Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hee kuzucummmm yaaa yapıcak hülyammm daa sabah yapsa daha iyi olurdu neyse gelsinn bakalımm bekleyelimm balımmmmmmmmm:18::18::18:

evet sabah net çıkıyo ama yapam dedi içim içimi yemesin dedı kuzum bekleyelım bakalım kuzucum inşallah guzel hbr verir bize
merhaba hatunlarim
nasilsiniz?
bende anca oturabildim pc basina
isden cikdim alisverise gittim ordan geldim camlarimi sildim
simdide cay demledim sicak sicak iciyorum gelin hep beraber icelim

ooo kimler gelmiş kimler
hoşgeldın cnmcımm
hee hemencik gelıyom aç kapıyı

hosbulduk bidenem
actimmm kos kos
hizli kosma ama bebisimize birsey olmasin

hahah güleyim mi ne yapayim bilemedim
cok gecmis olsun canim ya

hee bekleyelimm bakalımm hayırlısı ne ise o olsunn pilavımıda koydumm bu arada şekerim

valla baya profesyonel olmuşsun canım bu konularda artık senden yardım alırım. Valla ben en fazla set olarak 1.000 tl ayırabilirim yanii portbebe alırsam ki fuzuli gibi görünüyor ana kucağı ve araba o kadar.

sorma canım hepsi bugüne kaldı dün rahatsızdım diye işleri yapamadımm bugünne kaldı yemekde olunca yordu karnı yarık ve pilav turşu var akşama bebeğimmm sende neler var bakem

ohh bayılırım karnıyarığa ama eşim pek patlıcan sevmez. Ben de mercimek yemeği var bulgur pilavı da yapıcam ama çok fenayım gece doğrudüzgün uyumadım gidip uyumaktan başka birşey istemiyorum.

ayy süpermiş ya bundan sonra gazete isterken dikkatli oliciğimmm

hehe tmm kuzum ağır çekim koşarım hülya koçyiğidin ediz huna koştugu gibi
nasılsın ne var yok kuzum alıştınmı yeni evceğizine

hahaha
evet canim alistim bu evi digerinden daha cok sevmistim zaten hem genis hemde heryerden günes aliyor
ama temizledikce temizleyesim geliyor evi

hoşgeldin canım
şu karda kışta ne cam silmesi yaa

He yaa valla işten gidiyorum ancak evimin işini yapıyorum bu karda soğukta asla cam silmem yani zaten hemen kirlenecek ki yine. Ancak yan açılan camları ve önlerini siliyorum haftasonları. Sineklik var onlarda kirlenmesini önlüyor o yüzden siliyorum kirlenmeyecek diye.

güzel olurr yaaa karnı yarıkk valla bende eşimde ki özellikle eşimin en sevdiği yemektir kuzucumm buyur gel diyicem ama sadece lafta kalıcak keşke gerçekten gelebilsen ne güzel olurdu canımıniçi

hee bekleyelimm bakalımm hayırlısı ne ise o olsunn pilavımıda koydumm bu arada şekerim

farkettim gene bişecikler yaptıgını kuzum sesın cıkmayınca

hamaratlıgın üstünde yıne bugun cnmcım

uyy yerum ben onu yer tatli niyetine
masallah canimmm allahim nazarlardan korusun

amiiiiiin cnm benımmm

bi doğsunlarda topikteki bütün bebişleri yiyelim

cam sildim demiş biri itiraf yapmak istiyorum.
Ben sırf cam silmemek için yaz gelmesini istemiyorum
Hatta en son camlar değişti hala duruyor bantları bile. Dışardan bakınca beyaz beyaz etiketleri duruyor. Bir cam silmek iki ütü yapmak. Deli oluyorum

heee heee bencede tikatli olamak lazummmm

hahaha
evet canim alistim bu evi digerinden daha cok sevmistim zaten hem genis hemde heryerden günes aliyor
ama temizledikce temizleyesim geliyor evi

ohh ne güzell kuzum heryerden güneş alması
temizle anacım temizle yeni evi temizlemesi pek güzel olur
sonrada bana gel benım evide temizle

bende pek sevmemde canimm ne yapayim mecbur yoksa cok pis gözüküyor
badana filan yapilmisdi badana izleri falan duruyordu evin ici temizligi derken camlarim kalmisdi onlarida cikardim aradan
ütü yapmayi bende sevmem
aksama ama ütü yapmam lazim birsürü beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…