- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
markası hauck canım
ben alınca bitmiş zaten o renk stokta yok
kahverengi sütlü kahve renginde olandan var
ebebek uygun zaten ereyonda daha pahalı
set olarak alacaksan travel sistemden bakıcaksın, benim gibi ayrı ayrı alıcaksan pusetlerden bakıcaksın
aynı markanın 3 tekerleklileri de var
ama eşim makina mühendisi olduğundan ısrarla dengesiz olduğunu iddia etti, aldırmadı
ana kucağı kısmından da oto koltuğu 0-13 kg arasından da pusetine bakıcaksın canım
bakmak bile çok keyifli bence de
ben de bakıyodum bebek yokken
şimdi artık işim gücüm oralar oldu
şimdiden bidünya şey aldık deli gibi
heh bende onlara baktım canım hiç duymamıştım adını Alman markasıymış. Çok güzel modeller var. Anacım şu sana dediğim port bebe gibi tamamen yatan aparatı olan arabalar çok pahalı yaa 1.600 tl ye araba mı olur Allah aşkına. Onun yerine senin aldığın gibi puseti takmak daha mantıklı hiç olmazsa çok amaçlı kullanılıyor puset. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin gezsin güzel güzel paşan.
sağol cnm benımmm hepimizin bebişlerine maşallahh
burda 6+2 idi c.tesi gitcem ozaman 8+3 olcak orda belli olur sanırsam az daha
amiiiiiiiin cnmcımm rabbım tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşalllahhh
evet nokta halınde burda 7.9 mm bebiş 1 cm bile değil yani
canım ultrason resmi çok güzel anam daha 1 cm bile olmamış ama resimde daha büyük gibi sanki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
2 tane deli varmış akıl hastanesinde bir gün delilerden birisi havuza atlamış boğulmak üzereymeişş ki diğeri kurtarmış doktorlarda iyileşti diye taburcu edeceklermişşş hemşire gelmiş deliye demişki sana bir iyi birde kötü haberim var birincisi seni çıkarıyoruz hastaneden ikinciside arkadaşını odada sılı bulduk ölmüşş delide demişki haaa ben biliyorumm ben astımm kurusun diyeeee(BELKİİ BİLİYOSUNUDURAMA ÇOK KOMİĞİME GİDİYOO BUU FIKRA KUZUCUKLARIUMM)
Ayy süper yaa.. Benim bebiş fazla bekletirse bende böyle olucam kesinn
meraba kızlar sabah canımın sıkkın olduğundan bahsetmiştim size eşimle ilgili. karnının üst tarafında bi yerde sertlik var diye.sonuç olarak doktora gitti emar çektiler, ultrosonla baktılar ve kan tahlili yaptılar. Sonuç olarak kocaman dışarı çıkamamış bi gazı varmış koptum gülmekten ya. çok şükür bişey yokmuş. bol bol gazı olsun napayım :)))
ayy inanmıyorum neyse birşeyi yokmuş. Hey Allah'ım alemsiniz yaa.. Pimpirikli şeyler sizi. Bir gaz için bir sürü test. Ama fena oluyor sancısı ya bazen bende anlamıyorum korkuyorum.
Allah nasib ederde bebeğim olursa bebek arabasında bebeği bu önden görebileceğim şekilde olanlardan istiyorum benonlar çok hoşuma gidiyor nedersin
caım çift yönlü olanlardan alacaksın hem önden sürüyorsun bebeği görüyorsun hem arkadan. Bebek küçükken önden sürmek gerekiyor bebeği görmek için hani kusar falan ama biraz büyünce arkadan sürmek gerekiyor ki bebek çevreyi incelesin görsün.
selam kızlar dün ultrasona girdim.off bu tüp bebek tedavisinde en çok zorlayan adetli iken ultrasona girmeksinir oluyorumm.neyse ilaçlara başladım 17 sinde randevum var.sanırım 20 gün sonra felan transfer yolcusu var:):):)ayyy çok heyecanlıyım.bu sefer olacak diyor içimden bir ses
Hadi hayırlısı canım. İnşallah gelir bebeğin.Tüp bebekte şans çok fazla hele öyle çok bir sorunun yoksa. Güzel haberler gelecek yakında desene.
selam kızlar
dönemin 33. günü hala bişey yok....
yarın sabah test yapmayı düşünüyorum...
sizce...:26:
adet döngün kaçtı canım kaç gün gecikti. Yap artık bir tane yanii canım inşallah güzel haberler verirsin. Var mı kuşkulandığın bir belirtin.
idrar testi yapıcam ama bi sorun var idrar yok ayol sabahtan beridir su içiyorum şişti midem arada çeşmeyi açıyorum belki sesine idrarım gelir diye yok anam yok gelmiyo bitürlü
bende gittin sandımbende kaynanama diyimde bgn onlarda yemek yiyelim bari hiç yapasım yok
gelir gelir az birşeyde olsa yeter canım yaa aslında sanah daha iyi ama varsa çıkar ya herhalde hadi yap haber bekliyoruzz.. Oh ne güzel kaynana yapıyor yiyorsun benimkinde nerde tüm işini kadın yapıyor o yokken de kayınpederim. Yemeği ısınıp önüne gelir,kahvesi herşeyi.Kaynanam 70 yaşında kemik erimesi falan da var ama biraz da nazlandırıyor kendini tüm gece uyumaz uyku tutmuyormuş gündüz de uyur zamanı hep tv başında geçiyor.Bırak gidip birşey yemeyi ben yapıp götürüyorum bazen.