ohh ne güzell kuzum heryerden güneş alması
temizle anacım temizle yeni evi temizlemesi pek güzel olur
sonrada bana gel benım evide temizle
kuzucum yemeksiz olmuyoki ne yapayımm yorulduımm ama mecbur işte dün hastayım diye makarnayla geçiştiridk bugün yapayım didimm kızzz bu aralar tatlıya karşıı nasıl bir isteğim var anlatamam kuşummm saldırıyorumm remen ki ben sevmem yememde normalde hep acı ekşi ve tuzludur benim favorilerim ama şimdi resmen saldırıyorum kızzz vallah yaaa :44::44::44::44::44:farkettim gene bişecikler yaptıgını kuzum sesın cıkmayınca
hamaratlıgın üstünde yıne bugun cnmcım
amiiiiiin cnm benımmm
bi doğsunlarda topikteki bütün bebişleri yiyelim
ayhh yakin olsak valla gelirim benim bir arkadasim dogum etmisdi ne zaman misafir gelse ne zaman temizlik olsa beni cagirirdi kosa kosa giderdim valla is yapmayi cok severim canim
siler süpürürüm valla dip bucak
kuzucum yemeksiz olmuyoki ne yapayımm yorulduımm ama mecbur işte dün hastayım diye makarnayla geçiştiridk bugün yapayım didimm kızzz bu aralar tatlıya karşıı nasıl bir isteğim var anlatamam kuşummm saldırıyorumm remen ki ben sevmem yememde normalde hep acı ekşi ve tuzludur benim favorilerim ama şimdi resmen saldırıyorum kızzz vallah yaaa :44::44::44::44::44:
oyy yardımsever azram benımmm sağol canımın içiii
ben şimdilik kocişe yaptırıyorum pazar gunu canını cıkardım valla
süpürge yer silme perdeleri yıkama wc banyo cifleme baya canı cıktı zavallımın
karı bende çoook severim burda kar yagıyo cok guzel öğlen yurudum kar altında bayılıyorum kara
haklısın kuzucum olmuyo yemeksiz arada hazır yesemde sonra özlüyorum normal yemeği
alla alla niyeki acüp bende üleyim cnmcım tatlı da tatlı geçen kociş marketden doldurmus kek çikolata vs
haklısın kuzucum olmuyo yemeksiz arada hazır yesemde sonra özlüyorum normal yemeği
alla alla niyeki acüp bende üleyim cnmcım tatlı da tatlı geçen kociş marketden doldurmus kek çikolata vs
bende anlamadımki kuzucumm neden normalde hiç sevmem tatlıyı çok nadiren yerim ama diyet yapıyorum yaa acaba aç kaldıkça kan şekerim falanmı düşüyo artık bilemiyorumm kuzucum bu hülyam nered kaldıki kesin çıkmadı yoksa sevinçle girerdi hemen moralini bozmuşturr muhtemelen:18::18::18::18:
canim diyettendir bence de bende diyet yaparken normalde yemedigim seyleri bile canim cekerdi
yapsin canimm nasil olsa dogum ettikten sonra isler yine sana kalicak hayat müsterektir
ellerine saglik esinin.
heheh bende yürümeyi severim de ama ben yazi daha cok seviyorum ben böyle icim aciliyor
bende anlamadımki kuzucumm neden normalde hiç sevmem tatlıyı çok nadiren yerim ama diyet yapıyorum yaa acaba aç kaldıkça kan şekerim falanmı düşüyo artık bilemiyorumm kuzucum bu hülyam nered kaldıki kesin çıkmadı yoksa sevinçle girerdi hemen moralini bozmuşturr muhtemelen:18::18::18::18:
bende cok sevmem hazir yemegi bende cok özlerim bir kac gün disari yemegi yesem
simdide kücük elektrikli bir ocak verdi arkadasim onda ufak tefek pisiriyorum yemeklerimi
hazir icime sinmiyor o eziyeti cekiyorum delümüyüm neyüm bende
hee heee kuzumm sanırım öle oluyo valla çok aç kalıyorumm ondandır didim bende sendemi rejimm yapıyosun balıummmmmmm
aynen üle cnmcım gerçi benım kociş normaldede yardım ederde bu sefer hepsini ona yukleyınce bitti resmen
aa bende yazı cok severım en cokda yazı severım nede olsa yaz cocuguyum ama kışında karı severım kuzum
aa evet ondan olabıler kuzum kan şekerin düşüyodur rejimden dolayı
evet yaa girmedii sanırsam öyle çıkmıstır ama biz düzeltirdik moralını girseydi keşke
hehe dogru ya senın daha mutfak gelmedii zor anacım sürekli hazır insanın iştahıda kapanıyo
iyi yapıyosun cnmcım olsun mutfak hallolana kadr onda yapıverirsin mis gibi
yok canim bir ara yapmistim bende diyet 10 kilo attim diyetle.
aynen üle cnmcım gerçi benım kociş normaldede yardım ederde bu sefer hepsini ona yukleyınce bitti resmen
aa bende yazı cok severım en cokda yazı severım nede olsa yaz cocuguyum ama kışında karı severım kuzum
aa evet ondan olabıler kuzum kan şekerin düşüyodur rejimden dolayı
evet yaa girmedii sanırsam öyle çıkmıstır ama biz düzeltirdik moralını girseydi keşke
hehe dogru ya senın daha mutfak gelmedii zor anacım sürekli hazır insanın iştahıda kapanıyo
iyi yapıyosun cnmcım olsun mutfak hallolana kadr onda yapıverirsin mis gibi
merhabalar kızlar.
ASEMB dün yoktun merak ettim ama yazdıklarına bakınca gayet pozitif ve iyisin gibi geldi sevindim.
Benim bat yaklaştıkça nedense daha fazla gebe gibi hissetme durumlarım oluştu. Büyük ihtimalle psikolojik olsa da böyle hissetmek hoşuma gidiyor moralimi yüksek tutuyor. En azından paranoyak esra takılmıyorum.
Dün akşam çok şiddetli bir karın ağrım oldu 40 dakika kadar da sürdü. Hah dedim kırmızılar geliyor ama gelen giden olmadı. Bebek mi yerleşti nedir? Hadi hayırlısı son 4 gün :)
vayy çok vermişşin bee kuzumm ne güzel bebde verebişlsem keşke canım ben çıkıyorum eşim geldi size iyi sohbetler canlarımm öpüyorum kendine iyi bakkk
kızlar mrb bugun gene test yaptım negatif çıktı 10 gün oldu bat geçeli yarın kesin dr gidiyorum böyle insanın morali çok bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?