Aaaa duygum sen sue mi oldun bende kaç gündür görüyorum topikte ama tanıyamadımYeni adın hayırlı olsun tatlım Nasılsın nasıl gidiyor?
anaaaaaaaaaaamben kısaca suesue ama sen bana uzun uzun duygucaaa deeekızım nerdesn senn bugun geçrdm aklmdannn nereye kayboldunn bakayım klo tickerın nereye gttiii
hoş geldin megan.Aaaa duygum sen sue mi oldun bende kaç gündür görüyorum topikte ama tanıyamadımYeni adın hayırlı olsun tatlım Nasılsın nasıl gidiyor?
evet biz ehhhhh işte durumdayız canım. bende şubat gelsin istiyorum. çünkülüm benim doğum günüm, kocişin doğum günü, kayınvalidemin doğum günü, annemle babişin evlilik yıldönümü ve benim bat günüm. anlayacağın şubat ayında hediyeler havada uçuşuyo
balım bizde net yok artık bende aneylerdeyim şimdi bikaç gün rahatça girer bakınırım artık ...tanıttım yaa kızmmmmmözledm seni bluemm yaaa kaybolma bi daha bi yerlere
anaaaaaaaaaaam
pambık helvam elmalı turtam dedim ben seni biras tanıdım gibi diye böle datlu garu tanınmazmı..........tickerım su oldu buhar oldu havaya uçtu bu ara buzdolabıyla sıkı kanki oldum da ben.kız ne tatlı isim bulmuşun öle sen........
hoş geldin megan.
anecım bende dedim iki gün topiğe gelmedim alengürlü garular basmış burayı diye allahtan yabancı değilmiş bizim garuymuş ya........
benimde şubat doğum günüm en yakın arkadaşımında ve sevgili kayınvalidem 14 şubat
balım bizde net yok artık bende aneylerdeyim şimdi bikaç gün rahatça girer bakınırım artık ...
Ohh ne güzel bir aymış.İnşallah birde bu ay hamiş haberini patlatırsın tam bomba olurevet biz ehhhhh işte durumdayız canım. bende şubat gelsin istiyorum. çünkülüm benim doğum günüm, kocişin doğum günü, kayınvalidemin doğum günü, annemle babişin evlilik yıldönümü ve benim bat günüm. anlayacağın şubat ayında hediyeler havada uçuşuyo
yazdm meganm nicki degştrdm die ama sayfalar hızla gdıo görmemşsndrr ii valal bu perşme teste gtcz cnm bu hafta ovulasyon ama daha belrti yok inşş geç yumrtlarm da test yüzünden kaçmaz boyle işte cnm klo vermeye çalşıom gezıom tozuom azcık tatl bize şimdi sende ne var ne yok?
hee ne güzel yazmışım demi kısaca kimsin senhadi hadi tanımadnn sen benii kısaca kimsin sen bayan yazmş yaaçok güldümmm ...guzel mi bnm de hoşma gtti susuuu fayda yok buzdolabndan ne guzel verıodnn dön bakaym cabuk diyetineee
Hoşbuldum cınım.Benide hatırlamadım deme heehoş geldin megan.
anecım bende dedim iki gün topiğe gelmedim alengürlü garular basmış burayı diye allahtan yabancı değilmiş bizim garuymuş ya........
hımmm sevgili kayınvalidem derken bi ima sezdim sanki :))
evtttthee ne güzel yazmışım demi kısaca kimsin sen
bebeğim resmini de değiştirmişim bakıyom arkidişlerime diyom biri eksik diye ama aklıma gelmiyon valla...neyse bu vesileyle iyice kazıdım seni aklıma...
diyet takımından ayrıldım maalesef bazı sebeplerden dolayı..biraz zaman geçsin tekrar diyete asılacağım zaten..geçiş dönemindeyim zaten şimdi........
Ohh ne güzel bir aymış.İnşallah birde bu ay hamiş haberini patlatırsın tam bomba olur
Gözümden kaçmış neyse şimdi öğrenmiş oldumNe testi var eşine spermogrammı yaptıracaksınız?
