Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Moralim bozuk kızlar ya, geçen ayın 13 ünde düşük yaptım on gün sonra doktora gittim ben hemen hamile kalmak istiyodum, doktor 3 ay sonra dedi bu arada her gün folikasit kullanıcakmışım, 3 ay demesi canımı sıktı gerçi bir ayım geçti bile ama olsun ben ikinci ay denemek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum tekrar düşük olursa diye...

geçmiş olsun canııımmmmmm
ohh dinlen şööle uzat ayaklarınııı valla ben senin yerinde olsam çoktan patlatmıştım 1 aylık rapor

aslm canimmm hosgeldin
evet canim ya bende hergün bakiyorum halen yerinde sayiyor geldi mi de arka arkaya geliyor ne güzel oluyor
cok gecmis olsun canim bol bol c vitamini al dinlenn

tamam bitanem cok saol önerin icin bende bulabilirsem bir kazan alayim kaynatirken canim sadece icine deterjan koyup kaynatcaksin degil mi
sadece beyazlarimi yoksa diger renkli camasirlari da kaynatabilirmiyim?
sabunla derken bildigimiz haci sakirle demi canim citileyim?

hoşşgeldinnn kuzucummm nerelerdesinn yaaa gözlerim seni arar oldu canım benimm nasılsın bakemmm

hoşbulduk bitoşum benim tatlım haftasonu malum kociş izinli onla gezdik sinemaya filan gittik pek nete giremedim elifim .. ..

iyim çok şükür canım sen nasılsın naptınız topikte bakim taze taze fırından yeni cıkmış hamiş yokmu be yawwwww

gecmis olsunn allahim bir daha yasatmasin böyle birseyi insallah bir dahakine saglikli sihhatli bir sekilde kucaginiza alirsiniz
beklemek konusunda bir sey diyemeyegim canim

Gunaydiiinnnnnn hurremlerimmmm gecmisi okudum ferdam kuzey istiyomussunuz ismini ben alperen dedim ama kocam kuzey koyalim mi dedi dun aksam yemekte aklimada yatmisti bakalim ne olacak bizimkinin adi alperen ve kuzey arasindayiz suan

Isallah hamilesindir bende hic cilek sevmem ama 2 aydir deli gibi cilek yiyiyorum kgsu 12 tl adam bisiy diyemiyo aliyo habire hesap yaparken cilek parasi diye butce ayiriyo :))))
iki kuzey olacak topikte ne güzel
ayrıca ben de acayip çileğe sardırdım, eşim 2 günde bir gelirken alıyor
allahtan marketlerde bulunuyor ve tadı yazın yediğim çilekten bile güzel
ya da bana öyle geliyor
slm cnm bende aynı durumdayım boğazım acıyor nezleyim çok halsizim bugün hiç bişey yapmıycam
dinlen cnm sende
sağol canım sana da geçmiş olsun
geçmiş olsun canım bu aralar salgın var sanırım herkes hasta.
allahım ins bu sene kar yağdırırdı mikroplar kırılır hemde iki kartopu oynardık yawww

geçmiş olsun canııımmmmmm
ohh dinlen şööle uzat ayaklarınııı valla ben senin yerinde olsam çoktan patlatmıştım 1 aylık rapor

aslm canimmm hosgeldin
evet canim ya bende hergün bakiyorum halen yerinde sayiyor geldi mi de arka arkaya geliyor ne güzel oluyor
cok gecmis olsun canim bol bol c vitamini al dinlenn
sağolun kızlar
aslında rapor almak hiç huyum değildir
çok kötü olursam sadece 1 gün gitmem, senelerdir hiç rapor almadım henüz
ama sabah canıma tak etti artık
doktor ve hemşiresi de kızıyo bana
ee hamilesin bundan daha özel ne gibi bir durumun olabilir dediler, haklılar da
okuldakiler de kızdılar daha ne duruyosun diye

sabun rendele ama hacışakir almıyorum ben artık
çünkü israilin malı ve filistini bombalamak için bu ürünlerin paralarıyla alıyolar herşeyi
normal beyaz bi sabun al yeter
bence diğerlerine gerek yok canım zaten rengini açar renklilerin sakın haaa
ama kapalıçarşıya gidince alıcam küçük bi kazan

dejavucum şu da bebek arabamız
Eki Görüntüle 323404
alman markasıymış, eşim çok araştırdı
ben özellikle resmin sağ altındaki gibi pusetin direk arabaya takılmasını seviyorum, travel sistemler bana çok kat kat ve hantal geliyor
bu şartlar altındaki arabalar bebe confort, maxi cosi falan onlar da çok pahalı, 1200-1500 tl arasında oluyordu
bunu 700 tlye aldık, 100 tl de hediye çeki verdi süper oldu
portbebe ve çantasını almadık kullanmayız diye
onlar da olunca 900 tl oluyordu

araba 3 sn içinde katlanıyor ve baya küçülüyor
ağırlığı da 8,5 kilo
aradığım herşey var yani

Son düzenleme:
yokk kuzucumm henüzzz hamiş haberii maleseff ofludan bekliyoruz işte test yapmış gerçi ama daha günü gçmemiş gülüm bende iyi sayılırım hastayım grip olmuşumm valla hiç halimm yokkk

neyyyy 100 gr mı benim sabah akşam arasında 1kg fark ediyor
bende sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyorum

o herkeste farkediyor canım
ben sabahları kalkınca kıyafetsiz tarılıp kilomu not ediyorum (doktor böyle yapmamı istedi, oraya gittiğimde kıyafetle tarttıkları için yanıltıcı oluyor)
iki gün önce 56,7 idim bugün 56,6 çıktım

güle güle kullansın canıımmm

100 gram 100 gramdır
şu an onlar benim için önemli
çünkü 4 haftada sadece 1 kilo almam lazım

ben hamiş olursam çok fena kilo alırım. Daha önceki 2 gebelikdede özellikle 8 haftalıkken düşende nasıl yediğimi hiç bir kelime anlatamazdı yani. Fena olurum ama bizim ailede hiç kilo kalmıyor muhtemelen hemen gider ama neticede çok kilo alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…