Simdi bi film gordum 3 tane kizi var bi ciftin kadina eziyet ediyolar erkek doguramadin diye sonra kadin yine gebe dua ediyo olu diri bi erkek evlat ver sonra canimi al diyo doguma giriyo kadin oluyo dogumda oglan oluyo ama bebekte oluyo arkasindan allah akil fikir versin insanlara tuylerim kalkti beee...
merhaba kızlar ya bende adetin 12.günü uzayan şeffaf akıntıyı gördüm yumurtlama oldu heralde aradan 4 gün geçti adetin 16.günü lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda damla damla lekeler vardı açık renkte bugün ikinci gün hala devam ediyo anlamadım gitti neyin nesidir
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineeaslında üzgün değilim ama cumartesi akşamdan beri bittim ya.. üşüme , öksürük boğazda yanma.. Zaten raynaud sendromu romatizmal durum var. Ilaçta içemiyorum .. Aile hekimine gittim. Bi sprey verdi. Bi şurup verdi. Bakalım..
merhabalar kızlar,
nasılsınız? Enteresan bir hafta sonu idi.
Kızlar bata 5 gün kaldı. 3 gündür yay gibi gerginim ben yahu. Bir de birde cumartesiyi pazara bağlayan gece sabahı sabah ettim yahu. Canım bütün gece yumurtlı kaşarlı pide çekti. Kafayı yiyecektim.
Sabah sabah ocak açtırtık pideciye kaşarlı yumurtalı pide yiycem diye. Geceleride çok terler oldum, yorgansız falan yatıyorum.
Ne oluyor bana yahu.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee
inşallah geblik vardır canım aşermeler için baya erken ama bellide olmaz bakarsın gebe kalmışsıninşallahda öyle olur
Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Kocanında, anneninde babanında çocuğunda herkesin herşeyin hayırlısını versin inşallah
Ama ben kaşarlı yumurtalı pide sevmem ki. Şaştım kaldım kendime
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee
inşallah geblik vardır canım aşermeler için baya erken ama bellide olmaz bakarsın gebe kalmışsıninşallahda öyle olur
Isallah hamilesindir bende hic cilek sevmem ama 2 aydir deli gibi cilek yiyiyorum kgsu 12 tl adam bisiy diyemiyo aliyo habire hesap yaparken cilek parasi diye butce ayiriyo :))))
ay kıyamam ona ben...
Ben cok fena kiyiyorum :)))
kızlaaaar midem çok fena benim hiç bişey yiyemiyorum cayır cayır yanıyo midem
kıyamam ılık süt içsen iyi gelir belki
süt yok evde
çok kötü hissediyorum artık kendimi ağlıyorum sinirden
kızlaaaar midem çok fena benim hiç bişey yiyemiyorum cayır cayır yanıyo midem
tamam önce sakinleşmeye çalış. sinir mide yamanı arttıracaktır. Uzan bir yere burundan derin nefes alıp ağzından ver. Kafanıda boşaltmaya çalış.
rahatlama beyinde başlar ise midene de iyi gelecektir. Biraz sakinleştikten sonra bir lokma ekmek falan ye mide sıvını alması için.
rahatlıyoruz tamammı sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?