Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım cok cok gecmiş olsun sen 2 aycık daha sabret bence hem rahim kendini yeni yeni toparlıyodur canım tekrar bir gebelik için hazr olması gerekiyor sen doktorun dediğine uy bence folikasitide ihmal etme ..umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım hakkaında khayırlısı olsun ..bu arada nekarlıkken düşük oldu canm

niyeki kuzucum neden yoruldun iş mi yaptın bebeğim

geçmiş sayfalarda yazdım ya canım görmedin heralde hemde ne işler yaptım çokça ağır olmasa da ağır poşetleri taşımak zorunda kaldım...
zaten bişey olsaydı da düşseydi kanama olurdu o yüzden takmıyorum...
testim de negatif çıktı moralim bozuldu ya off ne zaman gelcek bebeklermiz...

bakalım eşime dedim gelirken 3 tane al diye
alırsa yarın denerim

dene canım aman inşallah bebiş geliyordur yeniden şenlensin şu topik ayoll..

gecmis olsun canimmmmm

geçmiş olsun cnm bende de acaip halsizlik var kafam kalkmıyo

sağolun kızlar az dolandım hava aldım iyi geldi geçti biraz.

selam kızlarrrrrrrrrrr

eve geldim dinlendim şimdide spor yapcaminanılmaz iyi geldi bana bu diyet işi...kendimi çok iyi hissediyorum...

sizi seviyorumm canlar varmı güzel haberler..

ohh süper canım kafanı dağıtıyorsun hem de kilo veriyorsun hepsi birarada. Kilo verdikçe moral de yerine gelecek harika.

koslanın halı deterjanı çok iyi valla benim halım beyaz ağırlıklı oturma odasında sürekli oturuduğumuzdan lekeler oluyor döküyorum bekletiyorum siliyorum mis gibi oluyor valla halıları yıkamaya vermiştim bazı kirler çıkmamıştım direk üstüne döktüm bekletti sildim. Ama çok fazla dökme çok köpürüyor bembeyaz oluyor sildiğin yer arındırmak zor oluyor.

he yaa söyleme aman şimdi kuzenin de nişan bozulmuş morali bozuktur gözü kalır sende falan aman nazar değmesin mutluluğunuza.Anam köfteye de geçmişsin yaa döktür hamile olmasan neler yapardın bilmem.

ya bişe sorcam benim ovülüasyonum daha yeni bitti de test yapsam çıkar mı gebelik varsa ??????????

ovulasyon yeni bittiyse öğrenemezsin en erken regline 1 hafta kala erken gebelik testinde çıkabilir o da kesin değil. En sağlıklısı bata 1 gün kala ya da bat günüdür.

geçmiş olsuunnnnnnnnn... kekik kaynat iç derim.. yada bir çay bardağı soğuk süt...

ahh işyerinde nerde canım. Neyse geçti çok şükür biraz.

canım fırtınadan önceki sessizliği yaşıyoruz bir geleceğiz pir geleceğiz inşallah arka arkaya haberler alıcaz. Geçmiş olsun canım iyi
yapmışsın rapor almışsın yarı yıl tatiline de az kaldı zaten dinlenirsin bol bol.

çok güzel canım tam benim istediğim model aynen puseti takıp bana dönük şekilde hem de yeni doğan bebeğin yatması için güvenli poziayonda sürüyorsun. Bazı bebek arabaları var direk yatıyor düz şekilde portbebe gibi bir sürü şekle giriyor ama çok pahalılar bu süpermiş yaa hepsiburada dan aldın dimi bunu da. Güle güle kullanmayı nasip etsin güzel Allah'ım İnşallahh..

yok kuzucum görmedimm geçmişi okumuyorum çünkü çıkamıyorumm tatlımmm neden dikkat etmiyosun ki kuzucummm yaaa varsa negatif çıkması birşeyi değiştirmiyo daha günün geçmemişki dikkat et lütfennn bakkk bekle bir kaç günnn gelmezse kırmızılar yaparsın tekrar ama dikkat et sen ne olur canım benim

yokk kuzucumm henüzzz hamiş haberii maleseff ofludan bekliyoruz işte test yapmış gerçi ama daha günü gçmemiş gülüm bende iyi sayılırım hastayım grip olmuşumm valla hiç halimm yokkk

oyyyy annemmmmmmm gecmiş olsun bitaneme şöyle sıcak sıcak bol limonlu bi çorba iç iyi gelir ..oflunun test sonucu pozitifmi cıkmış peki????

dejavu canım bunu ebebekten aldım
ereyonda da var
öyle her sitede de yok
eşim maxi cosi ve bebe confortun fiyatlarını öğrenince sıkı bir araştırma işine girdi o kadar para vermemek için
dedim puset arabaya takılsın, kolay katlansın ve ağırlığı az olsun marka takıntım yok dedim
bunu bulmuş işte, benim de çok içime sindi, hem de yarı fiyatına oldu
biz şu rengini aldık,
siyah istedim aslında ama tek tek satılanda siyah yoktu, set alınca da 200 tl pahalı oluyordu gerek görmedim
Eki Görüntüle 323408

tamam canimmmm

slmmm ben geldm canlarımm yaptım zencefelli çayımı oh mis öksürügm çok haffledi çok şükür gece uyku uyutmadı ama bugun öksürk yok gibi nerdeyse kızlar sabah tam okul saatinde uyandım oklm çok yakın allahtan derse tam zamannda girdim kociş de uyanamadı o da geç gitti amann ii olayım da dün titreye titreye uyudum okla gttgme şükür hee bu arada 82 bucuga düştüm kızlar ama tickerımı cuma degştrcm daha vercmmm dvmm tam gazzz

Son düzenleme:
canim erken gebelik testin var mi evde?
Yok canım ya yaparsam normal testle yapıcam ama içime kurt düştü hiç aklımdan çıkmıyo pikolojimmi bozuldu nee
ildam canım ya inşallah geliyodur dediğin gibi
bu ay eşimde çok heveslendi belki vardır diye halveti bile kesti adam ya

oyyyy annemmmmmmm gecmiş olsun bitaneme şöyle sıcak sıcak bol limonlu bi çorba iç iyi gelir ..oflunun test sonucu pozitifmi cıkmış peki????

sağolasınn canımıiçi içtim çorba içtim çay içiyorum şimdide ama artık çekicez mecburen yok negatif çıkmış bebeğim ama gübüde geçmemiş bakalım bekliyoruz heyecanla artık gülümmm:18::18:

canim ben koslanin hali silme deterjanini almadim gözüm gitti geldi aslinda
ama ben camasirlar icin kullanilan var ya leke cikarici ondan aldim suya karistirip sildim
söyledigin iyi oldu ama bende iyimiki falan diye düsünüyordum bir dahakine ondan da alirim

oyssss harikaaa
güle güle kullanin canim bebisle sen

valla çok ogrenecgmz şey var daha bebek eşyaları kısmına gecemedk bu marklları ilk duydum portbebe nedir blmem amaaa set çok hoş duruo çok begendm cnm güle güle kullanın mavi olanı aldnz galba o da çok hoş cnm bu set tamamen 700 tl mi cnm ?

ins vardır biyerlerde pipili bi bebiş

ya bugünden beri su içiyorum ağzım hala kupkuru sanki 3 gündür su içmemiş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…