- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
eğerki hayırlısıysa olsun bebeğimm çok umutlanma sonra üzülmeni istemem ama inş vardır ve rabbim gönlüne göre verir test yapınca sonucu yazz olurmu topikte olmasam bile özelden yaaazzzzz kuzucummmmmmm:18::18::18:
selam kızlar
nasılsınız bugün
ben yine evdeyim
evde olmak ne güzel
:2::2::2: Selamlaaarrr..( fena vurdu bu grip ve öksürük beni.. Bişey olur korkusuyla kaç gündür hastaneye gitmiyordum.. Sabaha karşı acile gittim.. Doktor iki tane iğne vurdu.. Hamileyim dedim ama dinlemedi. Umarım bi şey olmaz. Doktorum bugün şehir dışında... Öksüürk , kas ağrısı nezle bittim ya..
gecmiş olsun gülüm salgın var canım ortalikta kar yağsa mikroplar kırılacakta yok henüz ...ins gelsede ikide kartopu oynasak
slm canlarım ben geldiiim
dün baya kötüydüm mide bulantısı yuzunden giremedim buraya
bugun iyiyim çok şükür
burda kar yağıyor dun geceden beri çook güzel çok seviyorum karı az önce yürüdüm azcık dışarda karın altında
evde olamnın tadını çıkarıyorum kızlar haklısınız
sürekli evde olsam sıkılırdım belki
şimdi temizlik falan yapmıyorum valla ev pislik içinde
ama sadece dinleniyorum napıyımm
dejavu canım bebek arabamız geldi
çok güzelmiş
ben çok beğendim
özellikleri de çok iyi
aklının bir kenarına yaz bence bu markayı
hoşgeldin bebem benm ..gecmiş olsun ee olacaga care yok canımın içi ...ne güzel bizde kardan bahsediyoduk şimdi ins ist da en yakın zamanda yağar sen nerede oturuyosun canım
kızlarr 56,6 idim dün
bugün 56,4üm
3 günde 300 gram zayıflamışım
bu yürüyüş işe yaradı galiba
Evli Bir Adamın Duası*
.
Allah'ım... Karımı her türlü tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayım. Onu hiç yorma, gerekirse ben yorulayım.O çalışmasın, ben çalışaym. O hasta olmasın, ben olayım...Allah'ım o aldatmasın, ben aldatayım....Benim güzel karım dul kalmasın, ben kalayım...! =)
slm canım bende bu ay eşime çakşır suyu içiriyorum sabah akşam aç karna içiyor.yalnız aktardan çok ucuza aldık biz siz kaça aldınız bide verdiği kapsül ne merak ettim bende alayım eşime olmazsa
tamam canım ins sevindirici bi sonuçla haberdar ederim sizi
hoşbuldum cnmcım
aynen öyle kuzucum çare yok valla idare edicez böyle napam
ankaradayım cnmcım burda çok güzel kar var
bekarken ist daydım orda pek kar olmaz yagsada fazla yağmaz iyi bilirim cnmcım
yaramazmı cnmcım yarar elbet bende mide bulantısından 2 kilo vermiş bulunmaktayım
hahaha süpermiş bu kuzucum
markası hauck canımohh keyif yap uyu bol bol güzelim yaa. Tadını çıkar.
Canım birşey olmaz o iğneden hiç bile bile vurur mu doktor zararlı olacak iğneyi. Benim arkadaşım kaç kere grip geçirdi antibiyotik bile aldı yani. Hamilelikte de çok kötü ya bitkisel birşeylerden de faydalanacaksın artık bal,karabiber karışımı yap, limon sık gargara yap içebiliyorsan iç süper iyi geliyor.
burada yağıyor dün az yağmıştı akşama kadar eridi şimdi sabahtan beri yağıyor tuttu da biraz öğrenciler öğle tatilinde boş alan tutmuş kar topu oynuyorlardı.
