meyeba meyababenm kader arkadaşlarım nasılmış bakalım
selamlar herkese
kızlar duraklama dönemine girmişiz yaa listede br artış yok
ne zaman yükselişe geçicez merak ediyorum
ben de hastayım, boğazım şişmiş, nezle gibiyim bi de
sabah kalktım okula gittim, sonra üstüne bir de tansiyonum düşünce ben gidiyorum dedim çıktım geldim eve
sağlık ocağına gittim 5 gün rapor yazdı, dinlenicem artık, bu hafta evdeyim
selamlar herkese
kızlar duraklama dönemine girmişiz yaa listede br artış yok
ne zaman yükselişe geçicez merak ediyorum
ben de hastayım, boğazım şişmiş, nezle gibiyim bi de
sabah kalktım okula gittim, sonra üstüne bir de tansiyonum düşünce ben gidiyorum dedim çıktım geldim eve
sağlık ocağına gittim 5 gün rapor yazdı, dinlenicem artık, bu hafta evdeyim
hassas gebelik testinden varsa yap bence canım
ama her koşulda ben bat ve ya bir gün öncesi yapma taraftarıyıminşallahh geliyodur bebişşşş
canım aslında en güzeli güneşte kurutmak yazın ööle yap .
iç çamaşır dışatı asılmaz denir ama mikrobu tek kıran ve beyazları daha beyaz yapan şey güneşte ağartmak
ama yıkarken limon sık makinaya
birde yapabiliyosan ayda 1 kaynat . olmadı önden sabunla çitiliceksin
ama en iyisi kaynatmak canım ben küçük bi kazan almayı düşünüyorum
valla o anlatılmaz canım
çünkü hayatımda ilk defa bööle bi duygu yaşadım
hatta pazartesi pazardan 2 hırka aldım demiştim kızlara
normalde m giyiyorum abi sen bana L ver dedim
çünkü okadar emindim düşün yani.
bu ööle bi histiki yanılma payım zaten yoktu
hoşşgeldinnn kuzucummm nerelerdesinn yaaa gözlerim seni arar oldu canım benimm nasılsın bakemmm
Moralim bozuk kızlar ya, geçen ayın 13 ünde düşük yaptım on gün sonra doktora gittim ben hemen hamile kalmak istiyodum, doktor 3 ay sonra dedi bu arada her gün folikasit kullanıcakmışım, 3 ay demesi canımı sıktı gerçi bir ayım geçti bile ama olsun ben ikinci ay denemek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum tekrar düşük olursa diye...
Gunaydiiinnnnnn hurremlerimmmm gecmisi okudum ferdam kuzey istiyomussunuz ismini ben alperen dedim ama kocam kuzey koyalim mi dedi dun aksam yemekte aklimada yatmisti bakalim ne olacak bizimkinin adi alperen ve kuzey arasindayiz suan
iki kuzey olacak topikte ne güzelIsallah hamilesindir bende hic cilek sevmem ama 2 aydir deli gibi cilek yiyiyorum kgsu 12 tl adam bisiy diyemiyo aliyo habire hesap yaparken cilek parasi diye butce ayiriyo :))))
sağol canım sana da geçmiş olsunslm cnm bende aynı durumdayım boğazım acıyor nezleyim çok halsizim bugün hiç bişey yapmıycam
dinlen cnm sende
geçmiş olsun canım bu aralar salgın var sanırım herkes hasta.
allahım ins bu sene kar yağdırırdı mikroplar kırılır hemde iki kartopu oynardık yawww
geçmiş olsun canııımmmmmm
ohh dinlen şööle uzat ayaklarınııı valla ben senin yerinde olsam çoktan patlatmıştım 1 aylık rapor
sağolun kızlaraslm canimmm hosgeldin
evet canim ya bende hergün bakiyorum halen yerinde sayiyor geldi mi de arka arkaya geliyor ne güzel oluyor
cok gecmis olsun canim bol bol c vitamini al dinlenn
tamam bitanem cok saol önerin icin bende bulabilirsem bir kazan alayim kaynatirken canim sadece icine deterjan koyup kaynatcaksin degil mi
sadece beyazlarimi yoksa diger renkli camasirlari da kaynatabilirmiyim?
sabunla derken bildigimiz haci sakirle demi canim citileyim?
gecmis olsunn allahim bir daha yasatmasin böyle birseyi insallah bir dahakine saglikli sihhatli bir sekilde kucaginiza alirsiniz
beklemek konusunda bir sey diyemeyegim canim
hosgeldin canimmmmm iyiyim canim temizlik yapiyorum sen nasilsin?
kızlar bu arada ne dicem ben
2 gündür yürüyüş yapıyorum ya
100 gram vermişim
yokk kuzucumm henüzzz hamiş haberii maleseff ofludan bekliyoruz işte test yapmış gerçi ama daha günü gçmemiş gülüm bende iyi sayılırım hastayım grip olmuşumm valla hiç halimm yokkkhoşbulduk bitoşum benim tatlım haftasonu malum kociş izinli onla gezdik sinemaya filan gittik pek nete giremedim elifim ....
iyim çok şükür canım sen nasılsın naptınız topikte bakim taze taze fırından yeni cıkmış hamiş yokmu be yawwwww
kızlar bu arada ne dicem ben
2 gündür yürüyüş yapıyorum ya
100 gram vermişim
neyyyy 100 gr mı benim sabah akşam arasında 1kg fark ediyor
bende sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyorum
dejavucum şu da bebek arabamız
Eki Görüntüle 323404
alman markasıymış, eşim çok araştırdı
ben özellikle resmin sağ altındaki gibi pusetin direk arabaya takılmasını seviyorum, travel sistemler bana çok kat kat ve hantal geliyor
bu şartlar altındaki arabalar bebe confort, maxi cosi falan onlar da çok pahalı, 1200-1500 tl arasında oluyordu
bunu 700 tlye aldık, 100 tl de hediye çeki verdi süper oldu
portbebe ve çantasını almadık kullanmayız diye
onlar da olunca 900 tl oluyordu
araba 3 sn içinde katlanıyor ve baya küçülüyor
ağırlığı da 8,5 kilo
aradığım herşey var yani
100 gram 100 gramdır
şu an onlar benim için önemli
çünkü 4 haftada sadece 1 kilo almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?