Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o biz oluyoruz dimi.. Yine söylüyorum ben 80. koltuğu istiyorumm hayal ama olsunn..

ben 100. istiyorumda bakalım nasıl olucak. Ben 3-4 aya kadar adımı yazdırıcam inşallah. O zamana kadar bare 100e yaklaşsak.
Bide eşim bu ildanın eşinin kullandığı çakşıra dün başladı. Ayrıca aktar onun arkadaşı bi tanede kapsül hap vermiş, kapsül şeffaf içinde minik minik otlar var.
Bu ay sıkı çalışmalar olucak inşallah bebekde illa bir aşılama vs beklemeden gelir umarım

Sen bu ay başlıycaktın çalışmalara sen 80. koltuğa gelsen bende 2-3 aya gelirim sizin listeye

iyiyim canım sen nasılsın. Uykusuzum yaa işe geldim yine kar yapıyor bembeyaz her yer ama daha birikmedi. Dün yağmıştı eridi akşama kadar sabah yine başlamıştı tutsa bir güzel de kartopu oynasak.

bende iyim cnm sağol . ne güzel bursaya daha yağmadı ya yağsın diye bekliyorum . bir kar yüzü göremedim bu yıl :)

Canim ben de bu ay başlıyorum. Yaza kadar bakicez artik

bende başlıyorum canım. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah.

bende iyim cnm sağol . ne güzel bursaya daha yağmadı ya yağsın diye bekliyorum . bir kar yüzü göremedim bu yıl :)

Biz de ancak gördük ama daha kartopu oynayacak kadar doldurmadı yerleri zaten artık eskisi gibi de kar yağmıyor.

günaydın kızlar. bugün yine mutsuz uyandım. bana neşe katın emi

Günaydın canım hayırdır ne oldu.Aslına bakarsan ben de kötü bir gece geçirdim eşimle tartıştık ayrı odalarda uyuduk hem de hiç yok sebebten ve ben tüm gece ağladım. Şiş gözlerle işyerindeyim. Sabah barıştık ama kendimde değilim valla.

günaydınlar herkese ya kızlar dün gece saat 9 da uykum geldi koltukta öyle sızmışım eşimde yanımda bilgisayarda çeviri yapıyordu horlamışımeşim çok tatlıydı diyo ama emin değilimneyse 10 da yatağa geçtim yeni kalktım amma uyumuşum bide bel ağrım var ama bata çok var daha

eşimin karnının sağ üst köşesinde bi sertlik var ya. şimdi doktora gitti. bu ara sağlık problemleri peşimizi bırakmıyo.o yüzden hiç rahat uyuyamadım. geçen haftada sperm testi yaptırmıştık oda kötü çıktı. kocişin morali bayabi bozuldu.doğal olarak benimkide. inşallah kötü bişey yoktur.

günaydın kızlar. bugün yine mutsuz uyandım. bana neşe katın emi

günaydın cnm hayırdır bir sebebi yoktur inşallah

bende başlıyorum canım. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah.

Biz de ancak gördük ama daha kartopu oynayacak kadar doldurmadı yerleri zaten artık eskisi gibi de kar yağmıyor.

evet cnm hiç yağmıyor hemde yağsada hava temizlense .
dejavucum siz çalışmalara başladınız mı cnm beklemedemisiniz hala

günaydın cnm hastane yada merkez çok önemli bu sperm testinde burda okumuştum çünkü bi yerde yaptırmışlar hareket %2çıkmış sonra doktor yaptırdıkları yeri beyenmemiş tüpbebek merkezinde yapılsın demiş orda %50 çıkmış

günaydın cnm hayırdır bir sebebi yoktur inşallah

evet cnm hiç yağmıyor hemde yağsada hava temizlense .
dejavucum siz çalışmalara başladınız mı cnm beklemedemisiniz hala

bende sebebi yoktur diye dua ediyorum yukarıda bahsettim eşimle ilgili canım

kızlar ben yine hastalanmadım ve sol kasığım yine aşırı ağrıyo, acaba neden bu aralar regl hep gecikmeye başladı. Kaç gündür karnım ağrıyo sıcak su torbası koyuyorum geçiyor ama ne akıntı ne kanama bişey yok:26:

cnm test yaptın mı ?
bence hasat olmazsan bir doktora görün cnm

cnm belki hamilesindir bide sıcak su torbası bende koyardım ama zararlıymış yumurtalıklara haberin olsun inş.bebişin seninledir

kızlar ben mama yiyip çıkıcam öptüm sizleriiiiiiiiii

kaç günün geçiyo puffym keşke gebe olsan canımm güzel bir haber versen süper olur
ama çokta ağrıyosa görün bir doktora derim kist felan değildir inşallah:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…