Sen henüz 9 ay olduğu için biraz daha beklemek doağl yoldan denemek istiyorsun ama dr. un yönelendirmesine göre yani öyle yönlendirdiyse vardır bir bildiği senin vakit kaybetmemen için öyle söylemiştir diye düşünüyorum.Amacım kafanı karıştırmak yada seni üzmek değil sakın yanlış anlama beni.
filmden sonra anneme gittim canım tüm sonuçlar orada kaldı yarın gece ekleyim buraya
bakmak hiç aklıma gelmedi benimde netten eşime söyledim şimdi arkadaşım böyle diyor dedim gelince konuşuruz ne gerekiyorsa yaparız dedi
dr güvenmemek değil benimle paylaşmadığı ne var anlamadım ki 2 gündür bende seni düşünüyordum aslında
yani niye bana yumurta takibi yapılmadı acaba diye niye hemen aşılama dedi dr ve acele ediyor diye düşünüyordum ama dile getirmemiştim hiç
Canım spermogram sonucunu bir eklesene anladığım kadarıyla inceleyim.Dr. a güvenmiyorsan sonuçlarını internetten araştır.Dr tüm sonuçlar normal deyipte yumurta takibi olmadan aşılamaya geçmez bebem.Heleki devlet hastanesinde yumurta takibi yapılıp başarısız olduğunu ispatlamadığın sürece aşılamaya geçmiyorlar.Benimde kafam karıştı:44:Spermiogram sonucunu yazarsan bende bir araştırayım senin için istersen
yok tatlım niye yanlış anlayım aksine sen düşüncelerimi dile getirdin zaten bende öyle düşünüyordum kendi kendime
niye bana takip felan yapılmadı bir sorun yoksa niye hemen aşılama diye ısrar etti diye düşünüyordum :44:
Zaten dr. rahim filmini aşılama yapmak için istiyor.Yani tüpler açıkmı diye bakıyor ve peşinden aşılama yapılıyor.Senin dr. un senden rahim filmini isterken zaten peşinden aşılamaya geçeceği için istedi.Yoksa rahim filmi normalde yumurta takibinden sonra ki aşama ilk olarak yapılan testlerde herşey normalse 3 yada 6 ay yumurta takibi yapılıyor sonrasında rahim filmi ve aşılama .Senin dr. yumurta takibini atlamış.Tahlillerini başka bir dr. adaha göster eğer bir sorun yoksa dr. una yumurta takibi yaptırmak istediğini söylersin.Sonrasında aşılamaya geçersin.
Özel hastaneye gitsen belki para koparmak için dicem ama devlet hastanesinde benim bildiğim bir problem yoksa prosedür bu yumurta takibi olmazsa devletin sana sunduğu iki ücretsiz aşılama ve ilaçlarda indirimden yararlanamzsın.Yalnızca spermiogramda sorun varsa aşılamaya direk geçebilirsin.Ama öyle bile olsa sen hemen aşılamaya geçemek istemiyorsan kürler kullanırsın beklersin bir süre doağl yoldan olmasını.İnşallah bir sorun yoktur.Belkide tüm bunları boşuna konuşuyoruzdur rahim filmi sonrası doğal yoldan hamile kalmışsındır inşallah
haklısın aslında hemde hast en iyi dr dedi bunu ben yapalım aşılama desem hemen işlemlere başlayacaktı ama ben durdurdum ama rahim filmi sonrası diye durdum ben başka bir zaman önermiş olsa mutlaka kabul ederdim birde 3 ay geç olur 2 ay sonra mutlaka gel dedi aşılama için 2 ay sonrada 1 yılı tamamlamamış oluyoruz bebek için offf ne bileyim öyle işte
inş canım ya ama şimdi kafam karıştı sanmıyorum yani artık hamile olduğumu :18:
dr ilk sonuçlara baktğında kaç ay oldu korunmasız dedi 6 ay dedim o zaman senden yumurtlama var mı diye bakacağız dedi kan verdim o ay rahim filmi de istedi benden ama aksilik oldu geçen ay çekilmedi bu aya kaldı onun kafasını karıştıran aslında benim adet günümün uzunluğu zamanının azlığı yani 23 günde bir 7 gün adet görüyorum ben arada 5 güne felanda düşüyor bu gün oda sandı ki bende yumurtlama yok ama varmış rahim filmide temiz çıktı eşimin sperm sonucuda iyi demişti ilk baktığında bu ay tekrar baktı hareket yavaş ilişki sonrası kesinlikle kalmıyorsun yat sabah kadar dedi işte hepsi bu
21 günden az olmadığı sürece iki adet arası 23 gün normal onda sorun yok.Eşinin spermlerde hareket yavaş olduğu için yumurta takibi yapılmasını önermemiştir.Ama sen ben hemen aşılamaya geçmek istemiyorum yumurta takibi yaptırmak istiyorum dersen bir kaç ay yumurta takibi yapar dr.un.Bana sorarsan harekette yavaşlık var dediyse zaman kaybetmemeni tavsiye ederim herşey senin biran önce anne olman için
anladım canım demek istediğini eşim geldi şimdi de onunla konuşuyordum cevap veremedim konuştum onunla da yarın annemden alacağım sonuçları burada başka bir dr var birde ona göstereceğiz ama aşılamayı da ertelemek istemiyorum haklısın sen
dejavucum nasılsın ?
Günaydın müstakbel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?