Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hanımlar listeye baktım adım silinmiş ama ben yinede bat yazayım adı batasıca batım 25 şubat kısmetse...

kızlar yaa benim sol tarafım resmen ağrıyo ya adet olcaksamda oluyim ne bu ağrı bi iki güne geçmezse gene doktora gitcem

ben kısaca suesue ama sen bana uzun uzun duygucaaa deeekızım nerdesn senn bugun geçrdm aklmdannn nereye kayboldunn bakayım klo tickerın nereye gttiii

Selam nasılsınız kızlar dicem ama herkes eh işte galiba:26:
Bende eh işte:18::18::18:Çok sabırsızlanıyorum biran önce şubat ayı gelsin istiyorum

batasıca kırmızıların gelmesi haricinde herşey yolunda şükür ....azra da gibeler kervanına katılmış darısı gepimizin başına inşallah....

evet azracıkta erdi muradına darısı olmayanların başına. bende yımırtlama günümdeyim gıt gıt gıdak yumurtam sıcak inanmazsan gelde bakkkk. ay ne saçmaladım yaaa :)))

bacım gözüm seni bi yerlerden ısırıyo ama çıkaramadım kendini tanıtıver birazcık şimdi çıldıracim..öm atıver hele sen bana.............

ben kısaca suesue ama sen bana uzun uzun duygucaaa deeekızım nerdesn senn bugun geçrdm aklmdannn nereye kayboldunn bakayım klo tickerın nereye gttiii

Aaaa duygum sen sue mi oldun bende kaç gündür görüyorum topikte ama tanıyamadımYeni adın hayırlı olsun tatlımNasılsın nasıl gidiyor?

benimde kocacım da yanımda iş yapıyo. bu ara zaten hayatımız uyku,iş,yemek, halvet olarak geçiyo. kendimize pek zaman ayıramaz olduk.

evt cnm yaaa benimde hiç keyfim yok plan program yapmaya mecalim yok zaten kociş çok yoğun çalışıyo

hoş buldum hilalciğim..
bende öle diyorum gelmeyin diyorum ama ısrarla geliyorlar...
ayyyyyyyyyy ne yüzsüz şeyler bunlar yaaaa...........

hemde nasıl yüzsüzler ya ne kadar zormuşşşşş yaaa beklemek

Selam nasılsınız kızlar dicem ama herkes eh işte galiba:26:
Bende eh işte:18::18::18:Çok sabırsızlanıyorum biran önce şubat ayı gelsin istiyorum

evet biz ehhhhh işte durumdayız canım. bende şubat gelsin istiyorum. çünkülüm benim doğum günüm, kocişin doğum günü, kayınvalidemin doğum günü, annemle babişin evlilik yıldönümü ve benim bat günüm. anlayacağın şubat ayında hediyeler havada uçuşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…