Ilaclarimi yazdirdim demir hapinada basliyorum artik bi tartildim 86 ciktim montu cikardi 84.5 hemen baskul aliyorum ciplak tartilcam evde bu ne ya yarin ebeye gidicez kalp atisini dinlicez bebeminn alisveris yaptik halam ve dunurunu yemege cagirdim immmm baska ogle yemegimide lokantada yedim
İnşallah öyledir.Ama gelsede üzülmüyorum artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim Bu ay olmazsa öbür ay öbüray olmazsa peşine 2 ay aşılama oda olmadı tüp bebehosceldin canım maşallah ne kadar pozitifsin ins test yanlış sonuç vermiştir ..
dogru diyosun no kırmızılar yes baby ...kıırmızılara ins yerleşme kanamasında rastlarsın
hoşgeldin canım
haklısın kırmızılar gelmeden ümit kesilmez
inşallah gelmesinler canım
teşekkürler canımCanım çok güzel güle güle kullansın bebişin inşallah.Seti almadın sanırım dimi yanlızca puseti aldın.
puset 13 kg a kadar araba koltuğu olarak kullanılıyor canımyengenn yaptıgı resmen nankörlük cnm sen halalıgını en ii şeklde yapmşsn cnm benm Allah bilsin boşver
anladm cnm bi şey daha sorcam puset araba koltgndan farklı demi ? bnm arkdas araba koltugu aldı onu evde de kullancak gayet ii almşsnz cnm bence de portbebeye gerek yok puset o görevi göreblr bence ...
ben demir hapına başlayalı nerdeyse 1 ay oluyorIlaclarimi yazdirdim demir hapinada basliyorum artik bi tartildim 86 ciktim montu cikardi 84.5 hemen baskul aliyorum ciplak tartilcam evde bu ne ya yarin ebeye gidicez kalp atisini dinlicez bebeminn alisveris yaptik halam ve dunurunu yemege cagirdim immmm baska ogle yemegimide lokantada yedim
teşekkürler canım
seti almadım ama araba ve puseti aldım
yani çanta ve portbebeyi almadım
puset 13 kg a kadar araba koltuğu olarak kullanılıyor canım
kolaylığı da orda işte
bebeği pusete koyacaksın, arabada emniyet kemerini takacaksın
sonra gittiğin yerde emniyet kemerini açıp komple puseti alıp arabaya takacaksın
ev için de şu tarz şeyler var onlardan almayı düşünüyorum ilerde
105 tl mesela bu ürün de çok pahalı değil
Eki Görüntüle 323421
ben demir hapına başlayalı nerdeyse 1 ay oluyor
hangi hapı yazdı
ama bende demir eksikliği başladı, ben hissediyordum
bence de eve baskül al, elektronik olanlardan
evde tartıl kilonu orda söyle
benim kilo takibim öyle yapılıyor
orda da tartılıyorum ama onu not etmiyor doktor benim dediğimi yazıyor
Benim bu resimdekinden var.Bebem gelsin şimdiden hazır.Yiğenimindi annesi çok az kullandı yeniden farksız çevresinde verecek birinide bulamamış ben aklına gelmişim nede olsa bebiş düşünüyor diye bana getirdi saklıyorum.İnşallah Allah kullanmayı nasip eder.teşekkürler canım
kolaylığı da orda işte
sonra gittiğin yerde emniyet kemerini açıp komple puseti alıp arabaya takacaksın
Eki Görüntüle 323421
hangi hapı yazdı
şimdi gördüm duygumm sende çok iyi kilo vermişsin böyle aynen hep beraber devam:13::13:
megan canım kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok..gelirse de yeni ay yeni umut
Ilaclarimi yazdirdim demir hapinada basliyorum artik bi tartildim 86 ciktim montu cikardi 84.5 hemen baskul aliyorum ciplak tartilcam evde bu ne ya yarin ebeye gidicez kalp atisini dinlicez bebeminn alisveris yaptik halam ve dunurunu yemege cagirdim immmm baska ogle yemegimide lokantada yedim
cnm kaç kloyla hamiş kalmştın sen ? ohh ciciler mi aldnz neler aldnzz
teşekkürler canım
kolaylığı da orda işte
Eki Görüntüle 323421
hangi hapı yazdı
şimdi bu puset içindeki bebiş yanmda olsa ya bnm ya sıkcam onn o bacaklarını yesem yesem mamalar yapsamm onaaa fena hayal kurdurdu bu resm banagerçek olcak hayaller inşşş ben de boyle tombşşş bi bebiş istıommmmmmm bu arada puset çok tatlı cnm çok sevdm gule gule kullann inşşş
siz beni yiyin bende bebişim olsun onu yiyeyim. nasıl bi istek geldi şimdi içime ben bebe istiyorummmmmmmmmmmmm. Ne olurdu şimcik hamile olsaydımda göbişim kocaman olsaydı. bebiş tekmeleseydi beni. sonra bağıra bağıra doğuruverseydim onu. ne fantazi yarattım kendime yaaa. kendi halime kendim güldüm valla
hosgeldin canimmmm
cnm hiç üzülme aynen azmli devamki kırmızılar daha gelmedi hiç belli olmaz valla senn az kaldı bu ay olmasa da cnm benm
Benim bu resimdekinden var.Bebem gelsin şimdiden hazır.Yiğenimindi annesi çok az kullandı yeniden farksız çevresinde verecek birinide bulamamış ben aklına gelmişim nede olsa bebiş düşünüyor diye bana getirdi saklıyorum.İnşallah Allah kullanmayı nasip eder.
Pusetin araba koltuğu olarakta kullanılması çok iyiymiş
aysun maşallh bu kadar kısa zamanda baya vermişsin inşllh böyle gidersin
ben de veriyrm ya verdikçe uçuyrm
70-79da menümü falan yazıyorum
60olsam süper olacak
duygu da başladı dimi
aysun maşallh bu kadar kısa zamanda baya vermişsin inşllh böyle gidersin
ben de veriyrm ya verdikçe uçuyrm
70-79da menümü falan yazıyorum
60olsam süper olacak
duygu da başladı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?