Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kötü o zaman kuzucum hem bebekde varmış ben bilmiyodum kaç aylıksın bebeğimm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin balımmm tebrik ediyorummm

bak hele senn kuzucum insanın hem hoşuna gidiyo hemde ayırımcılık olarak algılıyo niye diyo kendi kendine ama değiştirsin bırakk bebek olmasada senin ssağlığın söz konusu bitanem

dogru diyosun bebeğim kendiciği değiştirsin ben karışmıyorum

slm canlarım ben geldiiim
dün baya kötüydüm mide bulantısı yuzunden giremedim buraya
bugun iyiyim çok şükür
burda kar yağıyor dun geceden beri çook güzel çok seviyorum karı az önce yürüdüm azcık dışarda karın altında

:)) bende keşke yağsa diyorum.. eşim sevmiyor kar yağmasını :) ona kar topu atıp sinirlendirmek iyi oluyoorr

sanırım perşembe günü ist kar yağışlı nekadar dogru bilmiyorum ama ins yağar geçen sene de yoktu zaten özledim heryerin pamuk gbi bembeyaz olmasını tablo gbi durmasını...

a.slm hoşgeldinn kuzucumm çokmu bulanıyo midenn bebeğimm tamm olarak ne kadar bebek şimdi ultrason rsmi yokmu kuzucum koysana bakalım lütfennn:18:

iyi yapıyosunn bebeğimmm yaaa ben meraktan ölücem kuzucummm hamilelik belirtilerin varmı pekiii:18:

canım nekadar su içsem ağzım hiç su içmemiş gbi kupkuru günüm gectikten sonraki en büyük belirti bu başka bişe yok tatlım

evde olamnın tadını çıkarıyorum kızlar haklısınız
sürekli evde olsam sıkılırdım belki
şimdi temizlik falan yapmıyorum valla ev pislik içinde
ama sadece dinleniyorum napıyımm

dejavu canım bebek arabamız geldi
çok güzelmiş
ben çok beğendim
özellikleri de çok iyi
aklının bir kenarına yaz bence bu markayı

slm canım bende bu ay eşime çakşır suyu içiriyorum sabah akşam aç karna içiyor.yalnız aktardan çok ucuza aldık biz siz kaça aldınız bide verdiği kapsül ne merak ettim bende alayım eşime olmazsa

a.slm hoşgeldinn kuzucumm çokmu bulanıyo midenn bebeğimm tamm olarak ne kadar bebek şimdi ultrason rsmi yokmu kuzucum koysana bakalım lütfennn:18:

hoşbuldum kuzucummm
çok bulanıyo valla kuzumm çıkarıyorum akşamları
sabahtan başlıyo yatana kadr sürüyo bulantım öyle böyle değil valla
bukadr kötü olcagını hiç düşünmezdim ultrasona göre 8 haftalık cnmcım
ama bu c.tesi gitcem ozaman netleşir demişti dr
var ultrason koyayım cnmcım ama o ıkı hafta onceki 6+2 iken du çekeyimde koyayım

hoşgeldin bebem benm ..gecmiş olsun ee olacaga care yok canımın içi ...ne güzel bizde kardan bahsediyoduk şimdi ins ist da en yakın zamanda yağar sen nerede oturuyosun canım

canım nekadar su içsem ağzım hiç su içmemiş gbi kupkuru günüm gectikten sonraki en büyük belirti bu başka bişe yok tatlım

eğerki hayırlısıysa olsun bebeğimm çok umutlanma sonra üzülmeni istemem ama inş vardır ve rabbim gönlüne göre verir test yapınca sonucu yazz olurmu topikte olmasam bile özelden yaaazzzzz kuzucummmmmmm:18::18::18:

ayyyy koyyy canım koyyy merak ediyorum ki sorma belli olumu olmuyodur ama haniş nokta gibi olur hadi koy bakem canımıniçi:18::18:

kızlarr 56,6 idim dün
bugün 56,4üm
3 günde 300 gram zayıflamışım
bu yürüyüş işe yaradı galiba

Evli Bir Adamın Duası*
.
Allah'ım... Karımı her türlü tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayım. Onu hiç yorma, gerekirse ben yorulayım.O çalışmasın, ben çalışaym. O hasta olmasın, ben olayım...Allah'ım o aldatmasın, ben aldatayım....Benim güzel karım dul kalmasın, ben kalayım...! =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…