meraba kızlar sabah canımın sıkkın olduğundan bahsetmiştim size eşimle ilgili. karnının üst tarafında bi yerde sertlik var diye.sonuç olarak doktora gitti emar çektiler, ultrosonla baktılar ve kan tahlili yaptılar. Sonuç olarak kocaman dışarı çıkamamış bi gazı varmış koptum gülmekten ya. çok şükür bişey yokmuş. bol bol gazı olsun napayım :)))
meraba kızlar sabah canımın sıkkın olduğundan bahsetmiştim size eşimle ilgili. karnının üst tarafında bi yerde sertlik var diye.sonuç olarak doktora gitti emar çektiler, ultrosonla baktılar ve kan tahlili yaptılar. Sonuç olarak kocaman dışarı çıkamamış bi gazı varmış koptum gülmekten ya. çok şükür bişey yokmuş. bol bol gazı olsun napayım :)))
markası hauck canım
ben alınca bitmiş zaten o renk stokta yok
kahverengi sütlü kahve renginde olandan var
ebebek uygun zaten ereyonda daha pahalı
set olarak alacaksan travel sistemden bakıcaksın, benim gibi ayrı ayrı alıcaksan pusetlerden bakıcaksın
aynı markanın 3 tekerleklileri de var
ama eşim makina mühendisi olduğundan ısrarla dengesiz olduğunu iddia etti, aldırmadı
ana kucağı kısmından da oto koltuğu 0-13 kg arasından da pusetine bakıcaksın canım
bakmak bile çok keyifli bence de
ben de bakıyodum bebek yokken
şimdi artık işim gücüm oralar oldu
şimdiden bidünya şey aldık deli gibi
hayyy allah en büyük hastalığı bu olsun canıncım güldürdün beni valla
bencede canım allah başka rahatsızlıklar vermesin. Korkmuştuk ya. Böyle bi sonucu görünce sevindim doğrusu
amiiiin inşallah cnm rabbım tez zamanda nasip eder inşallahhh
sende ankaradaymıssın kar cok güzel dimi az önce yurudum karın altında pek bi hoşuma gitti benımde
aminn tüm isteyenlere inşlh nasip olur bu güsel duygu ewt cnm 2 aydır ankaradayım ama çokk güsel karı çok seviyorum ben yaa ...görmemişin bi karı olmuş.... neysemanzara süper ama ben bu havada dışarı çıkmayı cesaret edemem heralde yaa
aa öyle deme çok güzel oluyo valla karın altında yurumek
bende 2,5 yıldır burdayım cnmcım evlenınce geldım buraya sen nerden geldın acüp
selam kızlar dün ultrasona girdim.off bu tüp bebek tedavisinde en çok zorlayan adetli iken ultrasona girmeksinir oluyorumm.neyse ilaçlara başladım 17 sinde randevum var.sanırım 20 gün sonra felan transfer yolcusu var:):):)ayyy çok heyecanlıyım.bu sefer olacak diyor içimden bir ses
söyle tutmasın gazını versin dışarı versin dışarıiçinde kalacagına dışında patlasın...bizim oralarda bi laf vardır bi osuruk bin doktora bedeldir
selam kızlar dün ultrasona girdim.off bu tüp bebek tedavisinde en çok zorlayan adetli iken ultrasona girmeksinir oluyorumm.neyse ilaçlara başladım 17 sinde randevum var.sanırım 20 gün sonra felan transfer yolcusu var:):):)ayyy çok heyecanlıyım.bu sefer olacak diyor içimden bir ses
selam kızlar
dönemin 33. günü hala bişey yok....
yarın sabah test yapmayı düşünüyorum...
sizce...:26:
idrar testi yapıcam ama bi sorun var idrar yok ayol sabahtan beridir su içiyorum şişti midem arada çeşmeyi açıyorum belki sesine idrarım gelir diye yok anam yok gelmiyo bitürlü
kuzuuumm bebişmi var yoksammm
ama bence sabah ilk idrarınla yap öyle daha net çıkıyo sonuc cnm benım
ayy inşallah canım yaaa hemen yazacağım:):):)ins tutar canım hayırlı haberlerini bağıra cagıra verirsin bizlerede hakkaında hayırlısı olsun bitanem
slm cnm hoşgeldinhadi inşallah tutunur bebişin sana
of ya çok fenayım artık öğürmeyede başladım kızlar doğru dürüstte bişey yiyemiyorum
şu 1 ay da geçse inş. düzelirim dimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?