Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dejavucum sşaşırdılar tabii sölemek zorunda kaldım
aksilik işte ben kimseyue söölemek istemiyodum şimdilik
olan oldu artık
annem zaten biraz rahatsız okadar gezemezz dışarlarda
yengemde ona bozuldu annemde kızımın başında durmalıyım dedi haklı olarak
ama kuzen anladıya bizi o yeter bana şuan gezecek zaman değil bizim için çünkü

hoşgeldin ildaacııımm
bu ara dikkat etmen lazım kendine canım
bol bol yat amaaaan keyfini çıkarrr sev göbüşünüü

aslında pek dinlenemedim şimdi biraz oturdum
ma feci uykum var ev hazır sessizken uyıyım biraz

öpüyorum şimdilikkkkk

Canım aslında o süt buharına maydonozlu olucaka şekilde bu ay oturmayı düşünyorum geçen ay doğru düzgün kanamam olmadı bende yapamadım ama yapmak istiyorum. Dayımlar 2 yıl çocukları olmamıştı bir yaşlı kadın yengeme demişti, yaptılar ve o ay hamile kaldı, hatta ondan sonraki yiğenim korundukları halde oldu

dinliyorum hemencikkk

Abimler askerdeyken ben bu şarkıları dinleyerek onların odasında ağlayarak uyuyakalırdım. Kız nasıl debreştirdin ahmet baba duygularımı ya

bu yangelerde illa kıllık yapacak hee yyani belki anne kız başbaşa kalmak istediniz belki konuşacaklarınız felan var düşünemiyolar herhalde bunları
bende kotu baktigini dusunmedim ama 4.5 aylikti benim kadardi belki ici gitmek denir ya ole bisey olmustur

sagol kuzum ya okurum bol bol artik

hah iste kotu degil belki ama cok bakti ici gitmek dedigimiz olabilir

oku canım oku ALLAH kabul etsin HAMİLE OLAN BAYANLAR BUARDA HAMİLEYKEN ELİNİ KARNININ ÜZERİNE KOYARAK YASİN OKURSANIZ BEBEĞİNİZ ÇOK AKKILI OLUR ÇOK YARAMAZ OLMAZ KENDİM TARAFINDAN DENENMİŞTİR MAŞŞALLAH KIZIM BENİ HİÇÇ ÜZMEDİİ İNŞALLAHDA ÜZMEZ BUNDAN SONRA

aYY BAYILDIM İLK DEFA DİNLEDİM...
BİZİM ESKİ KÖY DÜĞÜNLERİ GELDİ AKLIMAAA
mutlu oldum canım puffyy cimmm teşekkür ederimmm sanaaa
halay filan çekerdik 66:: üç ayak oynardık ama laz üç ayagı değil macır üç ayagıı

hoşlandıgımız çocuklarla bakışırdık filaann
amannn yaşlanıyoruz beee heeeyyttt

Kizlarrr drumu aradim bugun gel dedi 16:15 te randevumu aldim dun vajinal muayeneyi reddettigim icin ilgilenmemislerdi sinir oldular bana :) neyse iste ben bugunde drdayim ama icim rahat dun oglumun kalbide atiyodu harekette ediyodu bende hic umurumda degilim bebegime bisey olmasin yeter kendimi dusunmuyorum hic

kız daha dur yaşlanmak o kadar kolay değil
Önce çoluk çocuk sahibi olcan okutucan evlendiricen, torun tombalak sahibi olunca yaşlı olucan. Gerçi ben 40 yaşında teyzem babaanne oldu Kuzenim 21 yaşında evlendi hemende bebeği oldu. Gören teyzemi annesi sanıyor ama sonuçta o süper babaanne ve artık yaşlı

Senin daha çooook zamanın var. Birde aklında olsun güne böyle keyifli bir şarkı ile başla bütün günün güzel geçsin. Dene deerim bak

DENE CANIM DENE BELKİDE O VESİLE OLACAKTIR KİM BİLİR
merhaba kızlarrrr yine geldi benim kırmızılarrr yaaaa

