- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
batın ne zaman canım. Şöyle düşün yumurta ile sperm buluşuyo daha sonra tüplerden yukarı çıkması yerleşmesi vs yani yerleşme olması muhtemel günler 5-10 gün arası seninkide o tarihlermi?
puffiym inşallah gerek kalmaz o dedğinede sana bir süpriz yapar bebeğinn ammmiiiiinnn
inşallah seninkiler gelmez canım
ister istemez üzülüyor insan ama adet bitince geçer tekrar bi umutla çalışırız
evet canım 11 ocaktı bugün geldi benim zaten 1 2 gün oynuyor hep adetim
tek avuntum zaten düzenli olması inşallah seninde 9 ay gelmezde yerinede bebiş gelir
her ay umutlanmak ne kadar zor
bat 9 ocaktı canım
aminnnnnn
Bu arada şu eşime hazırlanan çakşırın içinde incir falanda var, keçiboynuzu pekmezi falan, Bende bir kaşık yesem nolurki acaba
hülyacım yerleşme kanamsı olabilir elbette ama biraz daha bekle hemen ümitleme üzülmemen açısından söylüyorum inşallah yerleşme kanamsıdır bendede olmuştu kızıma hamileyken 1 2 ay sürmütü inşallah seninkide öyledir canım
hiçç bir fikrim yok keşke sorsaydınız aktara :26:
canım inşallah vardır. İnşallah o gelenler adet akıntısı değildir. Çünkü ayın 1i sat desek yerleşme kanaması 20si ile 25 arası olması gerekir gibi düşün. ben öyle biliyorum.
İnşallah mercimerğin çoktan yerine yerleşmiştirde bizde boşa stres yapıyoruzdur.
inşallah canım yaa ağzından bal damlıyo yerim ben seni yer yer kocişinede bişe bırakmamsat 9 aralıktı canım bu arada..
o mercimek varya o mercimek o bi olsun ben onu nasıl fırına vercem
merhaba kızlarrrr yine geldi benim kırmızılarrr yaaaa
kız daha dur yaşlanmak o kadar kolay değil
Önce çoluk çocuk sahibi olcan okutucan evlendiricen, torun tombalak sahibi olunca yaşlı olucan. Gerçi ben 40 yaşında teyzem babaanne olduKuzenim 21 yaşında evlendi hemende bebeği oldu. Gören teyzemi annesi sanıyor ama sonuçta o süper babaanne ve artık yaşlı
Senin daha çooook zamanın var. Birde aklında olsun güne böyle keyifli bir şarkı ile başla bütün günün güzel geçsin. Dene deerim bak
inşallah canım yaa ağzından bal damlıyo yerim ben seni yer yer kocişinede bişe bırakmamsat 9 aralıktı canım bu arada..
o mercimek varya o mercimek o bi olsun ben onu nasıl fırına vercem
canım tam hatırlamıyorum ama galiba battan sonra başlamıştı umarım gebesindir canım bende belirtilrden dolayı biliyorum yumurtlama tarihini ona göre ben şimdiyedek adt olmam lazımdı hakkımızdan hayırlısı olsun inşallaheminem bu aydan cok ümitliydim eşimde aynı şekilde kanama olsada olmasada kabulüm canım allahın taktiri ne diyebilirimki ...
olana kadar hiç umudumu yitirmiycempeki senn kanaman battan öncemi oldu sonramı ben bu ay ovücanda yapmıştım aşağı yukarı yumurtlama tarihini biliyodum..
allahım hayırlısı neyse onu versin bana ve bir cümle aleme..
arkadaşı aktar utanıyorum vallahi
Merhaba herkese hamişleri tebrik ediyorum sağlıkla alın inşallah kucağınıza :)))
hulyaaaa kirmizilar gelmedi mitest yaptin mi
Merhaba herkese hamişleri tebrik ediyorum sağlıkla alın inşallah kucağınıza :)))
canım bu sabah 1-2 damla pembemsi kanamam oldu sadece şuan yok bişe :18::18::18::18:
fırından çıkıncada sıcak sıcak yerim ben onu
hmm ins.devami gelmez cnmm belki okumussundur benimkiler de oyle geldi once leke sonra devamiama sende oyle olmaz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?