Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ediyorum etmezmiyim kendisinede söyledim zaten çok kıskandım diye
hayırlısı iyelim hepimiz için

bu rada sen bir test yap bu kadar uzun ara kanama olmaz bence

ablam 10 gün adet olmuş ikinci ayda hamile olduğunu öğrendi hayırlısı diyelim neden
hamile olmayasınki belki de hamilesin

off off benimde canım çekti bak şimdi. Hadi çilek neyse oluyor da bu mevsim de şeftaliyi nasıl buldu kız.

dondurulmuş şeftali var satıyor adamlar.. derin dondurucudaymış galiba. kilosu 20 lira. :) ama tadı tad değil.. allahtan annem şeftali yapmış kavanozda 4 5 kavanoz geldi ordan :)

anladım doktorunla bu durumu konuştunmu peki belki o bir şekilde yönlendirir seni. muhakkak bir çaresi olmalı.
benimde mide sorunum var ama ben alternatif yöntemlerle bir şekilde halledebiliyorum.

söylemiştim doktora hamile kaldığımda
ilaç kullanıyodum onu kesmiştik işte
ama çok mecbur kalırsak vericem kullanıcaksın dedi
tabi ilaç prospektüsünde hamileyseniz kesinlikle kullanmayın yazıyo
yarın ya da öbür gün kontrole gidicem 2li test sonucu için tekrar sölicem bakalım ne dicek
bi de kan ilaçlarına başlıcaktı onlar nası etkilicek beni hiç bilmiyorum

slm kızlar yeni geldim eve markete gittim bide eşim dün akşam işten gelince evin orda park yeri bulamadı dert oldu içine biraz uzağa park etti bende gittim aldım arabayı evin önüne çektim gelince çok şaşırcak

bende acaip halsizlik var kızlar yaaaa ovulasyonda bugün silikleşti gibi

kızlar pc açık kalmış

bugün kek ,browni,patates salatası,mercimek köftesi yaptım ,ve havuç öldrüp sarımsaklı yoğurt döktüm üstüne
bideeeee kadayıf dolması havızlayıp dolaba atmıştım kolay oldu sadece kızartıp şerbete dökmek

ama 5 te bende olacaklarmış.annem aradı bebişi söölemek yok dedi.
çok yeni daha dedi gripten çıktığımı söölicez

hiç olur mu okadar değil hatta test yapmak istemiyordu bn aldım

hayırlısı diyelim ama senin eşinin bence kalbi kırılmış çok üzüldüm

benimki hiç umursamaz 34 yaşına bıraksam daha genciz diyo da Allahtan dr kızdı artık düşünün diye:))))

çok hamaratsın cnm afiyet olsun

ohhhhhhhhh marifetli hatun yorma sakın kendini kim geliyo misafirliğe ?bencede söyleme

kızlar bişey sorucam; ovulasyonda çift çizgiyi geçen hafta görmüştüm...bugün tekrar yaptım ikinci çizgi çok belirsiz çıktı...yani ben yumurtladım bitti sanırım öyle mi yorumlamamız gerekiyor.....eğer öyleyse beklemeye geçicez bakalım...inşallah bu ay hamiş olurummmmm...

selam cnm bat geçmişmiydi ?
canım geçen ay düşük yaptım o yüzden tam bilmiyorum normalde en fazla 30 günde bir olurum....
ama 15 gün kanamam sürünce bilemedim şimdi....

ovulasyonda çıkan silik çizgiler negatif olarak değerlendirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…