cnm test yaptın mı ?
bence hasat olmazsan bir doktora görün cnm
cnm belki hamilesindir bide sıcak su torbası bende koyardım ama zararlıymış yumurtalıklara haberin olsun inş.bebişin seninledir
kızlar ben mama yiyip çıkıcam öptüm sizleriiiiiiiiii
kaç günün geçiyo puffym keşke gebe olsan canımm güzel bir haber versen süper olur
ama çokta ağrıyosa görün bir doktora derim kist felan değildir inşallah:26:
günaydınlar herkese ya kızlar dün gece saat 9 da uykum geldi koltukta öyle sızmışım eşimde yanımda bilgisayarda çeviri yapıyordu horlamışımeşim çok tatlıydı diyo ama emin değilim neyse 10 da yatağa geçtim yeni kalktım amma uyumuşum bide bel ağrım var ama bata çok var daha
eşimin karnının sağ üst köşesinde bi sertlik var ya. şimdi doktora gitti. bu ara sağlık problemleri peşimizi bırakmıyo.o yüzden hiç rahat uyuyamadım. geçen haftada sperm testi yaptırmıştık oda kötü çıktı. kocişin morali bayabi bozuldu.doğal olarak benimkide. inşallah kötü bişey yoktur.
günaydın cnm hayırdır bir sebebi yoktur inşallah
evet cnm hiç yağmıyor hemde yağsada hava temizlense .
dejavucum siz çalışmalara başladınız mı cnm beklemedemisiniz hala
kızlar ben yine hastalanmadım ve sol kasığım yine aşırı ağrıyo, acaba neden bu aralar regl hep gecikmeye başladı. Kaç gündür karnım ağrıyo sıcak su torbası koyuyorum geçiyor ama ne akıntı ne kanama bişey yok:26:
kızlar ben yine hastalanmadım ve sol kasığım yine aşırı ağrıyo, acaba neden bu aralar regl hep gecikmeye başladı. Kaç gündür karnım ağrıyo sıcak su torbası koyuyorum geçiyor ama ne akıntı ne kanama bişey yok:26:
canım bu ara nedense herkeste gecikmeler var bak bana ara kanamam oldu o bitti kendi reglimde erken geldi ki eminim reglim olduğuna belirtilerim vardı çünkü ara kanama varken. 25 günde olduğm görülmüş şey değildir ama oldu işte. Mevsimseldir canım ayrıca üşütmemeye dikkat et o da çok etkiliyor.
Canım günaydınn
bende pazar gününden beri fenayım canım
benim de özellikle sag kasıgım daha çok agrıyo bende de hiç akıntı yok
ateşim 35 derece anladıgım kadarıyla yumırtlama filanda yok
bu ay da umut yoknapalımmm
üşütüyoruz heralde canım yaa sıcak tutucaz hep yakında kuluçkaya yatıcaz heee
Canım zaten biz bebek için tedavi görüyoruz. Hasta olunca histeroskopi çekilicek, o zaman zaten kontrol edilmiş olur inşallah
sanmıyorum olsa ben hissederdim diyorum. KAç gündür hep bi girip alıyım diyorum sonrada ya unutuyorum yada kendime unutturuyorum boşuna negatif görüp üzülmek istemiyorum.
Bu arada sıcak suyu ayaklarıma koyuyuroum sadece.
Sanada afiyet olsun cnm
canım şincik işte benim ara kanama oldu cuma günü bitti ama bu sefer de kendi reglim geldi o da erken geldi ben 10 gün sonra bekşyordum 25. günümde oldum ara kanamadan hemen sonra. Buna göre 18-26 arası yumıurtlamam olabilir işte regli şaştığı için gelecek regliyi bilmiyorum,yumurtlama da tam tarih bilemiyorum o yüzden bu ay için. erken de geçte yumurtlama olsa bu tarihler arası işte çalışma olacak. Zaten ovulasyonda yapıcam inşallah yakalarım 27 ocakta İstanbul'a gidicem zaten 29 ocaka kadar ordayım. Bakalım kısmet.
.
cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin
yani şimdi için değil ama yakında olucak hissediyorum. Keşke olsa hiç bir daha canım boşa yanmasa ama bizim bebekler nazlı olucak. Ondan önce çektiriyolar.
olsun canım nazlı olsunlar daha iyi :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler en önemlisi o
ben geldiimmm
yengem ve kuzen alışverişe gittiler.annem benimle kaldı evi süpürüyo şimdi
doğal olarak kuzenlere söölemek zorunda kaldık çünkü hep dışarı alışverişe gideriz sanmışlar
ama benim koca izin vermiyo anca yakında bi alışveriş merkezi var oraya ok diyo
özledim siziii
Yani tabi orası öyle birşey vesile olsunda artık önce göbiş sonra kucaklarımız dolsun tez zamanda inşallah
Canım hoşgeldin, bu ara dikkat et kendine.
Ayrıca bizde dün akşam ilk olarak çakşırı kullanmaya başladık, daha doğrusu eşim içmeye başladıYanında böyle kapsül gibi hapda vrmiş aktar Gel müjdeli haberi ver demiş
işe yarayacak Allah ın izniyle
çakşır iyidir ii :112:
kür kullanınca hergün halvet olabiliyor canım haberin olsun
biz ööle yapmıştık
işe yarayacak Allah ın izniyle
çakşır iyidir ii :112:
kür kullanınca hergün halvet olabiliyor canım haberin olsun
biz ööle yapmıştık
Gunaydinnn dun gece 2ye kadar yesilyurt hastanesindeydik sag tarafimda bi agri oluyodum bebekte falan bi sorun yok bendede yok surunduk resmen dun saglik ocaginda 3 hafta once bebegini kaybeden bi komsu karnima cok bakmisti ondan oldum sanirim ama oyle boyle degil cok bakti sukur biseyim yok ama hala agrim var
bende iyim canım yarın bat merakla bekliyorumm:18:ben iyim cnm sağol sen nasılsın ??
puffym acaba sende benim gibi sadece sol tarafındanmı yumurtluyosun benim nedense sağ tarafımda yumurta oluşmuyo belki sendede aynı şey vardır :26:bilmiyorum güzelim ama her ay olmaya başladı artık. galiba regl olamıyorum ondan oluyor. Daha önceden yoktu. son 2-3 aydır böyle oluyor. Ve sadece sol kasığımda oluyor. Hatta sağ tarafım hiçmi hiç ağrımıyor:44:
ben geldiimmm
yengem ve kuzen alışverişe gittiler.annem benimle kaldı evi süpürüyo şimdi
doğal olarak kuzenlere söölemek zorunda kaldık çünkü hep dışarı alışverişe gideriz sanmışlar
ama benim koca izin vermiyo anca yakında bi alışveriş merkezi var oraya ok diyo
özledim siziii
canım bende artık cidden karıştırıyorum yumurtlama ağrısı adetmi olucam üşüttümmü, iyice dengem şaşıyor bu gecikmelerde
İnşallah zaten öyle olucak bir regl olsam bitse. Bu arada banyo vs olayı yüzünden bu ay hep hasta gezicem şimdiden söyliyimSinüzit varya öldürüyo beni ağrıları banyo banyo bu ay mahvedicek beni ama yeterki bebişim gelse başka bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?