Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çok sağol inşallah dediğin gibidir ama herşeyden önce ALLAH hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah

bat 9 ocaktı canım

canım inşallah vardır. İnşallah o gelenler adet akıntısı değildir. Çünkü ayın 1i sat desek yerleşme kanaması 20si ile 25 arası olması gerekir gibi düşün. ben öyle biliyorum.
İnşallah mercimerğin çoktan yerine yerleşmiştirde bizde boşa stres yapıyoruzdur.

eminem bu aydan cok ümitliydim eşimde aynı şekilde kanama olsada olmasada kabulüm canım allahın taktiri ne diyebilirimki ...

olana kadar hiç umudumu yitirmiycem peki senn kanaman battan öncemi oldu sonramı ben bu ay ovücanda yapmıştım aşağı yukarı yumurtlama tarihini biliyodum..

allahım hayırlısı neyse onu versin bana ve bir cümle aleme..

inşallah canım yaa ağzından bal damlıyo yerim ben seni yer yer kocişinede bişe bırakmam sat 9 aralıktı canım bu arada..

o mercimek varya o mercimek o bi olsun ben onu nasıl fırına vercem

merhaba kızlarrrr yine geldi benim kırmızılarrr yaaaa

olsun canım geldikleri gibi giderler sonra yine bebişin gelmesi için çalışmalar başlar...

yaa ama düşününce çooook zaman geçti üstünden yaaa
ve bi daha o günler gelmicekkk
ama o günlerin tadını da çıkarttık yanii gözüm arkada değil
benim ananem kayınvalidemden küçük heee

bizimkilerde genç evlenip hemen coluk cocuk sahibi olmuş amaaan ben kime çektim böyle beee
gerçi annemin 1 sene babannemin ve halamın 5 sene çocugu olmamışşş

keyiflenmek lazım daa iş yerinde kös kös oturunca pek bişi olmuyo anca düşünüyoruz böyle bol bol düşüncek vakit var yaniii

Son düzenleme:
canım tam hatırlamıyorum ama galiba battan sonra başlamıştı umarım gebesindir canım bende belirtilrden dolayı biliyorum yumurtlama tarihini ona göre ben şimdiyedek adt olmam lazımdı hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah
arkadaşı aktar utanıyorum vallahi

Merhaba herkese hamişleri tebrik ediyorum sağlıkla alın inşallah kucağınıza :)))

ayyyiii avatar çok güzel yaa
nasıl canım çekti böyle güneşli pırıl pırıl bi havada filan cıvıl cıvıl parklarda oturcan keyif yapıcann
ben bugün sürekli hayallerde yaşıyorum yawsss
olduğum anda olmak istemiyorummmm
siz nasılsınız .. maşallah bebişde baya büyümüş 27 hafta heee şimdi gördüm:)))

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız hülyamm nasılsın kanaman olmuş hayırdır kuzucum kaç gün var batına tatlım:18::18:

hmm ins.devami gelmez cnmm belki okumussundur benimkiler de oyle geldi once leke sonra devami ama sende oyle olmaz umarim

ins gelmez canım acaba testmi yapsam yaaa aklıma takıldı şimdi ya da beklesemmi ...

kendimide yerleşme kanamasıdır diye avutuyorum ama bide boş çıkarsa fıssss diye sönerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…