meganım bir şey soracağım ama bizm konularla alakası yok soracağım şeyin
kasnak işi var tutkalla oda takımı felan yapıyorlar
ona merak sardım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bir kaç video izledim netten ama kasnaktan nasıl çıkarıldığını felan göstermiyorlar
maksat evde vakit geçirmek bebeği düşünmemek işte
sen biliyor musun nasıl yapıldığını
Merhaba damlamKeşke bilsem ve sana yardımcı olabilsem malesef bilmiyorum.:26:
canın sağ olsun tatlım
yarın gidip sorarım tuhafiyeye
nasılsın görüşmeyeli canım
meg nerede ya mesaja da cevap vermiyor
boşladı iyice bizi
İyiyim test yaptım negatif çıktı adet olamyı bekliyorum işte.Meg e özel mesaj mı attın görmemiştir yoksa neden cevap yazmasınTopike sık giremiyor editörlük işleri oluyor.Birde bu ara biraz canı sıkkın sanırım
megan17 nasılsın canım.kaç gün geçti adetin.birde adet olmaya kaç gün varken çıkar bilgin var mı.
Hoşgeldin kelebekimİyiyim canım sağol sen nasılsın.Mesajını yeni gördüm cep tel faturası gelmiş bir sorun var onunla uğraşıyordum sinirim bozuldu normalde 19 tl sabit gelmesi lazım süre aşımı olmadığı halde 80 tl gelmiş Çok sinirim bozuldu buna Adetim 10 ocakta olması lazım geckme olmaz ama henüz 10 ocakta sayılmayız yarın gün içinde gelebilir kırmızılar.Test erken gebelik testiydi olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı Allah tan
hangi oparetör canım.
sen ne kadardır evlisin canım.senin hikayeni bilmiyorum.konuştuk hep ama benim acım üstüne.
test erken gebelik testiydi derken öle bir test mi var.ne diye alıon.fiyatı diğerlerinden farklımı.
Avea 19 tl lik süper tarife her yöne 500 dk. kulanım süresi var ve biz buay sadece 230 dk kullandığımız halde 80 tl fatura geldi.Müşteri hizmetlerini arayıp sordum yarışma programı sohbet hatları yada 444 lü numaralardan birini aramışsınız 61 tl si bu yüzden fazladan gelmiş dedi.Ama biz sadece bir kez 444 lü numara aradık oda kredi kartı müşteri hizmetleri bir kez aramayla da 61 tl gelmesi imkansız bende ayrıntılı faturayı msn e gönerin dedim bakalım gelince görücez artık ama gece gece sinir oldum
Ben 7 yıllık evliyim.26 yaşındayım.İlk yıllar bir dönem prezervatif kullandık.Ama kısa bir süreydi ondan sonra hep eşim geri çekme yöntemiyle korundu.Yani korunma bile denemez biz bebek şuan için olsada olur olmasada diyerek ilaç vs. kullanmak istemedik.Ama bu süreçte hiç kazayla hamile kalmamış olmamda ilginç.3 yıldırda düzenli ve korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı.Tüm tahliller yapıldı hiçbir sorun yok.5 ay yumurta takibi yapıldı adet olduğumda son yumurta takibi için dr. a gidicem şubattada kısmetse aşılama yapılacak.
Gbelik testi bana presedin yanında geldi.Erken gebelik testi yazıyor ve gebe kaldığınızı düşündüğünüz tahmini ilişkiden 10 gün sonra doğru sonuç verir yazıyor.Ama bazı gebelerde test negatif çıksa bile adet gecikmesi olursa testi tekrarlayın yazıyor yani çok ta güvenilir bir sonuç sayılmaz.Ben erken gebelik testi olduğuna güvenerek değilde aslında bazı hamileler beklenen adet gününde yada bir iki gün önce pozitif sonuç görüyorlarya belki onlardan biri olurum diyerekten merakıma ve sabırsızlığıma yenik düştüm.
aşılama ne demek canım.ben bu konularda pek bilgii sahibi değilim.döllenme sağlayacak sanırım değilmi.
inşallah senin için hayırlısı ve hamilelik olur canım benm.
canım presedin ne demek.ne için kullanılıyor.
ben beklenen adet günümde belirgin kırmızı görmüştüm.gördümde sonra kırmızı çizgiyi oluşturan yavrumu göremedim.
ben beklenen adet günümde belirgin kırmızı görmüştüm.gördümde sonra kırmızı çizgiyi oluşturan yavrumu göremedim.
Aşılamada kadına daha sağlıklı ve fazla sayıda yumurta olması için iğneler yapılıyor.Sonra yumurta istenen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesyle yumurtanın çatlaması sağlanıyor.Eşinden alınan sperm örneği yıkanarak en kaliteli spermler ayrıştırılıp kadının rahim içine yumurtaya olabildiğinde yakın bir yere rahim ağzından bir ince hortum gibi birşeyle girip hazırlanan sperm enjekte ediliyor.Yani hamile kalma şansını bir nebze yolu kısatarak arttırmış oluyorsun.
Öyleyse ne mutlu bana.Aklına takılan birşey olduğunda sorabilirsin bebemanladım canım.risksiz bir yönteme benziyor.inşallah hayırlısıyla kırmızı çizgiyi görürsün.
inan beni bu akşam çok bilgilendirdin.:))))
ben yatayım artık yarın iş var.kalkamıyorum sonra.hade Allah'a emanet ol.
gelişmeler olursa bana özel msj da yaz oldumu.buradan bazen kaçırabiliyorum.
Belki kimyasal gebeliktir.Erken test yapmak bazen pozitif sonucu görmemize rağmen adet olmamız kimyasal gebelik olduğunu gösteriyor.
Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonunu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendine düşükle sonuçlanmasıdır. Bu gebelik kaybı çok erken dönemde olduğu için diğer düşükler gibi farkedilmezler sadece laboratuarda B-HCG hormonunun kanda yüksekliğinin farkedilmesiyle şüphelenilebilir. Kadınların çoğunluğu bu tür bir "sessiz düşük" geçirir fakat normal olarak bunun farkında olmaz ve adet gördüğünü zanneder.
Öyleyse ne mutlu bana.Aklına takılan birşey olduğunda sorabilirsin bebemİyi geceler sende Allah a emanet ol.Aşılamam şubatta yapılacak olumlu bir gelişme olursa mutlaka yazarım
hmm olabilir canım.ben pek bilmiyorum.zaten anlayamadan hamile kaldım.anlamadan bebeğimi kaybettim.
31 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim.ama ne annelik ne gebelik konusunda hiç bilgim yoktu.henüz bebekte düşünmüyorduk.biraz zaman geçsin derken.hamile kaldığımı öğrendim.sonra işte hüzünlü son.(((
İnşallah rabbim hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip edecek ve mutlu sona ulaşacaksın
öncesinde de yaz.belki adet olmazsın ne malum.:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?