hoşgeldin ildaacııımm
bu ara dikkat etmen lazım kendine canım
bol bol yat amaaaan keyfini çıkarrr sev göbüşünüü
canım herşeyi doktorlarda bilmiyoki ben yıllardan beri kadın doğumcularla çok haşir neşirim bir taneside sağın yumurta üretmiyo demediki ama her gidişimde sol tarafıda yumurta olduğunu söyledi geçen ay benim sol tarafım çok ağrıdı sağda tık yok doktora gittim 2 yumurta oluşmuş dedi iyi felan dedi bende sol taraftamı dedim evet dedi galiba senin sağda fazla yumurta oluşmuyo dediyıllar öncede yine bebeğim olmuyo diye bir kadının yanına götürmüştü kayınvalidem beni elleriyle kasıklara bastırarak kontrol ediyodu kadın oda söylemişti sağ taraf yumurtalığın çalışmıyo diye süt buharı önermişti içine maydonoz ve ebe gümeci koy demişti
aaahh neler yapmadımki bebek lsun diye belimi bile çektirmiştim ne kadar tehlikeli şeyler ama insan herşeyde bir umut arıyo işte
dinliyorum hemencikkk
bu yangelerde illa kıllık yapacak hee yyani belki anne kız başbaşa kalmak istediniz belki konuşacaklarınız felan var düşünemiyolar herhalde bunları
evet iiyiki varama yengemi anlMADIM bozuldu anne onlarla gitmedi diye .alalh allah ee evde ben varım tööbe tööbe
Allah hepimizi korusun inşallahhhhh
sende biraz önünü
kapatarak yürü
dr çarşamba gel istersen dedi.sonrada cuma gel dedi kesin olsun dedi
bana kalsa 1 ay sonra gidicemben sevmiyorum dr çok pinpirikli de değilim .sakınan göze çöp batar
ama mecbur koca götürecek
bende kotu baktigini dusunmedim ama 4.5 aylikti benim kadardi belki ici gitmek denir ya ole bisey olmustur
sagol kuzum ya okurum bol bol artik
hah iste kotu degil belki ama cok bakti ici gitmek dedigimiz olabilir
Bende onun en çok karısına yazdığı şarkıyı seviyorum.
Çorbam da tuzum közde biberim
Belim de silahım benim
Canım benim can yoldaşım
Gül tenimde kara benim
Gül tenimde belam benim
Bu bana çok keyif veriyor
aYY BAYILDIM İLK DEFA DİNLEDİM...
BİZİM ESKİ KÖY DÜĞÜNLERİ GELDİ AKLIMAAA
mutlu oldum canım puffyy cimmm teşekkür ederimmm sanaaa
halay filan çekerdik 66:: üç ayak oynardık ama laz üç ayagı değil macır üç ayagıı
hoşlandıgımız çocuklarla bakışırdık filaann
amannn yaşlanıyoruz beee heeeyyttt
merhaba kızlarrrr yine geldi benim kırmızılarrr yaaaa
DENE CANIM DENE BELKİDE O VESİLE OLACAKTIR KİM BİLİRCanım aslında o süt buharına maydonozlu olucaka şekilde bu ay oturmayı düşünyorum geçen ay doğru düzgün kanamam olmadı bende yapamadım ama yapmak istiyorum. Dayımlar 2 yıl çocukları olmamıştı bir yaşlı kadın yengeme demişti, yaptılar ve o ay hamile kaldı, hatta ondan sonraki yiğenim korundukları halde oldu
Abimler askerdeyken ben bu şarkıları dinleyerek onların odasında ağlayarak uyuyakalırdım. Kız nasıl debreştirdin ahmet baba duygularımı ya
merhaba kızlarrrr yine geldi benim kırmızılarrr yaaaa
DENE CANIM DENE BELKİDE O VESİLE OLACAKTIR KİM BİLİR
İnşalllahh faydasını görürsün canım bende hayıttan başka birşey yapmayı düşünmüyorum şimdilik doktor kontrolünüde bırakıcam artık sıkıldımaynen öyle canım bişeyler vesile olsa diyoruz. Bu ay yine hayıt hapı içicem, ayrıca süt buharı yapıcam. Aktarcısıda eşime hem bir hap vermiş hemde bu çakşırı kullanmaya başladı. Dolu dolu hazırlanıyoruz yeni aya inşallah. Vesilemiz olsun bunlarda gelsin bebekimiz
Bu arada 9000 sayfaya geldik nerdeyse
meraba canlarım benm dün bat günüydü bu sabah uyandım tuvalete gittiğimde peçetede hafif pembemsi 1-2damla kan gördüm
ahaaaa dedim yine adet oluyorum ama devamı yok içime şüphe düştü şimdi yerleşme kanaması olabilirmi,nezaman görülür ben çokmu ümitleniyorum yoksa
İnşalllahh faydasını görürsün canım bende hayıttan başka birşey yapmayı düşünmüyorum şimdilik doktor kontrolünüde bırakıcam artık sıkıldım
evvveeeeeeeeeettttt ve biz hala gebe değilizzz hıııhhhhhhhhh
meraba canlarım benm dün bat günüydü bu sabah uyandım tuvalete gittiğimde peçetede hafif pembemsi 1-2damla kan gördüm
ahaaaa dedim yine adet oluyorum ama devamı yok içime şüphe düştü şimdi yerleşme kanaması olabilirmi,nezaman görülür ben çokmu ümitleniyorum yoksa
inşallah seninkiler gelmez canımsıkma canını inşallah önümüzdeki aya, bak benimde kırmızlar gelicek az kaldı. Beraber ana vatanı kan ağlatırız
MERHABA CANIM HOŞ GELDİNSENİNLE BATLARIMIZ AYNIYDI GALİBA 11 OCAK AMA BİRDE İYİ YONUNDEN BAK EN AZINDAN GÜNÜNDE OLUYOSUN ÇOK ŞÜKÜR BENİMKİ ÇOK DÜZENSİZ KİM BİLİR NEZAMAN OLURUM HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDAN
benimde bir histeroskopi kaldı ondan sonra sanırım direk aşılamaya geçilicek, onu bekliyorum vallahi bende. Regl olsam işte o zaman histeroskopiyide yaptırsam önümüzde engel falan kalmıyor.
inşallah seninkiler gelmez canım
ister istemez üzülüyor insan ama adet bitince geçer tekrar bi umutla çalışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?