Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hiç belli olmaz bakmışsın hamişsin.Damlapal ında dr. harekette yavaşlık var demiş ama bak bu ay hamiş kaldı.Sonuçlarınız ne kadar kötü sayıdamı sorun var harekettemi?

al canım direk sonuçları yazayım

Volüm(miktar) 4 CC/ML
Konsantrasyon 12 mil/ML
Molilite (hareket) % 55
a-
b-35
c-20
d-45
Likefasyon zamanı 20 dk
vizkozite ++
aglunitasyon -
ph 8,3
görünüm krem opak

morfoloji
normal 6
baş 40
boyun 22
kuyruk 32

İnşallah iyi çıkar test sonucunuz.Senin kaçıncı ayın bebeiş isteyeli eşin daha önce hiç test yaptırmışmıydı

cnm bizm hazirandan beri ama bi ay ara verdk bi ay da yandı gtti 7.ay oluo galba iice karştı bizm ay işi bu ay da gderse testten dolayı yanii toplamda beş altı ay anca denemşzdr
test de bi ilk yaptrdgmzda sayı ve hareket sorunu çıktı gecen haftalrda yaptrdk onda da düşük çıktı ama onn sonucunu 36 saat sonra verdler çok guven vermedi o yuzden bi daha tekrarlatcz testi nasipse...

Son düzenleme:
Ml deki sayı az ve morfolojide sorun var.Peki dr. ne önerdi?

İnşallah testte sorun olmuştur sonuç yanlış çıkmıştır.7ay daha çok yeni inşallah bir kaç ay içinde doğal yoldan hamiş kalıcaksın ben inanıyorum

İnşallah testte sorun olmuştur sonuç yanlış çıkmıştır.7ay daha çok yeni inşallah bir kaç ay içinde doğal yoldan hamiş kalıcaksın ben inanıyorum

bi arkdasla konştm onlar da orda vermiş testi heryerde 20 mlyon çıkan sayı orda 2.5mlyon çıkmş o da oyle deynce iice içme kurt düştü inşş yalnştr cnm yaa bkalm perşmbe çıkcak meydana ...ayy inşşş meganımmm bnm inşşşşş

doktor sayı ve harekette problem var dedi. 2 ay sonra tekrarlayın testi dedi. mümkünse tüp bebek merkezinde yaptırın dedi.sonuca göre tekraar konuşuruz dedi.
Hayırlısı inşlalah yeni testte daha iyi çıkar sonuçlar inşasllah hatalıdır.Ama aksi bile olsa üzülme sperm olduğu sürece hamile kalma şansın var doğal olmazsa tüp bebiş yaparsınız.Önemli olan sperm olması

O zaman güvenilir bir yer değil iyi yapmışsınız testi tekrar yaptırmak istemekle inşlallah hayırlısı olsun

inşş meganımmm hepimiz için hayırlısı olsun inşşşşşşşşşşşşşş

kızlarr ben yatıorm çok yorldm bugun sizi çook seviyorummm ii gecelerr cnlarmmmmmmmmmmmm

inşallah canım keçiboynuzu kürü yapıyorum kocişe.1 ay sonra falan tekrarda yaptıracağız testi.bide biz edirnedeyiz burada tüp bebek yaptıracak yer yok. eşimde bende çalışıyoruz.istanbula gidip orada yaptırmak istiyoruz aslında ama bakalım zaman ayarlayabilirsek gidicez. allahım bi mucize olsun ben bu ay hamiş olayım 1 aydan beri yaşadığımız bu üzüntü rüya olsun.olsun işte canım yaaa bebiş olsun. herkeşin bebişi olsun. allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

kızlar ben çııkıyorum çok tuhafyaaa sol tarafım ağriyo resmen sabaha adet mi olcam acaba

olma kuzummmmmmmmmm tut kendini :)) canım şaka bi yana hayırlısı. millet toplanıp yağmur duasına çıkar bizde topikçe toplanıp bebek duası yapalım. hadi tatlım sana ii geceler uyu dinlen bakalım

İnşşalah bu ay bebişin sana bir sürpriz yapar ve uğraşmadan hayırlısıyla konar göbüşüne.Eğer tüp bebek derse dr. sizde eşinle senelik izninizi bir araya denk getirirsiniz o arada istanbul agelip yaptırırsınızAma tabi inşallah gerek kalmaz.Keçi boynuzu kürünün faydasının görenler var inşallah sizede şifa olur. Bende aşılama öncesi şansı arttırmak için eşime içirmeye çalıştım ama en fazla 3 gün içtiiğrençmiş içmiyor yaaa

bacım süle bakem sen ne suyusun terkos suyu mu yoksam 1 . kalite kaynak suyu mu.........
yaa bu kardeşim bili biliyi elimden aldı da kusura kalmayın....yaa bende ne ezik çıktım yaa gelen geçen elimden alıyo bilgisayarıma darbe yapıyolar....

sen beimkinin içişini görsen çok komik.ilk önce derin derin nefes alıyosonra burun kapatılıyo ve gözlerde kapalı bu arada tabi bi dikişte içiyo. yeterki bebiş olsun ben herşeyi yaparım diyo. o öyle yapınca ben daha çok üzülüyorum. problem bende sen ne dersen yaparım diyo.bide biz henüz ailelerimizede bişey söylemedik 2. testi yaptırıp ona göre söyleyeceğiz.

Of yaaa Üzüldüm şimdi bunlar çok zor dönemler birbirinize destek olmanız lazım ama özellikle sen eşine destek olmalısın.Kendini suçlamasın Alah nasip edecek.Sonuçta bir tane bile sperm yeterli seni hamile bırakmaya inşallah kürlerin faydasını görürsünüz ve kimseye söylemek zorunda kalmazsınız.Bence acele etmeyin bir süre birşey bilmemeleri daha iyi yoksa sorular sorup sizi strese sokucaklardır.Yada söylerseniz eşinde sorun olduğunu söylemeyin eşin hassas anladığım kadarıyla üzülmesin söylemeyin kimseye bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…