Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çok geçmiş olsun. Allah korusun bebeğinide senide. Belkide üşüttün bişey oldu, ben bebeğini kaybeden bir kadınını o acıyı başkasının yaşaması için kötü düşünceğini sanmam. Tabi yinede rabbim kötü gözlerden korusun tosununuda senide

geçmiş olsun canım dikkat et valla nazardan korkarım ben bol bol ayetel kursi nas felak oku kendine ve bebeğine gerçekten iyi geliyo

gamzecim Allah Kem gözlerden korusun sizi yavrum benim
eminim kötü gözle bakmamıştır ama insanın içi gidiyo işte...

aman Allah korusun sizi kuşummmm

amin canimmmm hepicigimizi ve bebeklerimizi ya kizin gunahini almiyim ama kocamda diyo cok bakti karnini kapatcan bundan sonra sanki ciplak geziyom benm gerine gerine geziyom ortalikta mal gibi sen ne zaman gidicen dra heycannan bekliyommm bennnn

hoşgeldin ildaacııımm
bu ara dikkat etmen lazım kendine canım
bol bol yat amaaaan keyfini çıkarrr sev göbüşünüü

puffym acaba sende benim gibi sadece sol tarafındanmı yumurtluyosun benim nedense sağ tarafımda yumurta oluşmuyo belki sendede aynı şey vardır :26:
bende sürekli olarak düzensizim bir düzene sokamadım gitti heee

Canım yumurta takibi vs bana hiç yapılmadı ama daha öncelerde kadın doğumculara gittiğimde oo çok güzel rahim duvarı kalınlaşmış, çok güzel yumurtaların büyümüş falan diyorlardı olsa acaba söylemezmiydi doktorlar.

Ahmet babamın her şarkısı aynı bir anını anlatır. Hayatım o adamın kaleminde başladı, sanırım yine onun kalemiyle sona erer. Ben onun en büyük tutkunlarından biriyim. Daha doğrusu ailecek onun tutkunuyuz.Her sözü yaşanmışlık her sözü bir acıdır.

hastlığı çağırma şimdiden kızz
olmıcan inşallahh
ii kurut saçları pekmez iç sende ii geliyo hasta olmazsın

İlda kız biz dün onu pekmezle karıştırırken gördüm, içinde incir çekirdekleri gibi bişeylerde vardı. Acaba bendemi içsem

Yaramı da seviyorum..
Yarayı açan değil, açtırana hamdolsun diyorum..
Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor,o halde yorulmak yok,yola devam diyorum..
Ellerimi semaya kaldırıyorum..
Diz çöküyorum..
Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum..
Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum..
Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için..
"KALBi OLANIN ELBET HÜZNÜ VARDIR"!.
"HÜZNÜ OLANIN ELBET DE SIGINDIGI RABBİ VARDIR"!..hamd olsun diyorum

bende kotu baktigini dusunmedim ama 4.5 aylikti benim kadardi belki ici gitmek denir ya ole bisey olmustur

geçmiş olsun canım dikkat et valla nazardan korkarım ben bol bol ayetel kursi nas felak oku kendine ve bebeğine gerçekten iyi geliyo

sagol kuzum ya okurum bol bol artik

gamzecim Allah Kem gözlerden korusun sizi yavrum benim
eminim kötü gözle bakmamıştır ama insanın içi gidiyo işte...

hah iste kotu degil belki ama cok bakti ici gitmek dedigimiz olabilir

kızlar günaydın benim adet geliyo herhalde
daha bata 10 gün var benim göğüsler şişti
dünde baş ağrım vardı gece boyu sürdü benim bazen adetten önce başım ağrır

hayırlısı bakalım

siz nasılsınız hiç sormuyorum

ne güzel anlatmışsın gerçekten öyle
bide şunu çoook seviyorummm

Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene

Valla bizde hergun yaparak tutturmustuk o yuzden inaniyorum sana gunasiri falan beklemedik hic kocam bebek diye nerde kistirdiysa hooop halvete :)

evet iiyiki var ama yengemi anlMADIM bozuldu anne onlarla gitmedi diye .alalh allah ee evde ben varım tööbe tööbe

amin canimmmm hepicigimizi ve bebeklerimizi ya kizin gunahini almiyim ama kocamda diyo cok bakti karnini kapatcan bundan sonra sanki ciplak geziyom benm gerine gerine geziyom ortalikta mal gibi sen ne zaman gidicen dra heycannan bekliyommm bennnn

