Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sabah yapcaktım işte bat gecti diye 1-2damla kanama oldu telaşeden yapamadım sabahki vapur kaçtı anlıycağın şimdilik gelen giden yok oyüzden yerleşme kanamasımı yoksa diye tereddüt ediyorum

enee ay hadi inşallah yerleşmedir cnmcım peki daha önce öyle oluyomuydu yanı adetın gelmeden lekelenme oluyomuydu

ayy inşallah canım yaaa hemen yazacağım:):):)

amin canım benim iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm.rabbim dualarımızı boşa çıkartmasın cümlemizinn...

amiiiiin cnmm benımm

Ahh ahh bi gebe kalabilsem hayırlısıyla....ama tabi mide bulantısı mutlaka zordur. kraker falan azaltmıyo mu bulantını??

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi adaçayı yağı sürdüm pedime yakıyor beni valla inş bi tahriş falan olmaz :111:

enee ay hadi inşallah yerleşmedir cnmcım peki daha önce öyle oluyomuydu yanı adetın gelmeden lekelenme oluyomuydu

amiiiiin cnmm benımm

yok canım lekelenmem olmazdı hatırladım kadarıyla ilk damladan itibaren devam ederdi kanamam..

evet kuzucum çok komik bayılıyorumm ben bu fıkraya yaaaacanımıniçi kusuruma bakma yemnek yapıyoum geç yazıyorum gelrim ben arada emi kuzum

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi adaçayı yağı sürdüm pedime yakıyor beni valla inş bi tahriş falan olmaz :111:

o niyeki cnmcım neyem sürdün onu

yok canım lekelenmem olmazdı hatırladım kadarıyla ilk damladan itibaren devam ederdi kanamam..

alla allaa ozaman yerleşme olabıler cnm inşallah da yerleşmedir kuzumm

evet kuzucum çok komik bayılıyorumm ben bu fıkraya yaaaacanımıniçi kusuruma bakma yemnek yapıyoum geç yazıyorum gelrim ben arada emi kuzum

tmm cnm benımm kolay gelsın sana canımın içiii

selam kızlar
doktora gittim bugün 2li test sonucunu göstermeye herşey gayet normal dedi çok şükür..
ama bebişime bakmadı 3 hafta sonra çağırdı çok merak ediyodum oysaki ben görseydim keşke..

ASEMB canım bende şuan kırmızılar geliyor içindeki herşeyi söküp atıyormuş ne kist ne iltihap hiçbirşey bırakmıyormuş tüplere kadar tıkalıysa açıyormuş :111:

o niyeki cnmcım neyem sürdün onu

alla allaa ozaman yerleşme olabıler cnm inşallah da yerleşmedir kuzumm

tmm cnm benımm kolay gelsın sana canımın içiii

ins allah söyletiyodur canım benm ufaktan idrar geliyo sankim testi yapayımda emin olayım ..şüphe içimi kemiriyor en azından bilirim sonucu ...allahım versende vermesende kabulümdür:18::18::18:

selam kızlar
doktora gittim bugün 2li test sonucunu göstermeye herşey gayet normal dedi çok şükür..
ama bebişime bakmadı 3 hafta sonra çağırdı çok merak ediyodum oysaki ben görseydim keşke..

slm cnm hoşgeldin
maşallah bebişine ne güzel herşey yolunda cnmcım
aslında gösteriverseydi sankılım nolcaksa

ben yeni üye oldum 9 aylık evliyim ama bu evliligim in önce si 8 sene bir evliligim vardı bebek olmadı şimdi çok ugraşıyoruz ama olmuyor rahim kanal filmi çektirdim sagda tıkanıklık vardı 1 aralıkta çektirdim 26 kasım adetimin günü idi aralık ayının adeti gelmedi daha halada gelmedi test yaptırdım sonuç negetif troid bezleri yavaş çalışıyor burda bir sayfada bi macun tarifi vermişlerdi deneyim mi denemeyimmi kafama çok takılıyor ada yagı nasıl intihap sökmede etkilimi

ASEMB canım bende şuan kırmızılar geliyor içindeki herşeyi söküp atıyormuş ne kist ne iltihap hiçbirşey bırakmıyormuş tüplere kadar tıkalıysa açıyormuş :111:

hee anladım cnmcım ilk defa duydum da ben ondan şaşırdım

öyleysene güzel valla yap gitsin ozaman cnm

ins allah söyletiyodur canım benm ufaktan idrar geliyo sankim testi yapayımda emin olayım ..şüphe içimi kemiriyor en azından bilirim sonucu ...allahım versende vermesende kabulümdür:18::18::18:

ayy hadi yap bakalım cnmcım merak ettım iicene
:18: hem negatif olursada bence bi kaç gun sonra tkr denersın sabah ilk idrarınla

merhabalar ben 1,5 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz adet düzensizliğim var doktor pko olduğumu söyledi ve klomen verdi adetin 5. günü günde 2 tane kullandım ve 14. günü kontrole gittim fakat yumurtamda gelişme yoktu doktorum adet olduktan sonra gel gonal-f iğnesine başlayalım dedi fakat ya benim yumurtam geç olgunlaşırsa çünkü ben 28 günde bir düzenli adet olmuyorum klomenle yumurtası geç olgunlaşıp hamile kalan var mı acaba ?

mrb cnm hoşgeldin aramıza
Rabbim inşallah tez zamanda bebiş nasip eder tüm bekleyenlere
burdaki tarfilere güvenebilirsin bence cnm yanı denemekde fayda var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…