o biz oluyoruz dimi.. Yine söylüyorum ben 80. koltuğu istiyorummhayal ama olsunn..
o biz oluyoruz dimi.. Yine söylüyorum ben 80. koltuğu istiyorummhayal ama olsunn..
iyiyim canım sen nasılsın. Uykusuzum yaa işe geldim yine kar yapıyor bembeyaz her yer ama daha birikmedi. Dün yağmıştı eridi akşama kadar sabah yine başlamıştı tutsa bir güzel de kartopu oynasak.
Canim ben de bu ay başlıyorum. Yaza kadar bakicez artik
bende iyim cnm sağol . ne güzel bursaya daha yağmadı ya yağsın diye bekliyorum . bir kar yüzü göremedim bu yıl :)
günaydın kızlar. bugün yine mutsuz uyandım. bana neşe katın emi
Günaydın canım hayırdır ne oldu.Aslına bakarsan ben de kötü bir gece geçirdim eşimle tartıştık ayrı odalarda uyuduk hem de hiç yok sebebten ve ben tüm gece ağladım. Şiş gözlerle işyerindeyim. Sabah barıştık ama kendimde değilim valla.
günaydın kızlar. bugün yine mutsuz uyandım. bana neşe katın emi
bende başlıyorum canım. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah.
Biz de ancak gördük ama daha kartopu oynayacak kadar doldurmadı yerleri zaten artık eskisi gibi de kar yağmıyor.
eşimin karnının sağ üst köşesinde bi sertlik var ya. şimdi doktora gitti. bu ara sağlık problemleri peşimizi bırakmıyo.o yüzden hiç rahat uyuyamadım. geçen haftada sperm testi yaptırmıştık oda kötü çıktı. kocişin morali bayabi bozuldu.doğal olarak benimkide. inşallah kötü bişey yoktur.
günaydın cnm hayırdır bir sebebi yoktur inşallah
evet cnm hiç yağmıyor hemde yağsada hava temizlense .
dejavucum siz çalışmalara başladınız mı cnm beklemedemisiniz hala
inşallah yoktur cnm şimdi gördüm kusura bakmabende sebebi yoktur diye dua ediyorum yukarıda bahsettim eşimle ilgili canım
inşallah yoktur cnm şimdi gördüm kusura bakma
siz yinede bir doktora güvenmeyin cnm başka doktorada gidin
günaydın cnm
kızlar ben yine hastalanmadım ve sol kasığım yine aşırı ağrıyo, acaba neden bu aralar regl hep gecikmeye başladı. Kaç gündür karnım ağrıyo sıcak su torbası koyuyorum geçiyor ama ne akıntı ne kanama bişey yok:26:
kızlar ben yine hastalanmadım ve sol kasığım yine aşırı ağrıyo, acaba neden bu aralar regl hep gecikmeye başladı. Kaç gündür karnım ağrıyo sıcak su torbası koyuyorum geçiyor ama ne akıntı ne kanama bişey yok:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?