Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heh bende onlara baktım canım hiç duymamıştım adını Alman markasıymış. Çok güzel modeller var. Anacım şu sana dediğim port bebe gibi tamamen yatan aparatı olan arabalar çok pahalı yaa 1.600 tl ye araba mı olur Allah aşkına. Onun yerine senin aldığın gibi puseti takmak daha mantıklı hiç olmazsa çok amaçlı kullanılıyor puset. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin gezsin güzel güzel paşan.

canım ultrason resmi çok güzel anam daha 1 cm bile olmamış ama resimde daha büyük gibi sanki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ayy süper yaa.. Benim bebiş fazla bekletirse bende böyle olucam kesinn

ayy inanmıyorum neyse birşeyi yokmuş. Hey Allah'ım alemsiniz yaa.. Pimpirikli şeyler sizi. Bir gaz için bir sürü test. Ama fena oluyor sancısı ya bazen bende anlamıyorum korkuyorum.

Allah nasib ederde bebeğim olursa bebek arabasında bebeği bu önden görebileceğim şekilde olanlardan istiyorum benonlar çok hoşuma gidiyor nedersin

caım çift yönlü olanlardan alacaksın hem önden sürüyorsun bebeği görüyorsun hem arkadan. Bebek küçükken önden sürmek gerekiyor bebeği görmek için hani kusar falan ama biraz büyünce arkadan sürmek gerekiyor ki bebek çevreyi incelesin görsün.

Hadi hayırlısı canım. İnşallah gelir bebeğin.Tüp bebekte şans çok fazla hele öyle çok bir sorunun yoksa. Güzel haberler gelecek yakında desene.
selam kızlar
dönemin 33. günü hala bişey yok....
yarın sabah test yapmayı düşünüyorum...
sizce...:26:

adet döngün kaçtı canım kaç gün gecikti. Yap artık bir tane yanii canım inşallah güzel haberler verirsin. Var mı kuşkulandığın bir belirtin.

idrar testi yapıcam ama bi sorun var idrar yok ayol sabahtan beridir su içiyorum şişti midem arada çeşmeyi açıyorum belki sesine idrarım gelir diye yok anam yok gelmiyo bitürlü

bende gittin sandım bende kaynanama diyimde bgn onlarda yemek yiyelim bari hiç yapasım yok

gelir gelir az birşeyde olsa yeter canım yaa aslında sanah daha iyi ama varsa çıkar ya herhalde hadi yap haber bekliyoruzz.. Oh ne güzel kaynana yapıyor yiyorsun benimkinde nerde tüm işini kadın yapıyor o yokken de kayınpederim. Yemeği ısınıp önüne gelir,kahvesi herşeyi.Kaynanam 70 yaşında kemik erimesi falan da var ama biraz da nazlandırıyor kendini tüm gece uyumaz uyku tutmuyormuş gündüz de uyur zamanı hep tv başında geçiyor.Bırak gidip birşey yemeyi ben yapıp götürüyorum bazen.

tşk ederim cnm inş herkese allahım nasip etsin anne olmayı ben doktara bir müddet ara verdim bir dua var her gece yataga girdigin an 10 kere okuyorsun el mütekebbiru allahın 99 isminden biri

bende gittin sandım bende kaynanama diyimde bgn onlarda yemek yiyelim bari hiç yapasım yok
yakınmısınız birbirinize balımmmgidin valla benim canım çıktı hem temizlik yaptım hem yemek bulaşık çıktıki ocak silinecek battı hepp sabah yün çırptımm derken artık halimm kalmadı bee gülümmmm

canım klomenle 14. güne kadar büyümesi lazımdı. Eğer büyüyecek gibi olsaydı da doktorun söylerdi şu gün yine gel diye ama ne olur ne olmaz ilişkinizde olsun.Bende bir iki kere kullandım 35 günde regli olmama rağmen klomen kullanınca 13. gün çatladı yumurtambuna bağlı olarak reglimi de erken oldum yani böyle olması lazım.

ahh canım yavaş yavaş yapsaydın her işi bir günde niye yapıyorsun. Ne yemek var bakalım akşama neler döktürdünn..

canım senin kacıncı ayın gebelikte
canım 18. haftamızdayız
yani 4,5 aylık olduk

Allah nasib ederde bebeğim olursa bebek arabasında bebeği bu önden görebileceğim şekilde olanlardan istiyorum benonlar çok hoşuma gidiyor nedersin
ilk 6 aylıkken bebeğe bakmak güzel
o yüzden pusetin takılabildiği arabalardan aldık biz de
6 aydan sonra bebek sana değil etrafa bakmak isteyecek zaten

canım bizimkinin fiyatı ucuz evet emsallerine göre
şimdi eşim de geldi baya bi inceledi mühendis edasıyla
artıları çok fazla, özellikle fiyatına göre
ama bana eksi gelen yanlarını söyleyeyim sana ona göre değerlendir
birkere puseti çok kaliteli değil, ama zaten 6 ay kadar kısa bir süre için kullanılacağından çok da önemli değil
arabanın diğer parçalarını söktükten sonra puseti direk arabaya taktığımızda puset sallanıyor, yani direk sabit durmuyor. eğer alt parçasını sökmeden yani travel sistem gibi takarsan sallanma olayı olmuyor. ama ben travel olarak kullanmak istemiyorum. eşim sallanmasına gıcık oldu. ama zaten pusete bebeği oturtunca kemerini takmak zorunda olduğumuzdan sıkıntı olmaz diyorum ben. sallanıyor dediğimde ucuna bastırınca sabit durmuyor, o zaman sallanıyor. ama zaten bebek ucuna oturmıcak. ama yine de eksi bir özellik bence.
ama travel sistemler içinde satılan hauck modellerle bizim aldığımız aynı değil, o travel sistemdekilerde bu sallanma sorunu olmayabilir
ama bizim aldığımız araba onun arabasından çok daha fiyakalı
normal arabası çift yönlü kullanılamıyor, ama ben zaten bunu hiç aramadım, bebek 6 aydan sonra bana değil dışarı baksın zaten