Bendede ne olsun şubatta aşılama yapılacağı için bütün umudumu şubat ayına saklıyorum.Çok sabırsızlanıyorum biran önce adet olup başlamak istiyorum aşılama için yumurta geliştirici iğnelere:18::18::18:Bu ayıda yinede boş geçirmek istemedim elimde kalan tüm presedi bu ay kullanıyorum ve birde hayıt hapı bakalım inşlalah bir sürpriz olur ve aşılamaya gerek kalmadanhamile kalmış olurumPek sanmıyorum ama neyse
sanma zaten senn haykolik de sanmıodu şu an hamişşşvalla bak sanmamaya dvm et ben de hiç yorum yapmıcm ...yorum yapnca tersi çıkıo ...ama elnden geleni de yapmana sevndm bu ay için onu soyleym sadece sanaa gelck gelck bebişlerrr inanıormmm
cnm 14 şubat sevgililer günü yaaaa öyle şaka yaptım ama ist.te onlar ayrıyız bu doğum gününde yani .bi keresinde(evliyken ilk 14 şubatımızdı) eşim bana süpriz hazırlamış sevgililer günü için ben bilmiyorum tabii öyle her zmn kutlamayız ablam aldı beni dışarı çıkardı neyse geldim sofralar hazırlamış evi süslemiş fln kayınvalideyide akşam aradık ayyyy bi sitem bi sitem telefona bile çıkmıyodu nerdeyse eşim çok kızmıştı
Sağol tatlım.İnşallah dediğin gibi olur.Haykoliki biliyorum o ay çok umutsuzdu ama geldi bebişi.Ve beni kardeşi ilan etmişti benimde onun bpeşinden gibeğğ olmam lazım ama Hayırlısı buay gerçekten sırf elimdeki presed ziyan olmasın diye kullanıyorum.Ama aşılamadan çok umutluyum inşlalah rabbim umudumu boşa çıkarmaz ve ilk aşılamdan hamiş kalırım.Aslında 10 tane aşılamada olsa denemek isterim ama maddi imkanlar kısıtlı bu yüzden rabbim ilk aşılamada hamile kalmayı nasip eder inşallah.
Bende senden umutluyum daha doğrusu kendim hariç herkesten çok umutluyum ben herkes bir bir hamiş kalacak çok yakında
tabi 14 şubata gelmesi kötü olmuş ya. bende sevgililer gününü kutlamayı hiç sevmiyorum yaa. beni seven hergün sevsin bana sürpriz yapan hergün yapsın beni hergün şımartsın aşkımmm
ahh meganımm agzından bal damlıo cnm bnmişte insan kendinle ilgili hiçbşey hissedemıo ...bizim şu test sonucu ii gelse moralm düzelck bnmm ondan sonrası daha kolay olcakk ...preseedi kullan cnm.. bol bol incir de yee ...hayıt da ...olmadı elbet aşılama ve inşş gerek kalmaz cnm hayırlısı elbet gelck bebişlerimiz meganımmmm ...allah yardmcımız olsn maddi manevi hepmznnn inşşş gelsn bi an once meleklerimizz
Ohh ne güzel bir aymış.İnşallah birde bu ay hamiş haberini patlatırsın tam bomba olur
Gözümden kaçmış neyse şimdi öğrenmiş oldumNe testi var eşine spermogrammı yaptıracaksınız?
Bendede ne olsun şubatta aşılama yapılacağı için bütün umudumu şubat ayına saklıyorum.Çok sabırsızlanıyorum biran önce adet olup başlamak istiyorum aşılama için yumurta geliştirici iğnelere:18::18::18:Bu ayıda yinede boş geçirmek istemedim elimde kalan tüm presedi bu ay kullanıyorum ve birde hayıt hapı bakalım inşlalah bir sürpriz olur ve aşılamaya gerek kalmadanhamile kalmış olurumPek sanmıyorum ama neyse
ahhhh canım nerdeeee... inşallah hamiş haberini alırım diycem ama sperm sonuçlarımız kötü bizim. ama ben mucizelere inanırım neden olmasın :))
evt bende hiç takılmam öyle şeylere hepsi para tuzağı gibi geliyor.bencede hergün şımartsınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?