Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm test yaptın mı ?
bence hasat olmazsan bir doktora görün cnm

Canım zaten biz bebek için tedavi görüyoruz. Hasta olunca histeroskopi çekilicek, o zaman zaten kontrol edilmiş olur inşallah

cnm belki hamilesindir bide sıcak su torbası bende koyardım ama zararlıymış yumurtalıklara haberin olsun inş.bebişin seninledir

kızlar ben mama yiyip çıkıcam öptüm sizleriiiiiiiiii

sanmıyorum olsa ben hissederdim diyorum. KAç gündür hep bi girip alıyım diyorum sonrada ya unutuyorum yada kendime unutturuyorum boşuna negatif görüp üzülmek istemiyorum.
Bu arada sıcak suyu ayaklarıma koyuyuroum sadece.
Sanada afiyet olsun cnm

kaç günün geçiyo puffym keşke gebe olsan canımm güzel bir haber versen süper olur
ama çokta ağrıyosa görün bir doktora derim kist felan değildir inşallah:26:

bilmiyorum güzelim ama her ay olmaya başladı artık. galiba regl olamıyorum ondan oluyor. Daha önceden yoktu. son 2-3 aydır böyle oluyor. Ve sadece sol kasığımda oluyor. Hatta sağ tarafım hiçmi hiç ağrımıyor:44:

bende arada horluyormuşum geceleri bazen eşim uyandırıyor beni sırtüstü yattığım zaman oluyor daha çok.Baya baya da horluyormuşum yaa. İnşallah bebiş vardır yer yapmaya çalışıyordur kendine.

canımm kötü şeyler getirme aklına tabii eşinin gitmesi iyi olmuş bakılsın bu tür şeyler ihmale gelmez. Ama birşeyi yoktur inşallah. Bana kalsa kaç kere belirtilere göre kalp krizi geçirdim saymakla bitmez.

günaydın cnm hayırdır bir sebebi yoktur inşallah

evet cnm hiç yağmıyor hemde yağsada hava temizlense .
dejavucum siz çalışmalara başladınız mı cnm beklemedemisiniz hala

canım şincik işte benim ara kanama oldu cuma günü bitti ama bu sefer de kendi reglim geldi o da erken geldi ben 10 gün sonra bekşyordum 25. günümde oldum ara kanamadan hemen sonra. Buna göre 18-26 arası yumıurtlamam olabilir işte regli şaştığı için gelecek regliyi bilmiyorum,yumurtlama da tam tarih bilemiyorum o yüzden bu ay için. erken de geçte yumurtlama olsa bu tarihler arası işte çalışma olacak. Zaten ovulasyonda yapıcam inşallah yakalarım 27 ocakta İstanbul'a gidicem zaten 29 ocaka kadar ordayım. Bakalım kısmet.

canım bu ara nedense herkeste gecikmeler var bak bana ara kanamam oldu o bitti kendi reglimde erken geldi ki eminim reglim olduğuna belirtilerim vardı çünkü ara kanama varken. 25 günde olduğm görülmüş şey değildir ama oldu işte. Mevsimseldir canım ayrıca üşütmemeye dikkat et o da çok etkiliyor.

Son düzenleme:

Canım günaydınn
bende pazar gününden beri fenayım canım
benim de özellikle sag kasıgım daha çok agrıyo bende de hiç akıntı yok
ateşim 35 derece anladıgım kadarıyla yumırtlama filanda yok
bu ay da umut yok napalımmm

üşütüyoruz heralde canım yaa sıcak tutucaz hep yakında kuluçkaya yatıcaz heee

canım iş yerindeki en yakın arkadaşımla hep aynı adet olurduk oda son 2 aydır ben olana kadar 2-3 kere regl oluyor. Herkesin düzeni bozuldu

canım bende artık cidden karıştırıyorum yumurtlama ağrısı adetmi olucam üşüttümmü, iyice dengem şaşıyor bu gecikmelerde

cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin

cnm inşallah tutar bu ay bende hiç bilmiyorum ne zaman olduğunu günlerin 14. gün sayıyorum
bu arada sevindim cnm çalışmalara başlamanıza

yani şimdi için değil ama yakında olucak hissediyorum. Keşke olsa hiç bir daha canım boşa yanmasa ama bizim bebekler nazlı olucak. Ondan önce çektiriyolar.

