Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm cnm 2.çizgi birinci kadar hatta daha koyu olduğu gün yumurtlama başlıyor(24-36SAAT)
ama benim bu ay adetimin 7 günü ve 17 günü oldu bende anlamadım

allah bağışlasın bizde uğraşıyoruz bebek için beklemedeyim.

slm cnm hoşgeldin bizlerde didiniyoruz amuda bile kalkıyoz valla napalım beklenen çok kıymetli

30 yaşındayım 3 yıllık evliyim düşünmedik şimdiye kadar ama korunmadıkta doktora gittik benimde eşiminde durumu iyi bi sıkıntı yok.3 ay böyle deneyelim dedi doktor sonra aşı yaparız ,isterseniz dedi.ben b u ay anladım daha ovülüasyonu falan bilmiyordum.

Amin...
teşekkür ederim canım
sen de bebek düşünüyosun sanırım?
bat kaç?

ovulasyonda çıkan silik çizgiler negatif olarak değerlendirilir.

slm cnm 2.çizgi birinci kadar hatta daha koyu olduğu gün yumurtlama başlıyor(24-36SAAT)
ama benim bu ay adetimin 7 günü ve 17 günü oldu bende anlamadım

kızlar ben 2 koyu çizgi gördüm geçen hafta, dedim ki bugün de yapayım acaba LH değeri düşmüş mü yumurtlama bitmiş mi diye yaptım...
ikinci çizgini koyudan silik hale gelmesi yumurtlamanın gerçekleştiğini mi ifade eder bunu sormak istedim...

merhaba cnm hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın

hosbulduk canimm
bende iyiyim canim isten geldimm koltuk sildimm yine su lekesi olmusdu bütün halinin kenarlarini sildim simsiyahti simdide ara verdim kahve yaptim geldim bir bakayim dedim bizim kizlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…