Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geldim kızlar yarın yokum evde de yemek yaptım şimdiden
herifi aç bırakmayalım dedim ama oda arkadaşlarıyla geçirecekmiş günü
neyse canım hazır olmuş oldu

meganım okudum şimdi yazdıklarını
bozma sakın moralini var daha zaman testte çıkmayabilir erken yapmışsın testi

Tamam inşallah içine doğmuştur ve öyle olur.Rabbim hepimizin en kısa zmanda kucaklarımızı doldursun.Evimize cennet kokusuyla huzur getirecek bebişler nasip etsin bizlere.

inş canım inş...
eşim bugün rüyasında bebişimizi görmüş
hatta bebişlerimizi
ikiz oluyormuş rüyasında dr kucağına kese içinde iki bebek vermiş biri cin gibi etrafa bakıyormuş diğeri daha açamıyormuş gözlerini uyuyormuş sanırım
çok ama çok güzellerdi dedi o anlattıkça ben ağladım valla

Ayy inşlalh eşinin rüyası çıkar ve buay ikizlere hamiş kalırsın

Olmaz değil olur yaniRabbim inşallah hayırlısıyla çifter çifter nasip etsin.Sen kaç yıllık evliydin kaç yıldır bebiş istiyorsunuz?

halı yıkama mak bakıyordum canım görmedim yazdığını :44:
ben 20 ay oldu evleneli yani 2 seneye yakın işte 9 aydır da korunmuyoruz
gerçi bizde sizin gibi korunduk ne kadar korunma denirse işte ona

çok ama çok hoşuma gitti eşim anlatınca
çok mutlu oldum dedi ilk defa bebeğimizi gördüm rüyamda dedi
e tabi bu ara hep o düşünce ile yatıp kalkıyoruz

halı yıkama mak bakıyordum canım görmedim yazdığını :44:
ben 20 ay oldu evleneli yani 2 seneye yakın işte 9 aydır da korunmuyoruz
gerçi bizde sizin gibi korunduk ne kadar korunma denirse işte ona

Anladım canım inşallah en yakın zamnda gelir bebişin henüz bir yılı doldurmamışsın Bir yılı doldurmadan dr.larda uğraşmadan geldin inşallah

çok ama çok hoşuma gitti eşim anlatınca
çok mutlu oldum dedi ilk defa bebeğimizi gördüm rüyamda dedi
e tabi bu ara hep o düşünce ile yatıp kalkıyoruz

Hepimiz aynıyiz.Bende rüyamda sıksık ya hamile olduğumu yada bebeğim olduğunu görüyorum.Rüyası bile çok güzel oluyor.Hiç uyanmak istemiyorum.Eşin ilk defa böyle bir rüya gördüğü için inşlalah bilinç altı değilidr gerçekolur rüyası inşallah

dr 2 ay sonra aşılama dedi ama ben düşünmüyorum aşılamayı geçsin biraz zaman olmazsa o zaman aşılama yapılır diyorum hem bana yumurtlama takibi felan da yapılmadı özele de gidip görüşmek istiyorum şimdiye kadar her tahlili devlet hast yaptırdım teyzem çalışıyor orada sonuçları birde özeldeki dr göstermek istiyorum

inş canım bu ay çok daha umutluyum hani rahim filmi sonrası olduğu için dr ne dediyse yaptım kalkmadım yataktan hiç kıpırdamadım valla ben b ay sendende umutluyum Allah dileklerimizi boş çıkarmaz inş adaklar adadım bi kutu çikolata alıp dağıtacağım çocuklara ilk olarak hele bir hamile kalayım

Sen buay rahim filmi çektirmiştin onun için 2 ay bekleyeceksin yanlış hatırlamıyorsam eşinde spermiogram sonucunda sorunlar vard.Bence dr. aşılama dediyse aşılama yapır.2 aydan daha fazla bekleyip zaman kaybetme.Aşılamayı neden yaptırmak istemiyorsun neden bukadar soğuk bakıyorsun?Bizde hiçbir problem yok ama bizde şubatta aşılama yaptırıcaz

korkuyorum da ondan
yani 2 sefer aşılama peşine tüp bebek diyorlar hem daha çok olmadı biz korunmayı bırakalı tam anlamıyla
hem sorunda yok olmaması için
dedim ya birde özel bi dr gidip danışmak istiyorum eğer oda derse aşılama diye belki o zaman yaptırırım hiçbir takip yapılmadı
en azından sana yumurtlama takibi yapılmış
ben yumurtlamam ne zaman onu bile bilmiyorum
ilk defa bu ay dr dedi senin son 2 haftada tutmaz 23 günde bi adet oluyorsun ilk hafta yapmanız lazım diye