olsun canım nazlı olsunlar daha iyi :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler en önemlisi o

ben geldiimmm

yengem ve kuzen alışverişe gittiler.annem benimle kaldı evi süpürüyo şimdi
doğal olarak kuzenlere söölemek zorunda kaldık çünkü hep dışarı alışverişe gideriz sanmışlar
ama benim koca izin vermiyo anca yakında bi alışveriş merkezi var oraya ok diyo

özledim siziii

olsun canım nazlı olsunlar daha iyi :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler en önemlisi o

Yani tabi orası öyle birşey vesile olsunda artık önce göbiş sonra kucaklarımız dolsun tez zamanda inşallah

Canım hoşgeldin, bu ara dikkat et kendine.
Ayrıca bizde dün akşam ilk olarak çakşırı kullanmaya başladık, daha doğrusu eşim içmeye başladı Yanında böyle kapsül gibi hapda vrmiş aktar Gel müjdeli haberi ver demiş

bu arada göğüslerime bady hırka bile baskı yapınca acıyor. Kollarımı kaldırınca bile acıyor. Bu ay hayıt hapı kullanmıştım. Galiba o hayıt memişleri feci yaptı

işe yarayacak Allah ın izniyle
çakşır iyidir ii :112:
kür kullanınca hergün halvet olabiliyor canım haberin olsun
biz ööle yapmıştık

Gunaydinnn dun gece 2ye kadar yesilyurt hastanesindeydik sag tarafimda bi agri oluyodum bebekte falan bi sorun yok bendede yok surunduk resmen dun saglik ocaginda 3 hafta once bebegini kaybeden bi komsu karnima cok bakmisti ondan oldum sanirim ama oyle boyle degil cok bakti sukur biseyim yok ama hala agrim var

biz ööle yapmıştık

Valla bizde hergun yaparak tutturmustuk o yuzden inaniyorum sana gunasiri falan beklemedik hic kocam bebek diye nerde kistirdiysa hooop halvete :)

biz ööle yapmıştık

İnşallah zaten öyle olucak bir regl olsam bitse. Bu arada banyo vs olayı yüzünden bu ay hep hasta gezicem şimdiden söyliyim Sinüzit varya öldürüyo beni ağrıları banyo banyo bu ay mahvedicek beni ama yeterki bebişim gelse başka bişey istemiyorum

aman Allah korusun sizi kuşummmm

ben iyim cnm sağol sen nasılsın ??
bende iyim canım yarın bat merakla bekliyorumm:18:
puffym acaba sende benim gibi sadece sol tarafındanmı yumurtluyosun benim nedense sağ tarafımda yumurta oluşmuyo belki sendede aynı şey vardır :26:
bende sürekli olarak düzensizim bir düzene sokamadım gitti heee

hoşş gellldiinnn iyiy yapmışsın uzat ayaklarını otur bakımmm gitme gezmeye felan
aahhh annelerimizz onlar iyiki varlar ne olursa olsun her şekilde yardımcılar bize ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin amiinn

canım bende artık cidden karıştırıyorum yumurtlama ağrısı adetmi olucam üşüttümmü, iyice dengem şaşıyor bu gecikmelerde

aynen yaa
eskiden adet dışında hiç bi agrım sızın olmazdı şimdi sürekli ay noldu acaba bişey mi oldu bu ne ay ince bi sızı var hamilemiyim öfff öfff

iyicene kadın moduna girdi benim bünye kurtulamıyorum kadın hastalıklarından maaf oldum
aahh aahh
dün bugün ahmet kaya nın şarkısına sardım ya çok güzel sanki beni anlatıyooo
Bu ne yaman çelişki anne hani benim gençliğim nerdee....

hastlığı çağırma şimdiden kızz
olmıcan inşallahh
ii kurut saçları pekmez iç sende ii geliyo hasta olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…