3 ayımız doldu artık düzgün beslenmem lazım ama gel gör ki mide izin vermiyo
canım anlıyorum seni benimde öyle içim burkulur ama kıskanmam herkes anne olmayı hakediyor Allah bazılarına böyle hemen nasip ediyor bizim için de hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak Allah bilir hayırlı zamanını. O arkadaşın içinde dua et ona ettiğin dua bile sana sevap olur Allah bakar yüzüne İnşallah..
off off benimde canım çekti bak şimdi. Hadi çilek neyse oluyor da bu mevsim de şeftaliyi nasıl buldu kız.
anladım doktorunla bu durumu konuştunmu peki belki o bir şekilde yönlendirir seni. muhakkak bir çaresi olmalı.
benimde mide sorunum var ama ben alternatif yöntemlerle bir şekilde halledebiliyorum.
Canım doktorum bana bulantı ilacı verdi ama erken diye almadım, senin alma vaktin gelmiş sanırım.
Çünkü artık sağlıklı beslenmen gerekiyor...
ara ara olur öyle kıskanmalar.. Ama abartmamak lazım.. kendi içimizi diri tutmak lazım. sabırlı olmak lazım. mesela eşimin en yakın arkadaşı hatta kardeşim diyor . bizden sonra evlendiler. 1 2 sene sonra çocuk istemeye başladılar. 5 6 ay uğraştılar ve oldu. bebik şimdi 8 aylık. ama hesap et en yakın arkadaş ama eşim bir türlü gitmedi evlerine. aslında bu tip durumlara takan bendim. sabretmemizi söyleyen eşim.. azıcık imrenmek lazım ama allahtan en hayırlısı istemez lazım.
kızlarpc açık kalmış
bugün kek ,browni,patates salatası,mercimek köftesi yaptım ,ve havuç öldrüp sarımsaklı yoğurt döktüm üstüne
bideeeee kadayıf dolmasıhavızlayıp dolaba atmıştım kolay oldu sadece kızartıp şerbete dökmek
ama 5 te bende olacaklarmış.annem aradı bebişi söölemek yok dedi.
çok yeni daha dedi gripten çıktığımı söölicez
onu da aldım canım uyku yapma dışında hiç bi işe yaramadı
kızlarpc açık kalmış
bugün kek ,browni,patates salatası,mercimek köftesi yaptım ,ve havuç öldrüp sarımsaklı yoğurt döktüm üstüne
bideeeee kadayıf dolmasıhavızlayıp dolaba atmıştım kolay oldu sadece kızartıp şerbete dökmek
ama 5 te bende olacaklarmış.annem aradı bebişi söölemek yok dedi.
çok yeni daha dedi gripten çıktığımı söölicez
canım geçen ay düşük yaptım o yüzden tam bilmiyorum normalde en fazla 30 günde bir olurum....selam cnm bat geçmişmiydi ?
kızlar bişey sorucam; ovulasyonda çift çizgiyi geçen hafta görmüştüm...bugün tekrar yaptım ikinci çizgi çok belirsiz çıktı...yani ben yumurtladım bitti sanırım öyle mi yorumlamamız gerekiyor.....eğer öyleyse beklemeye geçicez bakalım...inşallah bu ay hamiş olurummmmm...
a.slm canım kaç gün gecikti adetin :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?