sağol canım benim ama ne yapsak fayda etmedi be.. Ihlamur içtim geçmedi.. Eşim papatya çayı buharı yaptı geçmedi.. Kaç gündür ballı şerbet yapıyor geçmiyor.. Ballı süt yapıyor geçmiyor.. İçim dışım meyve oldu yok geçmiyor.. İki iğne yedim uyudum. Şimdi daha iyiyim... O kadar öksürük ve hapşurmaya umarım bebiş iyidir. Karnım ağrımadı ve kanamam olmadı şükür....
gecmiş olsun gülüm salgın var canım ortalikta kar yağsa mikroplar kırılacakta yok henüz ...ins gelsede ikide kartopu oynasak
bak hele senn kuzucum insanın hem hoşuna gidiyo hemde ayırımcılık olarak algılıyo niye diyo kendi kendine ama değiştirsin bırakk bebek olmasada senin ssağlığın söz konusu bitanem
dogru diyosun bebeğim kendiciği değiştirsin ben karışmıyorum
:)) bende keşke yağsa diyorum.. eşim sevmiyor kar yağmasını :) ona kar topu atıp sinirlendirmek iyi oluyoorr
slm canlarım ben geldiiim
dün baya kötüydüm mide bulantısı yuzunden giremedim buraya
bugun iyiyim çok şükür
burda kar yağıyor dun geceden beri çook güzel çok seviyorum karı az önce yürüdüm azcık dışarda karın altında
iyi yapıyosunn bebeğimmm yaaa ben meraktan ölücem kuzucummm hamilelik belirtilerin varmı pekiii:18:
canım nekadar su içsem ağzım hiç su içmemiş gbi kupkuru günüm gectikten sonraki en büyük belirti bu başka bişe yok tatlım
a.slm hoşgeldinn kuzucumm çokmu bulanıyo midenn bebeğimm tamm olarak ne kadar bebek şimdi ultrason rsmi yokmu kuzucum koysana bakalım lütfennn:18:
slm canlarım ben geldiiim
dün baya kötüydüm mide bulantısı yuzunden giremedim buraya
bugun iyiyim çok şükür
burda kar yağıyor dun geceden beri çook güzel çok seviyorum karı az önce yürüdüm azcık dışarda karın altında
canım nekadar su içsem ağzım hiç su içmemiş gbi kupkuru günüm gectikten sonraki en büyük belirti bu başka bişe yok tatlım
hoşbuldum kuzucummm
çok bulanıyo valla kuzumm çıkarıyorum akşamları
sabahtan başlıyo yatana kadr sürüyo bulantım öyle böyle değil valla
bukadr kötü olcagını hiç düşünmezdim ultrasona göre 8 haftalık cnmcım
ama bu c.tesi gitcem ozaman netleşir demişti dr
var ultrason koyayım cnmcım ama o ıkı hafta onceki 6+2 iken du çekeyimde koyayım
aynı benimde öyle çok su içiyorum ama dudaklarım kupkuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?