Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosceldin canım maşallah ne kadar pozitifsin ins test yanlış sonuç vermiştir ..

dogru diyosun no kırmızılar yes baby ...kıırmızılara ins yerleşme kanamasında rastlarsın
Artık üzülüp ağlamıcam yüzdüm yüzdüm kuyrukuna geldim.Bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmazsa iki aşılamam var.Onlardada olmazsa peşinden hemen tüp baby
hoşgeldin canım
haklısın kırmızılar gelmeden ümit kesilmez
inşallah gelmesinler canım

Hoşbuldumİnşallah gelmezler ama sabah karınım ağrıdı biraz gelebilirlerde hazırım bekliyorum.
Kim korkar haim kırmızılardan
Gelsin biran önce geleceksede yeni yumurta takibi için ilk randevumu alayım

sağol canım

bu arada süper gidiyorsunuz kızlarr
ben de sayenizde hergün yarım saat yürümeyi bırakmam inşallahh

haklısın canım
belki kışa denk gelse ben de portbebeyi düşünürdüm ama haziranda doğacak, hiç gerek yok bize
bu puseti de araba koltuğu olarak kullanabiliyoruz canım
13 kg a kadar bunu kullanabiliriz oto koltuğu yerine yasal olarak
evde bence de bu pusetler kullanılmaz
ben de dediğin anakucaklarından almayı düşünüyorum inşallah evde yatması ve oynaması için
sağlıkla gelsinler de herşey alınır canım

uyuz olmuştum yaaa sonrasında da etmedi,şehzadene herşey feda olsun cnm biz eşimin iş arkadaşlarının hanımları doğum yapıyor onlara bile neler neler alıyoruz

BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
teşekkür ederim
almış kadar oldun

sinir olurum böyle kıymet bilmeyen insanlara

sağol canım

bu arada süper gidiyorsunuz kızlarr
ben de sayenizde hergün yarım saat yürümeyi bırakmam inşallahh

haklısın canım
belki kışa denk gelse ben de portbebeyi düşünürdüm ama haziranda doğacak, hiç gerek yok bize
bu puseti de araba koltuğu olarak kullanabiliyoruz canım
13 kg a kadar bunu kullanabiliriz oto koltuğu yerine yasal olarak
evde bence de bu pusetler kullanılmaz
ben de dediğin anakucaklarından almayı düşünüyorum inşallah evde yatması ve oynaması için
sağlıkla gelsinler de herşey alınır canım

uyuz olmuştum yaaa sonrasında da etmedi,şehzadene herşey feda olsun cnm biz eşimin iş arkadaşlarının hanımları doğum yapıyor onlara bile neler neler alıyoruz

BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
teşekkür ederim
almış kadar oldun

sinir olurum böyle kıymet bilmeyen insanlara

aslm canim hosgeldinn
evet canim kirmizilar yok daha nasil olsa ümit herzaman vardir

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (21 üye ve 1 ziyaretçi)

azra2424, mulberry, utopya06, elf69, hilal19, duygucaa, megan17+, aysunayy, eminemine+, GamzeMesut+, hulyaemrah, yummyny, syncmaster, huzur17, dejavu_one, glikozym01, esraik, nagi_han82, didemss25, 0fLu

baya kalabalıkmışızzzz

Ilaclarimi yazdirdim demir hapinada basliyorum artik bi tartildim 86 ciktim montu cikardi 84.5 hemen baskul aliyorum ciplak tartilcam evde bu ne ya yarin ebeye gidicez kalp atisini dinlicez bebeminn alisveris yaptik halam ve dunurunu yemege cagirdim immmm baska ogle yemegimide lokantada yedim

simdi fircayla degilde telle sildim canimm süper oldu
ama turuncu olana bir bakayim saol canim önerilerin icin

uyyy yerum senii
insallah olucak canim sabrettt

siz beni yiyin bende bebişim olsun onu yiyeyim. nasıl bi istek geldi şimdi içime ben bebe istiyorummmmmmmmmmmmm. Ne olurdu şimcik hamile olsaydımda göbişim kocaman olsaydı. bebiş tekmeleseydi beni. sonra bağıra bağıra doğuruverseydim onu. ne fantazi yarattım kendime yaaa. kendi halime kendim güldüm valla

ben ilk defa bu kadar kalabalığa rastlıyorum burda.

evt baya bi kalalblk gundu daha kalablk oluo genelde

hımm 10 gün var desene benmde bugün bat beklemedeyim

kirmizi lar gelmedi sanirim hulyacim ins.gelmez benimki 4 gun erken geldi artik karar verdim zaten kismetimde varsa olur kafama takmamaya calisicm hesap da yapmiyorm cnm ne zmn isterse o zmn halvet bu strese dur demenin zamni geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…