ARTILARI İSE
öncelikle emsallerine göre çok ucuz
katlaması ve açması çok kolay ve saniye sürüyor
katlandığında her arabanın bagajına sığabilir
lüks ve konforlu görünüyor
sırt tarafını kendin ayarlayabiliyorsun yatış kısmını, öyle iki üç kademe yok, istediğin seviyeye kendin getirebiliyorsun

kusuruma bakma kuzucum arada gelir yazarım diye bişey ddemedimm yaptımm yemeğimide çıkan bulaşıklarımı yıkayıp ocağıda silip geliyorum bebeğimmm

hadi sil de gel gari kuzucumm amma yordun bugun kendını cnmcım dinleniver azcıkda canımın içii

Bende işte puset takılınca o şekilde sallanmaz mı diye düşünüyordum açıkçası çünkü hafif birşey ve altı boşlukta ya. Ama ne gördüm bilmem sen farkettin mi. Hani travel sistem setlerde portbebe de var ya, o da takılabiliyormuş arabaya yani sadece elde taşımak için değil ben işte öyle seviyorum. Yani puseti değilde portbebeyi takmak ilk zamanlar daha güvenli ve direk yatar pozisyonda olduğundan sallanmaz herhalde öyle. Pusette takılyor tabi ama bu ilk aylar için.Ben bir takım baktım travel sette 800 küsür ama içinde çantası, portbebesi, ana kucağı çantaları da var bence süper fiyat.

Hainn erkeklerden birr işte ama süper komikk
budahada güzelmişş
kızlar çok güldürdünüz beniyaaa

evet canım portbebe takılabiliyor
takıldığını biliyorum zaten gördüm ben
ama benimki yaz bebesi olacağından onun içine yatırmak istemedim ben
çünkü ilk 3 ay falan kullanır öyle yatar pozisyonda
yalnız şeye dikkat et, o set olarak gördüğün araba ile pusetlerin içindeki arabalar farklı
setlerin içine ucuz arabalardan koymuşlar, o arabanın tekli fiyatı 300tl falan zaten
yani arabanın fiyatı düşük olduğundan set pahalıya geliyor bence öyle
benim aldığım araba 450tllik
alırken dikkat et iyi incele

puset takıldığında aslında sallanmıyor bebe confort, maxi cosi gibi markalarda
ama sırf sallanmayacak diye bir arabaya 1200-1500 tl para veremem

bak dejavu
travel sistemin içindeki araba şuna benziyor

pusetiyle birlikte 500tlye satılıyor

travel sistemdeki şu

benim aldığım şunun mavilisi işte

Son düzenleme:
hadi sil de gel gari kuzucumm amma yordun bugun kendını cnmcım dinleniver azcıkda canımın içii

geldimm geldimmm kuzucummm çok yoruldum pilavım kaldı sadece onuda yaparım dinleneyim bariii birazz canım sewdamm hala yokk yaaa nasıl taşınma işi anlamadımm doğrusuu:44::44::44:

ahh canım yavaş yavaş yapsaydın her işi bir günde niye yapıyorsun. Ne yemek var bakalım akşama neler döktürdünn..

sorma canım hepsi bugüne kaldı dün rahatsızdım diye işleri yapamadımm bugünne kaldı yemekde olunca yordu karnı yarık ve pilav turşu var akşama bebeğimmm sende neler var bakem

geldimm geldimmm kuzucummm çok yoruldum pilavım kaldı sadece onuda yaparım dinleneyim bariii birazz canım sewdamm hala yokk yaaa nasıl taşınma işi anlamadımm doğrusuu:44::44::44:

hele şükür kuzucumm olsun onuda yaparsın kolay iş o
evet ya bende anlamadım bukadr uzun surmemeli
iice merak ettirdi kendını gelır ınsallah kısa zamanda kuzum
hülyada test yapcam dedı ama gelmedı onu merak ettim asıl :18:

Hainn erkeklerden birr işte ama süper komikk

budahada güzelmişş

kızlar çok güldürdünüz beniyaaa

bende daha çok varr kuzucumm fıkralara karşıı şinanılmaz bir çekim gücümm varrr mesela kadının biri bir sokak büfeleri olur yaaa gazete almaya bir sabah bir akşam verirmisinn demişş adamda kadını şöle bir süzmüş vee sana bir posta yeter demişşş

bunu biliyodum ben

hee kuzucummmm yaaa yapıcak hülyammm daa sabah yapsa daha iyi olurdu neyse gelsinn bakalımm bekleyelimm balımmmmmmmmm:18::18::18:

merhaba hatunlarim
nasilsiniz?
bende anca oturabildim pc basina
isden cikdim alisverise gittim ordan geldim camlarimi sildim
simdide cay demledim sicak sicak iciyorum gelin hep beraber icelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…