- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
Moralim bozuk kızlar ya, geçen ayın 13 ünde düşük yaptım on gün sonra doktora gittim ben hemen hamile kalmak istiyodum, doktor 3 ay sonra dedi bu arada her gün folikasit kullanıcakmışım, 3 ay demesi canımı sıktı gerçi bir ayım geçti bile ama olsun ben ikinci ay denemek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum tekrar düşük olursa diye...
niyeki kuzucum neden yoruldun iş mi yaptın bebeğim
bakalım eşime dedim gelirken 3 tane al diye
alırsa yarın denerim
gecmis olsun canimmmmm
geçmiş olsun cnm bende de acaip halsizlik var kafam kalkmıyo
selam kızlarrrrrrrrrrr
eve geldim dinlendim şimdide spor yapcaminanılmaz iyi geldi bana bu diyet işi...kendimi çok iyi hissediyorum...
sizi seviyorumm canlar varmı güzel haberler..
canim is hic bitmiyor gercekten yapiyorum ediyorum ama icime sinmiyor bir türlü ev ilac sirketine döndü ne gördüysem aliyorum
bugunde kosla vanish aldim su lekelerini cikartmak icin halimida onla sildim güzel temizledi ama birde fayans aralari kaldi derzleri temizliycem daha kaldiramadim bir türlü bakalim birde fircayla deniycem
enerji hepimizde var canımm
ama ben çok sistamatik iş yaparım buda pratikler getiriyoo hayatıma
şimide köfta yapıcam oturarak ama
yok canım bozulmazlar zaten bizde yeni öğrendik dicez valla ben önemliyim şuanda istedikleri kadar bozulsunlarşaka tabii
ya bişe sorcam benim ovülüasyonum daha yeni bitti de test yapsam çıkar mı gebelik varsa ??????????
geçmiş olsuunnnnnnnnn... kekik kaynat iç derim.. yada bir çay bardağı soğuk süt...
selamlar herkese
kızlar duraklama dönemine girmişiz yaa listede br artış yok
ne zaman yükselişe geçicez merak ediyorum
ben de hastayım, boğazım şişmiş, nezle gibiyim bi de
sabah kalktım okula gittim, sonra üstüne bir de tansiyonum düşünce ben gidiyorum dedim çıktım geldim eve
sağlık ocağına gittim 5 gün rapor yazdı, dinlenicem artık, bu hafta evdeyim
dejavucum şu da bebek arabamız
Eki Görüntüle 323404
alman markasıymış, eşim çok araştırdı
ben özellikle resmin sağ altındaki gibi pusetin direk arabaya takılmasını seviyorum, travel sistemler bana çok kat kat ve hantal geliyor
bu şartlar altındaki arabalar bebe confort, maxi cosi falan onlar da çok pahalı, 1200-1500 tl arasında oluyordu
bunu 700 tlye aldık, 100 tl de hediye çeki verdi süper oldu
geçmiş sayfalarda yazdım ya canım görmedin heralde hemde ne işler yaptım çokça ağır olmasa da ağır poşetleri taşımak zorunda kaldım...
zaten bişey olsaydı da düşseydi kanama olurdu o yüzden takmıyorum...
testim de negatif çıktı moralim bozuldu ya off ne zaman gelcek bebeklermiz...
yokk kuzucumm henüzzz hamiş haberii maleseff ofludan bekliyoruz işte test yapmış gerçi ama daha günü gçmemiş gülüm bende iyi sayılırım hastayım grip olmuşumm valla hiç halimm yokkk
Selam kızlar aranızda hiç adaçayı yağı kullanan veya kullanmış olan var mı?
sabun rendele ama hacışakir almıyorum ben artık
çünkü israilin malı ve filistini bombalamak için bu ürünlerin paralarıyla alıyolar herşeyi
normal beyaz bi sabun al yeter
bence diğerlerine gerek yok canım zaten rengini açar renklilerin sakın haaa
ama kapalıçarşıya gidince alıcam küçük bi kazan
Yok canım ya yaparsam normal testle yapıcam ama içime kurt düştü hiç aklımdan çıkmıyo pikolojimmi bozuldu neecanim erken gebelik testin var mi evde?
ildam canım ya inşallah geliyodur dediğin gibihassas gebelik testinden varsa yap bence canım
ama her koşulda ben bat ve ya bir gün öncesi yapma taraftarıyıminşallahh geliyodur bebişşşş
canım aslında en güzeli güneşte kurutmak yazın ööle yap .
