slmmm ben geldm canlarımm yaptım zencefelli çayımı oh mis öksürügm çok haffledi çok şükürgece uyku uyutmadı ama bugun öksürk yok gibi nerdeyse kızlar sabah tam okul saatinde uyandım oklm çok yakın allahtan derse tam zamannda girdim kociş de uyanamadı o da geç gitti amann ii olayım da dün titreye titreye uyudum okla gttgme şükür hee bu arada 82 bucuga düştüm kızlar ama tickerımı cuma degştrcm daha vercmmm dvmm tam gazzz
Canım benim kırmızılar dün geldi ya bir gelmeseydi bugün test alıp bakarım diyordum :26:
Ama bu ay üşütmeden kendime çok dikkat ederek birdaha deneyecem
teşekkür ederim canım
sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah
aslm duygucum hosgeldin bidenem
cok gecmis olsun tekrar canimmm süpersin canim devam et vermeye kilocuklari
dene bitanem dene, kendine hem dikkat et, hem tetikte ol, hemde bu işi görev gibi yapmamaya çalış ki keyfi çıksın.
hayırlı maratonlar bu durumda
valla çok ogrenecgmz şey var daha bebek eşyaları kısmına gecemedk bu marklları ilk duydum portbebe nedir blmemamaaa set çok hoş duruo çok begendm cnm güle güle kullanın mavi olanı aldnz galba o da çok hoş cnm bu set tamamen 700 tl mi cnm ?
valla çok ogrenecgmz şey var daha bebek eşyaları kısmına gecemedk bu marklları ilk duydum portbebe nedir blmemamaaa set çok hoş duruo çok begendm cnm güle güle kullanın mavi olanı aldnz galba o da çok hoş cnm bu set tamamen 700 tl mi cnm ?
dejavu canım bunu ebebekten aldım
ereyonda da var
öyle her sitede de yok
eşim maxi cosi ve bebe confortun fiyatlarını öğrenince sıkı bir araştırma işine girdi o kadar para vermemek için
dedim puset arabaya takılsın, kolay katlansın ve ağırlığı az olsun marka takıntım yok dedim
bunu bulmuş işte, benim de çok içime sindi, hem de yarı fiyatına oldu
biz şu rengini aldık,
siyah istedim aslında ama tek tek satılanda siyah yoktu, set alınca da 200 tl pahalı oluyordu gerek görmedim
Eki Görüntüle 323408
slmmm ben geldm canlarımm yaptım zencefelli çayımı oh mis öksürügm çok haffledi çok şükürgece uyku uyutmadı ama bugun öksürk yok gibi nerdeyse kızlar sabah tam okul saatinde uyandım oklm çok yakın allahtan derse tam zamannda girdim kociş de uyanamadı o da geç gitti amann ii olayım da dün titreye titreye uyudum okla gttgme şükür hee bu arada 82 bucuga düştüm kızlar ama tickerımı cuma degştrcm daha vercmmm dvmm tam gazzz
canim ben koslanin hali silme deterjanini almadim gözüm gitti geldi aslinda
ama ben camasirlar icin kullanilan var ya leke cikarici ondan aldim suya karistirip sildim
söyledigin iyi oldu ama bende iyimiki falan diye düsünüyordum bir dahakine ondan da alirim
benimde yeğenim oldu 1,5 sene önce baya araştırmıştım o dönem ne fiyatlar var hakkaten inanamadım,kraft marka aynı ferdanınki gibi set almıştım bide arabanın içini doldurdum işte tulumlar bezler kremler vs.vs hadtane odasına götürdüm izmirden doğum için geldim benim yengem bi teşekkür bile etmedi çok bozuldum ama bişey demedim 700-800 tl vermiştim bende
merhaba canim hosgeldin iyidir canim sen nasilsin?
canim 19 ocak batimm aman zaten daha bebis yokdur
he anladım valla bu rengi daha güzelmiş bence. Ne zaman olacak teslimat bir de ödeme kredi kartı mı yoksa kapıda ödeme mi ayrıca üründe birşey çıkarsa değiştirme garantisi var mı.
canım geçmiş olsun ya zencefil harika birşey grip için gerçekten neye katarsan kat şifa yani. Annemde hasta olmuş ona da dedim al diye.
valla güzel birşey ben memnunum düzenli silersen öyle çok uğraşmaya da gerek kalmıyor. Fayans araları için de cillit bangin beyaz kapaklı olanı güzel çıkarıyor ama turuncusu da iyiymiş onu denemedim hiç ben onu sıkıp bekletiyorum sonra diş fırçasıyla temizliyorum benimde yapılması lazım da üşeniyorum bir hafta içi akşamı mı ayırıcam benim giriş ve mutfak beyaz fayans hemen kirleniyor özellikle ocak önleri çok.
