Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm kızlar, Didem'cim çok iyi anlıyorum seni, sabaha kadar midemde ne varsa çıktı.
Bugünde bişey yemeye korkuyorum, yarım poaçayı zar zor bitirdim.
Çekirdekli siyah üzüm biraz bastırıyor, krakerde yiyebilirsin...

Geçmişşşş olsunnn... Alışana kadar 1'er kaşık içsen... İncir kürünüde deneyin :) kan yapması açısından kuruüzüm yesen..

ha evet kuruüzümde kan yapar dimi. İŞte kansızlık var mı bilmiyorum ama 9 gündür aralıksız kanama geçirdiğim için üşümelerim başladı alayım dedim pekmez üzümde alırım canım sağol.

yani keskin evet içerken zaten bir ekmek poğaça bulunduruyorum yanımda hemen ağzıma atıyorum su içiyorum. Valla bilmiyorum ki canım ya haydi ara kanama dedim o bitti cuma günü. Cumartesi normal reglim başladı bende alla alla neden göğüslerin regli olcak gibi acıyor, sivilcem çıktı daha 10 gün var reglime diyordum 25. günümde de regli oldum artık 10 gün sonra normal reglimi olmazsam ovulasyonda yapıcam zaten yakalarsam yumurtlamayı çalışmalara başlıcam kısmetse. Bir daha ki regli tarihim hakkında hiçbir firkrim yok yani.

Isallah hamilesindir bende hic cilek sevmem ama 2 aydir deli gibi cilek yiyiyorum kgsu 12 tl adam bisiy diyemiyo aliyo habire hesap yaparken cilek parasi diye butce ayiriyo :))))

ayy çilekler var hep marketlerde ama benim hiç canım çekmez mevsimi değil ya. Hamileyken bilemiyorum ama. Senin eşin başka işe girecekti ayrılacaktı bakkaldan başladı mı işine.

selam kızlar canım çok sıkkın
dün arkadaşımın hmile olduğunu öğrendim gerçekten çok kıskandım
kendime inanamıyorum
ama haksızmıyım yaa daha ilk enemede hamile kalmış yaa
Allahım sen herşeyin en iyisini bilirsin
Ama işte insanız insanister iste
mez kıskanıyo

Benim de gece midem ağzıma geldi yutkuna yutkuna ettim sabahı çıkarmıyım diye çok fenaydı. Eşim uyanmasın diye dayanmadım geçmiş bir ara uyumuşum. Pekmez yaptı belki de 2 tatlı kaşığı yemiştim yatmadan önce.

haırdır hastamısın yoksa gebelik mi var

kuzucum merak etme. bebek ilk 3 ay anneden besin almazmış, 3 aydan sonra senden beslenmeye başlarmış. Doktorum söylemişti.
Senin esas 3.aydan sonra yediklerin bebiş için önemli. Rabbim bu ilk 3 aydaki sıkıntılar için bile önlemini almış. Sen telaşlanma bunlar için. rahat ol.

canım valla artık krakerin tadından bile midem bulandı
benim hamile kalmadan mide rahatsızlığım vardı zaten bu hormonlar tuz biber oldu
inşallah hafifler biraz artık bitkin düştüm artık

Bende de kansızlık var ama pekmez yiyemiyorum, kahvaltıda ekmek üzeri yiyebiliyorum sadece.
Çekirdekli siyah üzüm aldım, onu yiyebiliyorum...

canım anlıyorum seni benimde öyle içim burkulur ama kıskanmam herkes anne olmayı hakediyor Allah bazılarına böyle hemen nasip ediyor bizim için de hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak Allah bilir hayırlı zamanını. O arkadaşın içinde dua et ona ettiğin dua bile sana sevap olur Allah bakar yüzüne İnşallah..

arkadaşlar 1.5 yıl önce depoı provera 3 aylık iğne yaptırdım hamile kalamıoyorum etrafınızda böle sorunu olanlar oldumu...

canım valla artık krakerin tadından bile midem bulandı
benim hamile kalmadan mide rahatsızlığım vardı zaten bu hormonlar tuz biber oldu
inşallah hafifler biraz artık bitkin düştüm artık

Midem bulansında zayıflayayım diyordum hep, dün gece kendime çok kızdım öyle söylediğim için.

geçenlerde benimde canımmm şeftali çekti.. nuh dedim peygamber demedim.. şeftaliii dedim... gitti buldu geldi iki tane şeftali 10 lira :)

haırdır hastamısın yoksa gebelik mi var

ahh nerdeee keşke gebelik olsa. Benim ara kanamam oldu canım o bir hafta sürdü bitti bu sefer kendi reglimde erken geldi o yüzden sürekli kanama geçirdim 9 gündür kanamam var bir fiil yanii. O yüzden üşümeler halsizlikler başladı bende kan yapsın diye pekmez içiyorum.

Bende de kansızlık var ama pekmez yiyemiyorum, kahvaltıda ekmek üzeri yiyebiliyorum sadece.
Çekirdekli siyah üzüm aldım, onu yiyebiliyorum...

ekmekle de iyi oluyor ama kendini içmek daha iyi tabii bende zorlanıyorum ama hemen arkasından birşeyler atıyorum ağzıma su da içiyorum. Yine de ağır geldi sanırım midem bulandı o an anlamadım ama. Yoğun olması daha zor oluyor.

3 ayımız doldu artık düzgün beslenmem lazım ama gel gör ki mide izin vermiyo

geçenlerde benimde canımmm şeftali çekti.. nuh dedim peygamber demedim.. şeftaliii dedim... gitti buldu geldi iki tane şeftali 10 lira :)

off off benimde canım çekti bak şimdi. Hadi çilek neyse oluyor da bu mevsim de şeftaliyi nasıl buldu kız.

3 ayımız doldu artık düzgün beslenmem lazım ama gel gör ki mide izin vermiyo

anladım doktorunla bu durumu konuştunmu peki belki o bir şekilde yönlendirir seni. muhakkak bir çaresi olmalı.
benimde mide sorunum var ama ben alternatif yöntemlerle bir şekilde halledebiliyorum.

ara ara olur öyle kıskanmalar.. Ama abartmamak lazım.. kendi içimizi diri tutmak lazım. sabırlı olmak lazım. mesela eşimin en yakın arkadaşı hatta kardeşim diyor . bizden sonra evlendiler. 1 2 sene sonra çocuk istemeye başladılar. 5 6 ay uğraştılar ve oldu. bebik şimdi 8 aylık. ama hesap et en yakın arkadaş ama eşim bir türlü gitmedi evlerine. aslında bu tip durumlara takan bendim. sabretmemizi söyleyen eşim.. azıcık imrenmek lazım ama allahtan en hayırlısı istemez lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…