kızlar kendi kendimi yiyip duruyorum benim bat 11 ocak ama ben bu ay adet belirtilerini çok erken yaşadım göğüs ağrısı sivilceler artı ayın 23 yada 24 dünde yumurtladığımı düşünüyorum çünki şefaf akıntı o günlerde oldu buna göre şu anade olmama lazımdı ve benim göğüs ağrılarım hafiflediğinde adet olurum ama olmadı acabamı demekten kendimi alamıyorum bir yanım test yap diyo diğer yanım yapma diyo siz söyleyin kızlar ya ne yapayımm
hadi inşş canım inş hamilesindir kuzucum hayırlısı olsunvalla belirti kasıklarda batma oluyo arada bir...
sonra idrarımın kokusu keskinleşti sanki...
rengi özellikle sabahları turuncu gibi...
ateşim üşüdüğüm halde bugün 37.0 çıktı...
bilmiyorum ki..
selam canım hoşgeldin...
ben test yatım negatif çıktı
Ay kızlar ölüyorum midem ağrımaya başladı. Eşimin fakülteye gittim bugün yemek kötüydü orda da kantinde hazır yemeklerden aldım çorba ve soslu makarna ama mahvetti midemi yaa kıvranıyorum. Salaklık bende ne yiyorsam sanki.
kızlar kendi kendimi yiyip duruyorum benim bat 11 ocak ama ben bu ay adet belirtilerini çok erken yaşadım göğüs ağrısı sivilceler artı ayın 23 yada 24 dünde yumurtladığımı düşünüyorum çünki şefaf akıntı o günlerde oldu buna göre şu anade olmama lazımdı ve benim göğüs ağrılarım hafiflediğinde adet olurum ama olmadı acabamı demekten kendimi alamıyorum bir yanım test yap diyo diğer yanım yapma diyo siz söyleyin kızlar ya ne yapayımm
İnşallah elifimm o kadar yorulmuşum ki kollarım omuzlarım kopuyo resmen yaa...hadi inşş canım inş hamilesindir kuzucum hayırlısı olsun
ya bişe sorcam benim ovülüasyonum daha yeni bitti de test yapsam çıkar mı gebelik varsa ??????????
merhaba arkadaşlar nasılsınız??
selam kızlarrrrrrrrrrr
eve geldim dinlendim şimdide spor yapcaminanılmaz iyi geldi bana bu diyet işi...kendimi çok iyi hissediyorum...
sizi seviyorumm canlar varmı güzel haberler..
İnşallah elifimm o kadar yorulmuşum ki kollarım omuzlarım kopuyo resmen yaa...
hayır canım çıkmaz... 14 gün sonra test yapabilirsin.
meyeba meyababenm kader arkadaşlarım nasılmış bakalım
miyabaaaaaaaaaaaaaaaa cnm iyiyiz sen?
meyeba meyababenm kader arkadaşlarım nasılmış bakalım
selamlar herkese
kızlar duraklama dönemine girmişiz yaa listede br artış yok
ne zaman yükselişe geçicez merak ediyorum
ben de hastayım, boğazım şişmiş, nezle gibiyim bi de
sabah kalktım okula gittim, sonra üstüne bir de tansiyonum düşünce ben gidiyorum dedim çıktım geldim eve
sağlık ocağına gittim 5 gün rapor yazdı, dinlenicem artık, bu hafta evdeyim
iyim canım bende rabbime cok şükür eee topike neler var bgun havadisleri alıyım
hassas gebelik testinden varsa yap bence canımkızlar kendi kendimi yiyip duruyorum benim bat 11 ocak ama ben bu ay adet belirtilerini çok erken yaşadım göğüs ağrısı sivilceler artı ayın 23 yada 24 dünde yumurtladığımı düşünüyorum çünki şefaf akıntı o günlerde oldu buna göre şu anade olmama lazımdı ve benim göğüs ağrılarım hafiflediğinde adet olurum ama olmadı acabamı demekten kendimi alamıyorum bir yanım test yap diyo diğer yanım yapma diyo siz söyleyin kızlar ya ne yapayımm
canım aslında en güzeli güneşte kurutmak yazın ööle yap .ilda canim bembeyaz camasirlar icin bir yöntemin var mi canim?
senin verdigin bilgiler cok ise yariyor
internetten bakdim kimi ozonsuyunu koyuyorlar makineye ama ben deneyemiyorum camasirlar morarcak yada birsey olcak diye:26:
ildailda, senin gibi içimden gebeyim ben diye haykırmak geliyor ama bir yandan da korkuyorum ya değilsem diye.
sen nasıl bu kadar hissedebilmiştin söylesene bende kendimde bazı gariplikler hissediyorum. bir çoğu psikolojiktir diye düşünsemde bazıları değil, psikolojik olamaz gibi geliyor.
bekle bekle bekle, bu beklemek bitmez gibi.
selamlar herkese
kızlar duraklama dönemine girmişiz yaa listede br artış yok
ne zaman yükselişe geçicez merak ediyorum
ben de hastayım, boğazım şişmiş, nezle gibiyim bi de
sabah kalktım okula gittim, sonra üstüne bir de tansiyonum düşünce ben gidiyorum dedim çıktım geldim eve
sağlık ocağına gittim 5 gün rapor yazdı, dinlenicem artık, bu hafta evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?