evet canımm bende çok iyi bişeyyaptığımı anlıyorum şimdi şimdi...sanada slm cnm kendin için çok güzel bişey yapıyorsun diyet olayı bitince acaip süper hissediceksin benim annem benim düğünüm için 85kilodan 63 indi şimdi bambaşka bi insan gibi
selamlar herkese
kızlar duraklama dönemine girmişiz yaa listede br artış yok
ne zaman yükselişe geçicez merak ediyorum
ben de hastayım, boğazım şişmiş, nezle gibiyim bi de
sabah kalktım okula gittim, sonra üstüne bir de tansiyonum düşünce ben gidiyorum dedim çıktım geldim eve
sağlık ocağına gittim 5 gün rapor yazdı, dinlenicem artık, bu hafta evdeyim
canım ben de ablam ve samimi arkadaşım yenilerde doğum yaptıklarından ve onlarla alışverişe gittiğimden öğrendim işte bunları
şimdi de ona göre bişey seçmek istedim, bu tarzlar çok kullanışlı oluyor, pusetin direk takılabildiği
ilk 6-7 ay dışarı çıkarız diyorsanız en iyi seçim
evet biz mavisini aldık canım
sadece puset ve bebek arabasını aldık ama
yandaki yatak gibi duran şey de portbebe, bebeğin uyuması için
ama bebekler genelde onun içinde olmaktan hoşlanmıyor, çünkü etrafı göremiyor öyle
pusetinde uyuyor zaten diye gerek görmedik
eklediklerimin tamamını almak istersen o set 900 tl
biz araba ve puseti ayrı ayrı aldık 700 tl,-100 çek var 600 tl ye geldi canım
bana getirirsen ben çoook teşekkür ederim valla
bi dene istersen?
iyiyim canım ne olsun koşturup duruyorum. ben çalışmak istemiyorum artıkkkkkkkkk. Evimin kadını çocukarımın anası ( inşallah olursa) olmak istiyorum :))
Selamm
Mahşallah topik kalabalıkmış.Demek artık bu saatte toplaşıyonuz he yakaladım işte
Benim bat yarın ve ben en fazla bukadar dayanabildim sabah erken gebelik testi yaptım.
A ne çıksa beğenirsiniz tek çıbıkHiç yakışmadı bana yapılmazdı bu
Ama çıkmadık candan umut kesilmez
Kırmızılar gelmediği sürce umutluyum
Gelirsede kısmet artık napam
hoşgeldin canımSelamm
Mahşallah topik kalabalıkmış.Demek artık bu saatte toplaşıyonuz he yakaladım işte
Benim bat yarın ve ben en fazla bukadar dayanabildim sabah erken gebelik testi yaptım.
A ne çıksa beğenirsiniz tek çıbıkHiç yakışmadı bana yapılmazdı bu
Ama çıkmadık candan umut kesilmez
Kırmızılar gelmediği sürce umutluyum
Gelirsede kısmet artık napam
dejavu canım bunu ebebekten aldım
ereyonda da var
öyle her sitede de yok
eşim maxi cosi ve bebe confortun fiyatlarını öğrenince sıkı bir araştırma işine girdi o kadar para vermemek için
dedim puset arabaya takılsın, kolay katlansın ve ağırlığı az olsun marka takıntım yok dedim
bunu bulmuş işte, benim de çok içime sindi, hem de yarı fiyatına oldu
biz şu rengini aldık,
siyah istedim aslında ama tek tek satılanda siyah yoktu, set alınca da 200 tl pahalı oluyordu gerek görmedim
Eki Görüntüle 323408
yengenn yaptıgı resmen nankörlük cnm sen halalıgını en ii şeklde yapmşsn cnm benm Allah bilsin boşverbenimde yeğenim oldu 1,5 sene önce baya araştırmıştım o dönem ne fiyatlar var hakkaten inanamadım,kraft marka aynı ferdanınki gibi set almıştım bide arabanın içini doldurdum işte tulumlar bezler kremler vs.vs hadtane odasına götürdüm izmirden doğum için geldim benim yengem bi teşekkür bile etmedi çok bozuldum ama bişey demedim 700-800 tl vermiştim bende
canım ben de ablam ve samimi arkadaşım yenilerde doğum yaptıklarından ve onlarla alışverişe gittiğimden öğrendim işte bunları
şimdi de ona göre bişey seçmek istedim, bu tarzlar çok kullanışlı oluyor, pusetin direk takılabildiği
ilk 6-7 ay dışarı çıkarız diyorsanız en iyi seçim
evet biz mavisini aldık canım
sadece puset ve bebek arabasını aldık ama
yandaki yatak gibi duran şey de portbebe, bebeğin uyuması için
ama bebekler genelde onun içinde olmaktan hoşlanmıyor, çünkü etrafı göremiyor öyle
pusetinde uyuyor zaten diye gerek görmedik
eklediklerimin tamamını almak istersen o set 900 tl
biz araba ve puseti ayrı ayrı aldık 700 tl,-100 çek var 600 tl ye geldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?