- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Bi tane patatesin kabuklarini soy rendele suyunu cikar patates suyuna azicik su karistir ic 10 dk sonra biseyin kalmaz
Geçmişşşş olsunnn... Alışana kadar 1'er kaşık içsen... İncir kürünüde deneyin :) kan yapması açısından kuruüzüm yesen..
pekmez bende bi ara kansızlıktan dolayı çok içtim hemde kaşıkla değil şişeyle içiyodum
kilo dışında bişey yapmadı bana :))) ama çok keskin oldugu için tabi içini kaldırmış olabilir.
Tam bebiş zamanı geldi neden böyle kanamalar oluyor ki acaba
bi doktora gitsen mi?
Isallah hamilesindir bende hic cilek sevmem ama 2 aydir deli gibi cilek yiyiyorum kgsu 12 tl adam bisiy diyemiyo aliyo habire hesap yaparken cilek parasi diye butce ayiriyo :))))
Benim de gece midem ağzıma geldi yutkuna yutkuna ettim sabahı çıkarmıyım diye çok fenaydı. Eşim uyanmasın diye dayanmadım geçmiş bir ara uyumuşum. Pekmez yaptı belki de 2 tatlı kaşığı yemiştim yatmadan önce.
bu mide mahvetti beni
doğru düzgün beslenemiyorum hiç
süt yoğurt vs. hiç tüketemiyorum
bu çocuk nası büyücek nası gelişicek ben nası sağlam durucam yiyemezsem hiç bilmiyorum
çok cabuk hasta olan bitiyim zaten hasta olucam diye korkuyorum
Slm kızlar, Didem'cim çok iyi anlıyorum seni, sabaha kadar midemde ne varsa çıktı.
Bugünde bişey yemeye korkuyorum, yarım poaçayı zar zor bitirdim.
Çekirdekli siyah üzüm biraz bastırıyor, krakerde yiyebilirsin...
Benim de gece midem ağzıma geldi yutkuna yutkuna ettim sabahı çıkarmıyım diye çok fenaydı. Eşim uyanmasın diye dayanmadım geçmiş bir ara uyumuşum. Pekmez yaptı belki de 2 tatlı kaşığı yemiştim yatmadan önce.
selam kızlar canım çok sıkkın
dün arkadaşımın hmile olduğunu öğrendim gerçekten çok kıskandım
kendime inanamıyorum
ama haksızmıyım yaa daha ilk enemede hamile kalmış yaa
Allahım sen herşeyin en iyisini bilirsin
Ama işte insanız insanister iste
mez kıskanıyo
canım valla artık krakerin tadından bile midem bulandı
benim hamile kalmadan mide rahatsızlığım vardı zaten bu hormonlar tuz biber oldu
inşallah hafifler biraz artık bitkin düştüm artık
ha evet kuruüzümde kan yapar dimi. İŞte kansızlık var mı bilmiyorum ama 9 gündür aralıksız kanama geçirdiğim için üşümelerim başladı alayım dedim pekmez üzümde alırım canım sağol.
yani keskin evet içerken zaten bir ekmek poğaça bulunduruyorum yanımda hemen ağzıma atıyorum su içiyorum. Valla bilmiyorum ki canım ya haydi ara kanama dedim o bitti cuma günü. Cumartesi normal reglim başladı bende alla alla neden göğüslerin regli olcak gibi acıyor, sivilcem çıktı daha 10 gün var reglime diyordum 25. günümde de regli oldum artık 10 gün sonra normal reglimi olmazsam ovulasyonda yapıcam zaten yakalarsam yumurtlamayı çalışmalara başlıcam kısmetse. Bir daha ki regli tarihim hakkında hiçbir firkrim yok yani.
ayy çilekler var hep marketlerde ama benim hiç canım çekmez mevsimi değil ya. Hamileyken bilemiyorum ama. Senin eşin başka işe girecekti ayrılacaktı bakkaldan başladı mı işine.
haırdır hastamısın yoksa gebelik mi var
Bende de kansızlık var ama pekmez yiyemiyorum, kahvaltıda ekmek üzeri yiyebiliyorum sadece.
Çekirdekli siyah üzüm aldım, onu yiyebiliyorum...
kuzucum merak etme. bebek ilk 3 ay anneden besin almazmış, 3 aydan sonra senden beslenmeye başlarmış. Doktorum söylemişti.
Senin esas 3.aydan sonra yediklerin bebiş için önemli. Rabbim bu ilk 3 aydaki sıkıntılar için bile önlemini almış. Sen telaşlanma bunlar için. rahat ol.
geçenlerde benimde canımmm şeftali çekti.. nuh dedim peygamber demedim.. şeftaliii dedim... gitti buldu geldi iki tane şeftali 10 lira :)
3 ayımız doldu artık düzgün beslenmem lazım ama gel gör ki mide izin vermiyo
Midem bulansında zayıflayayım diyordum hep, dün gece kendime çok kızdım öyle söylediğim için.
selam kızlar canım çok sıkkın
dün arkadaşımın hmile olduğunu öğrendim gerçekten çok kıskandım
kendime inanamıyorum
ama haksızmıyım yaa daha ilk enemede hamile kalmış yaa
Allahım sen herşeyin en iyisini bilirsin
Ama işte insanız insanister iste
mez kıskanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?