Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meraba kızlar sabah canımın sıkkın olduğundan bahsetmiştim size eşimle ilgili. karnının üst tarafında bi yerde sertlik var diye.sonuç olarak doktora gitti emar çektiler, ultrosonla baktılar ve kan tahlili yaptılar. Sonuç olarak kocaman dışarı çıkamamış bi gazı varmış koptum gülmekten ya. çok şükür bişey yokmuş. bol bol gazı olsun napayım :)))

kız gülme ya
Ben de o gazdan neler çekiyorum. Böbreklerim sancılanıyor diyorum binayı ayağa kaldırıyorum hastaneye gidiyoruz.Gazmış diyolar Bir serum yapıyorlar pırt pırt yatıyorum 1-2 saat geçiyor bu kadar.
Ama onu çekene bir sor :26:

hayyy allah en büyük hastalığı bu olsun canıncım güldürdün beni valla

Allah nasib ederde bebeğim olursa bebek arabasında bebeği bu önden görebileceğim şekilde olanlardan istiyorum benonlar çok hoşuma gidiyor nedersin

selam kızlar dün ultrasona girdim.off bu tüp bebek tedavisinde en çok zorlayan adetli iken ultrasona girmeksinir oluyorumm.neyse ilaçlara başladım 17 sinde randevum var.sanırım 20 gün sonra felan transfer yolcusu var:):):)ayyy çok heyecanlıyım.bu sefer olacak diyor içimden bir ses

bencede canım allah başka rahatsızlıklar vermesin. Korkmuştuk ya. Böyle bi sonucu görünce sevindim doğrusu

söyle tutmasın gazını versin dışarı versin dışarı içinde kalacagına dışında patlasın...bizim oralarda bi laf vardır bi osuruk bin doktora bedeldir

selam kızlar
dönemin 33. günü hala bişey yok....
yarın sabah test yapmayı düşünüyorum...
sizce...:26:

ins tutar canım hayırlı haberlerini bağıra cagıra verirsin bizlerede hakkaında hayırlısı olsun bitanem

söyle tutmasın gazını versin dışarı versin dışarı içinde kalacagına dışında patlasın...bizim oralarda bi laf vardır bi osuruk bin doktora bedeldir

canım veriyoda bitaneci çıkamamış dışarı. Ilaç vermiş zaten doktor içte rahatla demiş :)))

slm cnm hoşgeldin hadi inşallah tutunur bebişin sana

idrar testi yapıcam ama bi sorun var idrar yok ayol sabahtan beridir su içiyorum şişti midem arada çeşmeyi açıyorum belki sesine idrarım gelir diye yok anam yok gelmiyo bitürlü

idrar testi yapıcam ama bi sorun var idrar yok ayol sabahtan beridir su içiyorum şişti midem arada çeşmeyi açıyorum belki sesine idrarım gelir diye yok anam yok gelmiyo bitürlü

kuzuuumm bebişmi var yoksammm
ama bence sabah ilk idrarınla yap öyle daha net çıkıyo sonuc cnm benım

of ya çok fenayım artık öğürmeyede başladım kızlar doğru dürüstte bişey yiyemiyorum
şu 1 ay da geçse inş. düzelirim dimi yaa

kuzuuumm bebişmi var yoksammm
ama bence sabah ilk idrarınla yap öyle daha net çıkıyo sonuc cnm benım

canım sabah yapcaktım işte bat gecti diye 1-2damla kanama oldu telaşeden yapamadım sabahki vapur kaçtı anlıycağın şimdilik gelen giden yok oyüzden yerleşme kanamasımı yoksa diye tereddüt ediyorum

ins tutar canım hayırlı haberlerini bağıra cagıra verirsin bizlerede hakkaında hayırlısı olsun bitanem
ayy inşallah canım yaaa hemen yazacağım:):):)

slm cnm hoşgeldin hadi inşallah tutunur bebişin sana

amin canım benim iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm.rabbim dualarımızı boşa çıkartmasın cümlemizinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…