ne güzelll yaaakeşke bnmde midem bulansa bu sebeptenn
canım sabah yapcaktım işte bat gecti diye 1-2damla kanama oldu telaşeden yapamadım sabahki vapur kaçtı anlıycağın şimdilik gelen giden yok oyüzden yerleşme kanamasımı yoksa diye tereddüt ediyorum
ayy inşallah canım yaaa hemen yazacağım:):):)
amin canım benim iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm.rabbim dualarımızı boşa çıkartmasın cümlemizinn...
kızz bu nee allah seni napsın emikız bu yuva yıkan adam duası olmasın sakın
enee ay hadi inşallah yerleşmedir cnmcım peki daha önce öyle oluyomuydu yanı adetın gelmeden lekelenme oluyomuydu
amiiiiin cnmm benımm
slm cnm hoşgeldingeçmiş olsun çabucak geçer inşallah iltihabın peşinede bebişin gelır hemencık inşallah
hahaha bu da güzelmiş kuzucum cok komık cıdden haha
aynen öyle valla kuzucum mucize gerçekten şükürler olsun rabbime binlerce kez
bakmammı kuzumm gözüm gibi bakarım ben onaa
hee kuzucuum sanırımmm öyleee yuva yıkma duasıkusuruma bakama tatlımm ymek yapıyorum geç yazıyorum aşkımmm
hee kuzucuum sanırımmm öyleee yuva yıkma duasıkusuruma bakama tatlımm ymek yapıyorum geç yazıyorum aşkımmm
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi adaçayı yağı sürdüm pedime yakıyor beni valla inş bi tahriş falan olmaz :111:
yok canım lekelenmem olmazdı hatırladım kadarıyla ilk damladan itibaren devam ederdi kanamam..
evet kuzucum çok komik bayılıyorumm ben bu fıkraya yaaaacanımıniçi kusuruma bakma yemnek yapıyoum geç yazıyorum gelrim ben arada emi kuzum
yok ya azaltmıyo zaten yemek yesende bulanıyo sende hamiş olursun inş. cnmAhh ahh bi gebe kalabilsem hayırlısıyla....ama tabi mide bulantısı mutlaka zordur. kraker falan azaltmıyo mu bulantını??
o niyeki cnmcım neyem sürdün onu
alla allaa ozaman yerleşme olabıler cnm inşallah da yerleşmedir kuzumm
tmm cnm benımm kolay gelsın sana canımın içiii
selam kızlar
doktora gittim bugün 2li test sonucunu göstermeye herşey gayet normal dedi çok şükür..
ama bebişime bakmadı 3 hafta sonra çağırdı çok merak ediyodum oysaki ben görseydim keşke..
ins allah söyletiyodur canım benm ufaktan idrar geliyo sankim testi yapayımda emin olayım ..şüphe içimi kemiriyor en azından bilirim sonucu ...allahım versende vermesende kabulümdür:18::18::18:
ASEMB canım bende şuan kırmızılar geliyor içindeki herşeyi söküp atıyormuş ne kist ne iltihap hiçbirşey bırakmıyormuş tüplere kadar tıkalıysa açıyormuş :111:
ins allah söyletiyodur canım benm ufaktan idrar geliyo sankim testi yapayımda emin olayım ..şüphe içimi kemiriyor en azından bilirim sonucu ...allahım versende vermesende kabulümdür:18::18::18:
ben yeni üye oldum 9 aylık evliyim ama bu evliligim in önce si 8 sene bir evliligim vardı bebek olmadı şimdi çok ugraşıyoruz ama olmuyor rahim kanal filmi çektirdim sagda tıkanıklık vardı 1 aralıkta çektirdim 26 kasım adetimin günü idi aralık ayının adeti gelmedi daha halada gelmedi test yaptırdım sonuç negetif troid bezleri yavaş çalışıyor burda bir sayfada bi macun tarifi vermişlerdi deneyim mi denemeyimmi kafama çok takılıyor ada yagı nasıl intihap sökmede etkilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?