ellerinden öper teyzesi.....
zatıalilerinin yaramazlıktan dolayı başını kaşıyacak vakti yok.elhamdülillah iyi allaha şükür sen nasılsın bebeğim....
slm nasılsın
hatırladıgım kadarıyla rejimdeydin
ne oldu en son durum kaç oldun
tickerın yok olmuş
bitti mi yoksa
Of yaaaÜzüldüm şimdi bunlar çok zor dönemler birbirinize destek olmanız lazım ama özellikle sen eşine destek olmalısın.Kendini suçlamasın Alah nasip edecek.Sonuçta bir tane bile sperm yeterli seni hamile bırakmaya inşallah kürlerin faydasını görürsünüz ve kimseye söylemek zorunda kalmazsınız.Bence acele etmeyin bir süre birşey bilmemeleri daha iyi yoksa sorular sorup sizi strese sokucaklardır.Yada söylerseniz eşinde sorun olduğunu söylemeyin eşin hassas anladığım kadarıyla üzülmesin söylemeyin kimseye bişey
ellerinden öper teyzesi.....
zatıalilerinin yaramazlıktan dolayı başını kaşıyacak vakti yok.elhamdülillah iyi allaha şükür sen nasılsın bebeğim....
sorma canım nasıl zor bi durum anlatamam. balık burcu zaten aşkım hassas ama ne hassas. o bana üzüntüsünü belli etmemeye çalışıyo ama ben onun içini çok iyi biliyorum. çocuk olsun olmasın hiç önemli değil ben hayatımı onunla beraber geçirmek için evlendim. onun üzülmesine dayanamıyorum. ona belli etmemeye çalışıyorum ama çok üzgünüm. keşke sorun onda değilde bende olsaydı. o zman daha az üzülürdüm sanki. ben ona hiç kıyamıyorum ya o üzülmesin ben üzüleyim.
selamm seyyahcım...slm nasılsın
hatırladıgım kadarıyla rejimdeydin
ne oldu en son durum kaç oldun
tickerın yok olmuş
bitti mi yoksa
evet fi tarihinde rejimdeydim ama yalan oldu maalesef.
tickerımda buhar oldu önümüzdeki bahara kaldı.
Dediğim gibi bence eşin hassas olduğu için üzülmemesi için çevredekilerin bilmemesi en hayırlısı olur yoksa çok yıpratıyorlar insanı yada ikimizdede sorun yok diyin eşin üzülmesin.İnşallah hayrılısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın.
Kızlar ben yarın yumurta takibi için dr. a gidicem sabah erken uyanacağım için uyumam lazım herkese iyi geceler
ArkadaÅlar Kimse yok mu?
batlarım canlarımmm
yatılı misafirlerim var bu hafta..
dolayısıyla ara ara bakmaya çalışıcam..
gece millet uyuduktan sonra gelebilirim işte bu şekilde..
özledim bile sizi
batlarım canlarımmm
özledim bile sizi
batlarım canlarımmm
özledim bile sizi
Gunaydinlarrrrrrrrr
Peki madem bu hafta mazur görelim. Belkim dönüşte güzel haberler verirsin bize megimm..
Günaydınn. Karlı bir Eskişehir sabahından merhaba. Uykum varr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?