hee kuzucummmm yaaa yapıcak hülyammm daa sabah yapsa daha iyi olurdu neyse gelsinn bakalımm bekleyelimm balımmmmmmmmm:18::18::18:
merhaba hatunlarim
nasilsiniz?
bende anca oturabildim pc basina
isden cikdim alisverise gittim ordan geldim camlarimi sildim
simdide cay demledim sicak sicak iciyorum gelin hep beraber icelim
evet sabah net çıkıyo ama yapam dedi içim içimi yemesin dedı kuzum bekleyelım bakalım kuzucum inşallah guzel hbr verir bize
ooo kimler gelmiş kimler
hoşgeldın cnmcımm
hee hemencik gelıyom aç kapıyı
merhaba hatunlarim
nasilsiniz?
bende anca oturabildim pc basina
isden cikdim alisverise gittim ordan geldim camlarimi sildim
simdide cay demledim sicak sicak iciyorum gelin hep beraber icelim
meraba kızlar sabah canımın sıkkın olduğundan bahsetmiştim size eşimle ilgili. karnının üst tarafında bi yerde sertlik var diye.sonuç olarak doktora gitti emar çektiler, ultrosonla baktılar ve kan tahlili yaptılar. Sonuç olarak kocaman dışarı çıkamamış bi gazı varmış koptum gülmekten ya. çok şükür bişey yokmuş. bol bol gazı olsun napayım :)))
hosbulduk bidenem
actimmm kos kos
hizli kosma ama bebisimize birsey olmasin
hoşgeldin canım
şu karda kışta ne cam silmesi yaa
evet sabah net çıkıyo ama yapam dedi içim içimi yemesin dedı kuzum bekleyelım bakalım kuzucum inşallah guzel hbr verir bize
ooo kimler gelmiş kimler
hoşgeldın cnmcımm
hee hemencik gelıyom aç kapıyı
hosbulduk canimin ici
canim burda bahar havasi var halen kar yagmadi buralara bu kis kar görmeyecez sanirim
hafif yagmur oluyor havada cok soguk degil masallah deyim soguk havadan nefret ederimde
evet canım portbebe takılabiliyor
takıldığını biliyorum zaten gördüm ben
ama benimki yaz bebesi olacağından onun içine yatırmak istemedim ben
çünkü ilk 3 ay falan kullanır öyle yatar pozisyonda
yalnız şeye dikkat et, o set olarak gördüğün araba ile pusetlerin içindeki arabalar farklı
setlerin içine ucuz arabalardan koymuşlar, o arabanın tekli fiyatı 300tl falan zaten
yani arabanın fiyatı düşük olduğundan set pahalıya geliyor bence öyle
benim aldığım araba 450tllik
alırken dikkat et iyi incele
puset takıldığında aslında sallanmıyor bebe confort, maxi cosi gibi markalarda
ama sırf sallanmayacak diye bir arabaya 1200-1500 tl para veremem
sorma canım hepsi bugüne kaldı dün rahatsızdım diye işleri yapamadımm bugünne kaldı yemekde olunca yordu karnı yarık ve pilav turşu var akşama bebeğimmm sende neler var bakem
bende daha çok varr kuzucumm fıkralara karşıı şinanılmaz bir çekim gücümm varrr mesela kadının biri bir sokak büfeleri olur yaaa gazete almaya bir sabah bir akşam verirmisinn demişş adamda kadını şöle bir süzmüş vee sana bir posta yeter demişşş
hehe tmm kuzum ağır çekim koşarım hülya koçyiğidin ediz huna koştugu gibi
nasılsın ne var yok kuzum alıştınmı yeni evceğizine
hoşgeldin canım
şu karda kışta ne cam silmesi yaa
valla baya profesyonel olmuşsun canım bu konularda artık senden yardım alırım. Valla ben en fazla set olarak 1.000 tl ayırabilirim yanii portbebe alırsam ki fuzuli gibi görünüyor ana kucağı ve araba o kadar.
ohh bayılırım karnıyarığa ama eşim pek patlıcan sevmez. Ben de mercimek yemeği var bulgur pilavı da yapıcam ama çok fenayım gece doğrudüzgün uyumadım gidip uyumaktan başka birşey istemiyorum.
ayy süpermiş ya bundan sonra gazete isterken dikkatli oliciğimmm
hee bekleyelimm bakalımm hayırlısı ne ise o olsunn pilavımıda koydumm bu arada şekerim
uyy yerum ben onu yer tatli niyetine
masallah canimmm allahim nazarlardan korusun
ben de hiç sevmem
ankaraya sabahtan beri kar yağıyor
heee heee bencede tikatli olamak lazummmmvalla baya profesyonel olmuşsun canım bu konularda artık senden yardım alırım. Valla ben en fazla set olarak 1.000 tl ayırabilirim yanii portbebe alırsam ki fuzuli gibi görünüyor ana kucağı ve araba o kadar.
ohh bayılırım karnıyarığa ama eşim pek patlıcan sevmez. Ben de mercimek yemeği var bulgur pilavı da yapıcam ama çok fenayım gece doğrudüzgün uyumadım gidip uyumaktan başka birşey istemiyorum.
ayy süpermiş ya bundan sonra gazete isterken dikkatli oliciğimmm
farkettim gene bişecikler yaptıgını kuzum sesın cıkmayınca
hamaratlıgın üstünde yıne bugun cnmcım
amiiiiiin cnm benımmm
bi doğsunlarda topikteki bütün bebişleri yiyelim
hahaha
evet canim alistim bu evi digerinden daha cok sevmistim zaten hem genis hemde heryerden günes aliyor
ama temizledikce temizleyesim geliyor evi
cam sildim demiş biri itiraf yapmak istiyorum.
Ben sırf cam silmemek için yaz gelmesini istemiyorum
Hatta en son camlar değişti hala duruyor bantları bile. Dışardan bakınca beyaz beyaz etiketleri duruyor. Bir cam silmek iki ütü yapmak. Deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?