Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt cnm ben öyle biliyorum

yok canım değilim çalışma yoktu bizde ertelemiştik birkaç ay daha yeni başlıcaz inşallah.Benim ara kanamam oldu yılbaşı gecesi ki bana uzak birşey değil 3 senedir sene de 1-2 kere olur böyle. Bu bitti bu sefer kendi reglimi de erken oldum zaten belirtiler vardı. O yüzden baya uzun kanama geçiriyorum.

dondurulmuş şeftali var satıyor adamlar.. derin dondurucudaymış galiba. kilosu 20 lira. :) ama tadı tad değil.. allahtan annem şeftali yapmış kavanozda 4 5 kavanoz geldi ordan :)

ohh maşallah nereden buluyorsun bu enerjiyi kızım ya. Ne hamaratsın. Kim görürse hamilesin annen yapar mamaları dedik ama sen birşey bırakmamışsın yapılacak ama bende öyle olurum kesin. İnsanın kendi evi başka oluyormuş anneme hiçbirşey yaptırmam geldiği zaman herşey hazır olur. Peki demeyin siz bilirsiniz ama sonra duyduklarında bozulmasınlar.

ohhhhhhhhh marifetli hatun yorma sakın kendini kim geliyo misafirliğe ?bencede söyleme
yengem annem kuzen geliyooo
İldam sana bişey yazdım hiç görmedin 3 kere burdan yazdım bir kerede özeline mesaj attım.
canım pc başında değildim yeni gördüm yazdım şimdi :)
çok hamaratsın cnm afiyet olsun
saol canım benimm şimdi uzandım dinleniyorum
selam kızlar nasılsınızz....
ben dün test yaptım negatif çıktı malesef :26:
gelecek bebiş oflu birazdan dua okucam hepimize dua edicem
merhaba hatunlarrr
nasilsiniz?
hoşgeldinnn
çayda yaptımm:)

gel gel yer var baylırım çayaaaa

Ay kızlar ölüyorum midem ağrımaya başladı. Eşimin fakülteye gittim bugün yemek kötüydü orda da kantinde hazır yemeklerden aldım çorba ve soslu makarna ama mahvetti midemi yaa kıvranıyorum. Salaklık bende ne yiyorsam sanki.

hosbulduk ildacimmmm

gecmis olsun canimmmmm

geçmiş olsun cnm bende de acaip halsizlik var kafam kalkmıyo

selam kızlarrrrrrrrrrr

eve geldim dinlendim şimdide spor yapcaminanılmaz iyi geldi bana bu diyet işi...kendimi çok iyi hissediyorum...

sizi seviyorumm canlar varmı güzel haberler..

cnm yavaş yavaş yap fazla yorma kendini ev işi hiç bitmiyo

canim is hic bitmiyor gercekten yapiyorum ediyorum ama icime sinmiyor bir türlü ev ilac sirketine döndü ne gördüysem aliyorum
bugunde kosla vanish aldim su lekelerini cikartmak icin halimida onla sildim güzel temizledi ama birde fayans aralari kaldi derzleri temizliycem daha kaldiramadim bir türlü bakalim birde fircayla deniycem

selam kızlarrrrrrrrrrr

eve geldim dinlendim şimdide spor yapcaminanılmaz iyi geldi bana bu diyet işi...kendimi çok iyi hissediyorum...

aslm aysunummm hosgeldin bidenem
evet canim verdikce insan daha bir mutlu oluyor cok iyi biliyorum o duyguyu
bizde seni sefiyok
simdilik yok canim sanirim güzel haberler,geldim hemen tabloya bakdim bir degisiklik yokdu

enerji hepimizde var canımm
ama ben çok sistamatik iş yaparım buda pratikler getiriyoo hayatıma
şimide köfta yapıcam oturarak ama
yok canım bozulmazlar zaten bizde yeni öğrendik dicez valla ben önemliyim şuanda istedikleri kadar bozulsunlar şaka tabii

tamam canım benimm belirtilerin varmı peki:18:
valla belirti kasıklarda batma oluyo arada bir...
sonra idrarımın kokusu keskinleşti sanki...
rengi özellikle sabahları turuncu gibi...
ateşim üşüdüğüm halde bugün 37.0 çıktı...
bilmiyorum ki..

selam kızlarrrrrrrrrrr

selam canım hoşgeldin...
ben test yatım negatif çıktı

kızlar kendi kendimi yiyip duruyorum benim bat 11 ocak ama ben bu ay adet belirtilerini çok erken yaşadım göğüs ağrısı sivilceler artı ayın 23 yada 24 dünde yumurtladığımı düşünüyorum çünki şefaf akıntı o günlerde oldu buna göre şu anade olmama lazımdı ve benim göğüs ağrılarım hafiflediğinde adet olurum ama olmadı acabamı demekten kendimi alamıyorum bir yanım test yap diyo diğer yanım yapma diyo siz söyleyin kızlar ya ne yapayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…