Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canımmm rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh...Rabbim herkese nasip etsin aminnnn..İyiyiz canım çok şükür 1 aydır görmüyorum bebişimi çok özledim pazartesiyi iple çekiyorum sağol teyzesi büyüdük sanki

hııııııııııııııııııııııımmmmmmmm bak çok merak ettim kuzucum şimdi test yapsana bebeğimmm :18::18::18::18::18::18::18:

yapıyım mı canım gercekten valla birinin test yap demesini bekliyorum ben dünden razıyımda ...

sabah tuvalete cıktım canımın içi şuan tuvaletm yok gelince testi yapar sonucu söylerim bitanem:18::18::18:

bu arada senin kırmızılar gelldimi canım

yapp canım ama elinde test varsa yapp yok eğer eşin akşama getirecekse sabahı bekle bence garanti olsun hani sabah yapsaydım çıkarmıyı gibi bir şüphe kalmasın içinde inşşş vardırr bitanem inşşş rabbim jayırlısını versin inşşş bebeğim benim kırmızılar gelmedi valla ilacıda içiyorum ama hiç bir belirtim yok bugün 6 gün oldu ilacı kullanalı son 4 günüm var bekliyorum canım benim:18::18::18::18:

evet evde olmak ne güzel. Bende şöyle bir evimi temizlesem yemeklerimde olsa evde tv izlesem

valla ben tüm işlerimi yaptım süpürdüm toz aldım yerleri sildim banyoları yıkadım birtek yemeğim kaldı onuda biraz dinleneyim yaparım kahve yaptımm içiyorumm temizlik gibisi yok valla gülüm yaaa

:2::2::2: Selamlaaarrr.. ( fena vurdu bu grip ve öksürük beni.. Bişey olur korkusuyla kaç gündür hastaneye gitmiyordum.. Sabaha karşı acile gittim.. Doktor iki tane iğne vurdu.. Hamileyim dedim ama dinlemedi. Umarım bi şey olmaz. Doktorum bugün şehir dışında... Öksüürk , kas ağrısı nezle bittim ya..

valla ben tüm işlerimi yaptım süpürdüm toz aldım yerleri sildim banyoları yıkadım birtek yemeğim kaldı onuda biraz dinleneyim yaparım kahve yaptımm içiyorumm temizlik gibisi yok valla gülüm yaaa

çok kıskandım şuan seni. Sbah kedim çok cilveleşti yatağımı bile kapatamadım. Şöyle herşey dip köşe parlasa

geçmiş olsun kuzucummm yaaa bende grip oldum ama öksürük falan yok grip olucağimı anlayınca hemen kalkıp 2 limon sıkıp içtimm hafifledi kuşum sende yapp valla sürekli limonlu çay içç hergün sıkıp iç ve meyve yee canımıiçi geçicek hemen inan bana ben atlattım sayılır çok hafif kaldı yaniii

evde test var canım ama bu saatlerde etkisi azalırmı bilmiyorum sonucta sabahki ilk idrar olmıycak ....

ins canım yaaa hayırlısıyla meleğim gelmiştir ..

benm kociş hamiş oldugumu düşünüyo ya benm set üstü ocak arada böyle par diye yüksek ses cıkarıyo ben ondan korkuyorum

diye bgn değiştirelim dedi onca zaman değiştirmedi şimdi hamişim sanıyoya korkudan bişe olur diye nasıl tutuştu yana yakına ocak arıyo netten

sağol canım benim ama ne yapsak fayda etmedi be.. Ihlamur içtim geçmedi.. Eşim papatya çayı buharı yaptı geçmedi.. Kaç gündür ballı şerbet yapıyor geçmiyor.. Ballı süt yapıyor geçmiyor.. İçim dışım meyve oldu yok geçmiyor.. İki iğne yedim uyudum. Şimdi daha iyiyim... O kadar öksürük ve hapşurmaya umarım bebiş iyidir. Karnım ağrımadı ve kanamam olmadı şükür....

çok kıskandım şuan seni. Sbah kedim çok cilveleşti yatağımı bile kapatamadım. Şöyle herşey dip köşe parlasa

oy kıyamam sana geliyim ben yapıyım canımıniçi sabah erkenden yapılınca bitiyor güel oluyor birde yün çırptımm ben eşimin yastığını yıkamıştım o biraz uğraştırdı ama bitti şükür kuzucummm

bak hele senn kuzucum insanın hem hoşuna gidiyo hemde ayırımcılık olarak algılıyo niye diyo kendi kendine ama değiştirsin bırakk bebek olmasada senin ssağlığın söz konusu bitanem

gecmiş olsun gülüm salgın var canım ortalikta kar yağsa mikroplar kırılacakta yok henüz ...ins gelsede ikide kartopu oynasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…