kızlar ben 2 koyu çizgi gördüm geçen hafta, dedim ki bugün de yapayım acaba LH değeri düşmüş mü yumurtlama bitmiş mi diye yaptım...
ikinci çizgini koyudan silik hale gelmesi yumurtlamanın gerçekleştiğini mi ifade eder bunu sormak istedim...
ediyorum etmezmiyim kendisinede söyledim zaten çok kıskandım diye
hayırlısı iyelim hepimiz için
bu rada sen bir test yap bu kadar uzun ara kanama olmaz bence
ablam 10 gün adet olmuş ikinci ayda hamile olduğunu öğrendi hayırlısı diyelim neden
hamile olmayasınki belki de hamilesin
dondurulmuş şeftali var satıyor adamlar.. derin dondurucudaymış galiba. kilosu 20 lira. :) ama tadı tad değil.. allahtan annem şeftali yapmış kavanozda 4 5 kavanoz geldi ordan :)
kızlarpc açık kalmış
bugün kek ,browni,patates salatası,mercimek köftesi yaptım ,ve havuç öldrüp sarımsaklı yoğurt döktüm üstüne
bideeeee kadayıf dolmasıhavızlayıp dolaba atmıştım kolay oldu sadece kızartıp şerbete dökmek
ama 5 te bende olacaklarmış.annem aradı bebişi söölemek yok dedi.
çok yeni daha dedi gripten çıktığımı söölicez
yengem annem kuzen geliyoooohhhhhhhhh marifetli hatun yorma sakın kendini kim geliyo misafirliğe ?bencede söyleme
canım pc başında değildimİldam sana bişey yazdım hiç görmedin 3 kere burdan yazdım bir kerede özeline mesaj attım.
saol canım benimm şimdi uzandım dinleniyorumçok hamaratsın cnm afiyet olsun
gelecek bebiş ofluselam kızlar nasılsınızz....
ben dün test yaptım negatif çıktı malesef :26:
merhaba hatunlarrr
nasilsiniz?
çayda yaptımm:)
yap canım bakalım varsa silik de lsa çıkar bence:18:
yengem annem kuzen geliyooo
canım pc başında değildimyeni gördüm yazdım şimdi :)
saol canım benimm şimdi uzandım dinleniyorum
gelecek bebiş oflubirazdan dua okucam hepimize dua edicem
hoşgeldinnn
gel gel yer varbaylırım çayaaaa
gelecek bebiş oflubirazdan dua okucam hepimize dua edicem
Ay kızlar ölüyorum midem ağrımaya başladı. Eşimin fakülteye gittim bugün yemek kötüydü orda da kantinde hazır yemeklerden aldım çorba ve soslu makarna ama mahvetti midemi yaa kıvranıyorum. Salaklık bende ne yiyorsam sanki.
hosbulduk canimm
bende iyiyim canim isten geldimm koltuk sildimm yine su lekesi olmusdu bütün halinin kenarlarini sildim simsiyahti simdide ara verdim kahve yaptim geldim bir bakayim dedim bizim kizlara
Ay kızlar ölüyorum midem ağrımaya başladı. Eşimin fakülteye gittim bugün yemek kötüydü orda da kantinde hazır yemeklerden aldım çorba ve soslu makarna ama mahvetti midemi yaa kıvranıyorum. Salaklık bende ne yiyorsam sanki.
cnm yavaş yavaş yap fazla yorma kendini ev işi hiç bitmiyo
selam kızlarrrrrrrrrrr
eve geldim dinlendim şimdide spor yapcaminanılmaz iyi geldi bana bu diyet işi...kendimi çok iyi hissediyorum...
sizi seviyorumm canlar varmı güzel haberler..
yok canım değilim çalışma yoktu bizde ertelemiştik birkaç ay daha yeni başlıcaz inşallah.Benim ara kanamam oldu yılbaşı gecesi ki bana uzak birşey değil 3 senedir sene de 1-2 kere olur böyle. Bu bitti bu sefer kendi reglimi de erken oldum zaten belirtiler vardı. O yüzden baya uzun kanama geçiriyorum.
ohh maşallah nereden buluyorsun bu enerjiyi kızım ya. Ne hamaratsın. Kim görürse hamilesin annen yapar mamaları dedik ama sen birşey bırakmamışsın yapılacak ama bende öyle olurum kesin. İnsanın kendi evi başka oluyormuş anneme hiçbirşey yaptırmam geldiği zaman herşey hazır olur. Peki demeyin siz bilirsiniz ama sonra duyduklarında bozulmasınlar.
valla belirti kasıklarda batma oluyo arada bir...tamam canım benimm belirtilerin varmı peki:18:
selam kızlarrrrrrrrrrr
eve geldim dinlendim şimdide spor yapcaminanılmaz iyi geldi bana bu diyet işi...kendimi çok iyi hissediyorum...
sizi seviyorumm canlar varmı güzel haberler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?