Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sorma canım nasıl zor bi durum anlatamam. balık burcu zaten aşkım hassas ama ne hassas. o bana üzüntüsünü belli etmemeye çalışıyo ama ben onun içini çok iyi biliyorum. çocuk olsun olmasın hiç önemli değil ben hayatımı onunla beraber geçirmek için evlendim. onun üzülmesine dayanamıyorum. ona belli etmemeye çalışıyorum ama çok üzgünüm. keşke sorun onda değilde bende olsaydı. o zman daha az üzülürdüm sanki. ben ona hiç kıyamıyorum ya o üzülmesin ben üzüleyim.

ellerinden öper teyzesi.....
zatıalilerinin yaramazlıktan dolayı başını kaşıyacak vakti yok.elhamdülillah iyi allaha şükür sen nasılsın bebeğim....

Oy yaramazlığı bile güzeldir eminim.İnşallah rabbim bir an önce hepimize anne olmayı nasip etsin bende evin içinde koşturan yaramaz bir bebiş istiyorum

Dediğim gibi bence eşin hassas olduğu için üzülmemesi için çevredekilerin bilmemesi en hayırlısı olur yoksa çok yıpratıyorlar insanı yada ikimizdede sorun yok diyin eşin üzülmesin.İnşallah hayrılısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın.

Kızlar ben yarın yumurta takibi için dr. a gidicem sabah erken uyanacağım için uyumam lazım herkese iyi geceler

Slmlar.ben aranıza yeni katıldım.dün itibari ile 26yaşıma girdim 1buçuk yıllık evliyim ve bende bebeğim olsun istiyorum

saol canım desteğin için. eşimin bi arkadaşı biliyo sadece bu durumu kendi anlattı ona çok yakın arkadaşımız.aileler şimdilik bilmeyecek durum netleşene kadar. bakalım hayırlısıyla kür işe yarar ve sonucumuz güzel çıkar.bizim ailelerle sıkıntımız olmaz ama onlarıda üzmek istemiyoruz. iki tarafında torunları yok.çok istiyolar bebişimiz olsun diye.onlar böyle beklentiler içindeyken yokkk olmuyo da demek kötü.

batlarım canlarımmm
yatılı misafirlerim var bu hafta..
dolayısıyla ara ara bakmaya çalışıcam..
gece millet uyuduktan sonra gelebilirim işte bu şekilde..
özledim bile sizi

batlarım canlarımmm
özledim bile sizi

Sanırım şuan bi ben varım merhaba canım özlemde yok dünden beri senide göremedim pek bende özledim sizi sohbetinizi :109:

batlarım canlarımmm
özledim bile sizi

Peki madem bu hafta mazur görelim. Belkim dönüşte güzel haberler verirsin bize megimm..

Gunaydinlarrrrrrrrr

Günaydınn. Karlı bir Eskişehir sabahından merhaba. Uykum varr..

Ben hemencik bir benim bölüme göz atıp geliyorum bakayım bir durum var mı.. Gelicemm..

Peki madem bu hafta mazur görelim. Belkim dönüşte güzel haberler verirsin bize megimm..

Günaydınn. Karlı bir Eskişehir sabahından merhaba. Uykum varr..

Günaydın Dejavuuuu
Güneşli bir izmit sabahındayım bende
Ofisimizde neşeli muhabbetli bir sabah oldu bugün
kahvaltımı da yaptım ohhhh

Bak bakalım varsa bi havadis özet geçebilirsen valla süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…