Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şimdi gördüm duygumm sende çok iyi kilo vermişsin böyle aynen hep beraber devam:13::13:

megan canım kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok..gelirse de yeni ay yeni umut

cnm kaç kloyla hamiş kalmştın sen ? ohh ciciler mi aldnz neler aldnzz

hosceldin canım maşallah ne kadar pozitifsin ins test yanlış sonuç vermiştir ..

dogru diyosun no kırmızılar yes baby ...kıırmızılara ins yerleşme kanamasında rastlarsın
İnşallah öyledir.Ama gelsede üzülmüyorum artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim Bu ay olmazsa öbür ay öbüray olmazsa peşine 2 ay aşılama oda olmadı tüp bebe
hoşgeldin canım
haklısın kırmızılar gelmeden ümit kesilmez
inşallah gelmesinler canım

İnşallah gelemz ama sabah karnım ağrıyordu galiba gelecekler.Ama kim korkar hain kırmızılardan hazırım bekliyorum
Geleceklersede biran önce gelsinlerde yeni yumurta takibi için buay ki randevumu alayım

Canım çok güzel güle güle kullansın bebişin inşallah.Seti almadın sanırım dimi yanlızca puseti aldın.
teşekkürler canım
seti almadım ama araba ve puseti aldım
yani çanta ve portbebeyi almadım

puset 13 kg a kadar araba koltuğu olarak kullanılıyor canım
kolaylığı da orda işte
bebeği pusete koyacaksın, arabada emniyet kemerini takacaksın
sonra gittiğin yerde emniyet kemerini açıp komple puseti alıp arabaya takacaksın
ev için de şu tarz şeyler var onlardan almayı düşünüyorum ilerde
105 tl mesela bu ürün de çok pahalı değil

ben demir hapına başlayalı nerdeyse 1 ay oluyor
hangi hapı yazdı
ama bende demir eksikliği başladı, ben hissediyordum

bence de eve baskül al, elektronik olanlardan
evde tartıl kilonu orda söyle
benim kilo takibim öyle yapılıyor
orda da tartılıyorum ama onu not etmiyor doktor benim dediğimi yazıyor

cnm hiç üzülme aynen azmli devam ki kırmızılar daha gelmedi hiç belli olmaz valla senn az kaldı bu ay olmasa da cnm benm

benim bir arkadasım aşılama biri tüp bebek tedvisi gördü ikiside aynı ay hamile kaldılar.şubatta doğuracaklar inşallah.umarım allah tüm isteyenlere nasip eder

şimdi bu puset içindeki bebiş yanmda olsa ya bnm ya sıkcam onn o bacaklarını yesem yesem mamalar yapsamm onaaa fena hayal kurdurdu bu resm bana gerçek olcak hayaller inşşş ben de boyle tombşşş bi bebiş istıommmmmmm bu arada bu puset de çok guzelmş cnm

Son düzenleme:
Benim bu resimdekinden var.Bebem gelsin şimdiden hazır.Yiğenimindi annesi çok az kullandı yeniden farksız çevresinde verecek birinide bulamamış ben aklına gelmişim nede olsa bebiş düşünüyor diye bana getirdi saklıyorum.İnşallah Allah kullanmayı nasip eder.
Pusetin araba koltuğu olarakta kullanılması çok iyiymiş

şimdi gördüm duygumm sende çok iyi kilo vermişsin böyle aynen hep beraber devam:13::13:

megan canım kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok..gelirse de yeni ay yeni umut

aysun maşallh bu kadar kısa zamanda baya vermişsin inşllh böyle gidersin
ben de veriyrm ya verdikçe uçuyrm
70-79da menümü falan yazıyorum
60olsam süper olacak

duygu da başladı dimi

hosgeldin canimmmm

cnm kaç kloyla hamiş kalmştın sen ? ohh ciciler mi aldnz neler aldnzz

80le basladim canim bebek icin bisey almadim aksam yemegine misafir cagirdim diye bisiyler aldim

ferrum fort yazdi canim bana ama kan degerim daha yeni 12 oldu hamile kaldim kansizligim gecti o kadar hafif ki mont 1.5 kgmus meger 2 kazak botlar converslerden esofman ustumde hirka demekki onlarda 2 kg gelir garanti aglicaktim 86 gorunce ebe normal demez mi bide ayyy

bence de bebiş süper di mi
tam yemelik

bundan almadım canım henüz
ama ilerde alırım belki
güzel bir ürün

yaşasın ya
Çok mutluyum.
Zeynep kamildeki histeroskopi cihazı yapılmış. Adet olunca gidicem inşallah

cnm hiç üzülme aynen azmli devam ki kırmızılar daha gelmedi hiç belli olmaz valla senn az kaldı bu ay olmasa da cnm benm

Sağol duygum aslında bu ay beni umutlandıran mide bulantılarım oldu.Her zaman benzer belirtiler yaşardım ama hep adete yakın iştahım açılırdı.Htta gece geç saatlerdede yemek yerim.Meşhurdur gece yemelerim.Ama bu ara iştahım yok hele gece hiç birşey yiyemiyorum.Şuan bile midem bulanıyor dün gece tartıldım 2 kg vermişim bir haftadaEğer adet olursamda bu bulantı neyin nesidir dr. a gitcem.Hayırlısı neyse o olsun.Sanırım azmim ve sakinliğim aşılamaya güvendiğimden inşallah Allah ilk aşılamada nasip eder.

tabi canım bence en iyisini etmişsin almakla
neden başkasına versin ki
ben de yeğenimin şeylerini kullanıcam

bütün pusetler oto koltuğu oluyor canım aklınızda bulunsun

60olsam süper olacak

duygu da başladı dimi

sağol canımmm....

ilk zamanlar biraz kolay gidiyo kilolar canım..sonra vücut direnmeye başlıyo duruyo yani..
işte ozamanlar bırakmamak lazım inatla çünkü durup sonra hızla tekrar kilo vermeye başlıcak
inşalalh böyle devam ederiz..hep beraber

evet duyguda devam ediyo canım kilo vermiş oda süperiz yani:119:

bende menümü yazıyorum 52den 36 bedene topiğindeyim

tickerimide çok heveslendimde değiştirdim bugüne has artık sadece cumadan cumaya

60olsam süper olacak

duygu da başladı dimi

baaşladım cnm ben de bnm de bi bucuk klo gtti 82.5 oldm şimdi ama tickerı cuma degştrcm cnm tam gaz dvm cnm bana da şimdlk yetmiş yeter artar ble

kızlar ben mutfağı topladım geldim akşamada makarna yapcam bugün tembellik yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…