Allah hepimizi korusun inşallahhhhh
sende biraz önünü
kapatarak yürü
dr çarşamba gel istersen dedi.sonrada cuma gel dedi kesin olsun dedi
bana kalsa 1 ay sonra gidicem ben sevmiyorum dr çok pinpirikli de değilim .sakınan göze çöp batar
ama mecbur koca götürecek

harika çok beğendim

cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin

cnm inşallah tutar bu ay bende hiç bilmiyorum ne zaman olduğunu günlerin 14. gün sayıyorum
bu arada sevindim cnm çalışmalara başlamanıza

Bakalım inşallah bu ayda bir aksilik çıkmazsa tabi dilimi ısırayım da aman yanii. Dolsun göbüşler artık. Ben 35 günde regli olıyorum 21. gün yumurtlama oluyor bende 16. gün başlardım 23. güne kadar yapardık ama şimdi erken regli oldum ya erken başlıcam. Bakalım diğer regli en zaman gelecek.

ben dedim ama anlarlar söylemek zorunda kalırsınız diye dikkat çeker yani haliyle. Eee ne dediler. Şok olmuşlardır kız. İyi gezsinler ana kız onlar. Annende işleri yapıyor senden keyiflisi yok maşallah. Ay ben hamile olsam benim annemde bırakmaz gelir sürekli.

canım geçmiş olsun neyse birşey çıkmamış ben göze çok inanırım zaten negatifi de hemen alırım. Bizim bir arkadaş var bize gelir özenir de biraz bendeki şeylere iyi niyetli gibidir ama o gelince negatif dolarım ben muhabbetini seviyorum ama neyse o ne zaman gelse birkaç güne kalmaz eşimle tartışırız artık denemişimdir yanii. Cumartesi günü de bendeydi kaynanamın verdiği örtüleri gördü baktı falan, nişanlandı yakında evlenecek eşimle kendimizden sözediyorduk örnekler veriyorduk neyse herşeyime de her geldiğinde bakar. Valla dün akşam hiç yoktan yatmak üzereyken kavga ettik yine kocişle ayrı odalarda uyuduk uyumak denirse tabii. Neyse sabah barıştık arabayla işe geliyoruz dedim bizim evden x arkadaş geçti yine. Ay evet yaa diyor eşimde.. Valla regliyim reglim bitsin okucam dualarımı.

canım herşeyi doktorlarda bilmiyoki ben yıllardan beri kadın doğumcularla çok haşir neşirim bir taneside sağın yumurta üretmiyo demediki ama her gidişimde sol tarafıda yumurta olduğunu söyledi geçen ay benim sol tarafım çok ağrıdı sağda tık yok doktora gittim 2 yumurta oluşmuş dedi iyi felan dedi bende sol taraftamı dedim evet dedi galiba senin sağda fazla yumurta oluşmuyo dedi yıllar öncede yine bebeğim olmuyo diye bir kadının yanına götürmüştü kayınvalidem beni elleriyle kasıklara bastırarak kontrol ediyodu kadın oda söylemişti sağ taraf yumurtalığın çalışmıyo diye süt buharı önermişti içine maydonoz ve ebe gümeci koy demişti
aaahh neler yapmadımki bebek lsun diye belimi bile çektirmiştim ne kadar tehlikeli şeyler ama insan herşeyde bir umut arıyo işte

ne güzel anlatmışsın gerçekten öyle
bide şunu çoook seviyorummm

Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene

Bende onun en çok karısına yazdığı şarkıyı seviyorum.
Çorbam da tuzum közde biberim
Belim de silahım benim
Canım benim can yoldaşım
Gül tenimde kara benim
Gül tenimde belam benim
Bu bana çok keyif veriyor

bide iç çamaşarını ters giy Gamzeciiim
atletini yaniiii
ama senin göbüşünü bende çok beğenmiştim

kız ne sabırlısın ya tamam bende zırt pırt kan baktırmaya gitmem iki kere giderim o da katlanıyor mu diye ama kese ve kalbi duymaya kesin giderim yani kötü bir durumm olmasa da merak ederim yani. Artık bu hafta bitsin haftabaşı git kuzum randevu al da doktor baksın bakalım kese falan gözükür. Çokta ihmal etme. Benim annemde aman ne pimpiriklisiniz bizim zamanımızda öyle her dakka ultrason yoktu, cinsiyet öğrenme yoktu bir hamileliği öğrenirdik bir iki kontrole giderdik sonra bir daha doğumda dr yüzü görürdük diyor anam ne sabırmış diyorum bende.

dinliyorum hemencikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…