saol cnm benmmaslnda yne herşey yıorm ama az az yiyince klo vermeme engel olmuo bu durum aynen dvm cnmcm
iyiyim canım ne olsun koşturup duruyorum. ben çalışmak istemiyorum artıkkkkkkkkk. Evimin kadını çocukarımın anası ( inşallah olursa) olmak istiyorum :))
ins vardır biyerlerde pipili bi bebiş
ya bugünden beri su içiyorum ağzım hala kupkuru sanki 3 gündür su içmemiş gibiyim
hımm 10 gün var desene benmde bugün bat beklemedeyim
hosceldin canım maşallah ne kadar pozitifsin ins test yanlış sonuç vermiştir ..
dogru diyosun no kırmızılar yes baby ...kıırmızılara ins yerleşme kanamasında rastlarsın
Artık üzülüp ağlamıcam yüzdüm yüzdüm kuyrukuna geldim.Bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmazsa iki aşılamam var.Onlardada olmazsa peşinden hemen tüp babyhosceldin canım maşallah ne kadar pozitifsin ins test yanlış sonuç vermiştir ..
dogru diyosun no kırmızılar yes baby ...kıırmızılara ins yerleşme kanamasında rastlarsın
hoşgeldin canım
haklısın kırmızılar gelmeden ümit kesilmez
inşallah gelmesinler canım
sağol canımevet canımm bende çok iyi bişeyyaptığımı anlıyorum şimdi şimdi...
bir türlü motive olup spor diyet yapamıyordum kk sayesinde çok motive oluyorum diyet grubumuz var...
şimdide sporumu yaptım 1 saat geldim
annende çok güzel kilo vermiş azmine hayran kaldım
selam canım.
geçmiş olsun dikkat et kendine...
bebek arabanız harika güle güle güzel günlerde kullanın
bende dünden bu yana 700 gr vermişim ferda çok mutluyum çokkkk
biliyorum kilo değil onlar suama o bile beni çok mutlu etti.. .
haklısın canımvalla canım ben hamile kalayım bebeğin doğacağı aya göre karar vericem. Eğer bahar yaz aylarına denk gelirse puset alırım arabaya takar gezdiririm bir yere giderken de araba var zaten ilk zamanlar oyo koltuğu yerine de geçer. Ama kışın doğarsa arabayla gezdiremem o yüzden her here bizim arabyla gideriz sanırım portbebe alırım o zaman ama o da çok küçük ilk bir iki ay ancak yatar. Oto kolttuğu fuzuli şimdiden araba varsa bence oto koltuğu yerine de geçen puset almak lazım heryere kullanılır. Evde ana dizi diyorlar daha uzunca birşey o iyi gibi çünkü anakucağı dar hem bir süre sonra sığmaz oluyorlar ancak ana dizi ile bir yere gidilmez ev için.
teşekkür ederimuyuz olmuştum yaaa sonrasında da etmedi,şehzadene herşey feda olsun cnm biz eşimin iş arkadaşlarının hanımları doğum yapıyor onlara bile neler neler alıyoruz
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
hosceldin canım maşallah ne kadar pozitifsin ins test yanlış sonuç vermiştir ..
ya bugünden beri su içiyorum ağzım hala kupkuru sanki 3 gündür su içmemiş gibiyim
sağol canımevet canımm bende çok iyi bişeyyaptığımı anlıyorum şimdi şimdi...
bir türlü motive olup spor diyet yapamıyordum kk sayesinde çok motive oluyorum diyet grubumuz var...
şimdide sporumu yaptım 1 saat geldim
annende çok güzel kilo vermiş azmine hayran kaldım
selam canım.
geçmiş olsun dikkat et kendine...
bebek arabanız harika güle güle güzel günlerde kullanın
bende dünden bu yana 700 gr vermişim ferda çok mutluyum çokkkk
biliyorum kilo değil onlar suama o bile beni çok mutlu etti.. .
haklısın canımvalla canım ben hamile kalayım bebeğin doğacağı aya göre karar vericem. Eğer bahar yaz aylarına denk gelirse puset alırım arabaya takar gezdiririm bir yere giderken de araba var zaten ilk zamanlar oyo koltuğu yerine de geçer. Ama kışın doğarsa arabayla gezdiremem o yüzden her here bizim arabyla gideriz sanırım portbebe alırım o zaman ama o da çok küçük ilk bir iki ay ancak yatar. Oto kolttuğu fuzuli şimdiden araba varsa bence oto koltuğu yerine de geçen puset almak lazım heryere kullanılır. Evde ana dizi diyorlar daha uzunca birşey o iyi gibi çünkü anakucağı dar hem bir süre sonra sığmaz oluyorlar ancak ana dizi ile bir yere gidilmez ev için.
teşekkür ederimuyuz olmuştum yaaa sonrasında da etmedi,şehzadene herşey feda olsun cnm biz eşimin iş arkadaşlarının hanımları doğum yapıyor onlara bile neler neler alıyoruz
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Selamm
Mahşallah topik kalabalıkmış.Demek artık bu saatte toplaşıyonuz he yakaladım işte
Benim bat yarın ve ben en fazla bukadar dayanabildim sabah erken gebelik testi yaptım.
A ne çıksa beğenirsiniz tek çıbıkHiç yakışmadı bana yapılmazdı bu
Ama çıkmadık candan umut kesilmez
Kırmızılar gelmediği sürce umutluyum
Gelirsede kısmet artık napam
he anladım valla bu rengi daha güzelmiş bence. Ne zaman olacak teslimat bir de ödeme kredi kartı mı yoksa kapıda ödeme mi ayrıca üründe birşey çıkarsa değiştirme garantisi var mı.
canım geçmiş olsun ya zencefil harika birşey grip için gerçekten neye katarsan kat şifa yani. Annemde hasta olmuş ona da dedim al diye.
valla güzel birşey ben memnunum düzenli silersen öyle çok uğraşmaya da gerek kalmıyor. Fayans araları için de cillit bangin beyaz kapaklı olanı güzel çıkarıyor ama turuncusu da iyiymiş onu denemedim hiç ben onu sıkıp bekletiyorum sonra diş fırçasıyla temizliyorum benimde yapılması lazım da üşeniyorum bir hafta içi akşamı mı ayırıcam benim giriş ve mutfak beyaz fayans hemen kirleniyor özellikle ocak önleri çok.
uyyy yerum senii
insallah olucak canim sabrettt
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (21 üye ve 1 ziyaretçi)
azra2424, mulberry, utopya06, elf69, hilal19, duygucaa, megan17+, aysunayy, eminemine+, GamzeMesut+, hulyaemrah, yummyny, syncmaster, huzur17, dejavu_one, glikozym01, esraik, nagi_han82, didemss25, 0fLu
baya kalabalıkmışızzzz
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (21 üye ve 1 ziyaretçi)
azra2424, mulberry, utopya06, elf69, hilal19, duygucaa, megan17+, aysunayy, eminemine+, GamzeMesut+, hulyaemrah, yummyny, syncmaster, huzur17, dejavu_one, glikozym01, esraik, nagi_han82, didemss25, 0fLu
baya kalabalıkmışızzzz
hımm 10 gün var desene benmde bugün bat beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?