Aşılamada korkulacak birşey yok ki bebem ağrısız sızısız bir işlem olduğunu söylüyor yaptıranlar.Devlet hastanesi kimseye kolay kolay gel aşılama yapalım demiyor.Özel hastaneler yumurta takibi yapalım derse daha çok gidip gelmen ve daha çok para korparmak içindir.Ama devlet hastanelerinde böyle bir durum söz konusu değil.Ben dr. kabul etse hiç yumurta takibi istemiyordum direk aşılama yada tüp bebek olsun isterdim.Ama spermlerde doğal yoldan hamile kalabilecek kalitedeyse önce yumurta takibiyl deneyelim diyorlar mecburi yani bu.Sizin sperm hareketinde yada sayıda dr. bir problem görmüş olmalı ki size yumurta takibiyle boşa zaman kaybı yaşatmak istemiyor o yüzden direk aşılama diyor.Sen için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi aklında kalmasın başka bir dr. a daha göstermek istiyorsan tahlillerini göster.Ama ben olsam aşılamaya hemen geçerdim şansı arttırmak kadar güzel bişey yok diye düşünüyorum.Ben sabırsızlanıyorum aşılamaya geçmek için yumurta takibi boşa zaman kaybı.

Son düzenleme:

dr bana sordu zaten hemen aşılama yapalım istersen yada bekleyelim 2-3 ay sen karar ver dedi bak şimdi kafam karıştı
e sorun varsa neden bana demedi üstelik gittiğim hast en iyi dr.ydu :18::18::18:

ne bileyim ya aklım çorba oldu resmen
yarın annemle dışarı çıkacağım olmadı bir dr sorayım beklemeyim önümüzdeki ay zaten dr 3 ay geç olur 2 ay sonra olmazsa hemen gel dedi çok hevesliydi aşılama için
demek ki bana söylemediği bir sorun var ama ondan önceki dr normal sonuçlar dedi yani bilemedim ben şimdi

dr bana sordu zaten hemen aşılama yapalım istersen yada bekleyelim 2-3 ay sen karar ver dedi bak şimdi kafam karıştı
e sorun varsa neden bana demedi üstelik gittiğim hast en iyi dr.ydu :18::18::18:

Canım spermogram sonucunu bir eklesene anladığım kadarıyla inceleyim.Dr. a güvenmiyorsan sonuçlarını internetten araştır.Dr tüm sonuçlar normal deyipte yumurta takibi olmadan aşılamaya geçmez bebem.Heleki devlet hastanesinde yumurta takibi yapılıp başarısız olduğunu ispatlamadığın sürece aşılamaya geçmiyorlar.Benimde kafam karıştı:44:Spermiogram sonucunu yazarsan bende bir araştırayım senin için istersen

filmden sonra anneme gittim canım tüm sonuçlar orada kaldı yarın gece ekleyim buraya
bakmak hiç aklıma gelmedi benimde netten eşime söyledim şimdi arkadaşım böyle diyor dedim gelince konuşuruz ne gerekiyorsa yaparız dedi
dr güvenmemek değil benimle paylaşmadığı ne var anlamadım ki 2 gündür bende seni düşünüyordum aslında
yani niye bana yumurta takibi yapılmadı acaba diye niye hemen aşılama dedi dr ve acele ediyor diye düşünüyordum ama dile getirmemiştim hiç

Sen henüz 9 ay olduğu için biraz daha beklemek doağl yoldan denemek istiyorsun ama dr. un yönelendirmesine göre yani öyle yönlendirdiyse vardır bir bildiği senin vakit kaybetmemen için öyle söylemiştir diye düşünüyorum.Amacım kafanı karıştırmak yada seni üzmek değil sakın yanlış anlama beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…