Ben yürüdüm canım yemeğe giderken ufak ufak ama çok yağıyor bembeyaz oldum valla.
sevindim canım neydi markası senin ya unuttum söylesene bir daha ben senin dediğin siteye az baktım daha bakıcam ebebek ve ereyondu dimi ebebeğe baktım fiyatlar güzel ama senin aldığın hangisiydi ki aynı fiyattan senin modelden göremedim de. Bakıcam daha. Deliyim ya ortada bişi yok araba bakıyorum ama sitede çok güzel şeyler var bayılıyorum bebek sitelerini gezmeye.
maşallah noktacık bebişine
anammm hiç birşey bellideğill beee gülümm ayy olsunn yirimm ben onuu valla şimdi çok duygulandıom kuzucummm yeminle çok güzel bir duyguu buuu Allahımmm bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşş
çokk güsell maşallah darısı bizee inşlhh
AYYYYYYYY maşallah canım finduk kocaman olmuşşşallahım nazardan korusun hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ....canım sende yerleşme kanaması oldumu????
Allahın bir mucizesi kuzucum yaaa gerçekten çok büyük bir mucize ve sen ona sahipsinnn nazar değmesinn balımmm çok iyi bakk ona emi ço iyi bakkk gülümmmm o senin mucizennsağol cnm benımmm hepimizin bebişlerine maşallahh
burda 6+2 idi c.tesi gitcem ozaman 8+3 olcak orda belli olur sanırsam az daha
amiiiiiiiin cnmcımm rabbım tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşalllahhh
evet nokta halınde burda 7.9 mm bebiş 1 cm bile değil yani
Evli Bir Adamın Duası*
.
Allah'ım... Karımı her türlü tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayım. Onu hiç yorma, gerekirse ben yorulayım.O çalışmasın, ben çalışaym. O hasta olmasın, ben olayım...Allah'ım o aldatmasın, ben aldatayım....Benim güzel karım dul kalmasın, ben kalayım...! =)
amiiiin inşallah cnm rabbım tez zamanda nasip eder inşallahhh
sende ankaradaymıssın kar cok güzel dimi az önce yurudum karın altında pek bi hoşuma gitti benımde
aminn tüm isteyenlere inşlh nasip olur bu güsel duygu ewt cnm 2 aydır ankaradayım ama çokk güsel karı çok seviyorum ben yaa ...görmemişin bi karı olmuş.... neysemanzara süper ama ben bu havada dışarı çıkmayı cesaret edemem heralde yaa
slm kızlarrrr.
adetime 3 gün var ve test yaptım az önce.tabiki tek çizgi.tek çizgi koleksiyonuma yenisi eklendi.bikaç gündür sol kasığımda acayip ağrı vardı yürürken öksürürken falan çok acıyodu.kistten şüphelendim.dün kaın doğum dr.a gittim.smear testi yaptı.çok fazla iltihap varmış.fitil gibi bir ilaç ve antibiyotik verdi.bide alttan ve üstten baktı.olumsuz bişey yok dedi.sanırım bu iltihapda engelliomuş gebeliği.bu ayda olmadı.artık rahim filmi çekiliyorum bu ay.
2 tane deli varmış akıl hastanesinde bir gün delilerden birisi havuza atlamış boğulmak üzereymeişş ki diğeri kurtarmış doktorlarda iyileşti diye taburcu edeceklermişşş hemşire gelmiş deliye demişki sana bir iyi birde kötü haberim var birincisi seni çıkarıyoruz hastaneden ikinciside arkadaşını odada sılı bulduk ölmüşş delide demişki haaa ben biliyorumm ben astımm kurusun diyeeee(BELKİİ BİLİYOSUNUDURAMA ÇOK KOMİĞİME GİDİYOO BUU FIKRA KUZUCUKLARIUMM)
Allahın bir mucizesi kuzucum yaaa gerçekten çok büyük bir mucize ve sen ona sahipsinnn nazar değmesinn balımmm çok iyi bakk ona emi ço iyi bakkk gülümmmm o senin mucizenn
markası hauck canım
ben alınca bitmiş zaten o renk stokta yok
kahverengi sütlü kahve renginde olandan var
ebebek uygun zaten ereyonda daha pahalı
set olarak alacaksan travel sistemden bakıcaksın, benim gibi ayrı ayrı alıcaksan pusetlerden bakıcaksın
aynı markanın 3 tekerleklileri de var
ama eşim makina mühendisi olduğundan ısrarla dengesiz olduğunu iddia etti, aldırmadı
ana kucağı kısmından da oto koltuğu 0-13 kg arasından da pusetine bakıcaksın canım
bakmak bile çok keyifli bence de
ben de bakıyodum bebek yokken
şimdi artık işim gücüm oralar oldu
şimdiden bidünya şey aldık deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?