Gunaydinnn dun gece 2ye kadar yesilyurt hastanesindeydik sag tarafimda bi agri oluyodum bebekte falan bi sorun yok bendede yok surunduk resmen dun saglik ocaginda 3 hafta once bebegini kaybeden bi komsu karnima cok bakmisti ondan oldum sanirim ama oyle boyle degil cok bakti sukur biseyim yok ama hala agrim var
Gunaydinnn dun gece 2ye kadar yesilyurt hastanesindeydik sag tarafimda bi agri oluyodum bebekte falan bi sorun yok bendede yok surunduk resmen dun saglik ocaginda 3 hafta once bebegini kaybeden bi komsu karnima cok bakmisti ondan oldum sanirim ama oyle boyle degil cok bakti sukur biseyim yok ama hala agrim var
aman Allah korusun sizi kuşummmm
ben geldiimmm
yengem ve kuzen alışverişe gittiler.annem benimle kaldı evi süpürüyo şimdi
doğal olarak kuzenlere söölemek zorunda kaldık çünkü hep dışarı alışverişe gideriz sanmışlar
ama benim koca izin vermiyo anca yakında bi alışveriş merkezi var oraya ok diyo
özledim siziii
puffym acaba sende benim gibi sadece sol tarafındanmı yumurtluyosun benim nedense sağ tarafımda yumurta oluşmuyo belki sendede aynı şey vardır :26:
bende sürekli olarak düzensizim bir düzene sokamadım gitti heee
Ahmet babamın her şarkısı aynı bir anını anlatır. Hayatım o adamın kaleminde başladı, sanırım yine onun kalemiyle sona erer. Ben onun en büyük tutkunlarından biriyim. Daha doğrusu ailecek onun tutkunuyuz.Her sözü yaşanmışlık her sözü bir acıdır.aynen yaa
eskiden adet dışında hiç bi agrım sızın olmazdı şimdi sürekli ay noldu acaba bişey mi oldu bu ne ay ince bi sızı var hamilemiyim öfff öfff
iyicene kadın moduna girdi benim bünye kurtulamıyorum kadın hastalıklarından maaf oldum
aahh aahh
dün bugün ahmet kaya nın şarkısına sardım ya çok güzel sanki beni anlatıyooo
Bu ne yaman çelişki anne hani benim gençliğim nerdee....
hastlığı çağırma şimdiden kızz
olmıcan inşallahh
ii kurut saçları pekmez iç sende ii geliyo hasta olmazsın
canım çok geçmiş olsun. Allah korusun bebeğinide senide. Belkide üşüttün bişey oldu, ben bebeğini kaybeden bir kadınını o acıyı başkasının yaşaması için kötü düşünceğini sanmam. Tabi yinede rabbim kötü gözlerden korusun tosununuda senide
geçmiş olsun canım dikkat et valla nazardan korkarım ben bol bol ayetel kursi nas felak oku kendine ve bebeğine gerçekten iyi geliyo
gamzecim Allah Kem gözlerden korusun sizi yavrum benim
eminim kötü gözle bakmamıştır ama insanın içi gidiyo işte...
bende kotu baktigini dusunmedim ama 4.5 aylikti benim kadardi belki ici gitmek denir ya ole bisey olmustur
Ahmet babamın her şarkısı aynı bir anını anlatır. Hayatım o adamın kaleminde başladı, sanırım yine onun kalemiyle sona erer. Ben onun en büyük tutkunlarından biriyim. Daha doğrusu ailecek onun tutkunuyuz.Her sözü yaşanmışlık her sözü bir acıdır.
