüketemiyorum
bu çocuk nası büyücek nası gelişicek ben nası sağlam durucam yiyemezsem hiç bilmiyorum
çok cabuk hasta olan bitiyim zaten hasta olucam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…