MERHABA CANIM HOŞ GELDİN SENİNLE BATLARIMIZ AYNIYDI GALİBA 11 OCAK AMA BİRDE İYİ YONUNDEN BAK EN AZINDAN GÜNÜNDE OLUYOSUN ÇOK ŞÜKÜR BENİMKİ ÇOK DÜZENSİZ KİM BİLİR NEZAMAN OLURUM HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDAN

DENE CANIM DENE BELKİDE O VESİLE OLACAKTIR KİM BİLİR

aynen öyle canım bişeyler vesile olsa diyoruz. Bu ay yine hayıt hapı içicem, ayrıca süt buharı yapıcam. Aktarcısıda eşime hem bir hap vermiş hemde bu çakşırı kullanmaya başladı. Dolu dolu hazırlanıyoruz yeni aya inşallah. Vesilemiz olsun bunlarda gelsin bebekimiz

meraba canlarım benm dün bat günüydü bu sabah uyandım tuvalete gittiğimde peçetede hafif pembemsi 1-2damla kan gördüm

ahaaaa dedim yine adet oluyorum ama devamı yok içime şüphe düştü şimdi yerleşme kanaması olabilirmi,nezaman görülür ben çokmu ümitleniyorum yoksa

İnşalllahh faydasını görürsün canım bende hayıttan başka birşey yapmayı düşünmüyorum şimdilik doktor kontrolünüde bırakıcam artık sıkıldım
Bu arada 9000 sayfaya geldik nerdeyse

evvveeeeeeeeeettttt ve biz hala gebe değilizzz hıııhhhhhhhhh

batın ne zaman canım. Şöyle düşün yumurta ile sperm buluşuyo daha sonra tüplerden yukarı çıkması yerleşmesi vs yani yerleşme olması muhtemel günler 5-10 gün arası seninkide o tarihlermi?

benimde bir histeroskopi kaldı ondan sonra sanırım direk aşılamaya geçilicek, onu bekliyorum vallahi bende. Regl olsam işte o zaman histeroskopiyide yaptırsam önümüzde engel falan kalmıyor.

hülyacım yerleşme kanamsı olabilir elbette ama biraz daha bekle hemen ümitleme üzülmemen açısından söylüyorum inşallah yerleşme kanamsıdır bendede olmuştu kızıma hamileyken 1 2 ay sürmütü inşallah seninkide öyledir canım

sıkma canını inşallah önümüzdeki aya, bak benimde kırmızlar gelicek az kaldı. Beraber ana vatanı kan ağlatırız
inşallah seninkiler gelmez canım
ister istemez üzülüyor insan ama adet bitince geçer tekrar bi umutla çalışırız

evet canım 11 ocaktı bugün geldi benim zaten 1 2 gün oynuyor hep adetim
tek avuntum zaten düzenli olması inşallah seninde 9 ay gelmezde yerinede bebiş gelir
her ay umutlanmak ne kadar zor

Selma kızlar nasılsınız benim bugün kırmızıların 3.günü yarın adaçayı yağına başlıycam bakalım içimde ki bütün iltihabı söküp atacak mı?
sonrada polen tozu ile bal yemeye başlıycam sabah akşam bu ayda böyle deniycem
Bu arada benim bat tarihimi 5 şubat yapabilrisin meg buradaysan

benimde bir histeroskopi kaldı ondan sonra sanırım direk aşılamaya geçilicek, onu bekliyorum vallahi bende. Regl olsam işte o zaman histeroskopiyide yaptırsam önümüzde engel falan kalmıyor.

puffiym inşallah gerek kalmaz o dedğinede sana bir süpriz yapar bebeğinn ammmiiiiinnn

inşallah seninkiler gelmez canım
ister istemez üzülüyor insan ama adet bitince geçer tekrar bi umutla çalışırız

Meg gelmiyor unuttum bak, bizim neydi sıralama
Tripcan, hüzüncan, hunican sıralamayı hatırlamıyorum ama yinede her yeni gün bizim için yeni bir umut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…