Valla bizde hergun yaparak tutturmustuk o yuzden inaniyorum sana gunasiri falan beklemedik hic kocam bebek diye nerde kistirdiysa hooop halvete :)
evet iiyiki varbende iyim canım yarın bat merakla bekliyorumm:18:
puffym acaba sende benim gibi sadece sol tarafındanmı yumurtluyosun benim nedense sağ tarafımda yumurta oluşmuyo belki sendede aynı şey vardır :26:
bende sürekli olarak düzensizim bir düzene sokamadım gitti heee
hoşş gellldiinnn iyiy yapmışsın uzat ayaklarını otur bakımmm gitme gezmeye felan
aahhh annelerimizz onlar iyiki varlar ne olursa olsun her şekilde yardımcılar bize ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin amiinn
amin canimmmm hepicigimizi ve bebeklerimizi ya kizin gunahini almiyim ama kocamda diyo cok bakti karnini kapatcan bundan sonra sanki ciplak geziyom benm gerine gerine geziyom ortalikta mal gibi sen ne zaman gidicen dra heycannan bekliyommm bennnn
Yaramı da seviyorum..
Yarayı açan değil, açtırana hamdolsun diyorum..
Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor,o halde yorulmak yok,yola devam diyorum..
Ellerimi semaya kaldırıyorum..
Diz çöküyorum..
Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum..
Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum..
Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için..
"KALBi OLANIN ELBET HÜZNÜ VARDIR"!.
"HÜZNÜ OLANIN ELBET DE SIGINDIGI RABBİ VARDIR"!..hamd olsun diyorum
cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin
cnm inşallah tutar bu ay bende hiç bilmiyorum ne zaman olduğunu günlerin 14. gün sayıyorum
bu arada sevindim cnm çalışmalara başlamanıza
ben geldiimmm
yengem ve kuzen alışverişe gittiler.annem benimle kaldı evi süpürüyo şimdi
doğal olarak kuzenlere söölemek zorunda kaldık çünkü hep dışarı alışverişe gideriz sanmışlar
ama benim koca izin vermiyo anca yakında bi alışveriş merkezi var oraya ok diyo
özledim siziii
Canım yumurta takibi vs bana hiç yapılmadı ama daha öncelerde kadın doğumculara gittiğimde oo çok güzel rahim duvarı kalınlaşmış, çok güzel yumurtaların büyümüş falan diyorlardı olsa acaba söylemezmiydi doktorlar.
Ahmet babamın her şarkısı aynı bir anını anlatır. Hayatım o adamın kaleminde başladı, sanırım yine onun kalemiyle sona erer. Ben onun en büyük tutkunlarından biriyim. Daha doğrusu ailecek onun tutkunuyuz.Her sözü yaşanmışlık her sözü bir acıdır.
İlda kız biz dün onu pekmezle karıştırırken gördüm, içinde incir çekirdekleri gibi bişeylerde vardı. Acaba bendemi içsem
ne güzel anlatmışsın gerçekten öyle
bide şunu çoook seviyorummm
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene
evet iiyiki varama yengemi anlMADIM bozuldu anne onlarla gitmedi diye .alalh allah ee evde ben varım tööbe tööbe
Allah hepimizi korusun inşallahhhhh
sende biraz önünü
kapatarak yürü
dr çarşamba gel istersen dedi.sonrada cuma gel dedi kesin olsun dedi
bana kalsa 1 ay sonra gidicemben sevmiyorum dr çok pinpirikli de değilim .sakınan göze çöp batar
ama mecbur koca götürecek
evet iiyiki varama yengemi anlMADIM bozuldu anne onlarla gitmedi diye .alalh allah ee evde ben varım tööbe tööbe
Allah hepimizi korusun inşallahhhhh
sende biraz önünü
kapatarak yürü
dr çarşamba gel istersen dedi.sonrada cuma gel dedi kesin olsun dedi
bana kalsa 1 ay sonra gidicemben sevmiyorum dr çok pinpirikli de değilim .sakınan göze çöp batar
ama mecbur koca götürecek
Bende onun en çok karısına yazdığı şarkıyı seviyorum.
Çorbam da tuzum közde biberim
Belim de silahım benim
Canım benim can yoldaşım
Gül tenimde kara benim
Gül tenimde belam benim
Bu bana çok keyif veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?