iç çamaşır dışatı asılmaz denir ama mikrobu tek kıran ve beyazları daha beyaz yapan şey güneşte ağartmak
ama yıkarken limon sık makinaya
birde yapabiliyosan ayda 1 kaynat . olmadı önden sabunla çitiliceksin
ama en iyisi kaynatmak canım ben küçük bi kazan almayı düşünüyorum
valla o anlatılmaz canım
çünkü hayatımda ilk defa bööle bi duygu yaşadım
hatta pazartesi pazardan 2 hırka aldım demiştim kızlara
normalde m giyiyorum abi sen bana L ver dedim
çünkü okadar emindim düşün yani.
bu ööle bi histiki yanılma payım zaten yoktu
ojjj bulduk be yawwwwbende iyim tatlım cok şükür ..bana bak senin bat nezamn yakınsa eger öyle ağır işe girişme sakn emi bitanem kolay gelsin sana
kuzucum naptın sen geçmişi okumadım görüncede merak ettim adaçayınında tadını bilmem
oyyyy annemmmmmmm gecmiş olsun bitaneme şöyle sıcak sıcak bol limonlu bi çorba iç iyi gelir ..oflunun test sonucu pozitifmi cıkmış peki????
dene canım aman inşallah bebiş geliyordur yeniden şenlensin şu topik ayoll..
sağolun kızlar az dolandım hava aldım iyi geldi geçti biraz.
ohh süper canım kafanı dağıtıyorsun hem de kilo veriyorsun hepsi birarada. Kilo verdikçe moral de yerine gelecek harika.
koslanın halı deterjanı çok iyi valla benim halım beyaz ağırlıklı oturma odasında sürekli oturuduğumuzdan lekeler oluyor döküyorum bekletiyorum siliyorum mis gibi oluyor valla halıları yıkamaya vermiştim bazı kirler çıkmamıştım direk üstüne döktüm bekletti sildim. Ama çok fazla dökme çok köpürüyor bembeyaz oluyor sildiğin yer arındırmak zor oluyor.
he yaa söyleme aman şimdi kuzenin de nişan bozulmuş morali bozuktur gözü kalır sende falan aman nazar değmesin mutluluğunuza.Anam köfteye de geçmişsin yaa döktür hamile olmasan neler yapardın bilmem.
ovulasyon yeni bittiyse öğrenemezsin en erken regline 1 hafta kala erken gebelik testinde çıkabilir o da kesin değil. En sağlıklısı bata 1 gün kala ya da bat günüdür.
ahh işyerinde nerde canım. Neyse geçti çok şükür biraz.
canım fırtınadan önceki sessizliği yaşıyoruz bir geleceğiz pir geleceğiz inşallah arka arkaya haberler alıcaz. Geçmiş olsun canım iyi
yapmışsın rapor almışsın yarı yıl tatiline de az kaldı zaten dinlenirsin bol bol.
çok güzel canım tam benim istediğim model aynen puseti takıp bana dönük şekilde hem de yeni doğan bebeğin yatması için güvenli poziayonda sürüyorsun. Bazı bebek arabaları var direk yatıyor düz şekilde portbebe gibi bir sürü şekle giriyor ama çok pahalılar bu süpermiş yaa hepsiburada dan aldın dimi bunu da. Güle güle kullanmayı nasip etsin güzel Allah'ım İnşallahh..
Eki Görüntüle 323404
ben özellikle resmin sağ altındaki gibi pusetin direk arabaya takılmasını seviyorum, travel sistemler bana çok kat kat ve hantal geliyor
bu şartlar altındaki arabalar bebe confort, maxi cosi falan onlar da çok pahalı, 1200-1500 tl arasında oluyordu
portbebe ve çantasını almadık kullanmayız diye
onlar da olunca 900 tl oluyordu
araba 3 sn içinde katlanıyor ve baya küçülüyor
ağırlığı da 8,5 kilo
aradığım herşey var yani
Eki Görüntüle 323404
portbebe ve çantasını almadık kullanmayız diye
onlar da olunca 900 tl oluyordu
araba 3 sn içinde katlanıyor ve baya küçülüyor
ağırlığı da 8,5 kilo
aradığım herşey var yani
sağolasınn canımıiçi içtim çorba içtim çay içiyorum şimdide ama artık çekicez mecburen yok negatif çıkmış bebeğim ama gübüde geçmemiş bakalım bekliyoruz heyecanla artık gülümmm:18::18:
oyssss harikaaa
güle güle kullanin canim bebisle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?